- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.961
Aynen yataga zor giriyorum zatenBenimde ill gebeliğin aynıydı. Evde sabahtan akşama kadar oturuyordum gece de yürüyüş 2 saat. Ne ara yorulacagim. Geçen eşim dr.a şikayet ediyor ömer de yürüyordu şimdi yürümüyor ama ömer de gece 3-4 gibi yatıyordum öğlen kalkıyordum gün icin de hep yatar vaziyetteydim şimdi aynı saatte yatıyor erken kalkıyor ve çocuk peşinde koşuyorum. Yürüyüşe güç kuvvet mı kalıyor sanki
Ben o fiyata raziydim yok oturdugum bolgede saka gb .bi bedwn buyugunu bulsam iyi olurdu aslinda ..fiyatı da iyiymiş aslında.simdi bende netten baktım sadece sutyen var.ay burda ayni atletler 20 kusurdan başlıyor 35 kadar çıkıyor
Cok sevindim canim ya korkuttun biziKuzular evime geldim kizcemin kalp.atislari fazla.cikti ilk nstde 200lere vurdu çokta hareketliydi doktor tedbir amaçlı salmadi eve serum.verildi sonra tekrar nst çekildi normale dönmüştü ve eve geldik çok şükür haftaya tekrar nstye gidicem hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Masallah canim esine .Eşim telefonun ninniler diye uygulama indirmiş. Allahım yicemadam resmen baba olmak icin doğmuş gibi davraniyor. Umarim bu ilgisi ve meraki hayat boyu tüm cocuklari icin gecerli olur
Canım benim bebişin suyu normalden daha da azalmış, yarın kontrolüm var belki alıcak riskli durumda ise, zaten 20 si gibi sezeryan yapalım demişti.. yani belki yarın belli yarından da yakın durumu var bende hayırlısıyla inşallahSizinde doğum yakın sanırım? Burayı takip etmekte zorlanıyorum :) Nezaman doğumunuz? Sezeryan mı
Peki bebiş için ameliyat konuşuldu mu. Allah yardımcıniz olsun cnm dua edeceğim sizin için.Kizlar gittim. once polikinlikden yapmaya calisim dedim doktor. dinlemeden atti baktim beni baska doktora. o kadar bekledim baktim boyle olmucak acile gittim lekelenmem var dedim. Cok sukur malesef catalla acilmam varmi diye bakildi ama kizimdakiki gibi acimadi. Ama o cati muhanesinden beri agrim var. 2 gun sonra sabah ac gel yatis yapilcak dedi. Tek uzuldum yani genel anestezi olmak zorundayim. Ben uyanik olmak istiyordum. Ama en azindan bebegim icin orada olmak zorundayim malesef uyanir uyanmaz acilara katlanmak zorundayim.
Evet canım hem.kendi doğum.gunum hemde kandil :)nisan. Kandil günü. Bende istemiştim ama olmadı :)
Kızlar bugün çok güzel dolandim avmde valla maşallahlcw'den yarım kollu penye gecelik aldım, doğum zamanı kolaylık olur acikligima bakmak için gelip gelip donumu indirtmesinler diye siz de bakin gayet uygun fiyatliydi. L beden alacaktım xl alayım ne olur ne olmaz dedim resmen ucu ucuna oldu ve benim moralim pert. Dana gibi olmuşum afedersiniz
Bende muxikle dogum yapmistim.Kızlar şimdi çıktım muayeneden, bebek kanala girmek üzereymiş iyice aşağı inmiş. Ama hiç kilo almamış 1 haftada geçen haftayla ölçümleri aynı çıktı beslenmemede dikkat ettim halbuki. Bu bir sorun değil dedi doktor ama yinede bir buruk oldum. 3200 falan doğar dedi bekleyeceğiz doğumu normal olduğu için. Sadece kendini rahatlat bir müzik seç o müzikle doğum yaptıracağım dedi. Haftaya tekrar gideceğim bakalım inşallah kilo alır.
Cok tatli olmus canim ellerine saglikKızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
Ben buzdolabi poseti koyuyorum canimKizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Saol canım bende biraz tedirgin olmadım.degil :)Aynen yataga zor giriyorum zaten
Hep bi kosturma
Ben o fiyata raziydim yok oturdugum bolgede saka gb .bi bedwn buyugunu bulsam iyi olurdu aslinda ..
