2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlar meleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsin bekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle

Akşamları da mı öylesin ya maşallah. Ben 4 5 e kadar iyiym de sonra yerimden kalkamıyorum bildiğin. :)) bu enerjik hissetme doğum belirtisi olabilir mi acaba ayrıca

Sonuna kadar katılıyorum bende hiç yatmadım

Uyuşmadan acımıştır dimi kuzum, ben de söyleyeyim uyuşunca taksınlar

Yok ya o heyecanla hiç acımadı inanki

Canım karsı komsumda öyle oldu bi krem vermiş bak dr cok iyi gelmiş insallah olmaz ama olursa kullanırsın benimde oldu bilmiyodum bu kremi adı Garmastan sen sor doktoruna

Hersey cok güzel olucak insallh saglıkla kucagına al oglunu

Ay çok acımıştır heralde borumu sokuyolar oraya

Yok cnm o heyecanla acımadı kücük bişeydi hatırlamıyorum bile inan

Canım helal olsun sende helal et sende güzel haberlerle dönceksin insallah dualarımız sizinle

apekmimek Canım sende kavus insallah saglıkla hepimizin duları sizinle

Ahahahh sabah sabah yerinde çk mutlu senin paşan :)
Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım

Eklentiler

• IMG_5337.webp
    12 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar ben hastane geldim ve soktayim doktor bilgisayarda 2gun sonra yatis yazmis ama diyoki neden boyle yaptim 5 gun sonra olmalisin 39 bitmeli felan simdi az sanci cikti serum taktilar eger sancilar iyiyse eve yolicakmis ben sok daha niye 2 gun sonra dediki

Cok zor valla tekrar ayni acilar iyi cesaret sizinkiler.benim ilk diyemi bilmiyorum ama hayatimin en zor 1 ayini gecirdim.rabbim yardimciniz olsun cok zor.evet benim.icin hayat bebekler eve gelince baslicak bakalim nasil olcak.annem ler falan var tabi kalabaligiz ama bi yere kadar yardimci oluyo herkes ondan sonra kendi basinn caresine bakiyosun mecbur

maşallah minik kuşa ya Allahım sağlık sıhhat, çok güzel bi ömür versin inşallah
bizimkiler de böyle şimdi desene, ay çok duygulandım
sezaryen sonrası çok sıkıntın oldu mu canım, benim de büyük ihtimal spinal olcak eğer net bir şekilde sezaryene karar verebilirsem

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz weryewcim, inşallah herşey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucaklarsın

Maşalahhhhhhhh nasıl güzel kibar bir prenses. Rabbim üzüntü keder göstermesin bu kuzuya, mis gibi kokuyordur bizim yerimize de kokla canım benim. Senin de ağrın sızın hemen geçsin ayaklan inşallah

Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım
Benimki de öyleydi koca çikolata yedim yine de hareketlenmedi.
Sen de ne istiyorsan ye bir güzel canım iyice doyur bakalım, uyanacak mı bebiş :)

Ay masallah subhanallah güzel kızına ay pek bi fena oldum cok güzeller ablasıyla Sağlıkla büyüsün Rabbim hep iyi insanlar cıkarsın karsısına insallah

Allah'a çok şükür canım maşallah her şey daha güzel olacak :)

canım dualarım seninle, inşallah hayırlısıyla kucaklayacaksın evladını, sen çok güçlü bir annesin

Ay maşallah gözlerim doldu yaaa off be güzel duygu yarabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip et.. Kokla bol bol kuzuyu

Yaaaa yerimmmmm onu yaaaa. Maşallah subhanallah. Ne kadar güzelsin sen yaa

Benimki de öyleydi koca çikolata yedim yine de hareketlenmedi.
Sen de ne istiyorsan ye bir güzel canım iyice doyur bakalım, uyanacak mı bebiş :)
Ay bi daha mı alırlar ki. Almazlar inş. Çok sıkılıyorum burda

Oyyyyy maşallah nasıl tatlı, nasılda uslu sanki aceleyle gelen bendim bak bak bak kokla mis kokulu kuzunu bizim yerimizede

Sezaryene karar verirsen kesinlikle spinal ol çok konforlu ben ilkinde genel anestezi olmuştum ve sonrasın da birkaç ameliyat daha geçirdim genel anesteziyle, onlarla kıyaslandığında bu gerçekten beni çok iyi hissettirdi amma lakin sonrası benim için çok ağrılı ve sancılı geçti ama bu rahimimdeki yapışıklıklardan kaynaklı olabilirmiş çünkü ilk kızımda çok iyiydim sezaryen sonrası. Of neyse geçti gitti şükür bugün iyiyim birkaç güne daha iyi olurum muhtemelen.

Eki Görüntüle 2138093
Anlatmaya gerek Yok görüyorsunuz
Ya ahahsjdkd çok güldüm ya Allah seni de guldursun kız yalnız söyle bi his geldi bana "40+6da ben"

Ya kuzum o kadar duygulandim ki şimdi benim karnimdaki de mi öyle bisey ayyyy ben hala inanamıyorum maşallah maşallahhhhh ne kadar güzel bi melek Allah'ım ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu hayirli bi evlat olmasini nasip etsin kurban olurummm

Ya bunlar ne yapmaya çalışıyor canım, ağrım oluyor kanamam oluyor desen olmaz mı acaba ya insanı delirtir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…