- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.621
Cok sukur o kadar yukselmiyor ya. Bir de benim idrara surekli bakiliyor cok şükür o da temiz cikiyor. Ben kendimde fark ettim tuzu abarttim mi firliyor.Kızlar lütfen ama lütfen dikkat edin tansiyon yüksekliği bebeğe çok zararlı ve hemen sezeryana alıyorlar düşmezse. gebelik zehirlenmesi tansiyondan kaynaklanıyor. kuzenimin eşini geçen ay 17 ye yükseldi diye sezeryana aldılar basit değil yani dikkat edin.
Nerden bilebilirsin ki Allah yardımcıları olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin canım benim bir kızım daha var çocuğun yatma saati 11 buldu evde tüm düzen bozuluyor hepsini geçtim gerçekten kaldıracak durumda değiliz olsak amennaHazirladim bile. Ama kendileri toplasin valla gectim uzanmaya.
Kocalar neden boyle. Hayir bi de yuzunu gördüm mü kizamiyorum da sinirim saman alevi gibi. Gerci bu sefer kizdiima kendim bile utandim. Arkadasinin 3 aylik bebegi hastaymis apar topar hastaneye kaldirmislar kendileri burda yasamiyor ama bizim buraya tip fakultesine getirmisler . Annesi cocukla beraber kalmis adam da bize geldi iste. Cocuk da cok cok nadir gorulen bir hastalik varmis. 5 yil bilemediniz 10 yil yasar demis. Allah sabir versin. Duyunca cok uzuldum. Misafir getiriyor habersiz diye kizdigim icin de kendime kizdim.
Allah şifa versin canım hastane kalıp takip edilseydi keşke ne kadar mümkün bilmiyorum ama sakin kalmaya kalış stres üzüntü tansiyonu direk tetikliyor ilaç aldıysan birşey olmaz inşallahKizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Teşekkür ederim.. bu geceyi atlatayim yarın herşeyi yapicam.. doğuma kadar geçmesi lazım yoksa çekilecek gibi değil..Evet cnm çay gibi içeceksin şekerlendirebilirsinde tabiki şeker sorunun yoksa..hatta üzerine su bile çekiyorum ben bir kere daha bereketli oluyor..anneme memleketten aldırıyorum oranın ki daha güzel oluyor..böyle koyu renk olananını bulursan onu al..evde de şuan hazır kaynamış var inan yakın olsan verirdim içerdin..şifa olur inşallah aksatma günde iki bardak iç..3 güne farkedersin çok ileri derece değilse
Canim yapmayi sevdigimdenBir doğursak ta kurtulsak valla...bizim derdimiz onları gerdi..gerçi bu sefer de şunu ye süt yapar.ayy pek inmemiş vücudun türlü türlü yeni muhabbetler..Artık cevap dahi vermiyorum yıldımgeçen avm de önünden geçtiğim hiç tanımadığım iki kadın yorum yapıyordu düşün..geçen dediğim 2 ay kadar oluyor bebek aşağı inmiş doğum yakın diye fısırdaşdılar güya..Benim minnoş hiç yukarı çıkmadıki..sadece eşimle gülüştük..pes yani
.. Maşallah ne çok şey yapmışsınız..bende o konuda hiç hareket yok..yapmaya a niyetim de yokbuzluk küçük yerde yok mani gibi oldu
Hareketsin etsin diye bir kilo aldım bugün sanırım canım, neler yemedim neler :) anca lütfetti hanfendi o da 4 5 tıkCanım benimki de öyleydi kaç gündür, yerleri iyice darlaştı ya ondandır belki, bozma moralini
Ah tatlim hic tavsiye etmem tutabiligin kadar icinde tut valla.heleki sezeryansan hic dogurma derim :) valla ben biraz daha dursalardi keske diye dua ettim resmen suan pek bi skntim kalmadi ama bi de 3 tane bebegin evde oldugunu o kadar sanciyla kendimi dusunemiyorum valla :) ne zormus su dogum denen seyBir doğursak ta kurtulsak valla...bizim derdimiz onları gerdi..gerçi bu sefer de şunu ye süt yapar.ayy pek inmemiş vücudun türlü türlü yeni muhabbetler..Artık cevap dahi vermiyorum yıldımgeçen avm de önünden geçtiğim hiç tanımadığım iki kadın yorum yapıyordu düşün..geçen dediğim 2 ay kadar oluyor bebek aşağı inmiş doğum yakın diye fısırdaşdılar güya..Benim minnoş hiç yukarı çıkmadıki..sadece eşimle gülüştük..pes yani
İnan tam bir dakika gülmüşümdür sesliahahah denedim denedim iki üç gün önce anam ağladı, afedersin kutum portakal gibi şişti bir gün kendime gelemedim ay yok doğurtmuyor o. ay sadece sperm kısmını alsam işe yarar mı
içimin yangını da ayrı bugün soğuk ne bulduysam yedim içtim.Bugün içim yanıyor benim diyorum dedim.esim sen şaka mı yapiyosun dondum deyip kaloriferi açtı canım düşün:)
Aynen. Misafir en yakinin bile olsa bir yerde insani yipratiyor. Ben bir tek erkek kardesim geldiginde evde misafir varmis gibi hissetmem. Onun disinda kim gelirse gelsin bana sinir stres basiyor.Nerden bilebilirsin ki Allah yardımcıları olsun kimseyi evladıyla imtihan etmesin canım benim bir kızım daha var çocuğun yatma saati 11 buldu evde tüm düzen bozuluyor hepsini geçtim gerçekten kaldıracak durumda değiliz olsak amenna
Allah şifa versin canım hastane kalıp takip edilseydi keşke ne kadar mümkün bilmiyorum ama sakin kalmaya kalış stres üzüntü tansiyonu direk tetikliyor ilaç aldıysan birşey olmaz inşallah
Ah tatlim hic tavsiye etmem tutabiligin kadar icinde tut valla.heleki sezeryansan hic dogurma derim :) valla ben biraz daha dursalardi keske diye dua ettim resmen suan pek bi skntim kalmadi ama bi de 3 tane bebegin evde oldugunu o kadar sanciyla kendimi dusunemiyorum valla :) ne zormus su dogum denen sey
Geçmiş olsun canım kaç çıkıyor hala. İdrarda proteine baktırman gerekiyor eğer protein kaçağı varsa çok tehlikeli ama yoksa sıkıntı yok yeme içmeyle kontrol altına alınıyor. En kötü serum alıyorsun hastaneye gidip düşürüyorlar.Kizlar okuyamadim hic mesajlari
Dr a gittim tansiyonum yuksek.sezeryan olabilir dedi ilac verdi.diyet verdi.
