2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cok alakasiz ama beyazlar icin camasir makinesinde ne kullaniyosunuz. Ben bi tatli kasigi camasir suyu koyuyorum baska turlu istediğim beyazligi yakalayamiyorum. Çamaşırlarınizi nasi yikiyosunz. Tavsiye verirmisinz. Herseyi konusuyoruz artik dost olduk. Nolur ne alaka demeyin :)

Ben beyazları önce 40 la iki göze de kosla koyup uzun program yıkıyorum sonra 60 la yine iki göze de kosla koyup tekrar yıkıyorum bembeyaz oluyolar çamaşır suyu çok yıpratıyo diye koymuyorum.

Ay kuzum ariel kullanıyordum çamaşırlarım kar gibiydi şimdi başka marka almış bulundum ve öyle pişmanım ki deterjani da dökmeye kiyamiyorum günah para verdik diye. Markayı soylemiyim kötü reklam diye banlamasinlar son yikamalarda deli oldum hiç beyazlamadi camasirlarim tavsiyeleri ben de seve seve kabul ederim valla

Bimden bint camasir beyazlatici aldim bi yerde okudum tavsiyesini. Denemedim daha.

teşekkürler canım.amin hepimizinki adları bahtlariyla yaşasınlar.harfler küçük hep canım.harfler babamızın fikriydi o yaptı.onunda emeği olsun gönlü olsun diye tamam dedim yoksa ben kesecektim keseden

Ooo babasi yaptıysa heves kırmamak lazım. Doğduktan sonra o hevese çok ihtiyacımız olucak.

ANNONA canım cok sevindim iyi olmasına bebişib haftayada bişey cıkmıcak insallah vaktini beklicek kuzu

toist ay maalesef iştahım gayet yerinde canım

M Mustu 34 ikinizde iyi olmasına sevindim canım güle güle büyüt kuzunu

Kahverengikus bende iyiyim cok şükür canım persembe gidicem bakalım artık günü kararlastırırız sıkma canını ya kuzeniminde öyleydi iri bebek sıkıntı olmadı şükür normal biraz riske giriyo ama bellide olmaz tabi vücut onada uyum saglıyo

Ay çok şükür benm kaynanam bn onu aramıyom diye o da beni aramıyor
Benimki de telefon kullanmayi bilmiyor canim benim
Sekerle alakasi yok canim. Ben de oyleyim. Hamileligime dair en cok ozleyecegim seylerden birisi bu üşümemek olabilir. Cunku ben yazin bile yorganla yatabilen, corapsiz duramayan bir insanim .
Ön yıkamalı pamuklular programinda yikiyorum. Deterjaninda bir tık fazla koyuyorum. Camasirin cinsine göre de 60 veya 90 da yikiyorum bembeyaz oluyor. Ön yikamayi dene gercekten etkisi cok. Bazen zamanim olmuyor disari cikacak oluyorum veya gece gec saate denk geliyor. O zaman on yikama yapmiyorum ve grimsi cikiyor. Bu arada deterjanim Ariel. Deterjanla alakasi var mi bilmiyorum.

Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?

Dinlen canim gecerse arama .
Gecmezse ara tabiki
Ne müzik seçeceğimide bilmiyorum bana kalsa roman havası açar doğururumda
guzel olurdu neden olmasin.
Bende sendenim
Ama tabi dr felan orada simdi.
Klasik muzik acmasinlarda benimkinde
Masallah canim darisi bizim basimiza ins .
Sende cabucak iyilesir toparlarsin umarim.
Kizlar bebege kilo aldirmak icin bence bildircin yumurtasi yiyin sabahlari 3-4 tane haslayip. Protein bebege kilo aldiriyor. Bir de kasar peyniri cok kilo aldiriyomus.
Bildrcin yumurtasi zorda kasar tansiyonuma etki edermi acaba yesemmi

Deseydin canim acik acik .kirmadan ama net sekilde soyle bence gecte gelebilirmis dr dedi de.
Yada birak gelsinler doguma kadar kavga eder giderler
Film gibiymis seninde isin zor canim ya .

Seninki yine 2 tulum 3 çorap almış büyük başarıbizde oda yok..1 çorap bile yok düşünha bide bir haftayı geçirirsem aramayı küsüyor..sen ara belki kötüyüm
Ayy onlar gelmesin be daha iyi...kız acaba onlar hamilede senin mi haberin yok acaba
canım tecrübesizlik işte bu ssvd neki

Deseydin canim acik acik .kirmadan ama net sekilde soyle bence gecte gelebilirmis dr dedi de.
Yada birak gelsinler doguma kadar kavga eder giderler
Film gibiymis seninde isin zor canim ya .
Aslinda gecen dediginde dedim dogumdan sonra gel, normal dogum bekliyoruz ne zaman gelecegi belli olmaz doye ya dur bakalim

Canim doktoruna guven stres yapma bence
Deterjan degistirmistim bn ariel den memnun kalmistim .
Oglumun alerjisinden oturu persildeyiz simdi.
Camasr suyu denemistim ama deterjan da epey farkettiriyor
Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?
Olabilir canim benim ilk gebeligimde olmustu .
Kremlere devam

Bel ağrım çok nadir oluyor canım işte ben en ufak ağrıyı tehlikelimi acaba diye kuruyorum kafamda istiyorumki ağrı sızı olmasın sanırım çok şey istiyorum

Ca
Canım çok şükür iyisiniz ikinizde, Allah analı babalı uzun bir ömür versin bebişe,sana da çok ama çok geçmiş olsun

Canım bn daha yeni çatlıyorum üç dört hafta önce tam belimin yanında ufacık bi kırmızılık çıkmıştı . Bir iki tane daha çıktı ama küçük olduğu için sivilce gibi duruyor. Uzun uzun değil

Sorma valla az önce eşimle plan yapmaya başladım diyorum ilk bi hafta kalsın yanımda sonra gönderirim sen öyle yıllık iZin alırsın diye . Eşim daha çok yardımcı olur

Estağfirullah canım sezeryan sonrası vajinal doğum. Bizim gibi ilki sezeryan olanlar ikinci de normal doğum isteyenlere ssvd düşünenler diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…