- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.601
Canım suyu fazla dedi bana 1 saat sonra ölçtüm yemeklerden. Galiba sınırda benimki.. ya neden bu aralar daha sık bu gebelik şekeriCanım o bir hafta ölçerken nasıl ölçüyordun acaba diğer diyabetliler 2 saat sonra ölçüyor biz 1 saat sonra ölçüyoruz...aylardır bu kahrolası şekerle uğraşıp duruyoruz...ortada bi semptom da yok tansiyondaki gibi falan o yüzden anlaşılmaz...benim de yüklemede yüksek olduğu halde açlik tokluklar normal çıkıyordu 24-25.haftalarda falan...28-30 dan itibaren kendini gösterdi şeker kadar beyaz ekmek de yükseltiyor ne yazık ki...diyetle her gün yürüyüşle biraz düzene koyduk...ama oğluma hamileyken ben de senin gibiydim karnım kocamandı bebek iriceydi şeker falan yoktu olmayabilir de yani...ve bu haftalardaki ölcümleri de doğru olmayabilir bence 36-37den sonra su da azalıyor galiba düzgün olçemiyorlar
Babanla eşin anlaşabildimi bari malum koçların burunlar kaf dağındabulundukları ortamda üstün olmaları lazım
Benim eşim göbeğim kasılmaktan çatlatacak birazdan nefess alamıyorum şaka gibi insanlar çok düşüncesiz
Anladım canım babanı çok seviyorsun demekki aynısından almışsın :))
Canım sakin ol bence tansiyon diyeti de bizim şeker diyetine benziyor bizde şeker kadar tansiyonda da tuz kadar hatta daha fazla beyaz unlu hamurişi şeyler yükseltiyor...diyete dikkat edersen hiçbir şey olmaz inşallah...biraz da belki yüruyebilirsin açık havada...yine de olmazsa olsun sezaryen nolacak senin ve bebeğinin sağlıklı olması önemli olan...Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Bu msji atlamışım canim bakayim aktarlara artik gezeyim azicikben yazdım sanki sana cevap cnm ben aktardan konsantre aldım 1 e 9 ölçü katıyorsun hazır.
Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Çok teşekkürler... Hemen yarın başlıyorum hayırlısıyla su geceyi atlatayim..bak ben soğuk su tutuyordum iyi oldu söylediğin..anlık rahatlatıyor ama ise yaramiyodu..ılık yapayım..Canım hemoroid ustasiyim ben gel yamacimakantaron otu yağı alıyorsun her akşam pamukla koyuyorsun oraya, bir de proctolog diye bir krem var reçetesiz satılıyor ve hamilelikte kullanılabiliyor hiç bir zararı yok. Gün içinde bi kaç defa sür 2 günde iner şişlik inşallah. Bir de yıkarken soğuk suyla yıkama azdirir o. Banyoya gir ve duş başlığını oraya tut sıcak sıcak. Sadece oraya tutarsan sorun olmuyor hamilelikte merak etme. Ara ara yap ama çok uzun kalma yine se banyoda
Ya önceden fazla bilinmiyormuştur o her zaman vardır da...gebelik hormonları bazen insülini baskılıyor kiminde tiroit hormonlarını baskılıyor falan...beni de doktorum bebek önde diye yedi bitirdi halbuki başka bişey yok bende suyla ilgili falan...şimdi de korkuyorum iyi gelişti mi gelişmedi mi onu yeme bunu yeme yürü yürü yürü...geçen kontrolde ölçümlerime baktı diyor ki bunlar şekerden sayılmaz abartma...ya abartan ben miyim kendisi beni mahfetti ne zamandır...tövbe ya rabbimCanım suyu fazla dedi bana 1 saat sonra ölçtüm yemeklerden. Galiba sınırda benimki.. ya neden bu aralar daha sık bu gebelik şekeri
Dr um cok iyiydi bugunku dedi ki aslında şeker oldugu için değil hamilelerin zaten normalde öyle beslenmesi lazım diye olsun bebisin sağlıklı beslenmiş olacak ya .. peki sende suyu ve kilosu fazlamiYa önceden fazla bilinmiyormuştur o her zaman vardır da...gebelik hormonları bazen insülini baskılıyor kiminde tiroit hormonlarını baskılıyor falan...beni de doktorum bebek önde diye yedi bitirdi halbuki başka bişey yok bende suyla ilgili falan...şimdi de korkuyorum iyi gelişti mi gelişmedi mi onu yeme bunu yeme yürü yürü yürü...geçen kontrolde ölçümlerime baktı diyor ki bunlar şekerden sayılmaz abartma...ya abartan ben miyim kendisi beni mahfetti ne zamandır...tövbe ya rabbim
Ailem Ankara da canım ben evlenip Bursa ya geldim o yüzden pek görmezler birbirlerini. İkiside gazla çalıştığı için birşey yaptıracaksam veriyorum gazıkoç burcunu çok iyi tanıyorum artık ikisinede yaptıramayacağım şey yoktur
Evet cnm çay gibi içeceksin şekerlendirebilirsinde tabiki şeker sorunun yoksa..hatta üzerine su bile çekiyorum ben bir kere daha bereketli oluyor..anneme memleketten aldırıyorum oranın ki daha güzel oluyor..böyle koyu renk olananını bulursan onu al..evde de şuan hazır kaynamış var inan yakın olsan verirdim içerdin..şifa olur inşallah aksatma günde iki bardak iç..3 güne farkedersin çok ileri derece değilseTeşekkürler.. yarın hemen aliyim.. icicem dimi onu..çok çaresizim fitil yap desen yapacak o derece..
