- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.441
Bizim minnak ta cuma günü alınacak kısmetse.. arkalı önlü doğacaklar ama ayın 20 si boğa burcu olmuyor mu ben öyle biliyorum
Canim %54 polyamid %39 polyester %7 elastan yaziyor sen sitedende bi bak istersenBosver bazen yalniz olmak cok daha iyi.
Canim eşin cok hakli. Sagliginda problem yoksa dert etmeni gerektirecek bir durum yok. Oglunda zayif dogduysa demek ki genetik bosver takma kafana. Benimki insallah 3 un ustunde dogra. Yoksa esim senin yuzunden bu cocuk zayif kaldi deyip beni suclarbak ne guzel esin anlayisli. Bir yemedigim et var tiksindigimden dolayı onun disinda dunyalari yiyorum. Ama cok kilo almadim. Hatta hamileye benzeyeli daha 1-1,5 ay anca oluyor. Esim hep senin yuzunden zayif dogacak bu cocuk diyor. Anlatamiyorum annenin aldigi kilo ile bebegin kilosunun alakasi olmadigini :/
Tenimize degen kismi pamuklu mu? Bende bir tane boyle var hep onu giyiniyorum. Ama malesef oamuklu degil geceleri asiri terletiyor :/
Ay keşke ben yanılıyo olsam kuzum ama dönüm 21 i diye biliyorum her burçtaişin şakası bi yana sağsalim doğsunlar büyüsünler inşallah
Ben de artik doğsun diyorum kuzum gerçekten acıya dayanacak gücüm kalmadı. Çatı ağrısı beni her gün aglatiyor inanki. Gizli gizli ağlıyorum eşim uzulmesin diye bazen de dayanamıyorum orta yerde aglayiveriyorum napayim. Bacagimi yatağa koltuğa bile cekemiyorum eşim tutup yukari koyuyor o kadar fenayım yani. Bu aciyi 5 aydır çekiyorum doğum sancısı çok koymaz bana heraldeBEnimki de ben artik dogurmak istiyorum dedikce “oglummm anne seni artik tasimak istemiyor duyuyor musun” diye yavrumu simdiden doldurusa getiriyoryavrum dogunca aramizda soguk savas cikmasindan korkuyorum
Sagol canim. Yarin sabahtan gidiyim insallah kendi doktoruma gorunebilirim.Canim gidip sira alip girebilirsin ben ayin 26 sina nevsehire randuvu aldigm icin gecen hafta mesai disina sira alip muayene oldum sorun olmuyor yani
%39 polyesteri varsa o bana hic gelmez bulasmayimCanim %54 polyamid %39 polyester %7 elastan yaziyor sen sitedende bi bak istersen
Ben de artik doğsun diyorum kuzum gerçekten acıya dayanacak gücüm kalmadı. Çatı ağrısı beni her gün aglatiyor inanki. Gizli gizli ağlıyorum eşim uzulmesin diye bazen de dayanamıyorum orta yerde aglayiveriyorum napayim. Bacagimi yatağa koltuğa bile cekemiyorum eşim tutup yukari koyuyor o kadar fenayım yani. Bu aciyi 5 aydır çekiyorum doğum sancısı çok koymaz bana heralde
21 i boğa canım, 20 si Koç diye biliyorum ben.. hepimiz aynı anda gibi olacak :) hayırlısıyla canım sağ Salim inşallahBizim minnak ta cuma günü alınacak kısmetse.. arkalı önlü doğacaklar ama ayın 20 si boğa burcu olmuyor mu ben öyle biliyorum
Inşallah hepimiz fırt diye doguralim ya ne olurkiyamam ya. İnsallah agrisiz acisiz dogurursun. Ben de malum hala hicbir belirti bas gostermedigi icin bilemiyorum oyle seyleri
Aminn insallah saglikla gelsinler bizi de fazla bekletmesinler :)Inşallah hepimiz fırt diye doguralim ya ne olurbi an önce gelsin kuzular ya
Amin insallah.. ilk kim doguracak benim saaatim 11.0021 i boğa canım, 20 si Koç diye biliyorum ben.. hepimiz aynı anda gibi olacak :) hayırlısıyla canım sağ Salim inşallah
Darısı sizlerin başına inşallah hepimiz sağlıkla alalim kucagimizaKizlar sezeryan tarihi alanlar, hayirli dogumlariniz olsun insallah. Bebislerinize saglikla kavuşun biran once toparlanin :)
En geç 9.30 dedi bizimki ama bakalım belli de olmazAmin insallah.. ilk kim doguracak benim saaatim 11.00
Yaklaşık 40dk sürüyormuş belden uyusturmali istedim ben.. Sizlerinki nasil?En geç 9.30 dedi bizimki ama bakalım belli de olmazÖnce giren çıkan dua etsin
Ay ne güzel kendin yapabiliyosun muuuKizlar bu arada kasla göz arasi az önce ağdami yaptım. Resmen hayatim boyunca yaptigim em acisiz ağda olduinsallah doguma kadar uzamaz. Uzasa da artik yapacak bir sey yok. Benim agdadan sonra iki hafta hic cikmaz. İki hafta sonra ufaktan cikmaya baslar. 2 haftaya kadar dogmazsa bebegim ciktikca epilasyon aleti ile alirim napiyim.
Ayy ne güzel.benim 1 haftaya başlıyor belirmeye bende yarın halledeceğim o işi kısmetse.. keşke benimde geç çıksaKizlar bu arada kasla göz arasi az önce ağdami yaptım. Resmen hayatim boyunca yaptigim em acisiz ağda olduinsallah doguma kadar uzamaz. Uzasa da artik yapacak bir sey yok. Benim agdadan sonra iki hafta hic cikmaz. İki hafta sonra ufaktan cikmaya baslar. 2 haftaya kadar dogmazsa bebegim ciktikca epilasyon aleti ile alirim napiyim.
Ben sadece epidural mi diye sordum, spinal+epidural kombin dedi.. kataterle daha konforlu falan dedi, hiç anladığım bi konu da değil, dilim damağım kurudu daha da soramadım..Yaklaşık 40dk sürüyormuş belden uyusturmali istedim ben.. Sizlerinki nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?