2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaaaa o ne demek hayir hic sismesin yanaklarin biraz tombis oldu sana cok yakisti falan. Allahimmm yiyebilir miyim onu benim oglusum da annesine oyle ilgili olsun
Bi de eşim çocuk istemiyordu ama oğlum istiyordu yaklaşık 2-3 yıldir bana annecim ne zaman senin karnında bebek olacak...hamile olanlar ne yiyorsa sen de ondan ye hamile ol bebek kardeşim olsun diyordu minicikken...baban istemiyor dedim bi kere...olsun sen yap arka odada ikimiz bakarız bebeğe babam gormeden orda büyütürüz diyordu kuzum benim sevgi dolu merhametli çocuğum...Allah herkese böylesini nasip etsin...kızımdan korkmaya basladım hamilelik bu kadar farklıysa cocuklar da farklı olursa diye

Ayy maşallah. :) Bebeğimin tahmini doğumu 7 mayıstı. Benimde doğum günüm 7 mayıs. Lakin nasip değilmiş. Ama sizin süper bir tevafuk olmuş :) Sevindim adınıza.
Öyle.oldu canım.doktor 27 Nisan dedi ben 30 olsun dedim.tamam dedi yinede belli olmaz gelişimine görede bekleyebiliriz demişti

Sabah beri hastane badana derken ugrayamadim msjlar almış başını gitmiş yine :)

Kesinlikle haklısın fakat o kadar uzun zamandır bekliyorum ki kan testine gidecek cesaretim yok artık Canım
Canım hiç kötü düşünme bu gözler ne mucizelere şahit oldu..Rabbimden umut kesilmez..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..seninde yüzünü güldürür inşallah Ayyy ben yerim o tatlişi.annesinide el üstünde tutarmıs

Hamile diye yani ne biliyim kadına bak sokakta doğuracak hala geziyor der gibi niye çıkmış bu dışarı der gibi mal mal bakışlar hissediyorum de.ondan sordum.

Bende sizin gibiyim. Kilom var ama göbeğimde belli epeyden. Oturduğum yer Çorum Sungurlu ve gelişmiş bir yer değil :) Bol gymeme ve kapalı olmama rağmen karnıma dik dik bakanlar çok, hatta durdurup üstüne bir kat daha şal al ayıp diyen bile oldu. Onunda geçtim mahallede beni tanımadan takip edip eltime doğurmadı mı daha ne zaman doğuracak diye soruyorlarmış

Ay ne yapacaklarmış sen doğurunca ..milet ne kadar lüzumsuz işler peşinde ya

Amin canım inşallah

Kızlar imdaaaatt... Dayanılmaz olan çatı ağrıma birde 2 gündür hemoroid ağrım eklendi..önden arkadan çok fenayim.. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum,uyku desen oda yok..ondan ötürü başımda catliycak gibi agriyo... Ama en fenasi hemoroid... Zeytinyağlı pamuk koydum,pişik kremi koydum başka bir care bilen varmı...Allah beterinden korusun tabi ama bu ağrı kesici kullanamama ne betermis...

Ay kızlar bu ara akşamları hep tatlı istiyor canım eve de bilerek almiyorum bugün de öyle yemeğinden sonra bi baklavayı götürdüm zaten yemekten kalktıgımda bile hiç doymuş gibi hissetmiyorum helede yemek hoşuma gitmemisse ne yapacam ben böyle kendime engel olmasam tüm dünyayı yerim

Yerim ya maşallah çok tatlıymış

Ay ne yapacaklarmış sen doğurunca ..milet ne kadar lüzumsuz işler peşinde ya
Bilmem altın takacaklar heralde gelip Bizde eşimle dalga geçiyoruz pankart açalım doğum sabahı evin balkonuna doğuma gidiyoruz gözünüz aydın diiye Lüzumsuz insan çok :)

bir an imdat yazısını görünce doğuruyosun sandım ya... canım geçmiş olsun sıcak iyi gelir normalde ama hamilelikte bilemedim..bulabilirsen aktaran kuşburnu kurusu al kaynat yarım saat kadar ..çok iyi geliyor o ..eşim bir ara kötüydü o birebir iyi geldi..hem zararıda olmaz onun

Bilmem altın takacaklar heralde gelip Bizde eşimle dalga geçiyoruz pankart açalım doğum sabahı evin balkonuna doğuma gidiyoruz gözünüz aydın diiye Lüzumsuz insan çok :)
....Anons yaptırırsın görmeyen olursa pankartı
Bazen dışarı çıkasım gelmiyor inan gereksiz laflar yüzünden..Allah tan izne erken ayrıldım da bir nebze kurtuldum

Teşekkürler.. yarın hemen aliyim.. icicem dimi onu..çok çaresizim fitil yap desen yapacak o derece..

Kızlar dondurucuda püre haline getirdiğim kayısı vardı hastanede sulandırıp onu içeyim diyorum ama gaz yaparmı acaba sizce iyi bir fikirmi yoksa kuru üzüm incir vs karıştırıp hoşafmı yapayım

....Anons yaptırırsın görmeyen olursa pankartı
Bazen dışarı çıkasım gelmiyor inan gereksiz laflar yüzünden..Allah tan izne erken ayrıldım da bir nebze kurtuldum
Yüruyüşe çıktım sitenin parkurunda kadınin biri beni durdurdu ay her gün yüruyorsunuz sizi görüyorum ben böyle yürürken düşük yaptım nolur yürumeyin...hey Allahım yaaa...manyak mi ne...karnım dağ gibi ne düşügü dedim olsa olsa erken doğum olur o da olmaz inşallah merak etmeyin 9.aydayım ben...ne kadar düşünceli halkımız...densiz şeyler...bizim sitedeki kadınlar hep mimar mühendis doktor falan yani boş vakitleri bile yok ki...sana ne be kadın...oğlumda ben bu haftada daha okula gidiyordum yaa bu insanlara bakarsan evden çikmayalım manda gibi yatıp duralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…