2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Uyuşmadan acımıştır dimi kuzum, ben de söyleyeyim uyuşunca taksınlar

Kesinlikle Allah razı olsun bana da bir arkadaşım söylemişti daha uyuşturmadan odada takacaklardı istemiyorum ameliyat hanede takın dedim çok daha rahat oluyor sezaryen olacak arkadaşlar buna dikkat etsin

Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim en ağrısız sızısız şekilde atlatıp kucağına alırsın bebeğini

Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.

Ne demek helal olsun tabiki guzel seyler dusun. Insallah gerek kalmazda bugun hemen oluverirsin haftasonuda toparlarsın. Bugun di mi oersembe dedigin

Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

weryew cim güzel hayirli haberlerini bekliyoruz canim. Inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsan canım.

Günaydın ne güzel dünden beri doğum günü Belli olan arkadaşlarla heyecan yaşıyoruz.... weryew aklım hep sende yeminle Assos canm senin nezaman dışında günün doğumlar artınca ben karıştırdım

Evet Canım çok haklısın aslında bir nevi inanamamak bir nevi de öyle tedavisiz hamile kalabileceğime inananamak fakat dün başka bir test ile yaptım onda daha da silik çıktı umudum da kayboldu o yüzden bu Arada çatlatma iğnesi felan da kullanmadım Canım teşekkürler yorumun için

Amin Canım inş hamilelerin duaları kabul olurmuş inş dediğin gibi olur sağolasın Allah bebeğine sağ Salim kavuştursun seni de

Amin....Haberdar et inşallah canım güzel mesajlar bekliyoruz dualarla:)

Helal olsun tabiki canım, böyle konuşma. Sen de diğer arkadaşlar da hayırlısıyla cikacaksiniz hastaneden bebisler kucaginizda.

Ama bize doğum hikayelerinizi anlatmazsaniz burda koca karnimla sizi terlikle kovalarim

Canimm Allah yardımcın olsun sağ salim çıkın inşallah sen de bebeğin de. Allah korktuğuna uğratmasın, yardım etsin yardımcı göndersin inşallah. Dualarimizdasin. Bizi haberdar et

günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve ... burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum var aslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.

Yaaaaa kuzummm Allah yardımcın olsun sen de bebis de çok güzel sağ salim çıkacaksınız Allah'ın izniyle o hastaneden.

Çok merakta bırakma ilk fırsatta yaz bize tamam mı? Bebis çok iyi olacak benim içim çok ferah nedense, Allah yardımcınız olsun, ummadığınız kadar güzel gitsin her şey inşallah

Allah yardımcınız olsun canım , hayırlı haberler ver inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…