2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
peri masali hiç üzülme cnm doktor ne derse yap dikkat et ve olacaksa da çok şükür sağlıklı haftada bebişin önemli olan onun iyi bir şekilde dünyaya gelmesi. herşeye hazır olmalıyız hepimiz her gün birimiz doğuruyor baksana önemli olan bebişin ve sen iyi olun. limon ve sarımsaklı yoğurt, bol su da ekle.

Canım suyu fazla dedi bana 1 saat sonra ölçtüm yemeklerden. Galiba sınırda benimki.. ya neden bu aralar daha sık bu gebelik şekeri

Babanla eşin anlaşabildimi bari malum koçların burunlar kaf dağında bulundukları ortamda üstün olmaları lazım

Ailem Ankara da canım ben evlenip Bursa ya geldim o yüzden pek görmezler birbirlerini. İkiside gazla çalıştığı için birşey yaptıracaksam veriyorum gazı koç burcunu çok iyi tanıyorum artık ikisinede yaptıramayacağım şey yoktur

Benim eşim göbeğim kasılmaktan çatlatacak birazdan nefess alamıyorum şaka gibi insanlar çok düşüncesiz

Anladım canım babanı çok seviyorsun demekki aynısından almışsın :))

Valla aynısı canım ama ben artık alıştığım için huylarını çok güzel idare ediyorum. İki tatlı dille yaptıramayacağın şey yoktur. Sen kralsın diye başlayın cümleye her istediğiniz olur

Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Canım sakin ol bence tansiyon diyeti de bizim şeker diyetine benziyor bizde şeker kadar tansiyonda da tuz kadar hatta daha fazla beyaz unlu hamurişi şeyler yükseltiyor...diyete dikkat edersen hiçbir şey olmaz inşallah...biraz da belki yüruyebilirsin açık havada...yine de olmazsa olsun sezaryen nolacak senin ve bebeğinin sağlıklı olması önemli olan...

Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust

Canım hiç sıkma canını kendine dikkat edersen atlatırsın. Bazı gebelerde tansiyon yüksek olabiliyor. Benim iş arkadaşımı tansiyon yüksekliğinden sezeryana almışlardı 2 sene önce kendiside çocuğu çok sağlıklı bebeği 2500 doğdu hemde. Sen canını sıkma şimdi doğsa bile çok rahat atlatırsın.

Çok teşekkürler... Hemen yarın başlıyorum hayırlısıyla su geceyi atlatayim..bak ben soğuk su tutuyordum iyi oldu söylediğin..anlık rahatlatıyor ama ise yaramiyodu..ılık yapayım..

Canım suyu fazla dedi bana 1 saat sonra ölçtüm yemeklerden. Galiba sınırda benimki.. ya neden bu aralar daha sık bu gebelik şekeri
Ya önceden fazla bilinmiyormuştur o her zaman vardır da...gebelik hormonları bazen insülini baskılıyor kiminde tiroit hormonlarını baskılıyor falan...beni de doktorum bebek önde diye yedi bitirdi halbuki başka bişey yok bende suyla ilgili falan...şimdi de korkuyorum iyi gelişti mi gelişmedi mi onu yeme bunu yeme yürü yürü yürü...geçen kontrolde ölçümlerime baktı diyor ki bunlar şekerden sayılmaz abartma...ya abartan ben miyim kendisi beni mahfetti ne zamandır...tövbe ya rabbim

Dr um cok iyiydi bugunku dedi ki aslında şeker oldugu için değil hamilelerin zaten normalde öyle beslenmesi lazım diye olsun bebisin sağlıklı beslenmiş olacak ya .. peki sende suyu ve kilosu fazlami

Yu ha haaa gazla çalışma muhabbeti çok doğru canım sen baya tecrübelisin taktiklerine açığım

Teşekkürler.. yarın hemen aliyim.. icicem dimi onu..çok çaresizim fitil yap desen yapacak o derece..
Evet cnm çay gibi içeceksin şekerlendirebilirsinde tabiki şeker sorunun yoksa..hatta üzerine su bile çekiyorum ben bir kere daha bereketli oluyor..anneme memleketten aldırıyorum oranın ki daha güzel oluyor..böyle koyu renk olananını bulursan onu al..evde de şuan hazır kaynamış var inan yakın olsan verirdim içerdin..şifa olur inşallah aksatma günde iki bardak iç..3 güne farkedersin çok ileri derece değilse

Son düzenleme:
Sıkma canını varsın sezeryan olsun Stres yaptıkça.dusmez tansiyonun sakin olmam lazım

Dr um cok iyiydi bugunku dedi ki aslında şeker oldugu için değil hamilelerin zaten normalde öyle beslenmesi lazım diye olsun bebisin sağlıklı beslenmiş olacak ya .. peki sende suyu ve kilosu fazlami
Suyu hiç fazla olmadı canım...bebek 2-3 hafta öndeydi kilo olarak son seferde sadece 1 hafta öndeydi...o da bence sorun değil aslında oğlum 28 haftalıkken 31+4 falan görünuyormuş eski ultrasonları buldum da...ben onda 25 küsür kilo almıştım oğlum 4kilo doğdu ve çok sağliklıydık ikimiz de yüklemede de şeker çıkmamıştı...yani bebeğin büyük olması falan illa şekerden olacak değil bence

Bir doğursak ta kurtulsak valla...bizim derdimiz onları gerdi..gerçi bu sefer de şunu ye süt yapar.ayy pek inmemiş vücudun türlü türlü yeni muhabbetler..Artık cevap dahi vermiyorum yıldım geçen avm de önünden geçtiğim hiç tanımadığım iki kadın yorum yapıyordu düşün..geçen dediğim 2 ay kadar oluyor bebek aşağı inmiş doğum yakın diye fısırdaşdılar güya..Benim minnoş hiç yukarı çıkmadıki..sadece eşimle gülüştük..pes yani
.. Maşallah ne çok şey yapmışsınız..bende o konuda hiç hareket yok..yapmaya a niyetim de yokbuzluk küçük yerde yokmani gibi oldu

Aynen bende de ilk cocukta şeker çıkmadı ama çok kilo aldım 3.750 dogmustu o zaman. İnşallah yine sağlıklı olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…