Cok sevindim canim ya korkuttun bizi
Masallah canim esine .
Bunun aynısı canım ama tabi 5 kati büyük bedenidir heraldecok guldum ya ayni durumdayim.
Fotograf atabilirsen bakabilirmiyin.
Instadan siparis verdim hatali urun cikmis die iptal ettiler.
Bende muxikle dogum yapmistim.
Hersey cok iyiydi sadece ikinamamistim
Ebe yardim etmisti
Cok tatli olmus canim ellerine saglik
Ben buzdolabi poseti koyuyorum canim
Poseti ikiye kesip aralara borek koyarak atiyorum buzluga ...
Canım benim degil @sofiaryanin sabah suyu gelmiş acil doğuma gitti
Benimde bebekin kalp atışları yüksek.cikiyk doye2 saat muşade altında kaldım duzelince geldim.evime suyunda normale.donmus çok çok hafif fazla dedi sadece
Canım çok şükür çözüm bulunmuş ya gözümüz aydın. Çarşamba kavusacaksin hayırlısıyla kızına. Allah yardımcın olsun
Sakın kötü düşünme kuzum öyle birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Lütfen stres yapma bak yüzdün kuyruguna geldin yavrunu sağlıklı bi şekilde kucaklayacaksin inşallahInsallah saglikli sihatli okur kucam nos kalmaz kizlar korku aldi beni
Kalbim sıkısayi kalpden gidecem ben
Dİlerim uyandığında tum korkularinin yersiz olduguyla karsilasirsin. İnsallah bebegin sapasaglam saglikli bir bebek olarak gelir. İnsallah kafasinin büyüklüğü icin iler de yavruna “ sen biraz koca kafali dogdun beni korkuttun” diye anlatirsin.
Peki bebiş için ameliyat konuşuldu mu. Allah yardımcıniz olsun cnm dua edeceğim sizin için.
Sakın kötü düşünme kuzum öyle birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Lütfen stres yapma bak yüzdün kuyruguna geldin yavrunu sağlıklı bi şekilde kucaklayacaksin inşallah
Benimki de bastırıyor canım aşağıya doğru çıkacak gibi sankiInsallah arkadasim Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun bu arada oglum su cati muhanesinden beri sanki catima kafa atiyorya bide hareketli suan sanirim tam simdi nst alsalardi sanci cikardi
Kaç kg canım, artik yavaş ilerliyorlarmis stres olma bencrBugün kontrolümüz vardı kızlar..11 gün aradan sonra gittik..bal kızım çok az kilo almış..ama nst miz iyiydi..hatta sürekli oynadı o esnada cihazın yerini sürekli değiştirmek zorunda kaldı hemşire..haftaya salı tekrar gideceğız kontrole inş 1 haftada alır birazcık kilo..Dr um şimdilik önemsemedi riskli haftaları geçtim diye.haftada doğum tarihini kararlaştırıcak... fındığım benim büyü olurmu biraz
Yaa senin adına bende çok heyecanlanıyorumCanım benim bebişin suyu normalden daha da azalmış, yarın kontrolüm var belki alıcak riskli durumda ise, zaten 20 si gibi sezeryan yapalım demişti.. yani belki yarın belli yarından da yakın durumu var bende hayırlısıyla inşallah
Canım var mıydı öncesinde bebekte az gelişme düşük kilo falan? Yoksa onemseme bu haftalarda olçümlerin şaştığını söylüyor herkes bak...hatta kiminin önceki haftadan daha az görünüyor bebeğin ağırlıgı...üzülme yani baştan beri gelişiminde herhangi bir sorun yoksa...Bugün kontrolümüz vardı kızlar..11 gün aradan sonra gittik..bal kızım çok az kilo almış..ama nst miz iyiydi..hatta sürekli oynadı o esnada cihazın yerini sürekli değiştirmek zorunda kaldı hemşire..haftaya salı tekrar gideceğız kontrole inş 1 haftada alır birazcık kilo..Dr um şimdilik önemsemedi riskli haftaları geçtim diye.haftada doğum tarihini kararlaştırıcak... fındığım benim büyü olurmu biraz
Benimki de bastırıyor canım aşağıya doğru çıkacak gibi sankiacaba kanala girdi mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?