2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ohh maşallah tadını çıkar, bebiş doğunca böyle gezmelere azcık ara vericez ama sonra acısını çıkarırız
Aynen canım arkadaslarla buluştuk 1.5 yaşında kızları var nasıl minnoş nasıl tatlı geliyor karnımı öpüyor seviyor karnıma yatıyor onu gördükçe daha çok doğurasım geliyor . İnşallah bnm kızda böyle sıcak kanlı olur

Bence olur kuzum neden olmasın, sen sıcak kanlısın sana çeker kesin

Ben az önce gavisconu resmen su içer gibi kafama dikip içtim, içimdeki ejderha durmuyor durmuyor, nefes verip alev çıktı mı diye dalga geçiyorum artık evdekilerle
Bende az önce ilk kez içtim içim bi tuhaf oldu koyu baya kıvamı ama bn şurup içmeyi hiç sevmem

Ben az önce gavisconu resmen su içer gibi kafama dikip içtim, içimdeki ejderha durmuyor durmuyor, nefes verip alev çıktı mı diye dalga geçiyorum artık evdekilerle
Al benden de o kadar. Rennie kullandım şimdi de soda içiyorum ama bunlar anlık çözümler. Valla gece uykumdan uyandırıyor bu mide

Kantaron.. ama onun orijinalini bulmak lazım..harika bir şey..
Ben aktardan taze yapılmışını buldum. Bi sor vardır mutlaka. Acaba şimdiden göğüs uçlarına sürsem mi. Ilk doğumumda göğüs ucu yarasından çok çektim. Ağlayarak emzirdim uzun süre. Inşallah bu öyle olmaz

EvBoregi canimmmmm hadi gozun aydin almissin tarihi. Simdi yarin nasil gececek sana ya :). Cuma saate bi bakcam saat 3 olmus ooo coktan dogurmustur dicem :). Insallah hersey guzel olucak.

Ya hic giremedim bugun yaklasik 40 sayfa birikmis cok atlayarak okudum bir arkadas daha aynu gun girecek sanirim ayni duygularim onun icinde gecerli. Yalniz uzun uzunnnnn dogum hikayenizi yazmazsaniz darılırız ona gore. :) kizlar saka maka sona yaklasiyoruz. Allah hayirla tamamina erdirsin. Aminnn

Kizlar bilmedigimden bizde lohusa sekerini sabun gibi kalip olandan aldik. Kaynatmali fln oluyo. Daha kolay teng gibi yapilani mi var yoksa. Bide normal dogum olursa ne ara yapip.hastaneye goturucez. Kac gun taze kalir biluyomusunuz.

Aaa sende mi kuzum, evet 8 de hastaneye giriş yapacağız 9.30 gibi alırız Doğuma dedi doktor, arkadaşlar dualarını eksik etmezler inşallah.. sorma cuma gününe kadar vakit nasıl geçer bilmem

Kızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.

Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim

Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.

Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…