- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.001
Hayırlısı neyse o olsun valla canım sonuçta senin bebiş kocaman oldu ha yirmisinde doğmuş ha yarın tek farkı burç olayıÖğlen gidicem canım, 12.30 da.. bu gece uyku haram bana :))
İnşallah canım sağlıkla gelsinler de kilo aldiririz inşallahOoo 3 ü bulsa süper olur..yani derdim çok kilo alsın değil zaten..orantılı haftasiyla uyumlu büyüsün yeter..
çok şükür cnm..aslında kilodan çok günüde biraz geri gitmiş..tabi almayınca normal..yazarken bende farkettim onu..son aylarda yavaşlıyorlar gelişimleri baksana
Canım abimin kızı 38+3 de 2400 civarıydı sanırım ama 2500 değildi yanı eminim, normal doğumla doğdu, şimdilerde de çıtı pıtı minnoş bir kız :) 4 yasına girdi Mart ayında.. lütfen moralini bozma, hem bu haftalarda ölçümler şaşıyor sanırım neredeyse herkesin bebeğinin kilo alımı durdu, üzme kendini2480 di en son 2540 olmuş sadece 60 gr almış 1 cm uzamış cnm
Ben de hep kilolu diye üzülüyordum, en son 135 gr almış diye yüzüm düşmüştübu gittiğimde de kilosu yeterliydi şimdi ölçmeme gerek yok dedi direk.. dünyaları yiyesim var Doğum zamanı yaklaştıkça.. ama plesanta da yaşlanmış, kimbilir ne kadarı gidiyor yavruma.. analık zormuş şimdiden belli oldu :))
Kızlar öylesine aştım nasıl olmuş diye daha altına kurdale yada papyon gibi birşey yapcam.iplerimizi de denemek için bağladım hemen. Nasıl olmuş Eki Görüntüle 2137523
Yok canım telaş yapma benim de oluyor 3-4 gündürKızlar oğlum 1 saattir resmen dışarıya çıkmaya çalışıyor.5 dk bile durmadı birseyi yoktur dimiayakta durunca aşağıya da baskı yapıyor sağ kasigimi fena ağrıttı şimdi uzanıyorum doktoru da böyle saçma birşey için arayamam dimi
Ben de yiyip yiyip soluma yatıyorumBenim plesantada da var canım yaşlanma onunla alakalı değilmiş ama. Çokta sallamadı bu durumu benim doktor demekki önemli olsa dikkat et falan der. Şimdi marketten geldim muzlar tahinler pekmezler doldurduk eviha babam ye yapacağım valla.
Canim benimkide oyle. İki haftadir hic gelisme göstermemiş gibi gorunuyor olcumleri ayni. Benim doktor da takilmadi. Ben de takilmadim. Son haftalar hatta son gunler artik gelisimleri yavasladi.
Evet cnm grupta çoğu arkadaşın fazla almamış bebişleri..sağlıkla gelsin kuzular yeterki.Canım abimin kızı 38+3 de 2400 civarıydı sanırım ama 2500 değildi yanı eminim, normal doğumla doğdu, şimdilerde de çıtı pıtı minnoş bir kız :) 4 yasına girdi Mart ayında.. lütfen moralini bozma, hem bu haftalarda ölçümler şaşıyor sanırım neredeyse herkesin bebeğinin kilo alımı durdu, üzme kendini
Kızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Ben bugün yarın gelir diye panikledim durmadan bi şeyler yiyorum, soluma yatıyorum. Sen de öyle yap bari, oyyy yerim o kızçeyi, manken mi olacakmış annesinin kuzusuEvet cnm grupta çoğu arkadaşın fazla almamış bebişleri..sağlıkla gelsin kuzular yeterki.
Ben de yiyip yiyip soluma yatıyorumİnşallah bu yediklerim sadece benim kalçalarıma gitmiyordur
Bende muxikle dogum yapmistim.
Hersey cok iyiydi sadece ikinamamistim
Ebe yardim etmisti
Ay kuzum çok şükür bin şükür sağlıklı bi şekilde atlatmissiniz sen de bebis de. Hayırlısı buymuş bak. Allah korumuş. Olsun yine de güzel, bak ne güzel kucağına aldin kuzunu ne ağrı ne sancı kaldı. Bebis iyi mi nasılsınız şimdiKızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
Canım adıyla yaşasın oğlum olsaydı yavuz selim ilk secenekti. Çok hoş olmuş. Bende oyle balonlu kapi susu yapacaktim keçelerim gelseydi. Papyon çok yakışır. Birde Siyah keçe ile harf yapsan sanki daha belirgin olsa mı acaba yada Parti malzemeleri satan yerlerden harf alabilirsin.
Oyyy canim benim cok gecmis olsun vede ayni zamanda hayirli olsun. Cok sukur iyisiniz ikinizde hayattasiniz ♡ evet dedigin gibi zorlu bir surec olmus ama rabbim bir daha sikintili gunler yasatnasin size. Saglikla buyut bebisini ♡Kızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
Yok canım telaş yapma benim de oluyor 3-4 gündür
Ayyy canım ne kadar minnak doğmuşun öyleUykucuSirine ben 7 aylık 900 gr doğmuşum hemde evde! Gerçi hala o ölçümlerde bi yanlışlık olduğunu düşünüyorum ama hadi olayım en fazla 1.500 kilo.. hiç sıkma canını rabbim ömür versin sağlık versin yeterki bebeklerde kilo dışarıda daha cabuk alınırmış.. stres yaparsan bebekte stres olur sıkma hiç canını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?