- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.881
Korkma kuzum dualarım seninle benimde kızım taşikardik çıkıyordu son nstlerimde alkaha şikür sıkıntı olmadı 40+1de aldı drum
Kız 2650 minnak mı maşallah ona bence standart kilosu hiççç takılma o dünya ya gelince tosun olurYa ben hurmayla.sut içip gitmiştim.difek nstye girdim benimkide içerde resmen takla attı hiç durmadı hareket ettikçe kalp atislari yükseldi doktorda tedirgin oldu salmadi serum verdi sonra tekrar bakıldı nst normalde muayene etti kizcemin uykuya dalmış :) minik bir bebik olucak 2650 Gr henüz :)
Yüzünü gösterdi babasına aynı ama aynı abisine benziyorrr çok tatliiiigCanım çok sevindim iyi olmanızamaşallah güzel kuzuya
5 hurma.bir bardak süt kudurttu resmen kızı :)))Kesinlikle herşey belli sanki biz sadece yaşıyoruz canım. İnşallah sancın hayırlı zamanda başlar. Kordon vs de rahat rahat doğurursun
Maşallah aynı şeyleri ben de duydum ama korkuyorum erken gelir diyedoktorun ne zaman gelir diye tahminde bulundu mu canım
Gözünaydın canım tatlı bişeyler mi yedin heyecan yaptı herhaldr senin kuzu annesini görecek diye :)
Oyyyy yirimm onu kiz benYüzünü gösterdi babasına aynı ama aynı abisine benziyorrr çok tatliiiig
Yersin kudurur yemezsin uyur ay bu minnoslar delirtir biziBen de aç gitmiştim benim ki de 140 ta stabil kaldı cocuk mayıştı uyudu herhalde beni de ondan salmadılar git bi karnını doyur tekrar bakalım dediler.. yemek çok etkiliyo bence..
Ne bileyim kuzu abisi 3750 doğunca bu küçük geliyo bana :)Kız 2650 minnak mı maşallah ona bence standart kilosu hiççç takılma o dünya ya gelince tosun olur
Hele benn zaten canım deli gibi yemek istiyo zor turuyodum kendimi bir yiyişim vardı gecenin 12sinde görmen lazımdı :)Yersin kudurur yemezsin uyur ay bu minnoslar delirtir bizi
Kanala girdiğini fark edebiliyomusun . Hareketlerinde bi kısıtlama oldu mu yada bi değişiklik
Kesinlikle herşey belli sanki biz sadece yaşıyoruz canım. İnşallah sancın hayırlı zamanda başlar. Kordon vs de rahat rahat doğurursun
Maşallah aynı şeyleri ben de duydum ama korkuyorum erken gelir diyedoktorun ne zaman gelir diye tahminde bulundu mu canım
Gözünaydın canım tatlı bişeyler mi yedin heyecan yaptı herhaldr senin kuzu annesini görecek diye :)
Canım son haftada ölçü lere çok güvenme bnce benimki son üç kontroldür 3 kilo gözüküyor hatta bi ara 3100 gr gözüktü gecen hafta yine 3000 gr . Bakalım bu çarşamba kaç çıkıcakKızlar şimdi çıktım muayeneden, bebek kanala girmek üzereymiş iyice aşağı inmiş. Ama hiç kilo almamış 1 haftada geçen haftayla ölçümleri aynı çıktı beslenmemede dikkat ettim halbuki. Bu bir sorun değil dedi doktor ama yinede bir buruk oldum. 3200 falan doğar dedi bekleyeceğiz doğumu normal olduğu için. Sadece kendini rahatlat bir müzik seç o müzikle doğum yaptıracağım dedi. Haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo alır.
Hımm bbmkinin hareketleri günü gününe tutmuyor . Vajinada baskı da yok daha girmedi demekki kanala . O kadar da çömeliyorum dans ediyorum :)Evet farkediyorum. Kasıgım rahatladı daha önceye göre ama tabi vajinama olan baskı arttı. Hareketi birkaç haftaya göre daha az ve yavaş..
Hayırlı olsun canım, bak sağlıklıymış kuzun ne güzel, aşagı da inmiş daha ne olsun.. kilosuna üzülme en son benimki de on günde 135 gr almıştı, zaten ölçümler yanılıyormuş bu haftalarda.. 3200 de hiç az bi kilo değil sonuçta ama şimdiden annelik psikolojisi sardı hepimizi.. sağlık içinde gelsin inşallahKızlar şimdi çıktım muayeneden, bebek kanala girmek üzereymiş iyice aşağı inmiş. Ama hiç kilo almamış 1 haftada geçen haftayla ölçümleri aynı çıktı beslenmemede dikkat ettim halbuki. Bu bir sorun değil dedi doktor ama yinede bir buruk oldum. 3200 falan doğar dedi bekleyeceğiz doğumu normal olduğu için. Sadece kendini rahatlat bir müzik seç o müzikle doğum yaptıracağım dedi. Haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo alır.
Canım son haftada ölçü lere çok güvenme bnce benimki son üç kontroldür 3 kilo gözüküyor hatta bi ara 3100 gr gözüktü gecen hafta yine 3000 gr . Bakalım bu çarşamba kaç çıkıcak
Sorma canım bizimkiler tembel çıktı, sözde gelişimleri ilerdesenin kontrolün bugün müydü? Nasıl geçti?
Hayırlı olsun canım, bak sağlıklıymış kuzun ne güzel, aşagı da inmiş daha ne olsun.. kilosuna üzülme en son benimki de on günde 135 gr almıştı, zaten ölçümler yanılıyormuş bu haftalarda.. 3200 de hiç az bi kilo değil sonuçta ama şimdiden annelik psikolojisi sardı hepimizi.. sağlık içinde gelsin inşallah
Ben de hep kilolu diye üzülüyordum, en son 135 gr almış diye yüzüm düşmüştüEvet canım aslında çok iyi kilosu ama almamış hiç kilo dedi ya orda böyle yutkundum sanki benim suçummuş gibi annelik böyle birşey demekki. Hayırlısıyla sağlıcakla doğuralım inşallah. Birde sancıyı suyu sordum ben hissetmemen ve su olduğunu anlamaman imkansız dedi birden gelir ve durduramazsın dedi.
Senin kontrolün ne zaman kuzum? Bakalım benim yaramazdan yarın ne haberler getiricem size :)Bizim 1 mayıs bebeleri grevci çıktı
Kizlar dün bu olay yasandi Bugum doktorumu aradim devlet hastanesine acile bi git bugun dedi Acile gittim enfeksiyon hastaliklari poliklinigine gonderdiler Doktor kediyi her gun goruyor musunuz dedi Evet dedik her gun bizim balkonda O zaman 10 gün takip edin eger ortalardan kaybolur veya ölürse gelin kuduz aşısı yapacagiz dedi 10 gun sonra kedi normap hayatina devam ediyorsa da gidip imza verecekmisim
Kisaca kediye iyi bakin bolca besleyin dedi kizlar :) hain kedinin basima actigi isler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?