2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım hissetmiyorsun ama ayık olduğum için biliyorum yani doktorum espriler falan yapıyordu senin oğlan koca kafalı bak çıkmıyor falan diye 1-2-3 deyip bastırıyorlardı hepsi birlikte 2-3 kişi ben bişey hissetmedim sonra galiba kaburgalarım ağrıdı biraz ama o da bişey değil yani...Çişin falan gelmez sonda takilı ya uzunca bir zaman...hissizlik de öyle uzun süreli degil canım odaya gelince 1 saat sonra falan heralde hemen yürütmüşlerdi beni...tam hatırlamıyorum da yeni sezaryen olanlar daha iyi anlatır...ama ben çok acılı şeyler hatırlamıyorum yani çok mutluydum oğlum da ben de çok sağlıklıydık pehlivan gibiydi...acı falan bişey değil emzirmeye çalışıyordum anca...yalnız bebek çıkınca ben agladım duygulandım falan tansiyonu düşüyor dediler orda hafif bi bayılır gibi oldum galiba az bi narkoz ya da sakinleştirici falan verdiler çünkü sonrasını hatırlamıyorum gözumü actığımda ameliyathanenin çıkişına dogru beni park etmislerdi...genelde dikişi ordan çiktığını hatırliyor herkes

Ay tabiki hissediyosun ayağa kalkana kadar sonda takılıydı bende kalkınca cıkardılar o zamana uyusuklukta gecti zaten tired ın dediği gibi bende hiç acılı hatırlamıyorum ben o gece bütün gece yürüdüm koridorda bi sağa bi sola cabuk gaz cıksın diye toist in dediği tarifi yapabilirsin canım gaza yardımcı bagırsakları calıstıran sıvı seyler tüket zaten gaz cıkarana kadar katı seyler yasak bende öyleydi yani

Canım çok geçmiş olsun, niye ağladın kuzum böyle yaparsan tansiyonun hiç düşmez ki. Kendini rahatlat bi dusa gir gevse. Allah beterinden korusun bak çok örnek var önümüzde, kendini teskin et lütfen
Birden cok stres oldum .Bende anlamadim kendimden bisey hem evdeki duzensizlikler hem yalnizligim korktum sanirim nasil basedicem diye
Üzülme tuzu tamamen kes çok faydası oluyo tansiyon düşürmeye stres yaptıkca da çıkar sıkma canını hiç
Evet bugun hic dusmedi stresimden sanirim
Hamir isi ve tuz cok yukseltiyor. Kac cikti? Benimkide yuksek cikiyor ama doktor hic sezeryan ihtimalinden bahsetmedi
Benim dr zaten kesmeye merakli buldu bi bahane hemen soyledi
peri masali canım üzme kendini su içmeyi ihmal etme suda baya dengeliyor
Oyleymis bilmiyordum suyu bol iceyim eniyisi
Korktum bian hissetmiyorumda ciktigini yukseldgini.Doktorda yuzu asik konusunca dedim kesin kotu bisey normalde guler yuzluydu
Sonrasindan cok korkuyorum.oglum okula nasil gider .esim zaten hasta annem memlekete giderse yalniz kalirim oyle .
Biraz da hormonlar heralde

Hayırlısı inşallah, böyle önceden bilince insanı bi heyecan sarıyor, cumaya kadar uykular haram bana sanırım..

Peki sondayı uyuştuktan sonra takıyorlar dimi :) Ayy sonda işi de korkunç geliyor bana, ben biraz tırstım sanırım bu işten, şu oğlanı bi kucağıma alayım da daha bebek istemiyorum sanırım

Peki sondayı uyuştuktan sonra takıyorlar dimi :) Ayy sonda işi de korkunç geliyor bana, ben biraz tırstım sanırım bu işten, şu oğlanı bi kucağıma alayım da daha bebek istemiyorum sanırım
Zirvede bırakalım bu işi bence :) ikinci çocuk şuan an için ben de düşünmüyorum.. stresten ellerim egzama içinde!

Ya iste sezeryan sonrasida sikinti oluyormus haftalarca surebiliyormus oyuzden korkuyorum.
Allah korusun kimsem de yok cocuklarim napar diye dusununce
Insallah canim aslinda dogru bunada sukur bu haftalara geldim enazindan
Sıkma canını varsın sezeryan olsun Stres yaptıkça.dusmez tansiyonun sakin olmam lazım
Evet resmen stresten dusmedi .
Atistiramamaninda stresi var sanirim
Yarin alicam ins ilaci .birde magnezyum verdi ne alaka pek anlamadim.
Oda durduruyormus sanitim.
Tekrar 15 lere cikarsa giderim sanirim bakarlar artik.ins olmazda gerek kalmaz

Hayırlısı inşallah, böyle önceden bilince insanı bi heyecan sarıyor, cumaya kadar uykular haram bana sanırım..
Bence bilmemek çok daha iyi...perşembe çatı muayenesi yapıp pzt sezaryen randevusu vermişti doktor ben de fena oldum sizin gibi...ama cmt sancım tutup acil gittim o daha iyi oldu sanki...şimdi de hepsini bilmek gerçekten daha zor...bilmemek daha güzeldi

Zirvede bırakalım bu işi bence :) ikinci çocuk şuan an için ben de düşünmüyorum.. stresten ellerim egzama içinde!
Ben de zirvede bırakabilirim :) bir de bakımları var ki bence bu grubun peşini bırakmayalım, ne güzel tecrübeli arkadaşlar hem çok hem de paylaşımcılar sagolsunlar, allah hepsinden razı olsun

Ben doğumla ilgili tek bişey okumadım izlemedim de hiç bişey bilmiyorum resmen kör gitcem doğuma inşallah beni süprizler beklemiyodur

Gerçi o da doğru, ay nerden tutsan zor bence allah yardım etsin hepimize

Ben doğumla ilgili tek bişey okumadım izlemedim de hiç bişey bilmiyorum resmen kör gitcem doğuma inşallah beni süprizler beklemiyodur
Yok canım en güzeli bilmemek...herkesin bunyesi yaşantısı durumu farkli farklı...başkasının anısından esinlenip kendi kendine kötü senaryolar yazmamalı..iyi düşünün iyi olsun...

Bu arada ben son zamanlarda canmin istediklerinden yiyorum sekerim oyle cok yukselmiuo da baya baya normal cikiyo sennde zaten hicbi zaman sekerin yuksek olmadi cok fazla bildgm kdaryla kendine eziyet etme tatmak istedgn seylerden tat bana haftaya dogum hakkinda konusalim dedi sanirim basida buyuk oldugu icin

Bana uyusmadan takmıslardı canım ama bunda bende uyustuktan sonra takın dicem sende öyle de

Ben hayatımda hiç yemedim hurma.. daha doğrusu hurma ve lokuma dokunamıyorum tadını bilmiyorum ama tatlı bişeymiş gibi geldi ondan sordum tatlı dimi tadı.
Evet tatlı tabi epey...ya o lokumla püskeviti bir özledim aman Allah ım olsa da yesek...bizim eve yakın bi lokum fabrikası var geçerken alıyorduk yumuşacık bisküvinin arasına koy koy ye...ben de normalde öyle lokum sevmem yemem fıstiklı vs sadece beyaz ve pembe güllü olan pötibör bisküviyle olacak hurma da var ama bu saatte asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…