2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende almadım hala.reflu yatağı var şimdilik idare eder salonda yatırmak ve besigin içine koymak için
Reflü yatağı bende de var Can'ım. Ama ana kucağı çok farklı ona göre.
Ama şu babynestlerde de gözüm kalmadı değil yaaa. Sanırım alıcam onlardan da. Reflü yatağını çok uzun kullanamıyormuşsun zaten. Babynesti uzun süre kullanır en azından.

Ben bayadır kullanmıyorum canım eşim kızıyodu bide boy kısa koltugu iyice cekince göbek deyiyodu o yüzden parktı marketti hep yürümeyle ben aslında istiyorum ya normal ya persembe ne dicek bakalım
Allah gönlüne göre versin canım ben istemiyorum ya. Dediğin gibi göbek artık değiyor :) perşembe sen güzel haberlerle gel inşallah

Benim de ara ara oluyor kasılmaların ama yalancı kasılmalar. Gerçi ben yalancı diyorum ama pek de güvenemiyorum.

loveren canım senin durumlar nasıl sancıların başladı sanırım

Canım ben de dayanamadım aldım babynest ama gözüme çok büyük geldi:) hep resimlerde küçük görürdüm, İnstagramdan 130 a aldım sanırım, istersen sayfa adını verebilirim

Eklentiler

• E84B10E3-6C67-4847-94A5-B1ADC148595C.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 73
Canım kafa çapı bir haftada 9.8 den 10.3 e çıkmış bizimkinin, 10 cm üzerine normal dogumu riskli diyorlar, o yüzden normal olmaz demiştir kiloyla ilgili değil.. senin de verdiği tarihe doğru 11 cm e yaklaşır sanırım ama tam doğru sonuç vermiyormuş ki o ölçümler.. genelde sezeryanları 38+3 de yapıyorlar neden bilmem

Canım ben de dayanamadım aldım babynest ama gözüme çok büyük geldi:) hep resimlerde küçük görürdüm, İnstagramdan 130 a aldım sanırım, istersen sayfa adını verebilirim
Benim de tek tasarruf ettiğim şey.. sanırım bana 30-40 tl gibi bi paraya geldi.. kumaşları eminönüne gittiğimde almıştım burdan bi komşumda dikti sağolsun.. eğer makina varsa çok kolay yapılıyo..

İlki sezeryandı. Kordon nedeniyle kanala girememişti hiç doğum da suni sancıyla 7 cmden sonra inememişti. Bu da aksina acele ediyor. Hayat gerçekten şaka gibi değil mi
Gerçekten de şaka gibi . Hele ilk çocuk sezeryan olup ikincide sezeryan olucaklarda sancı olması bnm gibi normal bekleyip doğum tarihi en yakın olanların sancı gelsin diye beklemesiiii hayatın gerçekten kendi planları var

Benim de tek tasarruf ettiğim şey.. sanırım bana 30-40 tl gibi bi paraya geldi.. kumaşları eminönüne gittiğimde almıştım burdan bi komşumda dikti sağolsun.. eğer makina varsa çok kolay yapılıyo..
Süper valla, çok hesaplı olmuş seninki.. benim komşum yok :) yani buraya taşındığımdan beri kimse kapımı çalmadı.. kaynanamın Makinesi var ama düz çarşaf bile dikmez benim için :) anam yapardı ama o da abimin kızına bakıyordu kaç aydır.. hal böyle olunca sipariş verdik napalım

Benim kaynanam görüşüyo olsaydık yapardı valla kötü kadın değilde işte gaza geldi soğudum ben de ondan.. olsun içine sindiyse nasıl yapıldığının önemi yok. Şu instagtam olmasa ne yapcaktık bilmiyorum. Ev batırır zalim :)

Bende ay ı durumdayım seninle. 23 nisanda günüm var sezeryan olarak. Ama benim bebeğim makat geliş. Dönmez dedi bana. Bir kaç doktora daha sordum farklı iki şehirde ve hepside 37 den sonra dönmez dediği için sezeryanı kabul ettim. Doktorum 37 yi dolduran bebeklerin prematureden çıktıklarını, iki haftalık bir erken doğumun sıkıntı olmayacağı konusunda bana güvence verdi. Bebeğimin kilosuda önde, haftasıda önde gidiyor. 23 nşsan benim içinde 38+0. Bebeğin gelişimi iyiyse doktoruna güveniyorsan bir sıkıntı olmaz gibi duruyor canım. İçini rahat tut ki bebeğinde strese girmesin derim ben. :)

Kızlar kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3100 gr olmuş ve kanala girmiş çok şükür geçen hafta kasıgımdaydı ve bu hafta inmemiş olsaydı sezeryan diyordu Dr.. sezeryandan kurtuldum ve prensesim ne zaman gelecek şimdi onu beklicez. O kadar mutlu oldum ki kilosunu ve kanala indigini duyumca anlatamam. Hepiniz benim gibi iyi haberler alın inşallah

Canım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissin

Çok tatlı Can'ım. Ben modastra sayfasından sipariş vermeyi düşünüyordum. Emzirme önlüğü de hediye. 109 tl.
Ama büyük ihtimalle boyutu farklıdır. Sen hangi sayfadan aldın? Oraya da bakayım çok sağol

Valla kimseye güvenmiyorum çünkü sancim yok suyum iyi kanama yok neden erken alınsın sezeryanse sezeryan ama 40. Hafta neden beklenmiyor valla korkuyorum endişe ediyorum küçük doğurmak istemiyorum herşey nicelik değil ki gelişim boy kilodan ibaret değil yani bebek yerinde mutlu neden erken alinsin

Kuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız

Atölyemnur-babynest diye bi sayfa canım, bak istersen fikir olur, bunun dantelsiz modelleri de öyleydi sanırım. Alınmış bir sayfa olsun diye dedim, sonra insanı hamile haliyle üzüyorlar biliyorsun :)

ben 16 haftaya kadar kullanmıştım.doktorum bu ilaci fitil olarak kullanmak doğum süresini uzatıyor son araştırmalar bu yönde demişti ama sebebini sormak aklıma gelmemişti o zaman

Evet çok haklısın. Doktorunla konuşmalısın o zaman. İleri bir tarihe verebilir. Eeken doğması sıkıntı değil diyolar amaki ne kadar dursa bizim için kar da diyolar. :) çelişkili durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…