- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.501
Ay çok hoslar canım tesadüfen karşıma çıktı bir de sanırım yapan hanimin kızı engelli, oda yapsaydım mutlaka sipariş ederdim çok şık duruyoBen gri sarı beyaz aldım amaa dayımın oğlu cok sevdi diye ona verdim :) belki söylerim tekrar unutmuştum hatırlattığın iyi oldu :)
Ben de ıspanak pişirdimevet gerçekten yesem de rahatsız ediyor mecburen yürü yürü...mideme de bi yumruk oturdu sanki hic yiyesim yok...bakla bezelye de olmuyor bize...dön dolaş aynı seyler...dediğin gibi her şey de dokunuyor...
Maalesef cnm..Artık zamanımda kalmadı yani belki haftaya doğumun olcak..hem vaktimizi çaldı..neyseki başka bir model beğendim ordan..hazır kesilmiş varmış ellerinde yetiştirmeye çalısacakEvet çok tehlikeli bazı sayfalar
Evet hasta bi kızı var. Allah yardımcısı olsun. Çok ilgili çok güzel bir anne... ben bi tane de tatile gittiğimizde ordan getirmiştim ama bu kısa biraz diye sevmiyorum ışıklı toplar montesorri yataklarıyla beraber aldı yürüdü zaten..Ay çok hoslar canım tesadüfen karşıma çıktı bir de sanırım yapan hanimin kızı engelli, oda yapsaydım mutlaka sipariş ederdim çok şık duruyo
Leğenin içinde 5 kere sudan geçirdim sonra da sirkeli suda beklettim çok severim ıspanağı da evdekiler de seviyor Allah tan bolca yiyebildiğim nadir yemeklerden...gelsene bizeBEnimde kac gundur canim ispanak istiyor. Ama yapmaya usendigimden bugun pazara gittigimde almadimcok zor geliyor yikayip temizlemesi :/
Boylede kendine eziyet ediyorsun.korkacak ne var.seni anlıyorum bende çok bekledim. O çizgi hamile olduğun halde tek çıkabilir ama hamile degilsen (yani catlatma iğnesi vs kullanmadiysan)kolay kolay cift çıkmaz.silik olması hiç önemli değil.Kesinlikle haklısın fakat o kadar uzun zamandır bekliyorum ki kan testine gidecek cesaretim yok artık Canım
Valla eskiden bana da ıspanak pişirmek eziyet gelirdi şimdi sık sık yapa yapa pratik oldu :) sadece yıkması sorunLeğenin içinde 5 kere sudan geçirdim sonra da sirkeli suda beklettim çok severim ıspanağı da evdekiler de seviyor Allah tan bolca yiyebildiğim nadir yemeklerden...gelsene bize
Çok kendini beğenmiş oluyor koç erkekleriKizlar bende koç burcuyum.Valla çok şaşırdım bu kadar istememenize.çabuk sinirlenip çabuk soneriz biz bunun dışında herşey guzel yani:)))
Erkekleri çapkın olur o konuda bişey diyemicem:))Çok kendini beğenmiş oluyor koç erkeklerisen üstune alınma
Yakin olsak da gelsemLeğenin içinde 5 kere sudan geçirdim sonra da sirkeli suda beklettim çok severim ıspanağı da evdekiler de seviyor Allah tan bolca yiyebildiğim nadir yemeklerden...gelsene bize
Ben bu ölçümlerden birşey anlamıyorum bana geçen gittiğim de 3 kilo ancak doğar 40 haftayı tamamlasa dedi bu sefer 2600 ölçtü sonra hareketli emin olamıyorum dedi inşallah senin kuzu da daha fazladırKızlar moralim çok bozuldu.simdi dr dan çıktım.36 +2 yız 2 kilo 150 gr. Diyor kızıma.2 hafta da 200 gr almış.38 'de alicam diyo.2500 bile olmaz diyo.oturdum ağlıyorum.bu kocaman karından 2 buçuk bile çıkmicak demekki.ya ben oğluma küçük diyodum 36 da 2800 doğmuştu o bu daha da küçük.ne yediysem yaramadı.3 hafta gerilemiş.ay vallaha ne yapicam bilmiyorum.ama çok uzgunum
Kızlar ben geldim :) doğuma almadılar bugün, o kadar da heyecan yapmıştıkcuma günü sabah 9.30 da oğluma kavuşacağım Allah’ın izniyle, suyumuz azcık daha azalmış, kafamız azcık daha büyümüş, kilo 4 e yakın.. normal dogum tehlikeliymiş kesin, o yüzden cuma spinal+epidural sezeryan olacakmış, katater falan bi şeyler anlattılar ama kurbanlık koyun gibi sadece bakıyordum.. iki gece kalacakmışız, üç gecelik yeter mi derdine düştüm gitsem azcık da pijama mı alsam
Hadi hayırlı olsun Cuma’yı bekleyecek mi bakalım senin yaramaz :)) al canım bir pijama takımı olsun yanında ya bende o durumu anlamıyorum ilkin de yamulmuştum ağrıdan gözüm birşey görmüyordu bebekten başka milletin maşallah ı varİki gece dediler ya acaba mı dedim çok terlersem falan, tayt tişört mü alsam biraz da ? Bir de Doğum katına çıkmıştım bakmaya, hep lohusalar prenses gibi geziyorben öyle olmam ki, agrı olmuyor muydu Doğumdan sonra ?
30 yıl mı kaç yıllık evlisiniz canım maşallahBenim eşimve babam koç burcu hayatımın 30 yılını koç burcuyla yaşadım ve ölene kadarda yaşayacağım. Her türlü soruya açığım
Yaaaa o ne demek hayir hic sismesin yanaklarin biraz tombis oldu sana cok yakisti falan. Allahimmm yiyebilir miyim onuEvBoregi diğerleri kimdi unuttum bak simdi etiketleyemedim...ben de koç erkeklerini pek sevmezdim bitanem yakışıklı oğlum 6 yaşında tam bir koç erkeği...7-8 aylıkken tutunup ayağa kalktı 10-11 aylıkken yürüdü yolda yürümez koşar düz yoldan gitmez tümseklerin taşların üstünden geçer...sürekli bir hareket halinde...o büyürken evimde hiç vazo biblo kalmadı her yeri karıstırdı kırdı döktü kuzum...orta sehpayı bile kaydırak yapıp üzerinden kaymak suretiyle parçaladı...çok karşı olmama ve asla yardım etmememe ragmen kendi kendine okuma yazma öğrendi...bildiğiniz tepeden tırnağa azim ve enerjidir bunlar...ha bi de gazla çalışıyor resmen ve kendileri de çok tatlı dilli olup ikna ediyorlar insanı...hamilelik boyunca eşimden görmediğim ilgi alaka her şeyi oğlumdan gördüm...anneciiim ne kadar güzelsin hayır hiç şişmedin yanakların biraz tombiş olduysa bile sana çok yakıstı...sen harika bir aşçısın annecim...ne kadar düşüncelisin annecim...Alllllaaaah tutmayın uçuyorum
Evet canım hem.kendi doğum.gunum hemde kandil :)
Ay bende de tık yok ağrı sızı vs. Allah'a şükür ama hiç yapacakmış gibi degilimAksam saat 11 e yaklaşsa da yatmaya gitsem. Yavruma bir gun daha yaklaşsam.
Ben de. Sanki cocuk icimde kalacak. 9 ay gecti de su son gunler gecmiyor.Ay bende de tık yok ağrı sızı vs. Allah'a şükür ama hiç yapacakmış gibi degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?