Hic moralim yok .cok agladim tansiyonumda hala yuksek .biseyde yemedim dogru durust
Canım bana incir kompostosu yapmışlardı eve gelince faydasını hem wc için hem süt içingörmüştüm. Şimdi incir kurusu günkurusu ve armut karıştırıp kaynatıcam şekerle komposto yapıp dolaba doyucam. Giderken alalım içine sıcak su koyup içerim yerim diye düşündüm.toist canım senin hazırlıcan tarif nasıldı süt icin filan hastaneyede götürcem demiştin ya
Kızlar sizide ateş basiyormu. Resmen ağustos sıcağında gibi hissediyorum kendimi alev alev yanıyorum
Afedersin bir de o şişliği içeri ittir canım her taharette. Gerçekten bana da sıcak su fayda etti hiç ilaca gerek kalmadı. O bölgeyi sıcak suyla yıkamak ve pamukla hindistancevizi yağı koydum.Çok teşekkürler... Hemen yarın başlıyorum hayırlısıyla su geceyi atlatayim..bak ben soğuk su tutuyordum iyi oldu söylediğin..anlık rahatlatıyor ama ise yaramiyodu..ılık yapayım..
Canm sadce karin olcumu mu onde cikiyor genel olcumleri kafa ve baacakda mi 2-3 hafta onde cikiyoduSuyu hiç fazla olmadı canım...bebek 2-3 hafta öndeydi kilo olarak son seferde sadece 1 hafta öndeydi...o da bence sorun değil aslında oğlum 28 haftalıkken 31+4 falan görünuyormuş eski ultrasonları buldum da...ben onda 25 küsür kilo almıştım oğlum 4kilo doğdu ve çok sağliklıydık ikimiz de yüklemede de şeker çıkmamıştı...yani bebeğin büyük olması falan illa şekerden olacak değil bence
Oğlumun önce başı öndeymiş sonra boyu ve karnı da öndeymiş...39+ 3 te doğduğunda 4 kilo 52cm ydi ve sezaryenle kesilen yerden zor çıkmıştı...şimdi kızımın başı haftasıyla uyumlu karnı ve boyu önde görünüyor...Canm sadce karin olcumu mu onde cikiyor genel olcumleri kafa ve baacakda mi 2-3 hafta onde cikiyodu
Ben bunda 9-10 kilo aldım sabit kaldı bir süredir...keşke oğlumdaki gibi olsaydım kaç kilo alsam da umrumda olmazdı...sıfır karbonhidrat sıfır şeker yani bilemiyorum...hiç mi ihtiyacı yok bu bebeğin bunlaraAynen bende de ilk cocukta şeker çıkmadı ama çok kilo aldım 3.750 dogmustu o zaman. İnşallah yine sağlıklı olur canım
Benimki de mi sezeryan için kesilen yerden zor çıkar kiOğlumun önce başı öndeymiş sonra boyu ve karnı da öndeymiş...39+ 3 te doğduğunda 4 kilo 52cm ydi ve sezaryenle kesilen yerden zor çıkmıştı...şimdi kızımın başı haftasıyla uyumlu karnı ve boyu önde görünüyor...
Sen yine şanslısın mı desem tek seferde hallettin bak işi :)) sezaryen bebek bakımının üstünden 5 yıl geçti tekrar sil baştan başlıyoruz herşeye şaka bir yana Allah kolaylık versin 3 bebek zor yardımcı olan birileri var değil mi ?Ah tatlim hic tavsiye etmem tutabiligin kadar icinde tut valla.heleki sezeryansan hic dogurma derim :) valla ben biraz daha dursalardi keske diye dua ettim resmen suan pek bi skntim kalmadi ama bi de 3 tane bebegin evde oldugunu o kadar sanciyla kendimi dusunemiyorum valla :) ne zormus su dogum denen sey
Kızlar sizide ateş basiyormu. Resmen ağustos sıcağında gibi hissediyorum kendimi alev alev yanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?