- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.161
Maşallah canım ayakta doğurdun resmen izne bile ayrılamadan...ikiniz de iyisiniz çok şükür...bir an önce iyileşip evinize gidersiniz inşallah...Kızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Bu aralar sayfa aldı başını gidiyor maşallah, yetişemiyorum hızınıza
Ariel miş canım...bi de çok uzun sürelerden bahsediliyor...benim makinam 7kg lık olmasına rağmen haftada 3-4 makina çamaşır yıkarım 3 saat onun yıkamasını bekleyemem doğrusu çatlarım ben...oğlum günde kac üst değişir...kreşte çorba yemek döker değişir...gelirken çimenlerde parkta yuvarlanır değişir...eşofman altları hep dizden gitmiş hiç durmuyor ki...haftasonum çamaşırla geçiyor...öyle ön yıkama bekleme 2 kere yıkama falan imkansız benim içinCanım okudum. Ama hangi deterjan çıkaramadım yazdıkları. Benim beyim herşeye olduğu gibi onada karışır etimatik kullanıyoruz. Özellikle israil ürünleri almaz. Oglum da bebek bezi seçiminde uzun araştırmalar sonucu türk markası evybaby ye karar verdik mesela neyse beyazlatimizin Parıltısı pek gözlerimizi kamastirmiyor ama temizliyor. Ama bende kalıp sabunla çıkmayan lekeleri ufak bi citileyip sabunlu atıyordum.
Rendelemek.makinaya zarar vermiyor mu
Sen napiyosun canim peki beyazlamasi icin. Ya 3 saat banada uzun geliyo ama kizlar hakli 3 saat yikamayincada gri gri oluyo sanki beyazlar.Ariel miş canım...bi de çok uzun sürelerden bahsediliyor...benim makin 7kg lık olmasına rağmen haftada 3-4 makina çamaşır yıkarım 3 saat onun yıkamasını bekleyemem doğrusu çatlarım ben...oğlum günde kac üst değişir...kreşte çorba yemek döker değişir...gelirken çimenlerde parkta yuvarlanır değişir...eşofman altları hep dizden gitmiş hiç durmuyor ki...haftasonum çamaşırla geçiyor...öyle ön yıkama bekleme 2 kere yıkama falan imkansız benim için
Onların annesi saraylı çünķü canım...boşver tatlım Rabbim görüyor herkesiSorma ayyy millletin ne kıymetli annesi var, benim annem dünyaları hazırlıyor, kadın 10 saat yoldan geldi her işimizi yapıyor göze görünmüyor
Ariel miş canım...bi de çok uzun sürelerden bahsediliyor...benim makinam 7kg lık olmasına rağmen haftada 3-4 makina çamaşır yıkarım 3 saat onun yıkamasını bekleyemem doğrusu çatlarım ben...oğlum günde kac üst değişir...kreşte çorba yemek döker değişir...gelirken çimenlerde parkta yuvarlanır değişir...eşofman altları hep dizden gitmiş hiç durmuyor ki...haftasonum çamaşırla geçiyor...öyle ön yıkama bekleme 2 kere yıkama falan imkansız benim için
hacisakiri rendeleyip yikiyor acayip beyaz oluyor
Koslanin beyazlaticisini mi koyuyosun. Gold kapakli vardi bi ara onu kullandim ama ben 1bucuk saat yikiyorum az mi geliyo acaba.
LastMadOnEarth peri masali @minikoglan @Telasli_Anne kizlar hepiniz ariel demissiniz. Bende sanirim ariele donucem. Peki jeli mi toz mu? Jelde iyi diyenler var. Beyazlaticiyi deneyecegim. Bim den alirim.
Aynen kızlar arielden çok memnundum ben ayrıca toz olanindan yani sıvı olandan değil. Zaten toz deterjani hem bulaşık hem de çamaşır makinesi için daha iyi sonuç veriyor diye servisteki elemanlar tavsiye etmistiLastMadOnEarth @minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Canimm cok gecmis olsun goxun aydin tekrar.Cabucsk iyilesirsin insallah.Rabbim sifa versin insKızlar kusura bakmayın telefonumun şarjı bitince yazamadım. Doğum oldu 2430 gr 47cmlik bir minnoş doğurdum Allah’a şükür herşey Yolunda kızım Yanımda herhangi bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik Benim biraz ağrım var sadece ama yapacak birşey Yok çekeceğizhepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum patır patır dökülün arkamdan sağlıkla alın Bebişleri kucağınıza
Toz canim .Koslanin beyazlaticisini mi koyuyosun. Gold kapakli vardi bi ara onu kullandim ama ben 1bucuk saat yikiyorum az mi geliyo acaba.
LastMadOnEarth peri masali @minikoglan @Telasli_Anne kizlar hepiniz ariel demissiniz. Bende sanirim ariele donucem. Peki jeli mi toz mu? Jelde iyi diyenler var. Beyazlaticiyi deneyecegim. Bim den alirim.
Canim insallah sende aramiza katilirsin.Arkadaşlar iyi geceler inş ben de aranıza katılabilirim benim adetim 5 gün geçti umutsuzca yaptığım gebelik testi yarım saat sonra silik çıktı umut var mıdır sizce
Ilkkez duyuyorum bende hic oyle bi sorun olmamisti.LastMadOnEarth @minikoglan peri masali ay kızlar demeyin...o deterjan bizim beyazları hep mor mor yaptı hiç sevmedim...gerçekten iyi mi beyazlatıyor sizinkileri
Kizlar sizce bu haftadan sonra catlama olur mu karinda? Cevrenizden veya kendi tecrubenizden yardimci olabilecek olan var mi?
Oh ne güzel ya ben artık çamaşır yıkayıp katlanmaktan helak oldum bir tane daha gelince ne yapacaz bakalım günlük 3 kilodan fazla çıkıyordurYa su beyaz sabun nasil aklima gelmedi onuda denicem o evde var hemen denerim yarin. @Aarohi @minikoglan sagolun kizlar. Ya benimde 3 saat ama bana cok uzun geliyo ya bende yariya dusuruyodum hep. Bide bizim cok az cikar camasir haftalik 8 kg makinenin 3 kilosu anca dolar neyse yarini iple cekiyorum. Temizligim geldi hahaha. Napaljm bebisler gelmeyince bizde kendimizi temizliğe vericez
Ben dogum yaptiktan 7.8ay sonra hamile kaldm hic dikiş sıkıntm olmadi ilk hamilelikte göbek fıtıgi olmustm sonrasnda ameliyat oldm 2ay snra hamile kaldm onun dikisleri atiyo bi tek oda tam dikilen yer yara gbi agrıyorGünaydın arkadaşlar dün dr sordum bir arkadaşımızın başına gelmiş sezaryen sonrası 5 yıl aradan sonra dikişleri açılmış bunu nasıl anlarız belirtisi nedir diye çok nadir görülen bir durum ve kolay kolay anlaşılmaz dedi dr bile bunu diyorsa biz ne yapalım yakın zamanda kontrolü olan ilk bebeğini sezaryenle doğuran arkadaşlarım sizlerde sorar mısınız sizin dr ne diyecek acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?