2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Insallah arkadasim sif onu gorebilmek icin uyanik olmak istiyordum malesefki uyutulcam ve bebehim perinotoloji bolum gidecek insallah bebegime kavusurum insalah dogumdan sonra iyi haberler aliriim yarin kizimla son eglenim diyorum. Oglum icin daha besini bile kuramadim. Insallah hersey yolunda gider.

Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?
Catlama her an olabilir. Dogumda bile. Kuzenim doguma kadar caglamadi dogum sirasinda catladi. Catlak karin bolgesi derisinin altinda yer alan bezlerin gerilme kapasitesine bagli oluyormus kuzum. En azindan okudugum kitapta oyle yaziyor. O gerilme kapasitesini astigi an catliyormus. Herhangi bir yag krem de fayda etmiyormus onlemiyormus. Ben son ayimda catladim.

Hayirli ugurlu olsun adina cok sevindim kuzum. Darisi basimiza. Saglikla buyut insallah minnosunu ♡

Gözün aydın. Allah sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin

M Mustu 34 çok geçmiş olsun canım. Allahim seni ailene bağışlamış. Şükür ikinizde iyisiniz.

Canım bende dün komşuyla konuşmuştum ssvd yapmış kendisi zeynep kamilde ilki özelde olmuş hemen sezeryan yapmışlar ikinci bebis de özele hiç gitmemiş. Zeynep kamilde normal doğum yapmış iki doğum arası da 2 sene 4 ay var dedi. Yanı demem oki herkesin dikişleri açılacak diye bir durum yok strese sokma kendini.
Mesela rahmetli babam ameliyat sonrası iç dikişleri tutmamış kanal oluşmuştu makat mesane arası. Kaderinde 11 ameliyat varmış ve bir tanesinde de bağırsak yapışması oldu dış dikişler tutması tüm dikişleri patladı hemde hastanede yatarken
babamdan dolayı ameliyattan çok korkarım. Gebelik okulunda niye normal istiyorsun yasadigin tramvayı atlatamamışsın demişti ebe. Bende ameliyat daha büyük korkum babamda her ameliyatta masada kalabilir korkusu yaşadık ve onu atlatsak ameliyat ve sonrasi komplikasyonları daha fazla daha ciddi sanki demiştim. Eee bende babamın kızıyım tenim dikiş tutmaz bakarsın

weryew cim çok.sevindim.bir sonuca ulaşamana. Dün konuştuğum hatun zeynep kamili öve öve bitiremedi bu arada. Ben uzak bana gidemem dedim. Gidersin bende buradan gittim ve bence mutlaka oraya got dedi.

Ben deterjan olarak hep omo kullanıyorum kosla da evet beyazlatıcı olan canım benim 3 saat sürüyo 1 yıkama toplamda 6 işte o gün sadece beyazlı yıkıyorum..

Ĺ

Hic sorma arkadasim bu gun baktim olmuyo acile gittim. hersey oyle hizli olduki acilmam yokmus ama bebek kanala girmis basi buyuk cikiyor. Bide cok actim nstde aldi beni uyku. bebekde bende uyuyor gibiydik kagitta cikan sancilar bile yoktu. Cunku kac gunun sitresi olumsuzluk aclik beni yordu derin uykum geldiki anlatamam en azindan gunumu aldim cok sukur insallah bundan sonrasida iyi gecer

Canım seni evde bulamamış olabilirler benim spirarisler de pahalı olmasada gelir. Daha gelmedi tatlım ben önceki aldıklarımdan bahsettim insallah gecikmez ve beni evde bulurlar

Yok canım ya tr ye gelmeden iptal oluyor. Kargo takipten bakıyorum çünkü. Bu siparişlerim böyle oldu. Normalde gelir. Eşimin verdiği siparişlerde ev adresi. Malum homeofis çalışınca. Evde de hep birimiz oluruz. Nadirdir olmadığımız..
Sen eline ulaşınca kalitesi hakkında bi bilgi versen. Özellikle çok terleyip terletmedigi konusu önemli. Sonuçta emzirirken çok terliyorsun göğüs de nemli kalmamalı.

Ben de deterjan gozune deterjana ilave camasir suyu ekliyorum biraz ama annem beyazlarini, acik renk gomlekleri falan su bebekler icin olan sabun tozu ya da normal hacisakiri rendeleyip yikiyor acayip beyaz oluyor

Seninki yine 2 tulum 3 çorap almış büyük başarıbizde oda yok..1 çorap bile yok düşünha bide bir haftayı geçirirsem aramayı küsüyor..sen ara belki kötüyüm
Aman olmasa daha iyi, iki parça eşyayı bi halt verdim sanıyor.. benimki de anamın hediyeleri yıkandı mı ütülendi mi diye kaç gün gezdi ortada Ayyy gece gece anmayayım, enerji falan gider de yarın gelmeye kalkar

Gozun aydin canim, masallah saglikla buyut ins kizini, darisi basimiza

Gözün aydın canım şükür minnak kizinla ikinizde iyisiniz. Biraz kendine gel bi emzirmeye başla suyun şifa olur inşallah. Çok merak etmiştim iyi olmanıza sevindim.

sofiarya çok sevindim canım, sağlıkla büyütürsün inşallah kuzunu
Darısı zamanı gelince hayırlısıyla bizim başımıza aramızda 1 gün var ama benim fıstık biraz daha beklesin, elbiselerini bile yıkamadım evdeki tadilat işleri bitmedi daha

weryew canım senin de Allah yardımcın olsun, okuyorum hep çok sıkıntı yaşadın. Inşallah çarşamba günü feraha ereceksin. Korktuğun hiçbir şey olmayacak

@duygusuuuuu ve M Mustu 34 sizi de tebrik ederim kızlar, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu aralar sayfa aldı başını gidiyor maşallah, yetişemiyorum hızınıza

LastMadOnEarth minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri

Canım okudum. Ama hangi deterjan çıkaramadım yazdıkları. Benim beyim herşeye olduğu gibi onada karışır etimatik kullanıyoruz. Özellikle israil ürünleri almaz. Oglum da bebek bezi seçiminde uzun araştırmalar sonucu türk markası evybaby ye karar verdik mesela neyse beyazlatimizin Parıltısı pek gözlerimizi kamastirmiyor ama temizliyor. Ama bende kalıp sabunla çıkmayan lekeleri ufak bi citileyip sabunlu atıyordum.

Rendelemek.makinaya zarar vermiyor mu

Ben de deterjan gozune deterjana ilave camasir suyu ekliyorum biraz ama annem beyazlarini, acik renk gomlekleri falan su bebekler icin olan sabun tozu ya da normal hacisakiri rendeleyip yikiyor acayip beyaz oluyor

Ya su beyaz sabun nasil aklima gelmedi onuda denicem o evde var hemen denerim yarin. @Aarohi minikoglan sagolun kizlar. Ya benimde 3 saat ama bana cok uzun geliyo ya bende yariya dusuruyodum hep. Bide bizim cok az cikar camasir haftalik 8 kg makinenin 3 kilosu anca dolar neyse yarini iple cekiyorum. Temizligim geldi hahaha. Napaljm bebisler gelmeyince bizde kendimizi temizliğe vericez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…