2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Annona arkadasim Allah sana da bebise de saglik versin, hic stres yapma.
Dogumumdan 1 hafta once bende de olmustu, Serum takildi ve yatisim yapildi 2 gun sonra da taburcu edildim.
1 hafta sonrasinda da dogum yapmistim.
Hafif, orta ve siddetli diye 3 teshis var duruma en uygun tedavini uygulayacaktir doktorun. Icini ferah tut.
Allahin izniyle bir sey olmaz.

Arkadaşlar selamlar 35. haftadayım, cumartesi nst ye girdik ve 50 civarı sancılar çıktı, öncesinde kasılmalarım olmuştu ama uzun sürmüştü karnım sertleşmişti doktor progestan fitil yazdı galiba eşim bugün alacak 1 hafta kullan demişti ve artık haftalık takibe başlayalım dedi, ben çok sancı hissetmesem de karnım sertleşiyor belim bacaklarım ağrıyor vs, magnezyum eksikliği de kasılma yapabilir deyip onu da yazdı. Yani bu fitili kullanan var mı son haftalarda merak ettim bir de nst de 50 sancı yüksek mi oluyor? Bir önceki hamileliğimde sancım çıkmıyordu diye hatırlıyorum ama nst sonuçları yok tabi elimde.

Ay bende ilkte 40 ı tamamladım ama ne acılma sen sancı ne bişey kanala girdi mi girmedi mi onu bile hatırlamıyorum ya girse acılmam olurdu demekki girmedi bu daha baska catı agrım var bayadır sancım filan yine yok ama hep daha asagı tarafta baskısı benimde hareketler sakinledi sanki gündüz zaten daha sakin gece bi kuduruktu ama o canımı acıtması filan yok

Ay canım inşallah anlarız su gelmezse de illaki başka bir belirti verir yani öyle düşünüyorum. Bakalım birazdan muayeneye gireceğim ne durumdaymışız.
Ben de sancılar başlarsa anlamam hastaneye geç kalırım diye korkuyorum canım :) evde doğurmayalım güzel haberlerle gel inşallah kontrolden

Ben artık gitmicem canım. Arabayı da temelli bitirdim kafamda. Yakın mesafe kullanıyordum in bin yürü markete derken demekki iniyor bebek. E akşam da kızı parka götür bisiklete bindir derken yürüyorduk eşimle peşinden.

İnan ben de hiç hazır değilim. Benimki hareketli de değil korkuyorum. Bir de aynen mideme bişey oturmuş gibi hiç acıkmıyorum. Hep bunlar belirti bel ağrısı ikinci de daha çok oluyor demekki baksana hep ikinci annelerin ağrıyor

Halaa dana gibi acıktığıma ve bayat balık gibi enerjisiz baktığıma göre benim cocuk daha gelmez yaa

Ya inşallah benim de bekler ama benimki çok aralıklı ya. Mesela 50 olmuş hemen inmiş sonra baya sonra 40 olmuş mesela. Hiç korkma normal doğum istiyorsan çık yürü ev işi yap yerleri sil inan çok etkiliyor. Normal doğum isteyenlere sadece bunları öneriyorum. Kızımın oyuncaklarını yere eğil çömelip topla. Hergün götür bisiklete binsin diye diye soktu kafasını bebiş kanala akşam niye gideceksin kontrolün mü var. O parmaklar da uyarıyor sonuçta canım üzülme vardır bir hayırı

Allah kolaylık versincanım sizin gönlünüze göre keşke gelse bebişlriniz. Gir sıcacık suya otur yıkan kuzum yere çömel tetiklesin bebişi ne diyim. Bu ağrılar mahvetti bizi. Dökülüyoruz mayıs anneleri olarak

Ah ah ne güzeldi dimi ya yat sürekli ağrı sızı da yok. Benim de çok çatı ağrım var. Hareketleri sakinleşmesi korkutuyot beni canım bir de ben de iştahsızım ya sen de öyle misin

Halaa dana gibi acıktığıma ve bayat balık gibi enerjisiz baktığıma göre benim cocuk daha gelmez yaa
Ay ne güzel canım hiç üzülme gününde suyunla sancınla doğurmak gibisi yok. Hem de çatın müsaitse kilonun hiç önemi yok. Arkadaşların dediği orası çok esnek. Benim ilk doğumum güzel başlamış meğersem. Şimdi korkudan geberiyorum

Kızlar 36+3 um bebek 39haftalik görünüyor 3600 olmuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi pek inanmıyorum kafası 9.5 cm

Doktor sezeryan dedi gün verdi 26 27 nisan 1 hafta sonra gel dedi son şeyler için
Nts de sanci çıkması 20 nin altıydı hep
Sat a göre 11 mayısta doğması gereken bebek 27 nisanda dogacak gibi 38+0 çok erken değil mi ya ne bileyim endişe ediyorum
Doktor bu bebek normal doğmaz dedi ki çatı muayenesi yapmadi bile

Ben bayadır kullanmıyorum canım eşim kızıyodu bide boy kısa koltugu iyice cekince göbek deyiyodu o yüzden parktı marketti hep yürümeyle ben aslında istiyorum ya normal ya persembe ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…