- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.701
Uyuşmadan acımıştır dimi kuzum, ben de söyleyeyim uyuşunca taksınlar
Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim en ağrısız sızısız şekilde atlatıp kucağına alırsın bebeğiniKızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.
Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun
❣
Beyazkediiiiii ,@EvBoregi ,@BenekliKelebek Allah sağlıkla yavrulariniza kavuştursun inşallah çok heyecanlı geriye sayım resmen iki gün. Cuma sabahı dua edip güzel haberlerinizi bekliyor olacağım inşallah çarçabuk toparlanirsiniz
Bana uyusmadan takmıslardı canım ama bunda bende uyustuktan sonra takın dicem sende öyle de
Allah yardimcin olsun canim seninde bebegininde. Insallah guzel gecicek hersey. Dualarimiz seninle.İnşallah kuzum çok sağol
Ne demek helal olsun tabiki guzel seyler dusun. Insallah gerek kalmazda bugun hemen oluverirsin haftasonuda toparlarsın. Bugun di mi oersembe dediginKızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
❣
Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Kantaron canımAy bi yağ daha var ama şu an beni kesseler adı aklıma gelmiyor, kırmızımsı bi yağ hani yaralara sürüyoruz.LastMadOnEarth bilir belki daha önce konuşmuştuk, o da baya iyi geliyor
Evet Canım çok haklısın aslında bir nevi inanamamak bir nevi de öyle tedavisiz hamile kalabileceğime inananamak fakat dün başka bir test ile yaptım onda daha da silik çıktı umudum da kayboldu o yüzden bu Arada çatlatma iğnesi felan da kullanmadım Canım teşekkürler yorumun içinBoylede kendine eziyet ediyorsun.korkacak ne var.seni anlıyorum bende çok bekledim. O çizgi hamile olduğun halde tek çıkabilir ama hamile degilsen (yani catlatma iğnesi vs kullanmadiysan)kolay kolay cift çıkmaz.silik olması hiç önemli değil.
Amin Canım inş hamilelerin duaları kabul olurmuş inş dediğin gibi olur sağolasın Allah bebeğine sağ Salim kavuştursun seni deCanım hiç kötü düşünme bu gözler ne mucizelere şahit oldu..Rabbimden umut kesilmez..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..seninde yüzünü güldürür inşallah Ayyy ben yerim o tatlişi.annesinide el üstünde tutarmıs
Amin....Haberdar et inşallah canım güzel mesajlar bekliyoruz dualarla:)Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Helal olsun tabiki canım, böyle konuşma. Sen de diğer arkadaşlar da hayırlısıyla cikacaksiniz hastaneden bebisler kucaginizda.Kızlar ben de sizinleyim....
❣
Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Yaaaaa kuzummm Allah yardımcın olsun sen de bebis de çok güzel sağ salim çıkacaksınız Allah'ın izniyle o hastaneden.günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?