2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

BEnimde kac gundur canim ispanak istiyor. Ama yapmaya usendigimden bugun pazara gittigimde almadim cok zor geliyor yikayip temizlemesi :/

Kesinlikle haklısın fakat o kadar uzun zamandır bekliyorum ki kan testine gidecek cesaretim yok artık Canım

Ay çok hoslar canım tesadüfen karşıma çıktı bir de sanırım yapan hanimin kızı engelli, oda yapsaydım mutlaka sipariş ederdim çok şık duruyo
Evet hasta bi kızı var. Allah yardımcısı olsun. Çok ilgili çok güzel bir anne... ben bi tane de tatile gittiğimizde ordan getirmiştim ama bu kısa biraz diye sevmiyorum ışıklı toplar montesorri yataklarıyla beraber aldı yürüdü zaten..

BEnimde kac gundur canim ispanak istiyor. Ama yapmaya usendigimden bugun pazara gittigimde almadim cok zor geliyor yikayip temizlemesi :/
Leğenin içinde 5 kere sudan geçirdim sonra da sirkeli suda beklettim çok severim ıspanağı da evdekiler de seviyor Allah tan bolca yiyebildiğim nadir yemeklerden...gelsene bize

Kesinlikle haklısın fakat o kadar uzun zamandır bekliyorum ki kan testine gidecek cesaretim yok artık Canım
Boylede kendine eziyet ediyorsun.korkacak ne var.seni anlıyorum bende çok bekledim. O çizgi hamile olduğun halde tek çıkabilir ama hamile degilsen (yani catlatma iğnesi vs kullanmadiysan)kolay kolay cift çıkmaz.silik olması hiç önemli değil.

Leğenin içinde 5 kere sudan geçirdim sonra da sirkeli suda beklettim çok severim ıspanağı da evdekiler de seviyor Allah tan bolca yiyebildiğim nadir yemeklerden...gelsene bize
Valla eskiden bana da ıspanak pişirmek eziyet gelirdi şimdi sık sık yapa yapa pratik oldu :) sadece yıkması sorun

EvBoregi diğerleri kimdi unuttum bak simdi etiketleyemedim...ben de koç erkeklerini pek sevmezdim bitanem yakışıklı oğlum 6 yaşında tam bir koç erkeği...7-8 aylıkken tutunup ayağa kalktı 10-11 aylıkken yürüdü yolda yürümez koşar düz yoldan gitmez tümseklerin taşların üstünden geçer...sürekli bir hareket halinde...o büyürken evimde hiç vazo biblo kalmadı her yeri karıstırdı kırdı döktü kuzum...orta sehpayı bile kaydırak yapıp üzerinden kaymak suretiyle parçaladı...çok karşı olmama ve asla yardım etmememe ragmen kendi kendine okuma yazma öğrendi...bildiğiniz tepeden tırnağa azim ve enerjidir bunlar...ha bi de gazla çalışıyor resmen ve kendileri de çok tatlı dilli olup ikna ediyorlar insanı...hamilelik boyunca eşimden görmediğim ilgi alaka her şeyi oğlumdan gördüm...anneciiim ne kadar güzelsin hayır hiç şişmedin yanakların biraz tombiş olduysa bile sana çok yakıstı...sen harika bir aşçısın annecim...ne kadar düşüncelisin annecim...Alllllaaaah tutmayın uçuyorum

Yakin olsak da gelsem biz de cok seviyoruz. Hatta ben hergun olsa yerim. Ama dedigin gibi defalarca yikamak insani bezdiriyor.

Ben bu ölçümlerden birşey anlamıyorum bana geçen gittiğim de 3 kilo ancak doğar 40 haftayı tamamlasa dedi bu sefer 2600 ölçtü sonra hareketli emin olamıyorum dedi inşallah senin kuzu da daha fazladır
Hadi hayırlı olsun Cuma’yı bekleyecek mi bakalım senin yaramaz :)) al canım bir pijama takımı olsun yanında ya bende o durumu anlamıyorum ilkin de yamulmuştum ağrıdan gözüm birşey görmüyordu bebekten başka milletin maşallah ı var
Beyazkediiiiii @BenekliKelebek EvBoregi sağ Salim en az ağrı sancıyla kurtulup sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kuzuları

Benim eşimve babam koç burcu hayatımın 30 yılını koç burcuyla yaşadım ve ölene kadarda yaşayacağım. Her türlü soruya açığım
30 yıl mı kaç yıllık evlisiniz canım maşallah

Yaaaa o ne demek hayir hic sismesin yanaklarin biraz tombis oldu sana cok yakisti falan. Allahimmm yiyebilir miyim onu benim oglusum da annesine oyle ilgili olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…