2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar şimdi düşündüm de, belki kordon dolanma riski oluyordur ya da kakasını yiyen bebişler var. Acaba o yüzden mi riske atmak istemiyorlar?

Olabilir. Bu konuda doktoruma güveniyorum. Evet dursa daha iyi ama etrafımda ki doğum hikayeleri falan bir iki haftanın önceliğiyle birşey olmayacağı konusunda fikir oluşturdu. Bilmiyorum benim içim rahat. :) Birde kader kısmet meselesi. Bir dk gecikmez bu işler.Rabbim hayırlısını veersin sağlık sıhhat nasip etsin. :)

Aynen canım ben de hiç şüphe etmiyorum doktorumun söylediklerinden, zaten her şey nasip kısmet, hayırlısı olsun

Evet çok haklısın. Doktorunla konuşmalısın o zaman. İleri bir tarihe verebilir. Eeken doğması sıkıntı değil diyolar amaki ne kadar dursa bizim için kar da diyolar. :) çelişkili durum
Sen rahat edemezsin kendin al dersi. O gün gelince diyor halbuki ben şikayet etmem bakalım henüz çokta net değil günü biraz daha bekletmek niyetindeyim

Valla artık sağlıkla gelsinler demekten başka birşey kalmıyor bize acaba çok mu hassasız o yüzden mi bu doktorların herşeyi batıyor bize

Senin doktor daha mantıklı cevaplar vermiş sanki benimkisi bildiğin sallıyor beni..

Kızlar şimdi düşündüm de, belki kordon dolanma riski oluyordur ya da kakasını yiyen bebişler var. Acaba o yüzden mi riske atmak istemiyorlar?
Hayır canım benim iri bebek ve tüp bu nedenle normal istemiyor olmaz dedi bana ki bazen keşke devlete gitseydim diyorum onlar en azından normalde ısrarcı
Bunlar kes biç başka birşey yok

Sağlıkla gelsin melekelerimiz valla artık tüm soru işaretlerini silmek istiyorum kafamdan

Benimle aynısin cnm geçen hafta 39+3 çıktı bebişim, benim sancim var diye normal umudu vardı ama bu hafta olmazsa sezeryan için konuşuruz dedi doktor.
Senin bebiş benden 10 gün önce canım benimki daha küçücük 11 mayis ta doğum olmalı üstelik tup bebek yani tarihler net buna rağmen nerdeyse aynı olacak doğum tarihleri yani düşün aradaki farkı

Canim gununu bekler insllah iyi olmasina sevindim

Canım kilo açısından iri olması çok mühim değil sanırım işte, 4500 a kadar normal olabiliyor ama kafa çapı zorluyor anladığım kadarıyla. Aslında bebegin kafatası içiçe geçiyor doğarken ama demek ki bizimkilerin kafası ne kadar büyükse artık :) sadece Anneyi değil, bebegi de riske atıyor demek ki iri kafayla normal dogum, yoksa epizyo yaparız falan derdi neden direk sezeryan desinler ki.. gerçi kesip almak daha kolay riske girmek istemiyorlar..

Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım, gerisi teferruat canım

Katılıyorum canım allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalim meleklerimizi kucağımiza valla ayrılmakta çok zor kimseyle paylaşmak mi istemiyorum mu ne

Kizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…