- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.861
Ya ağrım çok ayağa kalkinca kutum çok acıyor nasıl eğilip kalkcam ki, yürümek için çıktım 5 dk sürdü. Hep cisim var ayağa kalktığımda. 9 ay güzel geçti son haftalar fos çıktım ben.Ya inşallah benim de bekler ama benimki çok aralıklı ya. Mesela 50 olmuş hemen inmiş sonra baya sonra 40 olmuş mesela. Hiç korkma normal doğum istiyorsan çık yürü ev işi yap yerleri sil inan çok etkiliyor. Normal doğum isteyenlere sadece bunları öneriyorum. Kızımın oyuncaklarını yere eğil çömelip topla. Hergün götür bisiklete binsin diye diye soktu kafasını bebiş kanalaakşam niye gideceksin kontrolün mü var. O parmaklar da uyarıyor sonuçta canım üzülme vardır bir hayırı
Allah kolaylık versincanım sizin gönlünüze göre keşke gelse bebişlriniz. Gir sıcacık suya otur yıkan kuzum yere çömel tetiklesin bebişi ne diyim. Bu ağrılar mahvetti bizi. Dökülüyoruz mayıs anneleri olarak
Ah ah ne güzeldi dimi ya yat sürekli ağrı sızı da yok. Benim de çok çatı ağrım var. Hareketleri sakinleşmesi korkutuyot beni canım bir de ben de iştahsızım ya sen de öyle misin
Kanala girdiğini fark edebiliyomusun . Hareketlerinde bi kısıtlama oldu mu yada bi değişiklikKızlar kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3100 gr olmuş ve kanala girmiş çok şükürgeçen hafta kasıgımdaydı ve bu hafta inmemiş olsaydı sezeryan diyordu Dr.. sezeryandan kurtuldum ve prensesim ne zaman gelecek şimdi onu beklicez. O kadar mutlu oldum ki kilosunu ve kanala indigini duyumca anlatamam. Hepiniz benim gibi iyi haberler alın inşallah
Şöyle ki benim doktorum ultrasona göre değil, adet tarihine göre normal Doğum diyordu hep.. benim bebeğim de hep iki hafta ileri gelişim göstermişti. Çatı muayenesi olduk ama kafa çapı geniş çıktı yine de on gün içinde olursa normal olur dedi. Bu cumartesi gittik artık normal olamaz olursa da çok zor olur demişti, suyunun da azalma meselesi olunca sanırım beklemeyeceğiz daha fazla 38 bitiyor yarın, bu hafta mutlaka alır diye düşünüyorumCanım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissin
Rabbim sana da bebeğinede hayırlısını versin. Sağlıkla ve sıhhatle zamanı nezamansa o vakit gelsin canım. Geçmiş okaunKuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Ben de ilk haftalar da progestan kullanıldığını duydum ama, son ayda verince şaşırdım, erken gelmesinden korkuyor olabilir mi dicem ama bebek dönmedi henüz ve rahim ağzı da iyi görünüyor dedi 53mm dedi yanlış hatırlamıyorsam, çatı muayenesi yapmadı ultrasondan bakarak söyledi bunları, haftasına göre boy kilo normaldi fakat gene de doğum için erken o yüzden fitili kullanmayı düşünüyorum, ama bir zararı olur mu bilemedim, bu doktora ikinci gidişim olduğu için de tam soramadım ne tepki verir bilmediğim için. Sancılardan mı endişelendi acaba 50 çıkmıştı nst de.ben 16 haftaya kadar kullanmıştım.doktorum bu ilaci fitil olarak kullanmak doğum süresini uzatıyor son araştırmalar bu yönde demişti ama sebebini sormak aklıma gelmemişti o zaman
Nasıl çıkıyor anlamadım kız noldu birden yaa hadi hayırlısı bakalım Allaha emanet olunKızlar şuan hastanedeyim.musadeye aliniyorum dua edin bebek nstde tasikardik çıkıyor
Kuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Bende ay ı durumdayım seninle. 23 nisanda günüm var sezeryan olarak. Ama benim bebeğim makat geliş. Dönmez dedi bana. Bir kaç doktora daha sordum farklı iki şehirde ve hepside 37 den sonra dönmez dediği için sezeryanı kabul ettim. Doktorum 37 yi dolduran bebeklerin prematureden çıktıklarını, iki haftalık bir erken doğumun sıkıntı olmayacağı konusunda bana güvence verdi. Bebeğimin kilosuda önde, haftasıda önde gidiyor. 23 nşsan benim içinde 38+0. Bebeğin gelişimi iyiyse doktoruna güveniyorsan bir sıkıntı olmaz gibi duruyor canım. İçini rahat tut ki bebeğinde strese girmesin derim ben. :)
Canım nedeni du 280 gün ya hamilelik 270 te bırakıyorlar 9 ayda yani o da 38+3 E denk geliyor ondan önce olması garip valla nedense daha çok kalsın istiyorum emme refleksi gelissin
