- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.921
Oyyy cok guzel canimm ellerine sağlık papyon süper olur. Adı da çok güzel oğlum olaydi ben de yavuz koyacaktım, adıyla yaşasın güzel kuzunKızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
Hey maşallah tabi coşar yavrucak5 hurma.bir bardak süt kudurttu resmen kızı :)))
İnşallah canım bakalım umarım benim de kalır. Nst nasılsı peki bugün girdin miYok tarih vermedi ama artık her an bekleyebiliriz dedi. Ama bence 25 inden sonrayakalor dedi. Haftaya gittigimde kan değerlerme vs bakıp dığuma hasorşayacakmış beni.
Çok cici olmuş sağlıkla kullaninKızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
Canım ben sigara böreği atıyorum buzluga, bildiğin buzdolabı posetine doldurup atıyorum. Diğer türlü borek hic atmadım amaKizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Ayy bi akrabamızın gelinine doktor, bebek çok hassas üç ay annesinden başka kimse ellemesin demiş sözdeKatılıyorum canım allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalim meleklerimizi kucağımiza valla ayrılmakta çok zor kimseyle paylaşmak mi istemiyorum mu ne
Canım nefis ev yemekleri uygulamasını indir, ordan buzluk böreği yaz neler neler çıkıyor, beğendiğin gibi atarsınKizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Sigara böreğini attım canım onda sıkıntı çıkmıyor evet ama başka börekleri nasıl atmalıyımCanım ben sigara böreği atıyorum buzluga, bildiğin buzdolabı posetine doldurup atıyorum. Diğer türlü borek hic atmadım ama
Bende senin gibiyim ama ben içiyorum progestanıArkadaşlar selamlar 35. haftadayım, cumartesi nst ye girdik ve 50 civarı sancılar çıktı, öncesinde kasılmalarım olmuştu ama uzun sürmüştü karnım sertleşmişti doktor progestan fitil yazdı galiba eşim bugün alacak 1 hafta kullan demişti ve artık haftalık takibe başlayalım dedi, ben çok sancı hissetmesem de karnım sertleşiyor belim bacaklarım ağrıyor vs, magnezyum eksikliği de kasılma yapabilir deyip onu da yazdı. Yani bu fitili kullanan var mı son haftalarda merak ettim bir de nst de 50 sancı yüksek mi oluyor? Bir önceki hamileliğimde sancım çıkmıyordu diye hatırlıyorum ama nst sonuçları yok tabi elimde.
Oyyy cok guzel canimm ellerine sağlık papyon süper olur. Adı da çok güzel oğlum olaydi ben de yavuz koyacaktım, adıyla yaşasın güzel kuzun
Yok canım.sezeryandi ilkim buda öyle sözde günümüz 30 Nisan bakalım haftaya nstye göre kadar vericek doktorHey maşallah tabi coşar yavrucaksenin ilki normal miydi bu arada
İnşallah canım bakalım umarım benim de kalır. Nst nasılsı peki bugün girdin mi
Baktım canım 3 4 tarif ama buzluktan çıktıktan sonra yapışıp yapismadigini yapan biri varsa daha iyi anlatabilir diye düşündüm orada tam net birşey söylemiyor sankiCanım nefis ev yemekleri uygulamasını indir, ordan buzluk böreği yaz neler neler çıkıyor, beğendiğin gibi atarsın
weryew canim ne yaptin gittin mi hastaneye?
Niyeki kz basina birseymi geldi
Canım şükür gününü aldın ama neden genel.anestezi olmak zorundaymissiKizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
Suyu gelmiş sabah doğuma gitti :)Niyeki kz basina birseymi geldi
Aa canım kabul etmişler inan çok ama çok sevindim. Çarşamba Allahın izniyle kavuşacaksın bebişine öyle mi. Açılmam yokmuş değil mi bu arada. Ya başta insan gibi kabul etseler me olurdu senin ne kadar uğraştırdılarKizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
Canım şükür gününü aldın ama neden genel.anestezi olmak zorundaymissi
Canim ben de 34. Haftada falan gittigimde bebegim 37 cikiyordu. Bak ustunden bir ay gecti bebegim 38 oldu. Biz sona yaklastikca bebegin ilerlemesi yavasliyor. Doktorlar da hicbir muayene etmeden nasil hemen sezeryana yonlendirebilirler ya. Bence bu doktorlara normal dogum icin teşvik edici seyler falan yapmalilar. Kafalarina gore sezeryan denmemeli. Sezeryan ciddi bir ameliyat. Zorda kalinmadikca veya annenin fobi derecesine korkusu yoksa bir tercih olmamali.Kızlar 36+3 um bebek 39haftalik görünüyor 3600 olmuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi pek inanmıyorum kafası 9.5 cm
Doktor sezeryan dedi gün verdi 26 27 nisan 1 hafta sonra gel dedi son şeyler için
Nts de sanci çıkması 20 nin altıydı hep
Sat a göre 11 mayısta doğması gereken bebek 27 nisanda dogacak gibi 38+0 çok erken değil mi ya ne bileyim endişe ediyorum
Doktor bu bebek normal doğmaz dedi ki çatı muayenesi yapmadi bile
Bugün nst de sancı çıktı mı peki canımYok canım.sezeryandi ilkim buda öyle sözde günümüz 30 Nisan bakalım haftaya nstye göre kadar vericek doktor
Olsun canım sağlıklı olunca gerisi boşHastane hic belden uyusma yapmiyormus genel anestezi hep yapiyormus malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?