2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım geçmiş olsun yA. Yeni okudum. Çok şükür iyisiniz.

Üff yaaa mustuyu falan okuyunca iyice strese girdim benimkide sezeryan olcak ilkide sezeryan kasılmalarım oluyor sancı çıkıyor ama drum rahat davranıyor bu konuda 25inde alırız diyor cuma akşamı nstye girdim haftaya cumaya kontrole gel diyor ya benmi acaba panik yapıyorum lütfen birşey diyin ultrasondada çok uzun baktı nstyi çok önemsemedi gibi

Ay geçmiş olsun çok şükür atlattın canım ama sen anlatınca ödüm koptu benim dikişlerden dolayı zaten ödüm kopuyor açıldı açılacak diye Rabbime emanet inş

Son derece haklısın canım, katılmamak elde değil.. şimdiye kadar akılları neredeydi

Al bende de o kadar benim Dr fazla rahat bugün sürekli ağrım oluyor dememe rağmen nts falan yapmadı benim de ilk sezaryen 5 yıl geçti ama demekki birşey ifade etmiyormuş zaman

A
aa benimde aynı öyle ya sağ alt kısım hani böyle ince ince bişey oluyo sanki dayanılmayacak gibi değil ama hani böyle bir düzelme isteği oluyo eşimle tutmak istiyorum oan dikişmi acaba ki benim aram çok kısa

Bana da tuhaf geldi, bence sen her hafta git.. bi ara beni ayda bir çağırdı doktor, iki haftada gittim merak ediyorum ben diye.. agrın fazlalaşırsa da git bekleme hiç onu

Ay geçmiş olsun çok şükür atlattın canım ama sen anlatınca ödüm koptu benim dikişlerden dolayı zaten ödüm kopuyor açıldı açılacak diye Rabbime emanet inş
Canım senin de mi bugün kontrolün vardı ben mi yanlış hatırlıyorum
weryew sonun da gün vermişler inşallah uyandığında kuzunu yanında görürsün sağ Salim çıkarsınız beraber hastaneden

Eşimin tarafından kimseyi bende istemiyorum..şu ana kadar kimse doğru düzgün aramadı..o gün çıkıp gelmelerini istemiyordum..kociş me
Kabul ettirmedim..kendi planım bana yaramadı size yarasın bari
Valla hiç bir işime yardımcı olamadılar, doğru dürüst arayıp hatırımı sormadılar, anca babaannesi iki tulum üç çorap almış.. bir tek çarşafım dikilecekti makinası var söyledim, makineyi çıkarayım sen dik dedi.. ne işi var Doğumda sinir oluyorum hepsine

Y
Yok canım çarşamba ama şimdi stresten valla çarşamba olmaz ödüm koptu Mustu yu okuyunca ... Rabbim korusun İnş açılsa haberimiz olmaz k i heralde ay ne bileyim ya canım sıkıldı iyice onu 5 yıl benim 5 ay düşün yani off içime daral geldi

Al bende de o kadar benim Dr fazla rahat bugün sürekli ağrım oluyor dememe rağmen nts falan yapmadı benim de ilk sezaryen 5 yıl geçti ama demekki birşey ifade etmiyormuş zaman
EEe napcaz biz gidiyorum nstye giriyorum yine tarihte falan değişikliğe gitmiyor çok korkuyorum gerçekten benimde iki sezeryan arası 5 yıl ama şunuda düşünüyorum ssvd yapan drlarda son dakikaya kadar bekletiyorlar ben anlamadım bu işi

Kizlar gecen dediydim biraz erken dogurayim millet gelmeden diye bana gulduydunuz bakın haklıyım benim de son 3 günüm millet gelmeden doğurmak için sonra geliyorlar Allah'ım tam kafaları yemelik
Bu millet yardıma falan gelmiyor ya valla bak gelince daha çok yorulcaksınız. Bu hafta sonu annemle kardeşim vardı öğlen on iki de ancak kalkıyolar ee onlar uyuyor diye bnde bekliyorum ki uyansınlarda kahvaltı yapalım . Kalkıyolar kahvaltı hazırlayayım diyen yok yine bana kalıyor iş . Ev temzliği desen onlar yaparken bnde yapıorum . Hele annem tam bi çay tiryakisi sürekli çay demle çay getir . Sonra ben söyleniyorum tabi sizin bana bakmanız lazım diye . Bi de lafı direk söylerim ben yanlış bişey görürsem bu sefer bana kaynanamdan betersin diyor . Hele cmtsi akşamı ay sen doğursan da bizde kurtulsak dedi bu zamana kadar her işimi kendim halletmişim zaten sanki yük oldum . Valla annem falan demeden atıcaktım kapıya zor tuttum kndimi . Şimdi de eşine diyorum bana biraz destek ol hmn iyileşeyim de kendim bakayım bebişe diye . Bi hafta bile katlanamicam annemlere
Ohhh be bütün stresimi attım şunları yazarak buraya yazınca rahatlıyomuş gerçekten insan

Son düzenleme:
En iyi en mükemmel koca sülalesi görüşmediğin koca sülalesiymiş.. vallahi kafam pırıl pırıl miss gibi :)

Kasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…