Valla kimseye güvenmiyorum çünkü sancim yok suyum iyi kanama yok neden erken alınsın sezeryanse sezeryan ama 40. Hafta neden beklenmiyor valla korkuyorum endişe ediyorum küçük doğurmak istemiyorum herşey nicelik değil ki gelişim boy kilodan ibaret değil yani bebek yerinde mutlu neden erken alinsin
Ya ben hurmayla.sut içip gitmiştim.difek nstye girdim benimkide içerde resmen takla attı hiç durmadı hareket ettikçe kalp atislari yükseldi doktorda tedirgin oldu salmadi serum verdi sonra tekrar bakıldı nst normalde muayene etti kizcemin uykuya dalmış :) minik bir bebik olucak 2650 Gr henüz :)Nasıl çıkıyor anlamadım kız noldu birden yaa hadi hayırlısı bakalım Allaha emanet olun
Saol.kuzum.dursun azıcık daha kilo alsın prenses eşim belki etmeseydi bı panik oldu ama ben rahattim :))ANNONA gözün aydın canım inşallah vaktini bekler bebis
Amin canım.beklesin tabi ya acelesi ne :)gözün aydın canım.zamanını beklesin kuzucuklar
Canım çok sevindim iyi olmanızaKuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Kesinlikle herşey belli sanki biz sadece yaşıyoruz canım. İnşallah sancın hayırlı zamanda başlar. Kordon vs de rahat rahat doğurursunGerçekten de şaka gibi . Hele ilk çocuk sezeryan olup ikincide sezeryan olucaklarda sancı olması bnm gibi normal bekleyip doğum tarihi en yakın olanların sancı gelsin diye beklemesiiiihayatın gerçekten kendi planları var
Maşallah aynı şeyleri ben de duydum ama korkuyorum erken gelir diyeKızlar kontrolden geldim şimdi. Bebeğim 3100 gr olmuş ve kanala girmiş çok şükürgeçen hafta kasıgımdaydı ve bu hafta inmemiş olsaydı sezeryan diyordu Dr.. sezeryandan kurtuldum ve prensesim ne zaman gelecek şimdi onu beklicez. O kadar mutlu oldum ki kilosunu ve kanala indigini duyumca anlatamam. Hepiniz benim gibi iyi haberler alın inşallah
Gözünaydın canım tatlı bişeyler mi yedin heyecan yaptı herhaldr senin kuzu annesini görecek diye :)Kuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Ben de aç gitmiştim benim ki de 140 ta stabil kaldı cocuk mayıştı uyudu herhalde beni de ondan salmadılar git bi karnını doyur tekrar bakalım dediler.. yemek çok etkiliyo bence..Ya ben hurmayla.sut içip gitmiştim.difek nstye girdim benimkide içerde resmen takla attı hiç durmadı hareket ettikçe kalp atislari yükseldi doktorda tedirgin oldu salmadi serum verdi sonra tekrar bakıldı nst normalde muayene etti kizcemin uykuya dalmış :) minik bir bebik olucak 2650 Gr henüz :)
Ben de ilk haftalar da progestan kullanıldığını duydum ama, son ayda verince şaşırdım, erken gelmesinden korkuyor olabilir mi dicem ama bebek dönmedi henüz ve rahim ağzı da iyi görünüyor dedi 53mm dedi yanlış hatırlamıyorsam, çatı muayenesi yapmadı ultrasondan bakarak söyledi bunları, haftasına göre boy kilo normaldi fakat gene de doğum için erken o yüzden fitili kullanmayı düşünüyorum, ama bir zararı olur mu bilemedim, bu doktora ikinci gidişim olduğu için de tam soramadım ne tepki verir bilmediğim için. Sancılardan mı endişelendi acaba 50 çıkmıştı nst de.
Benimle aynısin cnm geçen hafta 39+3 çıktı bebişim, benim sancim var diye normal umudu vardı ama bu hafta olmazsa sezeryan için konuşuruz dedi doktor.Kızlar 36+3 um bebek 39haftalik görünüyor 3600 olmuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi pek inanmıyorum kafası 9.5 cm
Doktor sezeryan dedi gün verdi 26 27 nisan 1 hafta sonra gel dedi son şeyler için
Nts de sanci çıkması 20 nin altıydı hep
Sat a göre 11 mayısta doğması gereken bebek 27 nisanda dogacak gibi 38+0 çok erken değil mi ya ne bileyim endişe ediyorum
Doktor bu bebek normal doğmaz dedi ki çatı muayenesi yapmadi bile
Benim de o bölge çok acıyor gerçekten imkansız gibi. Ay doğacaksa doğacak zaten üzülmeyelim herşeyin de hayırlısı inşallah artık bekleyeceğiz haklısınYa ağrım çok ayağa kalkinca kutum çok acıyor nasıl eğilip kalkcam ki, yürümek için çıktım 5 dk sürdü. Hep cisim var ayağa kalktığımda. 9 ay güzel geçti son haftalar fos çıktım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?