- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.081
En güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleriEn iyi en mükemmel koca sülalesi görüşmediğin koca sülalesiymiş.. vallahi kafam pırıl pırıl miss gibi :)
Valla ben AliExpress ten emzirme sütyeni aldım önden iki düğmeli muhteşem cokkullanisli . İlk çocuğumda iki yıla yakın kullanınca eskidi şimdi yeniden sipariş ettim
Ay canım benim annem öyle değil çok şükür yemeğimi temizliğimi yapar sabah kalkar kahvaltımi hazırlar her şeye kosarsam kızar otur diye. Ama işte yine de insan evde yalnız olmak istiyor zaten eşimle bas basa son günlerimiz. Annem olunca dışarı da çıkamıyoruz çok. Benimki çok dert değil ama işte kv falan gelecek her şeye karisacaklar ikisi iki taraftan. Bir de benim kvnin dertler hastaliklar hic bitmez aksama kadar anlatir durur. Neyse ki annem de konuşkan artik kacarim yatak odasına biraz uzanan diye napayim.Bu millet yardıma falan gelmiyor ya valla bak gelince daha çok yorulcaksınız. Bu hafta sonu annemle kardeşim vardı öğlen on iki de ancak kalkıyolar ee onlar uyuyor diye bnde bekliyorum ki uyansınlarda kahvaltı yapalım . Kalkıyolar kahvaltı hazırlayayım diyen yok yine bana kalıyor iş . Ev temzliği desen onlar yaparken bnde yapıorum . Hele annem tam bi çay tiryakisi sürekli çay demle çay getir . Sonra ben söyleniyorum tabi sizin bana bakmanız lazım diye . Bi de lafı direk söylerim ben yanlış bişey görürsem bu sefer bana kaynanamdan betersin diyor . Hele cmtsi akşamı ay sen doğursan da bizde kurtulsak dedibu zamana kadar her işimi kendim halletmişim zaten sanki yük oldum . Valla annem falan demeden atıcaktım kapıya zor tuttum kndimi . Şimdi de eşine diyorum bana biraz destek ol hön iyileşeyim de endim bakayıö bebişe diye . Bi hafta bile katlanamicam annemlere
Ohhh be bütün stresimi attım şunları yazarak buraya yazınca rahatlıyomuş gerçekten insan
Hareketliyse hiç korkma canım ne güzel maşallahKızlar oğlum 1 saattir resmen dışarıya çıkmaya çalışıyor.5 dk bile durmadı birseyi yoktur dimiayakta durunca aşağıya da baskı yapıyor sağ kasigimi fena ağrıttı şimdi uzanıyorum doktoru da böyle saçma birşey için arayamam dimi
Rüptür ne bilmiyordum canım inan. Çok geçmiş olsun. Nehirini sağlıkla kucaklamışsın maşallah ya. Allah korumuş seni de. Bebeğini de. Ne zorluklar atlattınız bundan sonra rahat edersiniz inşallah.Kızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
Beni de haftaya salı çağırdı canım. Bence normal yani ağrın olursa gel diyordur zaten. Ki sancı olursa kasılma olursa anlarız. Bel ağrın geçmedi miÜff yaaa mustuyu falan okuyunca iyice strese girdim benimkide sezeryan olcak ilkide sezeryan kasılmalarım oluyor sancı çıkıyor ama drum rahat davranıyor bu konuda 25inde alırız diyor cuma akşamı nstye girdim haftaya cumaya kontrole gel diyor ya benmi acaba panik yapıyorum lütfen birşey diyin ultrasondada çok uzun baktı nstyi çok önemsemedi gibi
Canım kavuştun yavruna sağ salim darısı başımıza:) allah iki evladına da uzun ömürler versin inşallah..Kasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.
