2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
36+5 te 3580gr 50.5cm dünyaya geldi. Son kontrolumde doktoruma söylediğim şikayetlerden anlamış aslinda. Bana yat dinlen bol su ic kasilmam olursa muhakkak gel önceki dikişlerin incelebilir demişti. Son günlerde karnımın sağ alt tarafında ince ince ağrılar oluyordu. Doktorum o ağrı için dikiş ağrısı dedi. Ayrıntılı yaziyorumki ilki sezaryen olanlar uyanık olsun bu konuda. Benim 5 sene geçmesine rağmen böyle bisi geldi basima. Sizlerde her ağrınızı önemseyin. Son haftalardayız kasilma ağrı normal demeyin sakin.

Sorma canım bizimkiler tembel çıktı, sözde gelişimleri ilerde senin kontrolün bugün müydü? Nasıl geçti?

Nasıl geçtiğini İnan bende anlamadım son kontrolde sol kasıkta olan bebeğin kafası bu hafta sağ göğüs altımdaydı en fazla 3 kilo doğar diyen dr bu hafta 2600 dedi sonra çok hareketli düzgün ölçülmüyor dedi nts yapmadı sen 39 görürsün dedi sonra suyun hala çok fazla suyunun erken gelme riski var dedi birşey anlamadım Kısacası kızımda hiç durmadı 2 hafta sonra gel dedi :/
Çok geçmiş olsun

Canım ya çok geçmiş olsun çok şükür ikiniz de iyisiniz benim de ilk sezaryen üstünde 5 yıla yakın geçti neden böyle birşey olmuş peki nasıl anladılar sen de ne gibi belirtiler vardı

Kek kurabiye hatta mercimek köftesi bile atıyorum ama börek sanki pişmiş kokuyor bir kısmına yağlı kağıt bir kısmına da buzdolabı poşeti geçirip atacagim en mantiklilar bunlar sanki teşekkürler
Ben bu buzluk kapları oluyo ya onun içine diziyorum aralarına poşette olur yağlı kağıtta yapışmasın diye koyuyorum.. kapağını da sıkı sıkı kapatınca hiç bişey olmuyo.

Canım benim arkadaşımda 6 sene olmuştu doğum.yapali onunda dikisleri patladı kanamayla gitti hastaneye Allah korusun dikkat edelim dediğin agrilara

Canım teşekkür ederim, hepimizin bebegi ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin inşallah

Şuan hain bir plan geldi aklimasen kimseyi istemiyordun dimi doğumdan sonra gelsinler istiyordun..şimdi onlara deki doğum tarihinden 15 gün sonrasını şöyle o zaman bekliyor Dr diye..doğurunca erken geldi dersin

Benim de sezaryenin üstünden 6 yıl geçti hiç kondurmadım bak sen söyleyene kadar...bi de benim karnımı sağdan soldan hareketlerle acıtıyor bebek dikişle ilgili bişey hissetmedim ya da farkında değilim...perşembe kontrolüm var...soru listesi yapıyordum bunu da mutlaka sorucam canım sağol

Aaa ben bu haftalardaki ölçümlerin doğru olmadığına kanaat getiriyorum yavaş yavaş, nst yi de neye göre yapıyorlar anlamadımm gitti, bizim Doğum paketinde 4 nst hakkkmız vardı, cumartesi itibariyle bitti.. senin haftandan itibaren haftada bir gel dedi bana.. hepsi ayrı telden çalıyor maşallah :) ama kuzun iyi demek ki iki hafta sonra dediğine göre, maşallah diyelim

Şuan hain bir plan geldi aklimasen kimseyi istemiyordun dimi doğumdan sonra gelsinler istiyordun..şimdi onlara deki doğum tarihinden 15 gün sonrasını şöyle o zaman bekliyor Dr diye..doğurunca erken geldi dersin
O benim taktiğim eşimin tüm yakınlarına Mayıs’ın 10 una kadar normal Doğum bekliyoruz diyoruz sonra da suyum geldi aniden sezeryana aldılar dicez

Ah ah en basindan beri nisan sonu mayis basi diyorum. Anlarlar bilerek yaptigimi ayip olur. İlk cocuk diyorum insanin cagilligine geliyor. Simdiki aklim olsa mayisin ortalarinda gorunuyor doğum dersim. Aynen kimseyi istemiyorum. Gelecek olan varsa dogum yaptiktan sonra gelsinler.

Hadi doğum.sonrasi anlarim yardıma gelecekler eeee doğumdan önce ne işleri var tobe bismillah

allah yardımcın olmuş canım.Allahım evlatlarını sana senide evlatlarına bagislasin.güle güle büyüt bebisini

O benim taktiğim eşimin tüm yakınlarına Mayıs’ın 10 una kadar normal Doğum bekliyoruz diyoruz sonra da suyum geldi aniden sezeryana aldılar dicez
Keske en basta da benim aklima boyle bir sey gelseydi vallahi cok rahat ederdim. Hayir bu zamana kadar dogum baslayinca haber edin sen dogurana kadar biz yetisiriz diyorlardi. Simdi niye öne cekiyorlar ki. Normal dogum bu ne zaman gelecegi belli mi olur? Dogum iki hafta gecikirse siz de iki hafta erken geliraeniz bir ay burda mi kalacaksiniz? Hem bize hem kendinize sıkıntı yani. 15 -20 saatlik yol degil ki altinizda araba var. Ben dogurmadan yetisirsiniz. Bazen boyle düşündüğüm icin kendimi cok nankör gibi hissediyorum sonucta onlar da yardimci olmak icin gelecekler. Ama en ihtiyac duydugum zamanda yapayalniz oldugumu hissettiren insanlari da hayatimin belki de en mutlu gününde bana stres yasatmalarini istemiyorum.

Hadi doğum.sonrasi anlarim yardıma gelecekler eeee doğumdan önce ne işleri var tobe bismillah
Bilmiyorum ya bir sey de diyemiyorum kimseye. Onlar da iyi niyetli. İlk dogumum. Bulundugum sehirde yalnizim. İyi niyetli düşünüyorlar ama iste. Hayatim boyunca her seyi o kadar tek basima yapmaya alistim ki, biraz kalabalik beni panikletip strese sokmaya yetiyor.

Bari sırayla.gelsinler biri doğumdan önce biri doğumdan sonra yardımcı olur :)

İnan ki kafam bir dünya birşey anlamadım karnım taş gibi yürüyemiyorum diyorum suyun fazla diyor benim de sürekli alt bölge de ağrı var dün ağrıdan ağladım dedim o kramptır dedi bak grupta ilki sezaryen olan arkadaşın dikişleri açılmış Allah korusun bazı şeylerin dönüşü Yok başka bir dr daha mı görünsen diye düşünüyorum açıkçası Sen 39 görürsün diyip sonra da heran suyun gelebilir demesini anlamıyorum

Eşimin tarafından kimseyi bende istemiyorum..şu ana kadar kimse doğru düzgün aramadı..o gün çıkıp gelmelerini istemiyordum..kociş me
Kabul ettirmedim..kendi planım bana yaramadı size yarasın bari
üfff demeseydin baştan keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…