2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öğlen gidicem canım, 12.30 da.. bu gece uyku haram bana :))
canım stres yapmamaya çalış, hazırlıkların tamdı sanırım. seni rahatlatacak müzikler dinle ya da güzel bir film açın. belki de yarın evladını koklayacaksın İnşallah doktor güzel şeyler söyler, bebeğin de doğru zaman ne zamansa o zaman gelir

Evet cnm grupta çoğu arkadaşın fazla almamış bebişleri..sağlıkla gelsin kuzular yeterki.

Benimde almamış canım kilo ama doktorum çok takmadı demekki olabiliyor bu haftalarda baksana coğumuzun almamış hiç eksilen bile var. Son haftalarda böyle olabiliyor diye kendimi üzmedim ben ilk bi içim gitti ama nst de falan herşey normal çıkınca üzülmedim ben. Sende takma kafayı sağlıcakla gelsinler biz onlara kilo aldırırız.

Gerçekten böyle durumları evde atlatmaya çalışmamak gerek demekki, sen çok büyük bir risk atlatmışsın ama sonu güzel olmuş. tekrar hayırlı uğurlu olsun. şimdi nasılsın? bebek nasıl? umarım her şey yolundadır

Ben bugün yarın gelir diye panikledim durmadan bi şeyler yiyorum, soluma yatıyorum. Sen de öyle yap bari, oyyy yerim o kızçeyi, manken mi olacakmış annesinin kuzusu
Ay zaten yiyordum da. Hastaneden geldiğimden beri elimde besinlerle geziyorumsola hep yatıyorum zaten ama uykuda farkında olmadan dönüyorum..Dr dan gelince uzandım..bir uyandım sağ tarafımdayım hemen bir döndüm..annelik işte bu demekki..ama haftaya kadar montufun ineği gibi olacam galibakibar kızım, fındık kızım diye severim en kötü

Aynen canım takılıp kalmayalım..stres en kötü etkileyen şey..çok hareketli hiç durmuyor ki cadı..yediklerini geri ertiyor..şimdiden formunu koruyamaya çalışiýor galiba..doktorum da hareketli maşallah korkma hiç dedi.

Sonuna kadar katılıyorum ama ozel hastaneler doğumda da randevu usulü çalışmak istiyorlar

Geçmiş olsun canım kilosu haftası gelişimi iyiydi hatırladığım kadarıyla...olsun bari evde beklemeyip gitmişsin ikiniz de iyisiniz en azından...ben dikişleri hiç aklıma bile getirmiyordum valla hiç ağrı sızı da olmadı NST den mi anlamışlar valla bravo...kaç gün kaldınız hastanede...bebiş de iyi di mi...devamıni anlatmamışsın

Okurken gözlerim sulandı resmen ay bu hormonlar evladinla eşini bekleyip gitmen beni kötü yaptı ben olsam bende öyle yapardım.ama cok şükür sende evladinda iyisiniz hadi gözün aydın. Hayırlısı ile sağlıkla bizde alırız kucaklarimiza ins

Hi şimdi oldu o zaman
Ben 3500 eşim 3800 doğmuşuz bebiş te 3600 evet mantıklı gibi
Ama ben nedense makinelerin bu konuda çok yanıldığını düşünüyorum artık kabullendim yapacak birşey yok
Hakkımızda hayirlisi

Mantıklı poşete yapışmaz bir kısmını da böyle deneyeceğim teşekkürler

Aynen canım benimkide hareketli ultrasonda bile kaç kez tekmeledi nst de desen hiç durmadı. Önemli olan sağlıklı olmaları misler gibi biz kilo aldırırız onlara. Rahatım ben valla cidden stres yapınca herşey daha ters gidiyor. Rahat olacaksınki bebekte rahat olsunn

Sanırım bu en güzel fikir çok iyi anlatmışsın teşekkürler

Canım pişmiş bana nedense sürekli kokuyor 2 poşete koyuyorum yine aynı o nedenle pişmemiş tercihim yine de aklımda bulunsun tesekkurler

Ben bi ara demiştim ama denk gelmedik herhalde.doğumdan sonrada veriyorlarmış sanırım
Buyuk ihtimalle gozumden kacmistir
Ben artik kilosunda falan degilim. Saglikla dogaun da artik.

Ben buzluk için çok şey yaparım aralarına yağlı kağıt koyup atıyorum hiç bişey olmuyo.. az bişe dene istersen..
Kek kurabiye hatta mercimek köftesi bile atıyorum ama börek sanki pişmiş kokuyor bir kısmına yağlı kağıt bir kısmına da buzdolabı poşeti geçirip atacagim en mantiklilar bunlar sanki teşekkürler

LastMadOnEarth adven Dodine L lamezi tired hepiniz sağolun kızlar. Evet benim hikayenin sonu cok şükür ki güzel bitti. Saglikla aldım Nehir imi kucağıma. Inşallah sizde saglikla kavuşursunuz yavrularınıza. Dikişlerin açılmaya başlamasından dolayı agrım var ama kızım sağlıklı cok şükür. Buarada telefonumdaki gebelik uygulamalarından bugün bi mesaj geldi. 37 haftalık oldum annecim diye. Cok duygulandım... hiç aklıma gelmezdi bu kadar erken kavuşacağım .

Teyzem gelecekti doğuma. Aramiz 3 saat. Sancilaninca haber ver sen dogurana kadar yetisirim diyordu. Simdi galiba dogumdan once gelme karari almis hem de halam da teyZemle beraber gelmek istiyor. İkisi de hic anlasamaz. :/ allahim ya. Dogumdan once gelmese kimse ne var sanki? Dogum sancim tutunca yetisirsiniz zaten. Her me kadar yardimci olmak icin gelecek de olsalar insan evinde bir baskasi olumca rahat edemiyor ki. Simdiden strese girdim of. Ayrica normal dogum bekleniyor ne zaman gelecegi belli mi? Tutar haftaya gelirsiniz az kaldi diye bebegimin gec gelecegi tutar. Ben zaten her seyi stres yapabilen bir insanim. Deli oluyorum ya deli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…