2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de dün yüruyüşe çıktım ama yüruyemedim geri geldim ikindi saatlerinden itibaren bisey oldu karnım belim ağrıdı bebek kendini aşağıya itiyor gibi bişey oldu...icerden boyle mesanemi falan tırnaklıyor kaşıyor gibi oldu çok garip...oglumda bunlar olduğunda doğum açılma başlamıştı...yürümeye çıktım imkanı yok yüruyemiyorum her yerden bastıriyor sıkıştırıyor nefes alamıyorum eve geldim yattım yavaş yavaş geçti...ya yürümesek de ne yiycez aylardır aynı seyler...tiksindim artık...geçen dayanamadım simidi bandırdım tahin pekmeze al sana 190 bu kadar yüksek ölçüm ilk defa oluyor sonra 1 saat yürüdüm...aç mı kalcaz bünye yediğini yakmıyor ki yürümezsen

Ay ne güzel kendin yapabiliyosun muuu ben perşembe gidicem kuaföre eşim akşam işten çok geç cikmazsa kurtulsam şu killardan bi oh çekcem inşallah
Yillardir kendim yaparim artik alistim gobekten zorlanirim dedim ama alta ayna koyup telefondan da flasi acinca kolay oldu
Ayy ne güzel.benim 1 haftaya başlıyor belirmeye bende yarın halledeceğim o işi kısmetse.. keşke benimde geç çıksa
Daha once 3 seans lazer yaptirmistim. Hala onun ekmegini yiyorum desem hem seyrek, hem daha gec cikiyor eskisine oranla.

Aynı durumdayım şuan bildiğim herşeyi unuttum

Ben sadece epidural mi diye sordum, spinal+epidural kombin dedi.. kataterle daha konforlu falan dedi, hiç anladığım bi konu da değil, dilim damağım kurudu daha da soramadım..
Ben bugün doktora bir sayfa dolusu soru ile gittim unutuyorum diye hepsini yazdım sezeryandan sonra doktorum 2 gün hastanede tutacağını soyledi.. lavaboya cikmak ve bebegin memeyi kabul etmesini kriter olarak aldıklarını belirtti.. sezeryan olan bebeklerde anne memesini kabul etmeleri normal doğuma göre biraz daha geç oluyormuş sanırım.. Inşallah bizim kuzular hemen emerler bizim de hemen sütümüz gelir benim en tedirgin olduğum konular bunlar açıkçası.. belden altta sadece dokunuşları hissedecekmişiz fakat acıyı hissetmeyecekmisiz.. yaklaşık bir haftada dikişler rahatlarmış tamamen iyileşme süreci ise 40gunu bulurmuş.. dikişler alınmıyormuş artık eskisi gibi estetik olarak kaynıyormuş birbirine.. 2 3gun sonra korse takmayı önerdi fakat cirtcirtli olanlarından al dedi.. aklıma gelenler bunlar... sizler ayrıntıları konuştunuz mu neler dedi doktorlarınız..

Canım kaderdaşım.. vallahi aynı şeyleri yemekten bana da fenalık geldi! Artık bişey yiyesim gelmiyo inan ki.. ye yürü ye yürü! Ben zorlanmıyorum yürürken henüz ama yürümekten de sıkıldım.. mecbur olduğum için yapmak hiç hoşuma gitmiyo eskiden zevkle yürür kafamı resetler dönerdim eve şimdi acaba şekerim kaç acaba düştümü diye düşündüğümden ve göreve dönüştüğünden sevmiyorum :;

EvBoregi canım güzel haberler ver bize inşallah bugün. Kaçtaydı randevun :)

turkuaz08 kaç zamandır görmedim seni de inşallah iyisindir
Canım iyim çok şükür, izne ayrıldım dondurucuya stok yapiyorum bu aralar ctesi kontrolüm var, devlet hastanesinde suyum için normal dedi doktor, ama kendi doktorum az demişti . Bakalım bu gittiğimde ne diyecek. Sen nasılsn canm son durumun ne?

Ben hiç bi şey sormamışım, sen iyi sormuşsun

Valla hafif seyler yicez.sebze et. Ben öğlen et yedim aksam ıspanak yapi cam.napiyim mevsimde zor yani ama az kaldı gerçekten.sabret .bizde de kandil simidi vardı baktim baktim yiyenedim.sonra daha mutsuz olacağımı biliyorum.keşke yemrseydim diye.geçen bitter cikolataninkaresindenn tek bir kare yedim.kendimi odullendirdim.o bile rahatsız etti ne enteresandır.zararlı seylerede mide kapandı bu arada.ben artık sadece doktora giderim.çok korkuyorum yolda bisey olur diye. Bugun kizimin perdesinide aldik hastane cikisinda tek hali kaldi onuda instadaan alicam.sonra bekliyorum.sende çıkma artık canım

Niye Can'ım ? Dönmedi mi senin kız? Yoksa tüp bebek diye mi sezaryen diyor doktorun?
Valla aslında bundan şonra her kontrole süslenip evi toparlayıp gitmek lazım aslında ama nerdeeee

Ya Size de bakiyorlarmi disari çıkınca ben çok rahatsız oluyorum.ne bakıyorsunuz diye b agirasim geliyor valla

koç gibim kızın olur fena mişaka bir tarafa çok zeki koçlar kız..éşim den biliyorum..kandırmak biraz zor oluyorgerçi biz kadınların aklına yetişemiyorlar yinede o ayri

Amin insallah.. ilk kim doguracak benim saaatim 11.00
Aaa sende mi cuma hadi sağlıcakla kurtulun hepiniz

Niye Can'ım ? Dönmedi mi senin kız? Yoksa tüp bebek diye mi sezaryen diyor doktorun?
Valla aslında bundan şonra her kontrole süslenip evi toparlayıp gitmek lazım aslında ama nerdeeee
yok teyzesi dönmedi..milim bile yerini değiştirmedi.. her seferinde fönsüz gitmiyorum beni kızım paspal görmesin diye..doğumda ne halde oluruz bilmem artık

Yillardir kendim yaparim artik alistim gobekten zorlanirim dedim ama alta ayna koyup telefondan da flasi acinca kolay oldu

Daha once 3 seans lazer yaptirmistim. Hala onun ekmegini yiyorum desem hem seyrek, hem daha gec cikiyor eskisine oranla.
Flash mi cok mantıklı bnde lazere gitmiştim, 5 seans kadar. Gerçekten cok faydasını gördüm, doğumdan sonra arastırıp en doğru zamanda tekrar yaptırcam. Ama ağdaya hiç bulaşmadım ben,jiletle devam, çok sık çıkmıyor zaten. Agda yapanları tebrik ediyorum

Hamile diye yani ne biliyim kadına bak sokakta doğuracak hala geziyor der gibi niye çıkmış bu dışarı der gibi mal mal bakışlar hissediyorum de.ondan sordum.
Yok yaa öyle değildir şöyle güzel düşünelim Allah bi avazda kurtarsın diye geçiriyolardır içlerinden :) pollyaarohi derler bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…