2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Buyur canım insallah senle ben kilo aldıracak şeylere dadanalim en iyisi

Kaç kg canım, artik yavaş ilerliyorlarmis stres olma bencr
2480 di en son 2540 olmuş sadece 60 gr almış 1 cm uzamış cnm
yok canım şükürler olsun hatta 1-2-3-4 gün önde gittiği oluyordu..İlk defa oldu böyle..doktorum a dedi zaten ölçümler yanılabiliyor artık diye..ben zaten minyonum..anası gibi çıtı piti olacak kuzum..anne yüreği dedikleri bu olsa gerek insan yinede daha iyi olsun istiyor

Canım buzdolabı poşetleri var ya onları kenarlarından yırtıp açıyorum.sonra tepsiye seriyorum.üzerine börekleri diziyorum.dizdiğim böreklerin üzerine de yine buzdolabı poşeti koyup bir sıra daha dizebiliyorum.arada poşet olunca hiç yapışmıyor.aynı şekilde köfte de atıyorum buzluğa.

Stres yapma canım benim, belki de minyon olacak canını hiç sıkma bunun için

Bebegim kanala insin diye evde resmen bağcılar oturusu yapiyorum
Ben de perşembe agdadan sonra elimden geleni ardıma koymicam ins apaçiler gibi müzik açıp sokaklarda gezcem serseri serseri, bağcılar oturuşu yapcam, benim herifin üstüne atliycam

Bebegim kanala insin diye evde resmen bağcılar oturusu yapiyorum
Bi manyak ben değilim demekki çok sevindim bende on dakikadır dans edip tepiniyorum . Çömelip duruyorum üstüne hurma kasesini de aldım kucağıma saymadan yiyorum niyeti fena bozdum

Insallah saglikli sihatli okur kucam nos kalmaz kizlar korku aldi beni
Kalbim sıkısayi kalpden gidecem ben
Canım inan dualarımdasın. İnşallah sağsağlim doğacak. Hiçbir sorun olmadan. Bukadar hamile senin için dua ediyoruz Rabbim kabul etsin.
Kuzum bu haftada herkesin bebeği az kilo almış baksana benimki de 100 gr almış. Ev böreği de yazmıştı birkaç srkadaş daha. Demekki bu haftaya özel. Sıkma canını 2.500 U geçtiler ya çok şükür

Stres yapma canım benim, belki de minyon olacak canını hiç sıkma bunun için
Aslında başta takmadım..babasının suratı düsünceönemli olsa Dr derdi mutlaka..anasını boy 1.63 hamilelik öncesi 44 kilo olunca çokta büyük beklememek lazım..böyle anadan anca o kadar çıkıyor demek ki

2650 canım 2 hafta sonra doğum var 3 olsa yine yetecek
Ooo 3 ü bulsa süper olur..yani derdim çok kilo alsın değil zaten..orantılı haftasiyla uyumlu büyüsün yeter..
çok şükür cnm..aslında kilodan çok günüde biraz geri gitmiş..tabi almayınca normal..yazarken bende farkettim onu..son aylarda yavaşlıyorlar gelişimleri baksana

Atölyemnur-babynest diye bi sayfa canım, bak istersen fikir olur, bunun dantelsiz modelleri de öyleydi sanırım. Alınmış bir sayfa olsun diye dedim, sonra insanı hamile haliyle üzüyorlar biliyorsun :)
Çok sağol Can'ım. Bakayım oraya da. Ayy evet yA aklıma geldi o kadın sinirlendim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…