Ay çok şükür benm kaynanam bn onu aramıyom diye o da beni aramıyorEn güzeli canım, kaynanam az önce de aradı açmadım. Aman nasılsın diycek iyiyim desen gelelim dicek, kötüyüm desen ee normal diycek.. bunalttı valla saçma sapan muhabbetleri
Heh senin kaynanan gibi bnm annem hiç hastalığı derdi bitmez . Tek gelse blki daha çok yardımı olur ama kardesimle gelince sürekli birbirlerine iş atıyolar sen yap diye bnde normalde de sinirli bi insanımdır iyice sinirleniyorum . Zaten en fazla bi hafta tutcam yanımda sonra kendim bakıcım sonuçta yapmayı biliyosak bakmayı da bilicez :)Ay canım benim annem öyle değil çok şükür yemeğimi temizliğimi yapar sabah kalkar kahvaltımi hazırlar her şeye kosarsam kızar otur diye. Ama işte yine de insan evde yalnız olmak istiyor zaten eşimle bas basa son günlerimiz. Annem olunca dışarı da çıkamıyoruz çok. Benimki çok dert değil ama işte kv falan gelecek her şeye karisacaklar ikisi iki taraftan. Bir de benim kvnin dertler hastaliklar hic bitmez aksama kadar anlatir durur. Neyse ki annem de konuşkan artik kacarim yatak odasına biraz uzanan diye napayim.
Senin işin çok zormuş vallahi, boşver stres yapma rahatsız olduğun şeyleri söyle içine atıp napican valla hem öz annen sonuçta iki tartışır sonra barışırsiniz. Bir de alttan alsınlar yani sen 9 aylık hamilesin sonra lohusa olacaksın,sen değil onlar idare edecek
Günde 4 5 kez kasılma var bu ayda normal bence benim bebiş iride değil minnak ama düşünki nefes alıp vermesini görüyorum karnımda oderece karnım dar topuklarını bile hissediyorum .. Beni korkutan bu karnımın darlığıKasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.
Ya benim de ağrıyor ama doktor sorun yok dedi korkma canım. Kasılması çok olmuş arkadaşın. Bir de bebeği iri karnı top gibiydi küçüktü.Bu gece bana uyku haram valla dikiş dikiş der dururum artık eyvah eyvah
Teşekkürler canım hallettim börekleri yarısına poşet yarisina yağlı kağıt serdimBen bu buzluk kapları oluyo ya onun içine diziyorum aralarına poşette olur yağlı kağıtta yapışmasın diye koyuyorum.. kapağını da sıkı sıkı kapatınca hiç bişey olmuyo.
Kaç kilosun canım boyun kaçGünde 4 5 kez kasılma var bu ayda normal bence benim bebiş iride değil minnak ama düşünki nefes alıp vermesini görüyorum karnımda oderece karnım dar topuklarını bile hissediyorum .. Beni korkutan bu karnımın darlığı
Canim gecmis olsun, tez zamanda toparlanirsin insallah zor olmus ama sansliymissin yine de Allah korumus, simdi kuzunun kokusunun tadini cikar insallah daha da iyi,saglikli olunKızlar merhaba. Bugün taburcu olduk. Benim doğum hikayem pek güzel değildi maalesef.
Benim bir haftadır yoğun kasılmalarım oldu. Geçen hafta salı kontorlum vardı. Doktorum kasılmalar tekrar olduğunda yanina gitmemi evde beklemememi söyledi. Bu arada ilk doğumun sezaryen 5 sene önce . Cumartesi günü kasilma ve aynı anda sancılarım oldu. Once dusensizdi. Sonra 10 dakika bir şeklinde devam etti. Saat akşam 7 olmuştu. Evde eşimi ve oğlumu bırakarak arabaya binip hastaneye gittim. Bi nst ye girip geleyim siz hiç gelmeyin dedim onlara. Yolda sancım geçti. O kadar gitmişken yinede nst ye gireyim dedim. Ilk yarim saat nst de sancı çıkmadı 20 _30 arasında gidip geldi. Zaten bende sancı hissetmiyordum. Sonra tekrar hissetmeye başladım ve 10 dakika da bir cihazda 80 _90 a vuran tepeler gördüm. Hemşire nst sonucumu doktoruma gönderdi. Sancıyı kesmek icin serum ve agizdan 20 dakika da bir ağrı kesici verildi. Ve tekrar nst ye girdim. Tam.nst bağlanırken tekrar kasilma yaşadım ağrıyla ve o an anladim ise yaramadığını. Nst de sancim sıklasmis bir şekilde cıktı. Sonra hemşire doktorumu aradı ve yanıma kağıtlarla geldi. Imza alıcaz sizden dediler . Beni sancıyla eve gönderecekleri için imza atacağım sandım. Sonra gidiyorum dmi dedim. Hemşire hayır acil sezaryan dedi. 36+5 tim hastane çantam hazır değildi heleki pskolojim hic değildi. Ağladım istemiyorum diye doktorumu aradılar onunla konusturdular. Sancıyla beraber bebein kalp atisnin duzensizlestigini söyledi. Oyle diyince ikna oldum. Hemen giydirip kan aldılar. Ben eşimi bekleyin nolur dedim ama doktorun yolda geldiği gbi gireceksin dediler olmaz dedim. Eşimi oğlumu görmeden girmem dedim. Beni sedyeye yatırdılar ve eşim ve oğlumu 1 dakika görüp ameliyata indim. Sezaryandan çıktığımda o telaşın ve acelenin asıl sebebini anladim. Meğer rüptür başlamış. Eski sezaryen dikişlerim açılmaya başlamış. Doktorum 2 saat daha geç gelseydin kaybedecektik seni yada bebegi dedi. Cok şükür iyiydik ve ben evde sancinin geçmesini beklememiştim. Uzun oldu kızlar ama ayrıntılı yazmak istedim .
