- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.841
Reflü yatağı bende de var Can'ım. Ama ana kucağı çok farklı ona göre.Bende almadım hala.reflu yatağı var şimdilik idare eder salonda yatırmak ve besigin içine koymak için
Allah gönlüne göre versin canım ben istemiyorum ya. Dediğin gibi göbek artık değiyor :) perşembe sen güzel haberlerle gel inşallahBen bayadır kullanmıyorum canım eşim kızıyodu bide boy kısa koltugu iyice cekince göbek deyiyodu o yüzden parktı marketti hep yürümeyle ben aslında istiyorum ya normal ya persembe ne dicek bakalım
Sancı çıkmadan korkma canım zaten genelde acıtmıyorlar bazıları destursuz yapıyor o biraz acıtıyor ama çok değilTeşekkür ederim :) ben biraz geriliyorum da parmak muayenesi konusunda
Ben geçen hafta fazla kasılmalarım olu yo diye bi gece hastanede yattım simdide gün içinde ara ara kasılma oluyo ama çok değil yapabildiğim kadarıyla yatıyorum bide sabah akşam mağnezyum birde progestan kullanıyorum şu iki haftayıda geçirirsem rahatlıcam benimkide aceleci ama bakalım hayırlısı sen nasılsın
Canım ben de dayanamadım aldım babynest ama gözüme çok büyük geldi:) hep resimlerde küçük görürdüm, İnstagramdan 130 a aldım sanırım, istersen sayfa adını verebilirimReflü yatağı bende de var Can'ım. Ama ana kucağı çok farklı ona göre.
Ama şu babynestlerde de gözüm kalmadı değil yaaa. Sanırım alıcam onlardan da. Reflü yatağını çok uzun kullanamıyormuşsun zaten. Babynesti uzun süre kullanır en azından.
Canım kafa çapı bir haftada 9.8 den 10.3 e çıkmış bizimkinin, 10 cm üzerine normal dogumu riskli diyorlar, o yüzden normal olmaz demiştir kiloyla ilgili değil.. senin de verdiği tarihe doğru 11 cm e yaklaşır sanırım ama tam doğru sonuç vermiyormuş ki o ölçümler.. genelde sezeryanları 38+3 de yapıyorlar neden bilmemKızlar 36+3 um bebek 39haftalik görünüyor 3600 olmuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi pek inanmıyorum kafası 9.5 cm
Doktor sezeryan dedi gün verdi 26 27 nisan 1 hafta sonra gel dedi son şeyler için
Nts de sanci çıkması 20 nin altıydı hep
Sat a göre 11 mayısta doğması gereken bebek 27 nisanda dogacak gibi 38+0 çok erken değil mi ya ne bileyim endişe ediyorum
Doktor bu bebek normal doğmaz dedi ki çatı muayenesi yapmadi bile
Benim de tek tasarruf ettiğim şey.. sanırım bana 30-40 tl gibi bi paraya geldi.. kumaşları eminönüne gittiğimde almıştım burdan bi komşumda dikti sağolsun.. eğer makina varsa çok kolay yapılıyo..Canım ben de dayanamadım aldım babynest ama gözüme çok büyük geldi:) hep resimlerde küçük görürdüm, İnstagramdan 130 a aldım sanırım, istersen sayfa adını verebilirim
Gerçekten de şaka gibi . Hele ilk çocuk sezeryan olup ikincide sezeryan olucaklarda sancı olması bnm gibi normal bekleyip doğum tarihi en yakın olanların sancı gelsin diye beklemesiiiiİlki sezeryandı. Kordon nedeniyle kanala girememişti hiçdoğum da suni sancıyla 7 cmden sonra inememişti. Bu da aksina acele ediyor. Hayat gerçekten şaka gibi değil mi
Süper valla, çok hesaplı olmuş seninki.. benim komşum yok :) yani buraya taşındığımdan beri kimse kapımı çalmadı.. kaynanamın Makinesi var ama düz çarşaf bile dikmez benim için :) anam yapardı ama o da abimin kızına bakıyordu kaç aydır.. hal böyle olunca sipariş verdik napalımBenim de tek tasarruf ettiğim şey.. sanırım bana 30-40 tl gibi bi paraya geldi.. kumaşları eminönüne gittiğimde almıştım burdan bi komşumda dikti sağolsun.. eğer makina varsa çok kolay yapılıyo..
