2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim %54 polyamid %39 polyester %7 elastan yaziyor sen sitedende bi bak istersen

BEnimki de ben artik dogurmak istiyorum dedikce “oglummm anne seni artik tasimak istemiyor duyuyor musun” diye yavrumu simdiden doldurusa getiriyor yavrum dogunca aramizda soguk savas cikmasindan korkuyorum
Ben de artik doğsun diyorum kuzum gerçekten acıya dayanacak gücüm kalmadı. Çatı ağrısı beni her gün aglatiyor inanki. Gizli gizli ağlıyorum eşim uzulmesin diye bazen de dayanamıyorum orta yerde aglayiveriyorum napayim. Bacagimi yatağa koltuğa bile cekemiyorum eşim tutup yukari koyuyor o kadar fenayım yani. Bu aciyi 5 aydır çekiyorum doğum sancısı çok koymaz bana heralde

Canim gidip sira alip girebilirsin ben ayin 26 sina nevsehire randuvu aldigm icin gecen hafta mesai disina sira alip muayene oldum sorun olmuyor yani
Sagol canim. Yarin sabahtan gidiyim insallah kendi doktoruma gorunebilirim.
Canim %54 polyamid %39 polyester %7 elastan yaziyor sen sitedende bi bak istersen
%39 polyesteri varsa o bana hic gelmez bulasmayim en sevmedigim doku. Orani cok az bile olsa asiri rahatsiz oluyorum. Eskiden hep polyester camasir alirdim ozellikle. Nasil giyermisim aklim almiyor. Simdi polyesteri gorunce 50 metre oteye kaçıyorum.

kiyamam ya. İnsallah agrisiz acisiz dogurursun. Ben de malum hala hicbir belirti bas gostermedigi icin bilemiyorum oyle seyleri

Bizim minnak ta cuma günü alınacak kısmetse.. arkalı önlü doğacaklar ama ayın 20 si boğa burcu olmuyor mu ben öyle biliyorum
21 i boğa canım, 20 si Koç diye biliyorum ben.. hepimiz aynı anda gibi olacak :) hayırlısıyla canım sağ Salim inşallah

Cuma günü sezeryanla bebisini kucağına alacak anne adayları.. Nelere dikkat edeceksiniz.. Ornegin gece 12den sonra birşey yenilip içilmeyecek.. Ameliyat saatinden 2 saat önce hastaneye gidilecek.. Sonrası için kahve bulundurulacak.. Var mı aklıma gelmeyen ayrıntılar .. Birde bende yaklaştıkça korku ile karışık bir heyecan, sevinç ile karışık bir afallama mevcut duygu karnavalındayım sizler nasılsınız

Kizlar bu arada kasla göz arasi az önce ağdami yaptım. Resmen hayatim boyunca yaptigim em acisiz ağda oldu insallah doguma kadar uzamaz. Uzasa da artik yapacak bir sey yok. Benim agdadan sonra iki hafta hic cikmaz. İki hafta sonra ufaktan cikmaya baslar. 2 haftaya kadar dogmazsa bebegim ciktikca epilasyon aleti ile alirim napiyim.

Ay ne güzel kendin yapabiliyosun muuu ben perşembe gidicem kuaföre eşim akşam işten çok geç cikmazsa kurtulsam şu killardan bi oh çekcem inşallah

Ayy ne güzel.benim 1 haftaya başlıyor belirmeye bende yarın halledeceğim o işi kısmetse.. keşke benimde geç çıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…