Allah kolaylık versin hepimize inşallahY
Yok canım çarşamba ama şimdi stresten valla çarşamba olmaz ödüm koptu Mustu yu okuyunca ... Rabbim korusun İnş açılsa haberimiz olmaz k i heralde ay ne bileyim ya canım sıkıldı iyice onu 5 yıl benim 5 ay düşün yani off içime daral geldi
Bende ssvd düşünüyorum ama bir garip oldum okuyunca yaEEe napcaz biz gidiyorum nstye giriyorum yine tarihte falan değişikliğe gitmiyor çok korkuyorum gerçekten benimde iki sezeryan arası 5 yıl ama şunuda düşünüyorum ssvd yapan drlarda son dakikaya kadar bekletiyorlar ben anlamadım bu işi
Canım bugün kontrolüm vardı bende su fazlalığı var o yüZden karnım hep sert ve 60 kiloyum neredeyse hepsi göbekte bebekte ufak diyordu şimdi 2600 olmuş 2 hafta önde dedi kasılmayı sordum öyle saatlerce sürmez kasılma dediğin Ağrı olu en son noktaya ulaşır 10-15 saniye sürer sonra rahatlama olur sonra tekrar eder gibi birşey dedi sende de böylemiydiKasilman yoksa ve bebek iri değilse cok korkma. Benim 36+1 de 39+5 çıkmıştı ve kasilmam hergun saatlerce sürüyordu.
Amin inşallahKızlar ssvd den bu sebepten vazgeçmiştim. Korkan olmasın diye yazmamıştım ama dikişlerime ben de hiç güvenmiyorum. Geçen hapşırdım dikişlerim yırtıldı resmen. Ssvd düşünenler dikişlerini sık sıl kontrl ettirsin. Ay ben de çok korkuyorum dikişlerden.
Ne sancıdan ne sudan ne sezeryan sonrasından korkmuyorum. Sadece dikişlerim açılmadan doğurmak istiyorum
Valla en güzeli sırf şu dikişlerden dolayı normal doğum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
Bel ağrım hep var canım arada kasıkta ağrı oluyor ama açıkçası henüz hiç hazır değilim doğuma. Hastane çantamı bile hazırlamadım. Inşallah vaktinde hayırla sağlıkla gelsin bebislerBenim de ara ara oluyor kasılmaların ama yalancı kasılmalar. Gerçi ben yalancı diyorum ama pek de güvenemiyorum.
loveren canım senin durumlar nasıl sancıların başladı sanırım
Canım seni evde bulamamış olabilirler benim spirarisler de pahalı olmasada gelir. Daha gelmedi tatlım ben önceki aldıklarımdan bahsettimCanım geldi mı sutyenlerin. Kalitesi nasil begendin mi ben emzirme atleti aldigim icin sutyeni sonraya biraktim.
Benim nedense siparişlerim geri dönüyor eşimin siparisleri geliyor anlamadim gitti. Eşimin dediğine göre 3-5 $ azmis o yuzden geri donuyormus.
Yok kız normal ben de 33 den sonra alev aldim resmen su anda daha iyiyim ama.Kızlar kansız olan ve normalde kat kat giyinen ben şimdi soyunuyorum resmen . 4-5 gündür Ayaklarım yanıyor ya neden acaba. Inşallah şeker falan yoktur. Sadece açlık tokluğa baktırmıştım simdi de pişmanım keşke icseydim o glikozu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?