- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.141
Canım senin de mi bugün kontrolün vardı ben mi yanlış hatırlıyorum
weryew sonun da gün vermişler inşallah uyandığında kuzunu yanında görürsün sağ Salim çıkarsınız beraber hastaneden
Catlama her an olabilir. Dogumda bile. Kuzenim doguma kadar caglamadi dogum sirasinda catladi. Catlak karin bolgesi derisinin altinda yer alan bezlerin gerilme kapasitesine bagli oluyormus kuzum. En azindan okudugum kitapta oyle yaziyor. O gerilme kapasitesini astigi an catliyormus. Herhangi bir yag krem de fayda etmiyormus onlemiyormus. Ben son ayimda catladim.Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?
testlerle aram çok iyi olmadı canım hiç bir zaman..ama dediğin olanlarına gördüm..kan ver bence kesin çıkar orda..çok hafif bir çizgide gözüküyor ayrıcaYa bazı arkadaşlar da üzerinden bir saat felan geçince çıkmış da o yüzden umut olabilir mi diye işte
Hayirli ugurlu olsun adina cok sevindim kuzum. Darisi basimiza. Saglikla buyut insallah minnosunu ♡Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Gözün aydın. Allah sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsinKızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Yok canım çarşamba ama şimdi stresten valla çarşamba olmaz ödüm koptu Mustu yu okuyunca ... Rabbim korusun İnş açılsa haberimiz olmaz k i heralde ay ne bileyim ya canım sıkıldı iyice onu 5 yıl benim 5 ay düşün yani off içime daral geldi
Ben deterjan olarak hep omo kullanıyorum kosla da evet beyazlatıcı olan canım benim 3 saat sürüyo 1 yıkama toplamda 6 işte o gün sadece beyazlı yıkıyorum..Koslanin beyazlaticisini mi koyuyosun. Gold kapakli vardi bi ara onu kullandim ama ben 1bucuk saat yikiyorum az mi geliyo acaba.
LastMadOnEarth peri masali minikoglan @Telasli_Anne kizlar hepiniz ariel demissiniz. Bende sanirim ariele donucem. Peki jeli mi toz mu? Jelde iyi diyenler var. Beyazlaticiyi deneyecegim. Bim den alirim.
Aa canım kabul etmişler inan çok ama çok sevindim. Çarşamba Allahın izniyle kavuşacaksın bebişine öyle mi. Açılmam yokmuş değil mi bu arada. Ya başta insan gibi kabul etseler me olurdu senin ne kadar uğraştırdılar
Canım seni evde bulamamış olabilirler benim spirarisler de pahalı olmasada gelir. Daha gelmedi tatlım ben önceki aldıklarımdan bahsettiminsallah gecikmez ve beni evde bulurlar
Ben de deterjan gozune deterjana ilave camasir suyu ekliyorum biraz ama annem beyazlarini, acik renk gomlekleri falan su bebekler icin olan sabun tozu ya da normal hacisakiri rendeleyip yikiyor acayip beyaz oluyorKizlar cok alakasiz ama beyazlar icin camasir makinesinde ne kullaniyosunuz. Ben bi tatli kasigi camasir suyu koyuyorum baska turlu istediğim beyazligi yakalayamiyorum. Çamaşırlarınizi nasi yikiyosunz. Tavsiye verirmisinz. Herseyi konusuyoruz artik dost olduk. Nolur ne alaka demeyin :)
Aman olmasa daha iyi, iki parça eşyayı bi halt verdim sanıyor.. benimki de anamın hediyeleri yıkandı mı ütülendi mi diye kaç gün gezdi ortadaSeninki yine 2 tulum 3 çorap almış büyük başarıbizde oda yok..1 çorap bile yok düşün ha bide bir haftayı geçirirsem aramayı küsüyor ..sen ara belki kötüyüm
Amanın yıka yıka bitiremedim deseydinAman olmasa daha iyi, iki parça eşyayı bi halt verdim sanıyor.. benimki de anamın hediyeleri yıkandı mı ütülendi mi diye kaç gün gezdi ortadaAyyy gece gece anmayayım, enerji falan gider de yarın gelmeye kalkar
Gozun aydin canim, masallah saglikla buyut ins kizini, darisi basimizaKızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Sorma ayyy millletin ne kıymetli annesi var, benim annem dünyaları hazırlıyor, kadın 10 saat yoldan geldi her işimizi yapıyor göze görünmüyorAmanın yıka yıka bitiremedim deseydin
LastMadOnEarth minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Ben de deterjan gozune deterjana ilave camasir suyu ekliyorum biraz ama annem beyazlarini, acik renk gomlekleri falan su bebekler icin olan sabun tozu ya da normal hacisakiri rendeleyip yikiyor acayip beyaz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?