- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.821
Olsun canım okudum nisan annelerinide sen deyince sağolAaa pardon bebisim ya sen gibi hatırladım ben
Hmmm bende medikala gidiyorum ama doktorundan sanırım bu nst olayıYok canım hiç girmedim 32 de gittim en son dr 3 hf sonra gel dedi bi sıkıntım olmazsa bi ay sonra geliyim dedim tamam dedi bu pers gidicem işte 36 oluyorum
canım çok geçmiş olsun, umarım önemli bişey değildir, allah güç kuvvet versin ikinize deKızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Ay bende ilkte 40 ı tamamladım ama ne acılma sen sancı ne bişey kanala girdi mi girmedi mi onu bile hatırlamıyorum ya girse acılmam olurdu demekki girmedi bu daha baska catı agrım var bayadır sancım filan yine yok ama hep daha asagı tarafta baskısı benimde hareketler sakinledi sanki gündüz zaten daha sakin gece bi kuduruktu ama o canımı acıtması filan yokBenim suyum gelene kadar sıfır belirti canım. Sadece gerçekten son 2 gün aşırı iyiydim. cafeye gittik eşli arkadaşlarla. Kahve falan içmiştim. Millet çocuğu da mı yedin çıkmıyor diye dalga geçiyordu düşün. Sıfır ağrı sıkıntı. 40+1 de gece suyum geldi belim su geldikten sonra ağrımaya başladı. Hastaneye gittik. 1 cm açılma var. Ben rahatım 4 cm e kadar çok rahattım. Hiş sancı mancı hissetmedim. 7 ye kadar biraz daha kötüydü tabi. Bence kordon olmasa doğardı benim. Bebiş. Sizin de öyle rahat rahat doğsun inşallah. Su gelince bebek zaten mecbur aşağı iniyor
Ben de sancılar başlarsa anlamam hastaneye geç kalırım diye korkuyorum canım :) evde doğurmayalımAy canım inşallah anlarız su gelmezse de illaki başka bir belirti verir yani öyle düşünüyorum. Bakalım birazdan muayeneye gireceğim ne durumdaymışız.
Ben kullanıyordum ama 35.hafta bıraktırdı doktorum.açılmayı kolaylaştırdığını hiç duymamıştımDoktorum bana ocean mummy die bir balıkyağı verdi. normal doğumu kolaylaştırdığını söyledi. Açılmayı hızlandırıyormuş. Sizlerden balıkyağı kullanan var mı?
Ben artık gitmicem canım. Arabayı da temelli bitirdim kafamda. Yakın mesafe kullanıyordum in bin yürü markete derken demekki iniyor bebek. E akşam da kızı parka götür bisiklete bindir derken yürüyorduk eşimle peşinden.Bugün 36+1 im canım banada gerek görmedi heralde sanmıyorum basından savsın kanala uzak demişti cünkü bende persembe gidicem bakalım ne dicek
Ya benimde hergün 3-5 km var yani ritmik değil ama oraya git buraya git marketti bişeydi derken oluyo baya
Hiç açılman yok muymuş canım?Ay girdim cnm 50-75-60 sancılar, geçen de 40-50 lerdeydi. Hiç sancisiz çıkmadım nstden. Evde dogurcam diye korkuyorum bugün alttan çok sizi var cikcak gibi yürüyemedim. Su, nişan birşey olsun diye bekliyorum ama olmadı aksam yine bir ebeden parmak yerim
İnan ben de hiç hazır değilim. Benimki hareketli de değil korkuyorum. Bir de aynen mideme bişey oturmuş gibi hiç acıkmıyorum. Hep bunlar belirtiBen de bugün belim ağrıyor diye bi huzursuz oldum ama sanmıyorum bişey olacağını...her zamanki gibi gayet hareketli bebiş de...bikaç gündür bi de midemde acayip bi doluluk hissi sanki mideme bir yumruk oturmuş...ayy acelesi yok dursunlar biraz daha yaa...ben hiç hazır da değilim...perşembe
