2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah yar ve yardımcın olsun korktuğuna uğratmasın güzel haberlerle gel inşallah dualarında bizide an

Allah yardımcınız olsun canım , hayırlı haberler getir inşallah bize , inşallah herşey güzel olacak , bu arada burçak bisküvi niye hazmı kolay diyemi

Mikrop kapması için bebeğin dışarı çıkmasına gerek yokki mikroplu insanlar zaten hastaneye eve gelecek

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Helal olsun sende helal et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Allah yardimcin olsun canim kolay dogumlarin olsun insallah

Rabbim yâr ve yardımcın olsun canim. İnşallah çok kolay bir dogumun olur.

Helal olsun ne demek. Saglicakla kucaklariniza bebeklerinizi almak nasip olsun. Diğer arkadaşlarımızın da .

Allah yardımcın olsun canım. Okurken bile kalk gidelim der gibi oldum bende. Derin bir nefes çektim. Kolayliklar nasip etsin Allah im. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

Helal olsun canım, burda aile gibi olduk artık iyi ki kk var , ben herşryi burdan öğrendim , inşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız yavrularımıza

Allah yardimcin olsun canim seninde bebegininde. Insallah guzel gecicek hersey. Dualarimiz seninle.

Sağol canım benim valla zaten çok zırlak biriyim her an oturup bağıra bağıra ağlayabilirim , iyi ki varsınız inşallah hepimiz hayırlısıyla sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Helal olsun canım. Güzel haberlerini bekleyeceğiz sağsağlim inşallah Kızın da idare eder bir şekilde üzülme. Allah yardım ediyor ummadığımız şekilde.

İnşallah canım sen de sağlıkla kucakla yavrunu bunu hakettin, mücadele verdim. Allahım da kolaylık versin sana bugün şifa ile doğur paşayı

Kızlar günaydınn, ya bir haftadır çok enerjiğim belkide izne çıktığım içindir. Bugün kendimi hamile değilde sanki göbüşüm varmış şişkoymuş gibi hissediyorum oğlum tepişmese içerde kendisini belli etmese hiç hamile değil gibiyim. Kendime nazar edeceğim resmen 9 ayı ağrıyla geçirdim şu 1 hafta bana o kadar değişik geldi ki hep ağrı çektiğim için normal olmayı unutmuşum resmen Hiç doğum belirtiside göstermiyorum zaten bizim aile biraz gününü geçip doğurdu hep acaba bende mi öyle olacağımmm

Canım bebiskolar nasıl oldu? Sen nasılsın?
Canm bebekler suan icin kilo almaya calisiyolar bakalim.filmleri ultrasonlari guzel ddi doktorumuz.solunum cihazinda ciktilar cok sukur.bi tek ikizlerimin birinn bagirsak problemi var.suan icin hepsi direk mideden besleniyolar biberona gecemedik henuz bekliyoruz bakalim.bende sırt agrisi cekiyorum gecmek bilmiyen.sarkik beni one dogru ceken bi gobegim var :) onun disinda hersey normal gibi gorunuyo :)

Ya bu güzel tevekkülünü Rabbim de boş karşılamayacak, allah kabul etsin bütün dualarını maşallah sana güzel anne. Sağlıkla kucaklarsin sen de inşallah, evine getirir mis gibi koklarsın inşallah. Oğlun da büyük annenle idare eder Zaten. Gezmekle çok iyi yapmışsın günün çabuk geçer en azından:)

Sanirim benim omrumde emzirmekle gecicek.ki keske emseler gelince memeyi istemezlerse diye cok korkuyorum sahsen nasil yaparim bilmiyorum.iyiler suan icin teyzesi mideden beslenmeyi kesip agiza gecmeyi bekliyoruz bakalim suan icin.oyle guzellerki rabbimin yarattigi nasil bole ozenilmis hic kusur yok masallah subhanallah insan hayret ediyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…