- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.561
Ay bakayım olmazsa, teşekkürler..Canım bi krem vardı, proctolog muydu neydi gebeler kullanabiliyor hemoroid için, bi bak istersen nöbetçi eczaneden alıverin
Koslanin beyazlaticisini mi koyuyosun. Gold kapakli vardi bi ara onu kullandim ama ben 1bucuk saat yikiyorum az mi geliyo acaba.
LastMadOnEarth @peri masali @minikoglan Telasli_Anne kizlar hepiniz ariel demissiniz. Bende sanirim ariele donucem. Peki jeli mi toz mu? Jelde iyi diyenler var. Beyazlaticiyi deneyecegim. Bim den alirim.
ağrım var de yat, yemeksiz kalıp utansın biraz sana sormadan getirdiği içinO zaman kesin daha cok gelen giden olur. Zaten su cocuga sabahtan sinirliydim iyice ustune tuz biber ekti. Bir kaşık suda boğasım var suan kendisini. Sabah 7 de ise gidecek. Eve getirdigi misafiri de tanimiyorum. Ne halt yiyecek acaba sabah bi insan bu kadar dusuncesiz olamaz.
Kızlar imdaaaatt... Dayanılmaz olan çatı ağrıma birde 2 gündür hemoroid ağrım eklendi..önden arkadan çok fenayim.. ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum,uyku desen oda yok..ondan ötürü başımda catliycak gibi agriyo... Ama en fenasi hemoroid... Zeytinyağlı pamuk koydum,pişik kremi koydum başka bir care bilen varmı...Allah beterinden korusun tabi ama bu ağrı kesici kullanamama ne betermis...
1 yıldır Bursa dayız çok şükur insanca yaşıyoruz onlardan uzakta...önceden Kilis teydik onlar Hatay da 2 saatti mesafe yine gelmezlerdi ama bizi mecbur ederlerdi eşimi koştururlardı her işlerine...kurtulduk uzak olsunlar...aramaz sormazlar bile pekBiz çok yakınız maalesef.. Sana sık gelemiyorlardır ozaman.
Canım ben 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım babam koç burcu ya ondan 30 yıllık dedim. Bizim evde koç burcu muhabbeti küçüklüğümden beri geçer ondan öyle yazdım :)
Ezilmiş ceviz de iyi olurO degil de lohusa serbetine susam dokunce efsane oluyor.
Canım insallah o ağrı doğum içindir ya çünkü bende 3 gündür oluyor dün doguruyorum sandım. Belimin sağ tarafından başlıyor bıçak saplanir gibi. Dogum sancisinin da belden girip kasiklara yayıldığı oluyormuş bi yerde okumustumAhahah aynı ben valla bugün çok yürüdüm kendim gibi gebe ile ama bagira bağırasabah bir doktora gidelim diyoruz esimle sezeryan ise gün konuşalım bari diye. Ay biri bana bele giren bıçak ağrısının doğum için olduğunu söylesin ne olur kızlar.
Benim eşim göbeğim kasılmaktan çatlatacak birazdan nefess alamıyorum şaka gibi insanlar çok düşüncesizBilin bakalim yine kimin kocasi eve aksamin bu saatinde hem yemekli hem yatili misafir getiriyor.
Anladım canım babanı çok seviyorsun demekki aynısından almışsın :))Canım ben 3 yıllık evliyim 30 yaşındayım babam koç burcu ya ondan 30 yıllık dedim. Bizim evde koç burcu muhabbeti küçüklüğümden beri geçer ondan öyle yazdım :)
Toz karışımi nerden aldın canım neler var içindeKızlar loğusa serbeti önerisi için teşekkürler ben ev için toz karışım aldim ama hastane icin sıvı varsa satılan ondan almak istedim sanırım kimse öyle görmemiş
Neyse sağlık olsun akşamdan pişireceğiz o zaman
Oh oh geliyor bebişler cuma günü. Hem de mübarek gün :)) gözünüzaydın kuzular sağlıkla kucaklayın inşallah
EvBoregi Beyazkediiiiii @BenekliKelebek
Sagol kuzucum hepimiz sağlıkla kucaklayacağız inşallahOh oh geliyor bebişler cuma günü. Hem de mübarek gün :)) gözünüzaydın kuzular sağlıkla kucaklayın inşallah
EvBoregi Beyazkediiiiii @BenekliKelebek
Evet canım sezeryan, boy kilodan ziyade suyu biraz daha azalmış ve kafa çapı 11 e yakın o yüzden risk etmeyelim dedi doktor, cuma sabahı kavuşuyoruz minnoşumla inşallahEvBoregi ay kaçırdım neler oldu cuma sezeryan mi oluyor yavrum bebisin boyu kilosu ne olmus, neden sezeryan olacak.
Ya ondan derler canım belin kopar gibi giren bir ağrı. Siz ilişkiyi denemiş miydiniz?Ahahah aynı ben valla bugün çok yürüdüm kendim gibi gebe ile ama bagira bağırasabah bir doktora gidelim diyoruz esimle sezeryan ise gün konuşalım bari diye. Ay biri bana bele giren bıçak ağrısının doğum için olduğunu söylesin ne olur kızlar.
Canım benimki de öyleydi kaç gündür, yerleri iyice darlaştı ya ondandır belki, bozma moraliniBenim kız yine pek sessiz sabahtan beri, böyle geçer mi günler yarabbim
kız korkuyorum valla su gelmeyen nişan gelmeyen insanlar var, benim ağrım sancım bitmiyor. çocuk pat diye çıkacak bilemicem yaaCanım insallah o ağrı doğum içindir ya çünkü bende 3 gündür oluyor dün doguruyorum sandım. Belimin sağ tarafından başlıyor bıçak saplanir gibi. Dogum sancisinin da belden girip kasiklara yayıldığı oluyormuş bi yerde okumustum
ahahah denedim denedim iki üç gün önce anam ağladı, afedersin kutum portakal gibi şişti bir gün kendime gelemedim ay yok doğurtmuyor o. ay sadece sperm kısmını alsam işe yarar mıYa ondan derler canım belin kopar gibi giren bir ağrı. Siz ilişkiyi denemiş miydiniz?
Arada hiç sesleri çıkmıyor sonra bi başlıyorlar haldır huldur göbek bi tarafa onlar bi tarafakız korkuyorum valla su gelmeyen nişan gelmeyen insanlar var, benim ağrım sancım bitmiyor. çocuk pat diye çıkacak bilemicem yaayarın sabah gidelim bakalım başka bir doktordan fikir almayı düşünüyorum benim doktor şehir dışında zaten. oğluşum bugün hareketlendi Allah'tan iki gündür çok yavaştı iyice korkmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?