randevum da bakalım ne diycek
Halaa dana gibi acıktığıma ve bayat balık gibi enerjisiz baktığıma göre benim cocuk daha gelmez yaaİnan ben de hiç hazır değilim. Benimki hareketli de değil korkuyorum. Bir de aynen mideme bişey oturmuş gibi hiç acıkmıyorum. Hep bunlar belirtibel ağrısı ikinci de daha çok oluyor demekki baksana hep ikinci annelerin ağrıyor
Ya inşallah benim de bekler ama benimki çok aralıklı ya. Mesela 50 olmuş hemen inmiş sonra baya sonra 40 olmuş mesela. Hiç korkma normal doğum istiyorsan çık yürü ev işi yap yerleri sil inan çok etkiliyor. Normal doğum isteyenlere sadece bunları öneriyorum. Kızımın oyuncaklarını yere eğil çömelip topla. Hergün götür bisiklete binsin diye diye soktu kafasını bebiş kanalaAy girdim cnm 50-75-60 sancılar, geçen de 40-50 lerdeydi. Hiç sancisiz çıkmadım nstden. Evde dogurcam diye korkuyorum bugün alttan çok sizi var cikcak gibi yürüyemedim. Su, nişan birşey olsun diye bekliyorum ama olmadı aksam yine bir ebeden parmak yerim
Allah kolaylık versincanım sizin gönlünüze göre keşke gelse bebişlriniz. Gir sıcacık suya otur yıkan kuzum yere çömel tetiklesin bebişi ne diyim. Bu ağrılar mahvetti bizi. Dökülüyoruz mayıs anneleri olarakCanım ben de bugün doğru dürüst yürüyemiyorum hem belim agrıyor hem de her adımda sanki bebek ile vajinam arasında bir tel var, sanki o geriliyor.. elim belimde duvarlara tutuna tutuna gidip geliyorum tuvalete.. odaya gelip ayaklarımı dikiyorum havaya, habire yiyorumnasıl bir iştah anlatamam
Ah ah ne güzeldi dimi ya yat sürekli ağrı sızı da yok. Benim de çok çatı ağrım var. Hareketleri sakinleşmesi korkutuyot beni canım bir de ben de iştahsızım ya sen de öyle misinAy bende ilkte 40 ı tamamladım ama ne acılma sen sancı ne bişey kanala girdi mi girmedi mi onu bile hatırlamıyorum ya girse acılmam olurdu demekki girmedi bu daha baska catı agrım var bayadır sancım filan yine yok ama hep daha asagı tarafta baskısı benimde hareketler sakinledi sanki gündüz zaten daha sakin gece bi kuduruktu ama o canımı acıtması filan yok
Ay ne güzel canım hiç üzülme gününde suyunla sancınla doğurmak gibisi yok. Hem de çatın müsaitse kilonun hiç önemi yok. Arkadaşların dediği orası çok esnek. Benim ilk doğumum güzel başlamış meğersem. Şimdi korkudan geberiyorumHalaa dana gibi acıktığıma ve bayat balık gibi enerjisiz baktığıma göre benim cocuk daha gelmez yaa
Yok canım açılma sancı nişan vs olmadan parmak muayenesi yapmazlar korkma. Nst de sancıları çok çıkan olmuştur. Onlara bakıyor ebelerBen Çarşamba günü nstye giricem de nstye girerken parmak muayenesi yapıyorlar mı ?
Yok canım açılma sancı nişan vs olmadan parmak muayenesi yapmazlar korkma. Nst de sancıları çok çıkan olmuştur. Onlara bakıyor ebeler
Ben artık gitmicem canım. Arabayı da temelli bitirdim kafamda. Yakın mesafe kullanıyordum in bin yürü markete derken demekki iniyor bebek. E akşam da kızı parka götür bisiklete bindir derken yürüyorduk eşimle peşinden.
Canım sıkma canını hastanede kontrol altındasınız inşallah normale döner kalp atışlarıAyy çok iyi geldi bu msj serum takicaklar şimdi sonra tekrar nst inşallah bekler gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?