- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.941
Valla ben AliExpress ten emzirme sütyeni aldım önden iki düğmeli muhteşem cokkullanisli . İlk çocuğumda iki yıla yakın kullanınca eskidi şimdi yeniden sipariş ettimAy kızlar doğumlar başladı beni bi heyecan sardı.hafta sonundan beri belimin belli bi yeti deli gibi ağrıyı zaten.daha ben 30 nisanda ayrilacam isten gelmesin öyle hemen temizlik var daha hastane çantam bile hazır değil.bugün öyle arası deli gibi emzirme atleti baktım daha almadim da henüzama çok çirkinler o atletler ya.sutyen in üst kısmı kocaman ya yazın tişörtlerin altında kesin gözükür onlar siz nasip birşey aldınız.kompedan da bi model var onunda bedeni kalmamış netten alayım dedim
Suyu gelmiş sabah doğuma gitti :)
Arada bir çıkmış ama önemsemedi doktor kalp atislarindan korktu sadece en fazla 60 a vurmuş sanci oda bir kezBugün nst de sancı çıktı mı peki canım
Olsun canım sağlıklı olunca gerisi boş
Canım benim degil @sofiaryanin sabah suyu gelmiş acil doğuma gittiAaa peki doktor ne dedi benim kuzenimde suyu azalmis diye acil yatirdilar. 3 gun suni sanci verdi doktor 7cm acilmasi oldu ama bebek donmedigi icin sezeryan yaptilar. bebek cok yoruldugu icin kuvoze girdi malesef onun haftasi benden 1 hafta ondeydi. Dun dogurdu size doktor ne dedi
Canım çok şükür çözüm bulunmuş ya gözümüz aydın. Çarşamba kavusacaksin hayırlısıyla kızına. Allah yardımcın olsunKizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
Ben buzluk için çok şey yaparım aralarına yağlı kağıt koyup atıyorum hiç bişey olmuyo.. az bişe dene istersen..Baktım canım 3 4 tarif ama buzluktan çıktıktan sonra yapışıp yapismadigini yapan biri varsa daha iyi anlatabilir diye düşündüm orada tam net birşey söylemiyor sanki
Oneri için tesekkurler
Valla ben AliExpress ten emzirme sütyeni aldım önden iki düğmeli muhteşem cokkullanisli . İlk çocuğumda iki yıla yakın kullanınca eskidi şimdi yeniden sipariş ettim
Canım ben börek sarıp attım sardıklarımı önce tepsiye dizip biraz buzlukta beklettim hafif donunca alıp saklama kabına yerleştirdim böylece yapışmıyorlarKizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Baktım canım 3 4 tarif ama buzluktan çıktıktan sonra yapışıp yapismadigini yapan biri varsa daha iyi anlatabilir diye düşündüm orada tam net birşey söylemiyor sanki
Oneri için tesekkurler
Kuzum dikkat et etrafında çocuğu 10dk tutacak adam ararsın da kimseyi bulamazsın sonra bak pişman olma eksik dilek dileme...karnımızda durduğu gibi durmaz o yaygaracı veletlerAyy bi akrabamızın gelinine doktor, bebek çok hassas üç ay annesinden başka kimse ellemesin demiş sözdeaslında güzel fikir, doktora rica etsek bizimkilere de mi söylese kimselere veremicem sanırım
Canim benimkide oyle. İki haftadir hic gelisme göstermemiş gibi gorunuyor olcumleri ayni. Benim doktor da takilmadi. Ben de takilmadim. Son haftalar hatta son gunler artik gelisimleri yavasladi.Kızlar şimdi çıktım muayeneden, bebek kanala girmek üzereymiş iyice aşağı inmiş. Ama hiç kilo almamış 1 haftada geçen haftayla ölçümleri aynı çıktı beslenmemede dikkat ettim halbuki. Bu bir sorun değil dedi doktor ama yinede bir buruk oldum. 3200 falan doğar dedi bekleyeceğiz doğumu normal olduğu için. Sadece kendini rahatlat bir müzik seç o müzikle doğum yaptıracağım dedi. Haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo alır.
Sizinde doğum yakın sanırım? Burayı takip etmekte zorlanıyorum :) Nezaman doğumunuz? Sezeryan mıBen de hep kilolu diye üzülüyordum, en son 135 gr almış diye yüzüm düşmüştübu gittiğimde de kilosu yeterliydi şimdi ölçmeme gerek yok dedi direk.. dünyaları yiyesim var Doğum zamanı yaklaştıkça.. ama plesanta da yaşlanmış, kimbilir ne kadarı gidiyor yavruma.. analık zormuş şimdiden belli oldu :))
Ben bu tarz börekler tekli şekilde sarıp yapıyorum. tepsiye koyup tekli şekilde dondurup sonra poşetliyorum. yapışmıyorda.Kizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
BEn de alirsam sadece tuvalet banyoda kullanacam ya.iyice rahatsiz etmeye basladi kucuk alanlarda camasir suyu.Canım tuvalette banyoda kullanıyorum hoşuma gitti gayet. Ama normal çamaşır suyu gibi beyazlatir mı dolapları falan mesela bilmiyorum
Canim yaptigin biregi once tepsiye diz tepsiyle at buzluga. Bir yarim saat kadar donsun. Sonra buzdolabi posetine koy. O zaman dondurma islemini tek tek yaptigin icin yapisma olmuyor. Ben sigara boregi, gul biregi rulo borek falan hep bu sekilde atiyorum.Kizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
nisan. Kandil günü. Bende istemiştim ama olmadı :)Yok canım.sezeryandi ilkim buda öyle sözde günümüz 30 Nisan bakalım haftaya nstye göre kadar vericek doktor
Baktım canım 3 4 tarif ama buzluktan çıktıktan sonra yapışıp yapismadigini yapan biri varsa daha iyi anlatabilir diye düşündüm orada tam net birşey söylemiyor sanki
Oneri için tesekkurler
Dİlerim uyandığında tum korkularinin yersiz olduguyla karsilasirsin. İnsallah bebegin sapasaglam saglikli bir bebek olarak gelir. İnsallah kafasinin büyüklüğü icin iler de yavruna “ sen biraz koca kafali dogdun beni korkuttun” diye anlatirsin.Kizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
Yok kız 36+3 de gittiğimde 39+3 du gelişimi onu söyledim şimdi ne oldu bilmiyorum. Bebişler anne ve babanın doğum kilolarinin ortalaması dogarmis bir doktordan dinledim. Beni de 38. doldurunca sezeyana almak istiyor yani 20.sinden sonraSenin bebiş benden 10 gün önce canım benimki daha küçücük 11 mayis ta doğum olmalı üstelik tup bebek yani tarihler net buna rağmen nerdeyse aynı olacak doğum tarihleri yani düşün aradaki farkı
Hehhhe doğru diyon vallaKuzum dikkat et etrafında çocuğu 10dk tutacak adam ararsın da kimseyi bulamazsın sonra bak pişman olma eksik dilek dileme...karnımızda durduğu gibi durmaz o yaygaracı veletler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?