2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah canım ayakta doğurdun resmen izne bile ayrılamadan...ikiniz de iyisiniz çok şükür...bir an önce iyileşip evinize gidersiniz inşallah...

Bu aralar sayfa aldı başını gidiyor maşallah, yetişemiyorum hızınıza

Bi kaç gün giremeyeyim bende sonunu göremiyorum. Maşallahı var bizimkilerin. Bebisler gelmeden koyu muhabbetler dedikodular. Doğum sonrası vakit bulamayacağız

Ariel miş canım...bi de çok uzun sürelerden bahsediliyor...benim makinam 7kg lık olmasına rağmen haftada 3-4 makina çamaşır yıkarım 3 saat onun yıkamasını bekleyemem doğrusu çatlarım ben...oğlum günde kac üst değişir...kreşte çorba yemek döker değişir...gelirken çimenlerde parkta yuvarlanır değişir...eşofman altları hep dizden gitmiş hiç durmuyor ki...haftasonum çamaşırla geçiyor...öyle ön yıkama bekleme 2 kere yıkama falan imkansız benim için

Son düzenleme:
Sen napiyosun canim peki beyazlamasi icin. Ya 3 saat banada uzun geliyo ama kizlar hakli 3 saat yikamayincada gri gri oluyo sanki beyazlar.

sofiarya canim gozunaydin Allah anali babali buyutsun. Minnak bi kiz oldu. Firsat buldugunda uzunnn uzunnnn dogum hikayeni yaz lutfen. Dogum hikayelerini surukleyici bir romani okur gibi okuyoruz malum :)

Benim makinemde 9 kg doldurması bir dert boşaltması bir dert. Boş calistiramazsin makineye zarar. Dolması için eskiden temizde olsa çamaşır atıyorum. Ama banada beklemek zor geliyor açıkçası birde senin oğlum gibi benimkide üst değiştirmede kendi rekorunu kıracak. Cisi çıkar sabahları bezinden. Yemeği kendi yiyecek üstüyle beraber. Dışarı çıkar toprakla oynar olmadı mutlaka 2-3 kere düşer. Gün icin de saymıyorum ne kadar degistiriyorum diye.

LastMadOnEarth @minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Aynen kızlar arielden çok memnundum ben ayrıca toz olanindan yani sıvı olandan değil. Zaten toz deterjani hem bulaşık hem de çamaşır makinesi için daha iyi sonuç veriyor diye servisteki elemanlar tavsiye etmisti

Ay bu yıkama işini iyiki konusmusunuz benimde beyazlar istediğim gibi olmuyordu hiç.

M Mustu 34 @duygusuuuuu sofiarya kizceler gözunuz aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Darısı bizlerin başına. Ben 1 ay önce den bebek ve kendi hazırlıklarimi yapmistim. Dün dis fırçası vs gibi ufak tefek hazırlıklarımda bitti çok şükür. Kafam rahatladı .

Bugün ilk defa nst ye giricem. İnşallah kolay geçer. Akşamlari çok sıkıştırıyor bebeğim. Sizlerde de oluyormu . Nefes almakta zorlaniyorum. Kurtlu gibi etrafımda bir kaç tane yastik. Fıldır fıldır kendi etrafımda bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum

Ben bu hafta sonu . Denedim . Güzel beyazlatti. Legende rendelenmis sabun ve azıcık camasir suyu ile beyazları 2-3 saat kadar beklettim ılık suda . Sonra makineye attım. Grilesen bir yada iki aletler vardı bayağı guzel açtı. Bundan sonra favorim.

Bazı bayanlar akşamdan makine yıkamayi bitirmeden kapatıp. Sabah tekrar kaldigi yerden tekrar başlatıyorlarmis. Sosyal medyada okudim. Sabunla yıkama yapanlar özellikle. Bembeyaz oluyor demişlerdi. Denemek lazım

Canimm cok gecmis olsun goxun aydin tekrar.Cabucsk iyilesirsin insallah.Rabbim sifa versin ins
Toz canim .

Arkadaşlar iyi geceler inş ben de aranıza katılabilirim benim adetim 5 gün geçti umutsuzca yaptığım gebelik testi yarım saat sonra silik çıktı umut var mıdır sizce
Canim insallah sende aramiza katilirsin.
Duamdasin ins.
LastMadOnEarth @minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Ilkkez duyuyorum bende hic oyle bi sorun olmamisti.

Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?

Olabilir canım Benim ilk kızım da karnım çok büyük olmasına rağmen hiç çatlat olmadı Doğumdan sonra kaşınmaya başladım iki tane ufacık olmuştu bunda çok fena çatladım niye bilmiyorum

Oh ne güzel ya ben artık çamaşır yıkayıp katlanmaktan helak oldum bir tane daha gelince ne yapacaz bakalım günlük 3 kilodan fazla çıkıyordur

Günaydın arkadaşlar dün dr sordum bir arkadaşımızın başına gelmiş sezaryen sonrası 5 yıl aradan sonra dikişleri açılmış bunu nasıl anlarız belirtisi nedir diye çok nadir görülen bir durum ve kolay kolay anlaşılmaz dedi dr bile bunu diyorsa biz ne yapalım yakın zamanda kontrolü olan ilk bebeğini sezaryenle doğuran arkadaşlarım sizlerde sorar mısınız sizin dr ne diyecek acaba ?

Ben dogum yaptiktan 7.8ay sonra hamile kaldm hic dikiş sıkıntm olmadi ilk hamilelikte göbek fıtıgi olmustm sonrasnda ameliyat oldm 2ay snra hamile kaldm onun dikisleri atiyo bi tek oda tam dikilen yer yara gbi agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…