Benim kaynanam görüşüyo olsaydık yapardı valla kötü kadın değilde işte gaza geldi soğudum ben de ondan.. olsun içine sindiyse nasıl yapıldığının önemi yok. Şu instagtam olmasa ne yapcaktık bilmiyorum. Ev batırır zalim :)Süper valla, çok hesaplı olmuş seninki.. benim komşum yok :) yani buraya taşındığımdan beri kimse kapımı çalmadı.. kaynanamın Makinesi var ama düz çarşaf bile dikmez benim için :) anam yapardı ama o da abimin kızına bakıyordu kaç aydır.. hal böyle olunca sipariş verdik napalım
Kızlar 36+3 um bebek 39haftalik görünüyor 3600 olmuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi pek inanmıyorum kafası 9.5 cm
Doktor sezeryan dedi gün verdi 26 27 nisan 1 hafta sonra gel dedi son şeyler için
Nts de sanci çıkması 20 nin altıydı hep
Sat a göre 11 mayısta doğması gereken bebek 27 nisanda dogacak gibi 38+0 çok erken değil mi ya ne bileyim endişe ediyorum
Doktor bu bebek normal doğmaz dedi ki çatı muayenesi yapmadi bile
Canım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissinCanım kafa çapı bir haftada 9.8 den 10.3 e çıkmış bizimkinin, 10 cm üzerine normal dogumu riskli diyorlar, o yüzden normal olmaz demiştir kiloyla ilgili değil.. senin de verdiği tarihe doğru 11 cm e yaklaşır sanırım ama tam doğru sonuç vermiyormuş ki o ölçümler.. genelde sezeryanları 38+3 de yapıyorlar neden bilmem
Çok tatlı Can'ım. Ben modastra sayfasından sipariş vermeyi düşünüyordum. Emzirme önlüğü de hediye. 109 tl.Canım ben de dayanamadım aldım babynest ama gözüme çok büyük geldi:) hep resimlerde küçük görürdüm, İnstagramdan 130 a aldım sanırım, istersen sayfa adını verebilirim
Valla kimseye güvenmiyorum çünkü sancim yok suyum iyi kanama yok neden erken alınsın sezeryanse sezeryan ama 40. Hafta neden beklenmiyor valla korkuyorum endişe ediyorum küçük doğurmak istemiyorum herşey nicelik değil ki gelişim boy kilodan ibaret değil yani bebek yerinde mutlu neden erken alinsinBende ay ı durumdayım seninle. 23 nisanda günüm var sezeryan olarak. Ama benim bebeğim makat geliş. Dönmez dedi bana. Bir kaç doktora daha sordum farklı iki şehirde ve hepside 37 den sonra dönmez dediği için sezeryanı kabul ettim. Doktorum 37 yi dolduran bebeklerin prematureden çıktıklarını, iki haftalık bir erken doğumun sıkıntı olmayacağı konusunda bana güvence verdi. Bebeğimin kilosuda önde, haftasıda önde gidiyor. 23 nşsan benim içinde 38+0. Bebeğin gelişimi iyiyse doktoruna güveniyorsan bir sıkıntı olmaz gibi duruyor canım. İçini rahat tut ki bebeğinde strese girmesin derim ben. :)
En son iki hafta önce baktı yoktu ondan sonra bakılmadi cnm.Hiç açılman yok muymuş canım?
Atölyemnur-babynest diye bi sayfa canım, bak istersen fikir olur, bunun dantelsiz modelleri de öyleydi sanırım. Alınmış bir sayfa olsun diye dedim, sonra insanı hamile haliyle üzüyorlar biliyorsun :)Çok tatlı Can'ım. Ben modastra sayfasından sipariş vermeyi düşünüyordum. Emzirme önlüğü de hediye. 109 tl.
Ama büyük ihtimalle boyutu farklıdır. Sen hangi sayfadan aldın? Oraya da bakayım çok sağol
Arkadaşlar selamlar 35. haftadayım, cumartesi nst ye girdik ve 50 civarı sancılar çıktı, öncesinde kasılmalarım olmuştu ama uzun sürmüştü karnım sertleşmişti doktor progestan fitil yazdı galiba eşim bugün alacak 1 hafta kullan demişti ve artık haftalık takibe başlayalım dedi, ben çok sancı hissetmesem de karnım sertleşiyor belim bacaklarım ağrıyor vs, magnezyum eksikliği de kasılma yapabilir deyip onu da yazdı. Yani bu fitili kullanan var mı son haftalarda merak ettim bir de nst de 50 sancı yüksek mi oluyor? Bir önceki hamileliğimde sancım çıkmıyordu diye hatırlıyorum ama nst sonuçları yok tabi elimde.
Valla kimseye güvenmiyorum çünkü sancim yok suyum iyi kanama yok neden erken alınsın sezeryanse sezeryan ama 40. Hafta neden beklenmiyor valla korkuyorum endişe ediyorum küçük doğurmak istemiyorum herşey nicelik değil ki gelişim boy kilodan ibaret değil yani bebek yerinde mutlu neden erken alinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?