2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen yataga zor giriyorum zaten
Hep bi kosturma
fiyatı da iyiymiş aslında.simdi bende netten baktım sadece sutyen var.ay burda ayni atletler 20 kusurdan başlıyor 35 kadar çıkıyor
Ben o fiyata raziydim yok oturdugum bolgede saka gb .bi bedwn buyugunu bulsam iyi olurdu aslinda ..
Cok sevindim canim ya korkuttun bizi
Eşim telefonun ninniler diye uygulama indirmiş. Allahım yicem adam resmen baba olmak icin doğmuş gibi davraniyor. Umarim bu ilgisi ve meraki hayat boyu tüm cocuklari icin gecerli olur
Masallah canim esine .

Sizinde doğum yakın sanırım? Burayı takip etmekte zorlanıyorum :) Nezaman doğumunuz? Sezeryan mı
Canım benim bebişin suyu normalden daha da azalmış, yarın kontrolüm var belki alıcak riskli durumda ise, zaten 20 si gibi sezeryan yapalım demişti.. yani belki yarın belli yarından da yakın durumu var bende hayırlısıyla inşallah

Peki bebiş için ameliyat konuşuldu mu. Allah yardımcıniz olsun cnm dua edeceğim sizin için.

cok guldum ya ayni durumdayim.
Fotograf atabilirsen bakabilirmiyin.
Instadan siparis verdim hatali urun cikmis die iptal ettiler.
Bende muxikle dogum yapmistim.
Hersey cok iyiydi sadece ikinamamistim
Ebe yardim etmisti

Kızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
Cok tatli olmus canim ellerine saglik
Ben buzdolabi poseti koyuyorum canim
Poseti ikiye kesip aralara borek koyarak atiyorum buzluga ...

Kizlar anakucagi konusmussunuz sunny babaynin sallanan uygun fiyatli bi modeli varmis bileniniz varmi hangisi.

Bunun aynısı canım ama tabi 5 kati büyük bedenidir heralde bu kız çıtı pıtı maşallah

Aa sofiarya insallah iyi haberler aliriz. Bayadir grupda yok sende hic sitre yapma kendini yorma doktoruna daha kisa git insallah hepimiz kucamiza saglikli sihatli aliriz

Insallah saglikli sihatli okur kucam nos kalmaz kizlar korku aldi beni
Kalbim sıkısayi kalpden gidecem ben
Sakın kötü düşünme kuzum öyle birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Lütfen stres yapma bak yüzdün kuyruguna geldin yavrunu sağlıklı bi şekilde kucaklayacaksin inşallah

Aynen bu gunku doktorda kafasi buyumus dedi. Ve makat gelisiyken gene kanala girmis. Hastanede perinatolojide yattimda kanala girmisti hastaneden son ciktim gun makat gelisi donmustu simdi gene kanala girmis yani arkadaslar bebekler demekki donebiliyor hem 3300 kilosu darlanmayin Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Sakın kötü düşünme kuzum öyle birşey olmayacak Allah'ın izniyle. Lütfen stres yapma bak yüzdün kuyruguna geldin yavrunu sağlıklı bi şekilde kucaklayacaksin inşallah

Insallah arkadasim Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun bu arada oglum su cati muhanesinden beri sanki catima kafa atiyorya bide hareketli suan sanirim tam simdi nst alsalardi sanci cikardi

Bugün kontrolümüz vardı kızlar..11 gün aradan sonra gittik..bal kızım çok az kilo almış..ama nst miz iyiydi..hatta sürekli oynadı o esnada cihazın yerini sürekli değiştirmek zorunda kaldı hemşire..haftaya salı tekrar gideceğız kontrole inş 1 haftada alır birazcık kilo..Dr um şimdilik önemsemedi riskli haftaları geçtim diye.haftada doğum tarihini kararlaştırıcak... fındığım benim büyü olurmu biraz

Insallah arkadasim Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun bu arada oglum su cati muhanesinden beri sanki catima kafa atiyorya bide hareketli suan sanirim tam simdi nst alsalardi sanci cikardi
Benimki de bastırıyor canım aşağıya doğru çıkacak gibi sanki acaba kanala girdi mı ki

Kaç kg canım, artik yavaş ilerliyorlarmis stres olma bencr

Yaa senin adına bende çok heyecanlanıyorum kaçta gitceksin doktora

Canım var mıydı öncesinde bebekte az gelişme düşük kilo falan? Yoksa onemseme bu haftalarda olçümlerin şaştığını söylüyor herkes bak...hatta kiminin önceki haftadan daha az görünüyor bebeğin ağırlıgı...üzülme yani baştan beri gelişiminde herhangi bir sorun yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…