- 20 Kasım 2013
- 219
- 283
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.481
Canım kahve neden? Bebeğe zararı olmaz demi hani kafeinden dolayı? Süte gecmez mi?Cuma günü sezeryanla bebisini kucağına alacak anne adayları..Nelere dikkat edeceksiniz.. Ornegin gece 12den sonra birşey yenilip içilmeyecek.. Ameliyat saatinden 2 saat önce hastaneye gidilecek.. Sonrası için kahve bulundurulacak.. Var mı aklıma gelmeyen ayrıntılar .. Birde bende yaklaştıkça korku ile karışık bir heyecan, sevinç ile karışık bir afallama mevcut duygu karnavalındayım sizler nasılsınız
Hiç öyle de il ama neyse artık.bendemarketten öteye gitmiyorum zaten.bu arada ilk defa oyuncak aldım kızıma şimdi geldi .evde duruncada sipariş veriyorum senin gibi.ömrümdeYok yaa öyle değildir şöyle güzel düşünelim Allah bi avazda kurtarsın diye geçiriyolardır içlerinden :) pollyaarohi derler bana :)
Aynen ben de dogumdan sonra tamamen bitirmesem bile en az iki seans daha gitmeyi düşünüyorum. Gercekten buyuk rahatlik.Flash mi cok mantıklı bnde lazere gitmiştim, 5 seans kadar. Gerçekten cok faydasını gördüm, doğumdan sonra arastırıp en doğru zamanda tekrar yaptırcam. Ama ağdaya hiç bulaşmadım ben,jiletle devam, çok sık çıkmıyor zaten. Agda yapanları tebrik ediyorum
Ben mama biberon hazırladım bile tatlım inşallah ona bir sıkıntı olmasında ..Off bende yedim . 20kilo aldim hala da aliyorum. Dikkat edilmeyen Gebelik diyabeti ile gelen bebekler dogumdan sonra dikkat etmek ac birakmak gerekiyor us. Yani sut gelmezse sutu beklemiyoruz bebege biraz mama veriyoruz ac kalmasin. Alisik degil
canim muz, ceviz , pekmez bizim grubun favorisi. 3 gun geri diye hesaplayacak kadar iyi ultrason yok diye biliyorum. Cok takma gebeligin tadini cikarmaya calis. Daha iki ayin var bebek buyur. Erken dogum olursa diye de cok uzulme. Bizim grubun bir bucuk kiloluk bebisleri oldu. Hepsi de iyi durumda. Dun 2400luk bir bebegimiz oldu. Sikinti yapma.
evet yaa.. bastan soyleselerdi. Acayip tatlici oldum Ben.
2800luk bebeginde buyudu kocaman oldu degil mi? Uzmemeye calis kendini. Hepsi buyuyup kocaman oluyorlar. 2800 luk bebek genlerinde varsa 1.90 lik Adam olur. Cikinca beslersin.
Ben de ıspanak pişirdimValla hafif seyler yicez.sebze et. Ben öğlen et yedim aksam ıspanak yapi cam.napiyim mevsimde zor yani ama az kaldı gerçekten.sabret .bizde de kandil simidi vardı baktim baktim yiyenedim.sonra daha mutsuz olacağımı biliyorum.keşke yemrseydim diye.geçen bitter cikolataninkaresindenn tek bir kare yedim.kendimi odullendirdim.o bile rahatsız etti ne enteresandır.zararlı seylerede mide kapandı bu arada.ben artık sadece doktora giderim.çok korkuyorum yolda bisey olur diye. Bugun kizimin perdesinide aldik hastane cikisinda tek hali kaldi onuda instadaan alicam.sonra bekliyorum.sende çıkma artık canım
koç gibim kızın olur fena mişaka bir tarafa çok zeki koçlar kız..éşim den biliyorum..kandırmak biraz zor oluyor gerçi biz kadınların aklına yetişemiyorlar yinede o ayri
Aaa sende mi cuma hadi sağlıcakla kurtulun hepiniz
yok teyzesi dönmedi..milim bile yerini değiştirmedi.. her seferinde fönsüz gitmiyorum beni kızım paspal görmesin diye..doğumda ne halde oluruz bilmem artık
Onun alevi bir bana işlemiyor şükürEvet canım çok zekiler , ama çabuk alev alıyorlar problem orda
Ben atarım buruşuk ayaklı, bol ağlatma garantili bi foto merak etmeyin :)))
Ben ederim Doğuma girerken hepinize bol bol dua
Canım sezeryandan sonra kola kahve gibi uyarıcı içilmesi iyi geliyor ki o uyuşukluk etkisi çabuk geçsin diye fakat kola asitli olduğu için kahveyi oneriyorlar daha çok..Canım kahve neden? Bebeğe zararı olmaz demi hani kafeinden dolayı? Süte gecmez mi?
Ederiz canım uyuşana kadar bol bol dua ederiz inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza zaten mayıs anneleri nisan anneleri oldu
Seninki kapı süsünü beğenmiştim hani..ama senin yaptırdığını sayfayı bulamamistim..yapmış kadın berbat olmuş inanamazsın..para iadesi istedim yok ödeyemem fln dedi başta ben bir tersledim korkusundan yatırdı parayı..şimdi senin yaptırdığını sayfaya yeniden yaptırıyorum inşallah olur bu sefer.. resmen para hırsızlığı yapıyorlarEvet canım çok zekiler , ama çabuk alev alıyorlar problem orda
Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyorkafalar zehir gibi maşallah sağlıkla olsun boşver kuzum
Kızlar ben adım atmakta zorlanıyorum kasıklarımda mı yoksa bacak aramdamı bişey varmış gibi yeni sünnet olmuşum gibiyim normal mi
Onun alevi bir bana işlemiyor şükür
Valla mayıs görünümlü nisan anneleri oluyoruz resmenÇocuklarımızın burçları değişiyor bildiğin. Koç burcu zordur haberiniz olsun 21 inden sonra doğurmak daha işime geliyor benim
Ben gri sarı beyaz aldım amaa dayımın oğlu cok sevdi diye ona verdim :) belki söylerim tekrar unutmuştum hatırlattığın iyi oldu :)Kızlar size bi masraf kapısı daha açayımoda yapmadım ben yapsam kesin sipariş ederdim resmen agzimin suları aktı çok güzeller yaa instagramda ilkimin_isikli_toplari diye bi sayfa var, özellikle gri-beyaz-pembe kombinde gözüm kaldı
Seninki kapı süsünü beğenmiştim hani..ama senin yaptırdığını sayfayı bulamamistim..yapmış kadın berbat olmuş inanamazsın..para iadesi istedim yok ödeyemem fln dedi başta ben bir tersledim korkusundan yatırdı parayı..şimdi senin yaptırdığını sayfaya yeniden yaptırıyorum inşallah olur bu sefer.. resmen para hırsızlığı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?