Sıkma canını varsın sezeryan olsun Stres yaptıkça.dusmez tansiyonun sakin olmam lazımKizlar okuyamadim hic mesajlari
Suyu hiç fazla olmadı canım...bebek 2-3 hafta öndeydi kilo olarak son seferde sadece 1 hafta öndeydi...o da bence sorun değil aslında oğlum 28 haftalıkken 31+4 falan görünuyormuş eski ultrasonları buldum da...ben onda 25 küsür kilo almıştım oğlum 4kilo doğdu ve çok sağliklıydık ikimiz de yüklemede de şeker çıkmamıştı...yani bebeğin büyük olması falan illa şekerden olacak değil benceDr um cok iyiydi bugunku dedi ki aslında şeker oldugu için değil hamilelerin zaten normalde öyle beslenmesi lazım diye olsun bebisin sağlıklı beslenmiş olacak ya .. peki sende suyu ve kilosu fazlami
Bir doğursak ta kurtulsak valla...bizim derdimiz onları gerdi..gerçi bu sefer de şunu ye süt yapar.ayy pek inmemiş vücudun türlü türlü yeni muhabbetler..Artık cevap dahi vermiyorum yıldımYüruyüşe çıktım sitenin parkurunda kadınin biri beni durdurdu ay her gün yüruyorsunuz sizi görüyorum ben böyle yürürken düşük yaptım nolur yürumeyin...hey Allahım yaaa...manyak mi ne...karnım dağ gibi ne düşügü dedim olsa olsa erken doğum olur o da olmaz inşallah merak etmeyin 9.aydayım ben...ne kadar düşünceli halkımız...densiz şeyler...bizim sitedeki kadınlar hep mimar mühendis doktor falan yani boş vakitleri bile yok ki...sana ne be kadın...oğlumda ben bu haftada daha okula gidiyordum yaa bu insanlara bakarsan evden çikmayalım manda gibi yatıp duralım
Maşallah ne çok şey yapmışsınız..bende o konuda hiç hareket yok..yapmaya a niyetim de yokCanım a 101 e gelmişti toz halde 2 3 ay oluyor natürel osmanlı şerbeti olarak geçiyor
Mekke gülü
Demirhindi
Zencefil
Tarcın
karanfil
Kakule varmış içinde
Ben eve gelenlere bunu ikram edeceğim
Ayrica vişne ve erik kaynattım katı olarak püre yapıp süzdüm buzluğa attım onu da sulandirip meyvesuyu olarak verecegim
Portakal ve limon attım yetmezse onlara devam
Kek börek 4 5cesit kurabiye attım
Çok misafirim olacağını sanmam ama okuldan arkadaşlar bir de uzaktaki arkadaşlarım gelir elimde hazır olsun panik olmak istemiyorum
En kötü ramazanda yenir diye düşündüm
Çerez stoğu yaptım birde kahve yani şekerleme tarzı
Şimdi 2 tane de piramit pasta yapınca buzlugum doluyor artık istesemde bir şey yapamam
Aynen bende de ilk cocukta şeker çıkmadı ama çok kilo aldım 3.750 dogmustu o zaman. İnşallah yine sağlıklı olur canımSuyu hiç fazla olmadı canım...bebek 2-3 hafta öndeydi kilo olarak son seferde sadece 1 hafta öndeydi...o da bence sorun değil aslında oğlum 28 haftalıkken 31+4 falan görünuyormuş eski ultrasonları buldum da...ben onda 25 küsür kilo almıştım oğlum 4kilo doğdu ve çok sağliklıydık ikimiz de yüklemede de şeker çıkmamıştı...yani bebeğin büyük olması falan illa şekerden olacak değil bence
Bugün içim yanıyor benim diyorum dedim.esim sen şaka mı yapiyosun dondum deyip kaloriferi açtı canım düşün:)Kızlar sizide ateş basiyormu. Resmen ağustos sıcağında gibi hissediyorum kendimi alev alev yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?