- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.741
Akşamları da mı öylesin ya maşallah. Ben 4 5 e kadar iyiym de sonra yerimden kalkamıyorum bildiğin. :)) bu enerjik hissetme doğum belirtisi olabilir mi acaba ayrıcaKızlar günaydınn, ya bir haftadır çok enerjiğim belkide izne çıktığım içindir. Bugün kendimi hamile değilde sanki göbüşüm varmış şişkoymuş gibi hissediyorum oğlum tepişmese içerde kendisini belli etmese hiç hamile değil gibiyim. Kendime nazar edeceğim resmen 9 ayı ağrıyla geçirdim şu 1 hafta bana o kadar değişik geldi ki hep ağrı çektiğim için normal olmayı unutmuşum resmenHiç doğum belirtiside göstermiyorum zaten bizim aile biraz gününü geçip doğurdu hep acaba bende mi öyle olacağımmm
Beyaz Ekmek çok yükseltiyor tam buğday yükseltmiyor canım.
Bu arada tansiyonun inş düşer ama düşmeSe sezeryan olursan diye söyleyeyim. Sezeryanlı biri olarak eve geçtiğim gün rezenelerimi humana çaylarımı süt sağmalarımı bebeğimin bütün bakımını 4. Gün bebek yıkamasını herşeyini ben yaptım. Annem yenidoğan bebeği tutamaz kadında korku var.
Hiç unutmuyorum girdim duşakabine aldım kucağıma bebeği ters çevirdim dizime yatırdım yere de havlu koydum üstüne oturdum. Bebeği bir güzel yıkadım korka korka. Duruladım su kaşacak diye ödüm kopa kopa dualarla. Anneme verdim sen giydir ben güzelce bir sabınlanıp çıkayım sütm artsın dedim.
Anam bir çıktım annem bebeği havluya sarmış sıkı sıkı beni bekliyor. Giydirememiş bile korkusundan. Bize de 3 ay halamlar bakmış. Napsın kadın korkuyor. Yemek de yapamaz elleri sedefli. Deterjan da tutamaz yine elleri ayakları heryeri azıyor. İnan hiç zorlanmadım yemek bile yaptım. Sezeryan ağrı olarak zor ama hemen ayaklanıp paso yatmazsan hemen iyileşirsin. Bukadar korkutmayın kendinizi. İnşallah normal olur tabi ama olmazsa sezeryan da ölüm değil hastaneden eve geldiğinizde ağrı sızı azalmış oluyor zaten. Eve gelince yatsaydım belki iyleşemezdim ama gündüz hiç dikişliym diye yatakta yatmadım. Misafirleri hep salonda karşıladım. Bunlr beni daha çabuk iyileştirdi sanırım
Uyuşmadan acımıştır dimi kuzum, ben de söyleyeyim uyuşunca taksınlar
Ben aktardan taze yapılmışını buldum. Bi sor vardır mutlaka. Acaba şimdiden göğüs uçlarına sürsem mi. Ilk doğumumda göğüs ucu yarasından çok çektim. Ağlayarak emzirdim uzun süre. Inşallah bu öyle olmaz
Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Ay çok acımıştır heralde borumu sokuyolar oraya
günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Ahahahh sabah sabah yerinde çk mutlu senin paşan :)
Cok zor valla tekrar ayni acilar iyi cesaret sizinkiler.benim ilk diyemi bilmiyorum ama hayatimin en zor 1 ayini gecirdim.rabbim yardimciniz olsun cok zor.evet benim.icin hayat bebekler eve gelince baslicak bakalim nasil olcak.annem ler falan var tabi kalabaligiz ama bi yere kadar yardimci oluyo herkes ondan sonra kendi basinn caresine bakiyosun mecburSen yine şanslısın mı desem tek seferde hallettin bak işi :)) sezaryen bebek bakımının üstünden 5 yıl geçti tekrar sil baştan başlıyoruz herşeye şaka bir yana Allah kolaylık versin 3 bebek zor yardımcı olan birileri var değil mi ?
maşallah minik kuşa ya Allahım sağlık sıhhat, çok güzel bi ömür versin inşallahEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz weryewcim, inşallah herşey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucaklarsınHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Maşalahhhhhhhh nasıl güzel kibar bir prenses. Rabbim üzüntü keder göstermesin bu kuzuya, mis gibi kokuyordur bizim yerimize de kokla canım benim.Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Benimki de öyleydi koca çikolata yedim yine de hareketlenmedi.Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım
Ay masallah subhanallah güzel kızına ay pek bi fena oldum cok güzeller ablasıylaEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allah'a çok şükür canım maşallah her şey daha güzel olacak :)Canm bebekler suan icin kilo almaya calisiyolar bakalim.filmleri ultrasonlari guzel ddi doktorumuz.solunum cihazinda ciktilar cok sukur.bi tek ikizlerimin birinn bagirsak problemi var.suan icin hepsi direk mideden besleniyolar biberona gecemedik henuz bekliyoruz bakalim.bende sırt agrisi cekiyorum gecmek bilmiyen.sarkik beni one dogru ceken bi gobegim var :) onun disinda hersey normal gibi gorunuyo :)
canım dualarım seninle, inşallah hayırlısıyla kucaklayacaksın evladını, sen çok güçlü bir annesingünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Ay maşallah gözlerim doldu yaaa off be güzel duygu yarabbim isteyen bütün kardeşlerime nasip et.. Kokla bol bol kuzuyuEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Yaaaa yerimmmmm onu yaaaa. Maşallah subhanallah. Ne kadar güzelsin sen yaaEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Ay bi daha mı alırlar ki. Almazlar inş. Çok sıkılıyorum burdaBenimki de öyleydi koca çikolata yedim yine de hareketlenmedi.
Sen de ne istiyorsan ye bir güzel canım iyice doyur bakalım, uyanacak mı bebiş :)
Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Sezaryene karar verirsen kesinlikle spinal ol çok konforlu ben ilkinde genel anestezi olmuştum ve sonrasın da birkaç ameliyat daha geçirdim genel anesteziyle, onlarla kıyaslandığında bu gerçekten beni çok iyi hissettirdi amma lakin sonrası benim için çok ağrılı ve sancılı geçti ama bu rahimimdeki yapışıklıklardan kaynaklı olabilirmiş çünkü ilk kızımda çok iyiydim sezaryen sonrası. Of neyse geçti gitti şükür bugün iyiyim birkaç güne daha iyi olurum muhtemelen.maşallah minik kuşa ya Allahım sağlık sıhhat, çok güzel bi ömür versin inşallah
bizimkiler de böyle şimdi desene, ay çok duygulandım
sezaryen sonrası çok sıkıntın oldu mu canım, benim de büyük ihtimal spinal olcak eğer net bir şekilde sezaryene karar verebilirsem
Ya ahahsjdkd çok güldüm ya Allah seni de guldursun kız
Ya kuzum o kadar duygulandim ki şimdi benim karnimdaki de mi öyle bisey ayyyy ben hala inanamıyorumEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Ya bunlar ne yapmaya çalışıyor canım, ağrım oluyor kanamam oluyor desen olmaz mı acaba ya insanı delirtir bunlarKizlar ben hastane geldim ve soktayim doktor bilgisayarda 2gun sonra yatis yazmis ama diyoki neden boyle yaptim 5 gun sonra olmalisin 39 bitmeli felan simdi az sanci cikti serum taktilar eger sancilar iyiyse eve yolicakmis ben sok daha niye 2 gun sonra dediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?