2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya ağrım çok ayağa kalkinca kutum çok acıyor nasıl eğilip kalkcam ki, yürümek için çıktım 5 dk sürdü. Hep cisim var ayağa kalktığımda. 9 ay güzel geçti son haftalar fos çıktım ben.

Kanala girdiğini fark edebiliyomusun . Hareketlerinde bi kısıtlama oldu mu yada bi değişiklik

Canım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissin
Şöyle ki benim doktorum ultrasona göre değil, adet tarihine göre normal Doğum diyordu hep.. benim bebeğim de hep iki hafta ileri gelişim göstermişti. Çatı muayenesi olduk ama kafa çapı geniş çıktı yine de on gün içinde olursa normal olur dedi. Bu cumartesi gittik artık normal olamaz olursa da çok zor olur demişti, suyunun da azalma meselesi olunca sanırım beklemeyeceğiz daha fazla 38 bitiyor yarın, bu hafta mutlaka alır diye düşünüyorum

Rabbim sana da bebeğinede hayırlısını versin. Sağlıkla ve sıhhatle zamanı nezamansa o vakit gelsin canım. Geçmiş okaun

ben 16 haftaya kadar kullanmıştım.doktorum bu ilaci fitil olarak kullanmak doğum süresini uzatıyor son araştırmalar bu yönde demişti ama sebebini sormak aklıma gelmemişti o zaman
Ben de ilk haftalar da progestan kullanıldığını duydum ama, son ayda verince şaşırdım, erken gelmesinden korkuyor olabilir mi dicem ama bebek dönmedi henüz ve rahim ağzı da iyi görünüyor dedi 53mm dedi yanlış hatırlamıyorsam, çatı muayenesi yapmadı ultrasondan bakarak söyledi bunları, haftasına göre boy kilo normaldi fakat gene de doğum için erken o yüzden fitili kullanmayı düşünüyorum, ama bir zararı olur mu bilemedim, bu doktora ikinci gidişim olduğu için de tam soramadım ne tepki verir bilmediğim için. Sancılardan mı endişelendi acaba 50 çıkmıştı nst de.

gözün aydın canım.zamanını beklesin kuzucuklar

Canım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissin

Kızlar şimdi düşündüm de, belki kordon dolanma riski oluyordur ya da kakasını yiyen bebişler var. Acaba o yüzden mi riske atmak istemiyorlar?

Nasıl çıkıyor anlamadım kız noldu birden yaa hadi hayırlısı bakalım Allaha emanet olun
Ya ben hurmayla.sut içip gitmiştim.difek nstye girdim benimkide içerde resmen takla attı hiç durmadı hareket ettikçe kalp atislari yükseldi doktorda tedirgin oldu salmadi serum verdi sonra tekrar bakıldı nst normalde muayene etti kizcemin uykuya dalmış :) minik bir bebik olucak 2650 Gr henüz :)

Canım çok sevindim iyi olmanıza maşallah güzel kuzuya

Kesinlikle herşey belli sanki biz sadece yaşıyoruz canım. İnşallah sancın hayırlı zamanda başlar. Kordon vs de rahat rahat doğurursun

Maşallah aynı şeyleri ben de duydum ama korkuyorum erken gelir diye doktorun ne zaman gelir diye tahminde bulundu mu canım

Gözünaydın canım tatlı bişeyler mi yedin heyecan yaptı herhaldr senin kuzu annesini görecek diye :)

Ben de aç gitmiştim benim ki de 140 ta stabil kaldı cocuk mayıştı uyudu herhalde beni de ondan salmadılar git bi karnını doyur tekrar bakalım dediler.. yemek çok etkiliyo bence..

benim komşum tüp bebekti ve 32.haftaya kadar kullandı.protestan hormon zaten ekstra birşey içermiyor bildiğim kadarıyla.belki aşağıda falan görmüş olabilir yada sadece önlem açısından vermiştir.

Benimle aynısin cnm geçen hafta 39+3 çıktı bebişim, benim sancim var diye normal umudu vardı ama bu hafta olmazsa sezeryan için konuşuruz dedi doktor.

Benim de o bölge çok acıyor gerçekten imkansız gibi. Ay doğacaksa doğacak zaten üzülmeyelim herşeyin de hayırlısı inşallah artık bekleyeceğiz haklısın

Kızlar bugün çok güzel dolandim avmde valla maşallah lcw'den yarım kollu penye gecelik aldım, doğum zamanı kolaylık olur acikligima bakmak için gelip gelip donumu indirtmesinler diye siz de bakin gayet uygun fiyatliydi. L beden alacaktım xl alayım ne olur ne olmaz dedim resmen ucu ucuna oldu ve benim moralim pert. Dana gibi olmuşum afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…