2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım kahve neden? Bebeğe zararı olmaz demi hani kafeinden dolayı? Süte gecmez mi?

Yok yaa öyle değildir şöyle güzel düşünelim Allah bi avazda kurtarsın diye geçiriyolardır içlerinden :) pollyaarohi derler bana :)
Hiç öyle de il ama neyse artık.bendemarketten öteye gitmiyorum zaten.bu arada ilk defa oyuncak aldım kızıma şimdi geldi .evde duruncada sipariş veriyorum senin gibi.ömrümde

Aynen ben de dogumdan sonra tamamen bitirmesem bile en az iki seans daha gitmeyi düşünüyorum. Gercekten buyuk rahatlik.

Ben mama biberon hazırladım bile tatlım inşallah ona bir sıkıntı olmasında ..

10 gün onceki kilo ölçümüyle bugünkü arasında -100 Gr fark var çünkü yanlis olcuyorlar o yüzden kafaya takmayın kızlar kilosunu bebeklerin inanın Dr lar bazen hızlıca üstün körü bakıyor

Ben de ıspanak pişirdim evet gerçekten yesem de rahatsız ediyor mecburen yürü yürü...mideme de bi yumruk oturdu sanki hic yiyesim yok...bakla bezelye de olmuyor bize...dön dolaş aynı seyler...dediğin gibi her şey de dokunuyor...

Evet canım çok zekiler , ama çabuk alev alıyorlar problem orda

Ederiz canım uyuşana kadar bol bol dua ederiz inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularımıza zaten mayıs anneleri nisan anneleri oldu

Valla mayıs görünümlü nisan anneleri oluyoruz resmen Çocuklarımızın burçları değişiyor bildiğin. Koç burcu zordur haberiniz olsun 21 inden sonra doğurmak daha işime geliyor benim

Evet canım çok zekiler , ama çabuk alev alıyorlar problem orda
Seninki kapı süsünü beğenmiştim hani..ama senin yaptırdığını sayfayı bulamamistim..yapmış kadın berbat olmuş inanamazsın..para iadesi istedim yok ödeyemem fln dedi başta ben bir tersledim korkusundan yatırdı parayı..şimdi senin yaptırdığını sayfaya yeniden yaptırıyorum inşallah olur bu sefer.. resmen para hırsızlığı yapıyorlar

Kızlar ben adım atmakta zorlanıyorum kasıklarımda mı yoksa bacak aramdamı bişey varmış gibi yeni sünnet olmuşum gibiyim normal mi

Hahhha biz de başladık doktorun yanında hangi burç daha iyi muhabbetine eşimle, kadın spinal falan diyor eşim Koç burcu erkek kim vardı diyor kafalar zehir gibi maşallah sağlıkla olsun boşver kuzum

Benim eşimve babam koç burcu hayatımın 30 yılını koç burcuyla yaşadım ve ölene kadarda yaşayacağım. Her türlü soruya açığım

Kızlar ben adım atmakta zorlanıyorum kasıklarımda mı yoksa bacak aramdamı bişey varmış gibi yeni sünnet olmuşum gibiyim normal mi

Normal canım çok normal burda hepimiz hemen hemen öyleyiz. Benim eşim benimle dalga geçiyor mennan mennan diye arkamdan sesleniyor topallamaktan. 3 gündür iyiyim ağrım sızım yok ama ondan önce sürünerek acı çeke çeke yürüyordum. Kalça ağrısı bel ağrısı çatı ağrısı hepsi vardı. Çatı ağrısı olabilir seninki de

Kızlar size bi masraf kapısı daha açayım oda yapmadım ben yapsam kesin sipariş ederdim resmen agzimin suları aktı çok güzeller yaa instagramda ilkimin_isikli_toplari diye bi sayfa var, özellikle gri-beyaz-pembe kombinde gözüm kaldı

Ben gri sarı beyaz aldım amaa dayımın oğlu cok sevdi diye ona verdim :) belki söylerim tekrar unutmuştum hatırlattığın iyi oldu :)

Evet çok tehlikeli bazı sayfalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…