2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım sezeryan, boy kilodan ziyade suyu biraz daha azalmış ve kafa çapı 11 e yakın o yüzden risk etmeyelim dedi doktor, cuma sabahı kavuşuyoruz minnoşumla inşallah
oy yerim onu ben koca kafalı tosuncuk hadi hayırlısı ile inş cnm. ben de yarın başka doktora sorcam kafa çapını da sorayım bakalım, çatı falan yapacaksa yapssınlar sezeryan kısmına konuşalım bari çocuğu riske atmayalım diyoruz.

Toz karışımi nerden aldın canım neler var içinde
Canım a 101 e gelmişti toz halde 2 3 ay oluyor natürel osmanlı şerbeti olarak geçiyor

Mekke gülü
Demirhindi
Zencefil
Tarcın
karanfil
Kakule varmış içinde

Ben eve gelenlere bunu ikram edeceğim
Ayrica vişne ve erik kaynattım katı olarak püre yapıp süzdüm buzluğa attım onu da sulandirip meyvesuyu olarak verecegim

Portakal ve limon attım yetmezse onlara devam

Kek börek 4 5cesit kurabiye attım
Çok misafirim olacağını sanmam ama okuldan arkadaşlar bir de uzaktaki arkadaşlarım gelir elimde hazır olsun panik olmak istemiyorum
En kötü ramazanda yenir diye düşündüm

Çerez stoğu yaptım birde kahve yani şekerleme tarzı
Şimdi 2 tane de piramit pasta yapınca buzlugum doluyor artık istesemde bir şey yapamam

Selam canım, amin inşallah hayırlısıyla alırız kuzuları kucagimiza. Hoş geldin

Başka doktorlara da danıştık hiç riske girmeyin diyorlar, iki gün önce sezeryan olcam diye üzülüyordum şimdi gün aldım diye seviniyorum kuzum, bana da çok zor oluyordu artık.. başka doktora da gidin tabi, sizin ogluş da tombik belki onun da kafası iridir, o zaman hiç riske girmezsin.. sezeryan doğuran bir sürü insan var, biz de onlardan oluruz napalım :) Doğum doğumdur bebekler sağlıklı olsun da

ağrım var de yat, yemeksiz kalıp utansın biraz sana sormadan getirdiği için
Hazirladim bile. Ama kendileri toplasin valla gectim uzanmaya.
Benim eşim göbeğim kasılmaktan çatlatacak birazdan nefess alamıyorum şaka gibi insanlar çok düşüncesiz

Anladım canım babanı çok seviyorsun demekki aynısından almışsın :))
Kocalar neden boyle. Hayir bi de yuzunu gördüm mü kizamiyorum da sinirim saman alevi gibi. Gerci bu sefer kizdiima kendim bile utandim. Arkadasinin 3 aylik bebegi hastaymis apar topar hastaneye kaldirmislar kendileri burda yasamiyor ama bizim buraya tip fakultesine getirmisler . Annesi cocukla beraber kalmis adam da bize geldi iste. Cocuk da cok cok nadir gorulen bir hastalik varmis. 5 yil bilemediniz 10 yil yasar demis. Allah sabir versin. Duyunca cok uzuldum. Misafir getiriyor habersiz diye kizdigim icin de kendime kizdim.

Kız ben bile şaşırmıyom senin kocana artık bence sende şaşırma :)
ay güldürdün valla ya. Adam seviyi misafiri napiyim. Ama bu sefer kizdigim icin utandim ya. Getirdigi arkadasinin cocugu hastaymis hastaneye yatirmislar. Gidecek yeri yok diye bize gelmis bebekle de annesi kalmis. Ama yine de insan erken haber vermez mi yahu sabahtan belliydi senin bu arkadasini gormeye gidecegin :))

Ne güZel bak işte merhametli adamdan korkma Allah ne verdiyse yenir bişey olmaz.. hem alış artık valla ben ben hiç şaşırmıyorum size her an biri gelebilir misafir sende bu gerçekle yaşamaya alış üzme kendini boşuna :)

Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust

ay ben hic sevmem lohusa şerbetini.annem yengemde kırmızı meyvelerden meyve suyu yapmıştı.söyleyeyim de banada öyle yapsın

Çok sevindim senin adına gerçekten çok zor artık.. İnş sağlıkla kavuş bebişine. Ay iri canım bizim ailede genetik zaten koca kafa sadece ben ne kadar diye sormadım zaten doktorun verdiği günde doluyor ben 20 sine kadar nerede doğurcam :) sağlıkla gelsinler yeterli bizim için.

Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Canım çok geçmiş olsun, niye ağladın kuzum böyle yaparsan tansiyonun hiç düşmez ki. Kendini rahatlat bi dusa gir gevse. Allah beterinden korusun bak çok örnek var önümüzde, kendini teskin et lütfen

Üzülme tuzu tamamen kes çok faydası oluyo tansiyon düşürmeye stres yaptıkca da çıkar sıkma canını hiç

Alisacam yavas yavas mecbur :) napiyim el mahkum seviyorum

ben yazdım sanki sana cevap cnm ben aktardan konsantre aldım 1 e 9 ölçü katıyorsun hazır.

Hamir isi ve tuz cok yukseltiyor. Kac cikti? Benimkide yuksek cikiyor ama doktor hic sezeryan ihtimalinden bahsetmedi

Hamir isi ve tuz cok yukseltiyor. Kac cikti? Benimkide yuksek cikiyor ama doktor hic sezeryan ihtimalinden bahsetmedi
Kızlar lütfen ama lütfen dikkat edin tansiyon yüksekliği bebeğe çok zararlı ve hemen sezeryana alıyorlar düşmezse. gebelik zehirlenmesi tansiyondan kaynaklanıyor. kuzenimin eşini geçen ay 17 ye yükseldi diye sezeryana aldılar basit değil yani dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…