- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #41.981
Canım 85 kullanıyorum 38/C alıyorum 40 da oluyor kalıplar farklı ya ama aldığım hepsi de oldubende baktım ama güvenemedim ya beden olmazsa diye normalde kaç beden kullaniyordun canım ve kaç beden aldın
Buyur canım insallah senle ben kilo aldıracak şeylere dadanalim en iyisiBugün kontrolümüz vardı kızlar..11 gün aradan sonra gittik..bal kızım çok az kilo almış..ama nst miz iyiydi..hatta sürekli oynadı o esnada cihazın yerini sürekli değiştirmek zorunda kaldı hemşire..haftaya salı tekrar gideceğız kontrole inş 1 haftada alır birazcık kilo..Dr um şimdilik önemsemedi riskli haftaları geçtim diye.haftada doğum tarihini kararlaştırıcak... fındığım benim büyü olurmu biraz
2480 di en son 2540 olmuş sadece 60 gr almış 1 cm uzamış cnmKaç kg canım, artik yavaş ilerliyorlarmis stres olma bencr
yok canım şükürler olsun hatta 1-2-3-4 gün önde gittiği oluyordu..İlk defa oldu böyle..doktorum a dedi zaten ölçümler yanılabiliyor artık diye..ben zaten minyonum..anası gibi çıtı piti olacak kuzum.Canım var mıydı öncesinde bebekte az gelişme düşük kilo falan? Yoksa onemseme bu haftalarda olçümlerin şaştığını söylüyor herkes bak...hatta kiminin önceki haftadan daha az görünüyor bebeğin ağırlıgı...üzülme yani baştan beri gelişiminde herhangi bir sorun yoksa...
Canım buzdolabı poşetleri var ya onları kenarlarından yırtıp açıyorum.sonra tepsiye seriyorum.üzerine börekleri diziyorum.dizdiğim böreklerin üzerine de yine buzdolabı poşeti koyup bir sıra daha dizebiliyorum.arada poşet olunca hiç yapışmıyor.aynı şekilde köfte de atıyorum buzluğa.Kizlar biliyorum burasi yeri değil de bilenler aydınlatsın beni buzluğa kek kurabiye filan attım daha önce borekte atmıştım pişirip sanki pişmiş çok iyi olmuyor bu sefer pişirmeden atmak istiyorum ama yapışır kalir da pişirmeden önce börekler kırılır diye korkuyorum siz nasıl pişirmeden atıyorsunuz börekleri aralarına yağlı kağıt mi koyuyorsunuz
Stres yapma canım benim, belki de minyon olacak canını hiç sıkma bunun için2480 di en son 2540 olmuş sadece 60 gr almış 1 cm uzamış cnm
yok canım şükürler olsun hatta 1-2-3-4 gün önde gittiği oluyordu..İlk defa oldu böyle..doktorum a dedi zaten ölçümler yanılabiliyor artık diye..ben zaten minyonum..anası gibi çıtı piti olacak kuzum..anne yüreği dedikleri bu olsa gerek insan yinede daha iyi olsun istiyor
yiyelim bencede ben uygulamaya başladım bile...Bu hafta ben kendimde zayıflamıştım 1.5 kilo kadar.onun etkisi varmı bilmiyorum..ama sanmam..senin bebiş kaç kilo cnmBuyur canım insallah senle ben kilo aldıracak şeylere dadanalim en iyisi
Ben de perşembe agdadan sonra elimden geleni ardıma koymicam insBebegim kanala insin diye evde resmen bağcılar oturusu yapiyorum
Bi manyak ben değilim demekki çok sevindimBebegim kanala insin diye evde resmen bağcılar oturusu yapiyorum
Kız geçenlerde ben dediydim kacirmissin sen, bana verdiklerini icmedim bileKizlar decavit i saglik ocaklari ucretsiz veriyormus ya niye hic demiyosunuzgebeligim bitti yeni ögrendim
Ayy kız bilmediğini bilsem soylerdim benKizlar decavit i saglik ocaklari ucretsiz veriyormus ya niye hic demiyosunuzgebeligim bitti yeni ögrendim
2650 canım 2 hafta sonra doğum var 3 olsa yine yetecekyiyelim bencede ben uygulamaya başladım bile...Bu hafta ben kendimde zayıflamıştım 1.5 kilo kadar.onun etkisi varmı bilmiyorum..ama sanmam..senin bebiş kaç kilo cnm
Canım inan dualarımdasın. İnşallah sağsağlim doğacak. Hiçbir sorun olmadan. Bukadar hamile senin için dua ediyoruz Rabbim kabul etsin.Insallah saglikli sihatli okur kucam nos kalmaz kizlar korku aldi beni
Kalbim sıkısayi kalpden gidecem ben
Kuzum bu haftada herkesin bebeği az kilo almış baksana benimki de 100 gr almış. Ev böreği de yazmıştı birkaç srkadaş daha. Demekki bu haftaya özel. Sıkma canını 2.500 U geçtiler ya çok şükürBugün kontrolümüz vardı kızlar..11 gün aradan sonra gittik..bal kızım çok az kilo almış..ama nst miz iyiydi..hatta sürekli oynadı o esnada cihazın yerini sürekli değiştirmek zorunda kaldı hemşire..haftaya salı tekrar gideceğız kontrole inş 1 haftada alır birazcık kilo..Dr um şimdilik önemsemedi riskli haftaları geçtim diye.haftada doğum tarihini kararlaştırıcak... fındığım benim büyü olurmu biraz
Aslında başta takmadım..babasının suratı düsünceStres yapma canım benim, belki de minyon olacak canını hiç sıkma bunun için
Öğlen gidicem canım, 12.30 da.. bu gece uyku haram bana :))Yaa senin adına bende çok heyecanlanıyorumkaçta gitceksin doktora
Ooo 3 ü bulsa süper olur..yani derdim çok kilo alsın değil zaten..orantılı haftasiyla uyumlu büyüsün yeter..2650 canım 2 hafta sonra doğum var 3 olsa yine yetecek
çok şükür cnm..aslında kilodan çok günüde biraz geri gitmiş..tabi almayınca normal..yazarken bende farkettim onu..son aylarda yavaşlıyorlar gelişimleri baksanaCanım inan dualarımdasın. İnşallah sağsağlim doğacak. Hiçbir sorun olmadan. Bukadar hamile senin için dua ediyoruz Rabbim kabul etsin.
Kuzum bu haftada herkesin bebeği az kilo almış baksana benimki de 100 gr almış. Ev böreği de yazmıştı birkaç srkadaş daha. Demekki bu haftaya özel. Sıkma canını 2.500 U geçtiler ya çok şükür
Çok sağol Can'ım. Bakayım oraya da. Ayy evet yA aklıma geldi o kadın sinirlendim yineAtölyemnur-babynest diye bi sayfa canım, bak istersen fikir olur, bunun dantelsiz modelleri de öyleydi sanırım. Alınmış bir sayfa olsun diye dedim, sonra insanı hamile haliyle üzüyorlar biliyorsun :)
Kizlar decavit i saglik ocaklari ucretsiz veriyormus ya niye hic demiyosunuzgebeligim bitti yeni ögrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?