2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bel ağrım çok nadir oluyor canım işte ben en ufak ağrıyı tehlikelimi acaba diye kuruyorum kafamda istiyorumki ağrı sızı olmasın sanırım çok şey istiyorum
Yok canım haklısın 38 i doldursak rahatlayacağız zaten ağrılar da korkutuyor bizi. Beni bel ağrım rahatsız etmiyor ama hreketsiz olunca ve nefesim yetmeyince çok zorlanıyorum

Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğiz hepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza

Sorma valla az önce eşimle plan yapmaya başladım diyorum ilk bi hafta kalsın yanımda sonra gönderirim sen öyle yıllık iZin alırsın diye . Eşim daha çok yardımcı olur
Ay bizimki gelip kalmayı düşünmüyor sanırım..annem daha yakın o kalır diye düşünüyordur sanırım..benimde işime geliyor açıkçası hiç lafını dahil etmiyorumneme lazım aklına sokmayım. Zaten kv iş bilmez hiç.yapacağı belki bir yemek onu kocamda yapar

Estağfirullah canım sezeryan sonrası vajinal doğum. Bizim gibi ilki sezeryan olanlar ikinci de normal doğum isteyenlere ssvd düşünenler diyorlar.
Ay canım sana sorduktan sonra google dan baktım öyleymiş..zor bir karar ama doktorla ortak verilmeli bu karar

Evet canım ben çok istiyordum doktorumla konuşunca vazgeçtim. Çünkü gerçekten normal doğum yanlısı bir doktorum var. O bile riski fazla deyince vazgeçtim

Oyyy oyyy maşallahyerimize de öp kokla mis kokusunu..sabırsız yaramaz ...tekrar geçmiş olsun hayırlı olsun

Benim bahsettiğim kişi annem kv kalmasına zaten hayatta tahammül etmem

Kızlar çok yazışma olmuş hepsine bakamadım ama doğum yapan arkadaşlar var anladığım.. Doğum yapan arkadaşlar çok geçmiş olsun, evladınızı yada evlatlarınızı analı babalı sağlıklı mutlu huzurlu büyütün inşallah

Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?
Arkadaşımın 40. Haftada çatladı ama sadece göbek deliğinin çevresi. Öyle çok belli olmuyor. Benim ilk gebeligimde 40 hafta bitti çatlak yoktu maşallah diyim:) ama şimdi son 10 gündür karnım çok fena kaşınıyor. Açıkçası korkuyorum gece yatmadan karnımı hafif ıslatıp bebe yağı sürüyorum. Inşallah çatlamayız

Evet canım ben çok istiyordum doktorumla konuşunca vazgeçtim. Çünkü gerçekten normal doğum yanlısı bir doktorum var. O bile riski fazla deyince vazgeçtim
Tabi cnm en güzeli doktoruna güveniyorsan dediğinden şaşmamak..biz gönlümüzden geçiyor bir şeyler ama sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak için onların kararı çok önemli bu noktada..ben hep normal istedim..minnoş dönmedi..4 mayıs olsun istedim çok sıcak bakmamıştı..bugünkü kontrol daha bir belirleyici oldu sanırım..haftaya salı dan sonra herhangi bir güne verebilir her an..sağlıkla sıhhatli alalım yeterki..doğum şekli , tarihi vs çokta önemli değil..Rabbim gül yüzlerini görmeyi nasip etsin hepimize

Arkadaşlar iyi geceler inş ben de aranıza katılabilirim benim adetim 5 gün geçti umutsuzca yaptığım gebelik testi yarım saat sonra silik çıktı umut var mıdır sizce

Eklentiler

• A9BB8513-F975-492C-97EA-FADC10BBAF9C.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 66
  • D71CBEE1-6421-43A3-9066-E1A3839F00D8.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 64
Gözünaydın çok şükür sağlıkla geldi bebişin . Spinal mi oldun epidural mi canım? Müsait zamanda yaz bize olur mu? Inşallah sende çabucak toparlanır prensesi doya doya emzirirsin.

Ben beyazları önce 40 la iki göze de kosla koyup uzun program yıkıyorum sonra 60 la yine iki göze de kosla koyup tekrar yıkıyorum bembeyaz oluyolar çamaşır suyu çok yıpratıyo diye koymuyorum.
Koslanin beyazlaticisini mi koyuyosun. Gold kapakli vardi bi ara onu kullandim ama ben 1bucuk saat yikiyorum az mi geliyo acaba.
LastMadOnEarth peri masali minikoglan Telasli_Anne kizlar hepiniz ariel demissiniz. Bende sanirim ariele donucem. Peki jeli mi toz mu? Jelde iyi diyenler var. Beyazlaticiyi deneyecegim. Bim den alirim.

Cok saolun hanimlar benimdebdualarim sizlerle butun anne ve evlat adaylari olarak yuzumuz hep gulsun insallah. Sizlerle bu yolculukda beraber olmakdan cok memnunum birbirimize nice guzel haberler veririz insallah

Arkadaşlar iyi geceler inş ben de aranıza katılabilirim benim adetim 5 gün geçti umutsuzca yaptığım gebelik testi yarım saat sonra silik çıktı umut var mıdır sizce
Benimde 3 saat geçince baktığımda silik bi çizgi vardı. Geç döllenme olduğunda hormon henüz yeterince yükselmemiş ondan sebep silik çıkabiliyor. Bi kan testi yaptır orda daha net çıkar.

Canım testlerde yazar zaten 5 dk sonra oluşan çizgiler dikkate almayın diye..kan testi yaptırırlar daha kesin olur..5 günün geçmiş varsa çıkar

Benimde 3 saat geçince baktığımda silik bi çizgi vardı. Geç döllenme olduğunda hormon henüz yeterince yükselmemiş ondan sebep silik çıkabiliyor. Bi kan testi yaptır orda daha net çıkar.
Bir kaç gün geçince yapayım diyorum sizce de silik bir çizgi var değil mi ben yanlış görmüyorum acaba dedim çok istediğimden çizgi yerini mi görüyorum diye

Tekrar tekrar soyle canim cekinme kirmadan.
Baska turlu anlatamazsin
Bu haftaki kontrolden sonra arayip buluyum bari bir bahaneler.
İnsallah ya . Ben de daha catlamadim. İnsallah hic olmaz. Zaten bende cok catlak var ergenlik zamanimdan kalma. Biraz daha olurs iyice harita gibi olurum.
Ben on yikamali yaptigimda 3,5 4 saate yakin suruyor yikama camasirin agirligina gore. 1,5 saat beyazlar icin az gelebilir canim. Ben jelini denemedim. Universiteye giderken daha pratik oldugu icin kapsülünü kullaniyordum ama kapsül iyi degildi. Suan tozunu kullaniyorum memnunum. Hem renkli hem beyaz ikisini de gayet guzel temizliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…