2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
En iyi en mükemmel koca sülalesi görüşmediğin koca sülalesiymiş.. vallahi kafam pırıl pırıl miss gibi :)
En güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleri

Valla ben AliExpress ten emzirme sütyeni aldım önden iki düğmeli muhteşem cokkullanisli . İlk çocuğumda iki yıla yakın kullanınca eskidi şimdi yeniden sipariş ettim

Canım geldi mı sutyenlerin. Kalitesi nasil begendin mi ben emzirme atleti aldigim icin sutyeni sonraya biraktim.
Benim nedense siparişlerim geri dönüyor eşimin siparisleri geliyor anlamadim gitti. Eşimin dediğine göre 3-5 $ azmis o yuzden geri donuyormus.

Ay canım benim annem öyle değil çok şükür yemeğimi temizliğimi yapar sabah kalkar kahvaltımi hazırlar her şeye kosarsam kızar otur diye. Ama işte yine de insan evde yalnız olmak istiyor zaten eşimle bas basa son günlerimiz. Annem olunca dışarı da çıkamıyoruz çok. Benimki çok dert değil ama işte kv falan gelecek her şeye karisacaklar ikisi iki taraftan. Bir de benim kvnin dertler hastaliklar hic bitmez aksama kadar anlatir durur. Neyse ki annem de konuşkan artik kacarim yatak odasına biraz uzanan diye napayim.

Senin işin çok zormuş vallahi, boşver stres yapma rahatsız olduğun şeyleri söyle içine atıp napican valla hem öz annen sonuçta iki tartışır sonra barışırsiniz. Bir de alttan alsınlar yani sen 9 aylık hamilesin sonra lohusa olacaksın,sen değil onlar idare edecek

Hareketliyse hiç korkma canım ne güzel maşallah

Rüptür ne bilmiyordum canım inan. Çok geçmiş olsun. Nehirini sağlıkla kucaklamışsın maşallah ya. Allah korumuş seni de. Bebeğini de. Ne zorluklar atlattınız bundan sonra rahat edersiniz inşallah.
Beni de haftaya salı çağırdı canım. Bence normal yani ağrın olursa gel diyordur zaten. Ki sancı olursa kasılma olursa anlarız. Bel ağrın geçmedi mi

En güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleri
Ay çok şükür benm kaynanam bn onu aramıyom diye o da beni aramıyor

Kızlar ssvd den bu sebepten vazgeçmiştim. Korkan olmasın diye yazmamıştım ama dikişlerime ben de hiç güvenmiyorum. Geçen hapşırdım dikişlerim yırtıldı resmen. Ssvd düşünenler dikişlerini sık sıl kontrl ettirsin. Ay ben de çok korkuyorum dikişlerden.
Ne sancıdan ne sudan ne sezeryan sonrasından korkmuyorum. Sadece dikişlerim açılmadan doğurmak istiyorum
Valla en güzeli sırf şu dikişlerden dolayı normal doğum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Heh senin kaynanan gibi bnm annem hiç hastalığı derdi bitmez . Tek gelse blki daha çok yardımı olur ama kardesimle gelince sürekli birbirlerine iş atıyolar sen yap diye bnde normalde de sinirli bi insanımdır iyice sinirleniyorum . Zaten en fazla bi hafta tutcam yanımda sonra kendim bakıcım sonuçta yapmayı biliyosak bakmayı da bilicez :)

Kasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.
Günde 4 5 kez kasılma var bu ayda normal bence benim bebiş iride değil minnak ama düşünki nefes alıp vermesini görüyorum karnımda oderece karnım dar topuklarını bile hissediyorum .. Beni korkutan bu karnımın darlığı

Kaç kilosun canım boyun kaç
Benimde karnım dar ve gergin

Canim gecmis olsun, tez zamanda toparlanirsin insallah zor olmus ama sansliymissin yine de Allah korumus, simdi kuzunun kokusunun tadini cikar insallah daha da iyi,saglikli olun

Allah kolaylık versin hepimize inşallah

Bende ssvd düşünüyorum ama bir garip oldum okuyunca ya

Kasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.
Canım bugün kontrolüm vardı bende su fazlalığı var o yüZden karnım hep sert ve 60 kiloyum neredeyse hepsi göbekte bebekte ufak diyordu şimdi 2600 olmuş 2 hafta önde dedi kasılmayı sordum öyle saatlerce sürmez kasılma dediğin Ağrı olu en son noktaya ulaşır 10-15 saniye sürer sonra rahatlama olur sonra tekrar eder gibi birşey dedi sende de böylemiydi

Amin inşallah

Benim de ara ara oluyor kasılmaların ama yalancı kasılmalar. Gerçi ben yalancı diyorum ama pek de güvenemiyorum.

loveren canım senin durumlar nasıl sancıların başladı sanırım
Bel ağrım hep var canım arada kasıkta ağrı oluyor ama açıkçası henüz hiç hazır değilim doğuma. Hastane çantamı bile hazırlamadım. Inşallah vaktinde hayırla sağlıkla gelsin bebisler

Canım seni evde bulamamış olabilirler benim spirarisler de pahalı olmasada gelir. Daha gelmedi tatlım ben önceki aldıklarımdan bahsettim insallah gecikmez ve beni evde bulurlar

Yok kız normal ben de 33 den sonra alev aldim resmen su anda daha iyiyim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…