2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
tired Pamukprncess ilk hamileliğimde şeker yüklemesi yaptırdım çıkmamıştı ama bebek hep iri ve haftası ilerideydi son ay suyu yükselmişti dr perinatologdu o zaman son ay tekrar yükleme yapmayalım diyet yap demişti bu sefer suyu çok erken fazla olmaya başladı önce bebek ufak falan diyordu son gittiğim de 3 haftada 900 gram almış görünüyor tabi ölçümler ne kadar doğru bilemem yükleme de yaptırmadım sadece açlık tokluk bakıldı sorun yoktu işin garibi doktor fazla mı rahat anlamadım su yükselmesinin birçok sebebi olabilir şekerde dahil diyor ama ne diyet yap ne şuna dikkat et falan birşey demedi

Cok sukur o kadar yukselmiyor ya. Bir de benim idrara surekli bakiliyor cok şükür o da temiz cikiyor. Ben kendimde fark ettim tuzu abarttim mi firliyor.

Nerden bilebilirsin ki Allah yardımcıları olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin canım benim bir kızım daha var çocuğun yatma saati 11 buldu evde tüm düzen bozuluyor hepsini geçtim gerçekten kaldıracak durumda değiliz olsak amenna

Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Allah şifa versin canım hastane kalıp takip edilseydi keşke ne kadar mümkün bilmiyorum ama sakin kalmaya kalış stres üzüntü tansiyonu direk tetikliyor ilaç aldıysan birşey olmaz inşallah

Teşekkür ederim.. bu geceyi atlatayim yarın herşeyi yapicam.. doğuma kadar geçmesi lazım yoksa çekilecek gibi değil..

Canim yapmayi sevdigimden
Bir de insan çalışınca evde çok sıkılıyor izinde olunca zaman bol geliyor
Derin dondurucum var canım ona buzluk mu dayanır

Ah tatlim hic tavsiye etmem tutabiligin kadar icinde tut valla.heleki sezeryansan hic dogurma derim :) valla ben biraz daha dursalardi keske diye dua ettim resmen suan pek bi skntim kalmadi ama bi de 3 tane bebegin evde oldugunu o kadar sanciyla kendimi dusunemiyorum valla :) ne zormus su dogum denen sey

ahahah denedim denedim iki üç gün önce anam ağladı, afedersin kutum portakal gibi şişti bir gün kendime gelemedim ay yok doğurtmuyor o. ay sadece sperm kısmını alsam işe yarar mı
İnan tam bir dakika gülmüşümdür sesli ay Allah gönlğnr göre versin ya çok tatlısın

Aynen. Misafir en yakinin bile olsa bir yerde insani yipratiyor. Ben bir tek erkek kardesim geldiginde evde misafir varmis gibi hissetmem. Onun disinda kim gelirse gelsin bana sinir stres basiyor.

Canım bebiskolar nasıl oldu? Sen nasılsın?

Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Geçmiş olsun canım kaç çıkıyor hala. İdrarda proteine baktırman gerekiyor eğer protein kaçağı varsa çok tehlikeli ama yoksa sıkıntı yok yeme içmeyle kontrol altına alınıyor. En kötü serum alıyorsun hastaneye gidip düşürüyorlar.

toist canım senin hazırlıcan tarif nasıldı süt icin filan hastaneyede götürcem demiştin ya
Canım bana incir kompostosu yapmışlardı eve gelince faydasını hem wc için hem süt içingörmüştüm. Şimdi incir kurusu günkurusu ve armut karıştırıp kaynatıcam şekerle komposto yapıp dolaba doyucam. Giderken alalım içine sıcak su koyup içerim yerim diye düşündüm.

Çok teşekkürler... Hemen yarın başlıyorum hayırlısıyla su geceyi atlatayim..bak ben soğuk su tutuyordum iyi oldu söylediğin..anlık rahatlatıyor ama ise yaramiyodu..ılık yapayım..
Afedersin bir de o şişliği içeri ittir canım her taharette. Gerçekten bana da sıcak su fayda etti hiç ilaca gerek kalmadı. O bölgeyi sıcak suyla yıkamak ve pamukla hindistancevizi yağı koydum.

Canm sadce karin olcumu mu onde cikiyor genel olcumleri kafa ve baacakda mi 2-3 hafta onde cikiyodu

Canm sadce karin olcumu mu onde cikiyor genel olcumleri kafa ve baacakda mi 2-3 hafta onde cikiyodu
Oğlumun önce başı öndeymiş sonra boyu ve karnı da öndeymiş...39+ 3 te doğduğunda 4 kilo 52cm ydi ve sezaryenle kesilen yerden zor çıkmıştı...şimdi kızımın başı haftasıyla uyumlu karnı ve boyu önde görünüyor...

Aynen bende de ilk cocukta şeker çıkmadı ama çok kilo aldım 3.750 dogmustu o zaman. İnşallah yine sağlıklı olur canım
Ben bunda 9-10 kilo aldım sabit kaldı bir süredir...keşke oğlumdaki gibi olsaydım kaç kilo alsam da umrumda olmazdı...sıfır karbonhidrat sıfır şeker yani bilemiyorum...hiç mi ihtiyacı yok bu bebeğin bunlara

Benimki de mi sezeryan için kesilen yerden zor çıkar ki Karnına falan bastırıyorlarmış ya, acıyı hissediyor musun? Bir de uzun süre hissizlik oluyor ya bel altında, çişimiz falan gelince hissediyor muyuz ayyy beni yeni bi telaş sardı

Sen yine şanslısın mı desem tek seferde hallettin bak işi :)) sezaryen bebek bakımının üstünden 5 yıl geçti tekrar sil baştan başlıyoruz herşeye şaka bir yana Allah kolaylık versin 3 bebek zor yardımcı olan birileri var değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…