- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.721
Allah yar ve yardımcın olsun korktuğuna uğratmasın güzel haberlerle gel inşallah dualarında bizide angünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Mezarlık için mi dedi acaba...genel olarak 40ı çikmadan evden çıkmamak gibi bir şey var ondan mı...40ı çikarmak için birinin evine falan gidiyorlar...ben inanmam canım böyle şeylere...hurafe...10 günlukken biz pikniğe gitmiştik...sonra kuafore gittim bebekle...ve daha bir sürü yere gittim...bunun sebebi olsa olsa anne ve bebek henüz yeterince bağışıklık sahibi olmadığı için mikrop kapmasınlar dünyaya uyumlanma surecinde bebek üşümesin mikroplarla karşılaşmasın falan diyedir...o da eskisi gibi değil zaten bir süre antibiyotik vitamin kullanıyorsun biraz dikkatli olup her yere gidilebilir bence...bebek için de eve gelenler esas daha tehlikeli el kadar şeyi bi de öperler falan ıyyyy...mezardakilerden kimseye zarar gelmez
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Helal olsun sende helal et. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
Allah yardimcin olsun canim kolay dogumlarin olsun insallahgünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
Rabbim yâr ve yardımcın olsun canim. İnşallah çok kolay bir dogumun olur.Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Helal olsun ne demek. Saglicakla kucaklariniza bebeklerinizi almak nasip olsun. Diğer arkadaşlarımızın da .Kızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.
Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun
❣
Allah yardımcın olsun canım. Okurken bile kalk gidelim der gibi oldum bende. Derin bir nefes çektim. Kolayliklar nasip etsin Allah im. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsungünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
Kızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
❣
Allah yardimcin olsun canim seninde bebegininde. Insallah guzel gecicek hersey. Dualarimiz seninle.
Helal olsun canım. Güzel haberlerini bekleyeceğiz sağsağlim inşallahKızlar ben de sizinleyim....
❣
İnşallah canım sen de sağlıkla kucakla yavrunu bunu hakettin, mücadele verdim. Allahım da kolaylık versin sana bugün şifa ile doğur paşayıHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Canım 5 gün daha dayanır yavrun merak etme çok az kaldı zaten ameliyat günü gideceksin direk dimiGünaydın kızlar sabah ezanından önce bel ağrısıyla uyandım yaklaşık 1-1,5 saat sürdü uyumuşum sonra bu ağrıların olması çol tedirgin ediyor beni 37+5 olduk bugün
Canm bebekler suan icin kilo almaya calisiyolar bakalim.filmleri ultrasonlari guzel ddi doktorumuz.solunum cihazinda ciktilar cok sukur.bi tek ikizlerimin birinn bagirsak problemi var.suan icin hepsi direk mideden besleniyolar biberona gecemedik henuz bekliyoruz bakalim.bende sırt agrisi cekiyorum gecmek bilmiyen.sarkik beni one dogru ceken bi gobegim var :) onun disinda hersey normal gibi gorunuyo :)Canım bebiskolar nasıl oldu? Sen nasılsın?
Ya bu güzel tevekkülünü Rabbim de boş karşılamayacak, allah kabul etsin bütün dualarını maşallah sana güzel anne. Sağlıkla kucaklarsin sen de inşallah, evine getirir mis gibi koklarsın inşallah. Oğlun da büyük annenle idare eder Zaten. Gezmekle çok iyi yapmışsın günün çabuk geçer en azından:)günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
Sanirim benim omrumde emzirmekle gecicek.ki keske emseler gelince memeyi istemezlerse diye cok korkuyorum sahsen nasil yaparim bilmiyorum.iyiler suan icin teyzesi mideden beslenmeyi kesip agiza gecmeyi bekliyoruz bakalim suan icin.oyle guzellerki rabbimin yarattigi nasil bole ozenilmis hic kusur yok masallah subhanallah insan hayret ediyo vallaafiyet olsun canım şimdiden..aslında bende çok severim hem yapmayı hem yemesini..yer olmayınca hiç girişmedim o islere..izinli olmak iyi geldi bana baya yorulmuşum anlaşılan
işin esprisi tabi cnm..zamanında olması dileğim..keşke 39 a olsa diyordum sanırım o kadar bekletmeyecek doktorum..senin kuzucuklar nasıl bu arada ay birini al emzir,öbürünü al emzir seni hayal ediyorum bazen zihnimde...hem yorucu hem üç tane melekRabbim n mucizeleri ne büyük..bakıp bakıp hayret ediyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?