2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Korkma kuzum dualarım seninle benimde kızım taşikardik çıkıyordu son nstlerimde alkaha şikür sıkıntı olmadı 40+1de aldı drum
Kız 2650 minnak mı maşallah ona bence standart kilosu hiççç takılma o dünya ya gelince tosun olur

5 hurma.bir bardak süt kudurttu resmen kızı :)))

Kızlar şimdi çıktım muayeneden, bebek kanala girmek üzereymiş iyice aşağı inmiş. Ama hiç kilo almamış 1 haftada geçen haftayla ölçümleri aynı çıktı beslenmemede dikkat ettim halbuki. Bu bir sorun değil dedi doktor ama yinede bir buruk oldum. 3200 falan doğar dedi bekleyeceğiz doğumu normal olduğu için. Sadece kendini rahatlat bir müzik seç o müzikle doğum yaptıracağım dedi. Haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo alır.

Kanala girdiğini fark edebiliyomusun . Hareketlerinde bi kısıtlama oldu mu yada bi değişiklik

Evet farkediyorum. Kasıgım rahatladı daha önceye göre ama tabi vajinama olan baskı arttı. Hareketi birkaç haftaya göre daha az ve yavaş..

Yok tarih vermedi ama artık her an bekleyebiliriz dedi. Ama bence 25 inden sonrayakalor dedi. Haftaya gittigimde kan değerlerme vs bakıp dığuma hasorşayacakmış beni.

Canım son haftada ölçü lere çok güvenme bnce benimki son üç kontroldür 3 kilo gözüküyor hatta bi ara 3100 gr gözüktü gecen hafta yine 3000 gr . Bakalım bu çarşamba kaç çıkıcak

Evet farkediyorum. Kasıgım rahatladı daha önceye göre ama tabi vajinama olan baskı arttı. Hareketi birkaç haftaya göre daha az ve yavaş..
Hımm bbmkinin hareketleri günü gününe tutmuyor . Vajinada baskı da yok daha girmedi demekki kanala . O kadar da çömeliyorum dans ediyorum :)

Hayırlı olsun canım, bak sağlıklıymış kuzun ne güzel, aşagı da inmiş daha ne olsun.. kilosuna üzülme en son benimki de on günde 135 gr almıştı, zaten ölçümler yanılıyormuş bu haftalarda.. 3200 de hiç az bi kilo değil sonuçta ama şimdiden annelik psikolojisi sardı hepimizi.. sağlık içinde gelsin inşallah

Canım son haftada ölçü lere çok güvenme bnce benimki son üç kontroldür 3 kilo gözüküyor hatta bi ara 3100 gr gözüktü gecen hafta yine 3000 gr . Bakalım bu çarşamba kaç çıkıcak

Canım benimkide 3000 gr çıktı geçen hafta bu haftada aynı. Beslenmemde güzeldi ama demekki olabiliyor. Haftaya pazartesiye kadar muz falan yiyeyim bakalım ne olacak.

Evet canım aslında çok iyi kilosu ama almamış hiç kilo dedi ya orda böyle yutkundum sanki benim suçummuş gibi annelik böyle birşey demekki. Hayırlısıyla sağlıcakla doğuralım inşallah. Birde sancıyı suyu sordum ben hissetmemen ve su olduğunu anlamaman imkansız dedi birden gelir ve durduramazsın dedi.

Ben de hep kilolu diye üzülüyordum, en son 135 gr almış diye yüzüm düşmüştü bu gittiğimde de kilosu yeterliydi şimdi ölçmeme gerek yok dedi direk.. dünyaları yiyesim var Doğum zamanı yaklaştıkça.. ama plesanta da yaşlanmış, kimbilir ne kadarı gidiyor yavruma.. analık zormuş şimdiden belli oldu :))

İyi besleyin
Kuzum o da seni üzmek istemezdide belki ayağın karnına gelmişse karnına değilmesini hiç sevmez kediler en hassas yerleri çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…