2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Kizlar yazilariniz okuyamadim kolumda serum var buyuk ihtimal yollicani soyledi inanin bizim ailede bikti bu ne diye

Maşallah. Allah'a emanet. Ne güzel kavuştun meleğine. Allah bizleri de kavuştursun yavrularımıza

Akşamları da mı öylesin ya maşallah. Ben 4 5 e kadar iyiym de sonra yerimden kalkamıyorum bildiğin. :)) bu enerjik hissetme doğum belirtisi olabilir mi acaba ayrıca

Evet akşamları da öyleyim normalde sürüne sürüne topallayarak dolanıyordum. Şimdi sabah akşam yürüyüş yapıyorum. Akşamları işlerim kaldıysa onları hallediyorum. Bildiğin mutlu mesut yatağıma gidiyorum canım. İnşallah bu bir belirtidir ya

Kızımın okulda da üçüz var maşallah kocaman olmuşlar darısı sana onları görünce de diyorum devlet üçüz ailelerine bakıcı yardımına kadar yapmalı cidden tek yapılacak birşey değil maddi manevi zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim eve gelsinler inşallah bir düzen oturtursunuz

Assos cum inşallah güzel haberlerle geleceksin canım. Son ana kadar gez bence de. Dualarım sizinle.

weryew cim geç olsun güç olmasın. Sıkma canını vardır bunda da bir hayır.

Ay canım maşallah çok tatlı yaa, insanın yiyesi geliyor şu güzelliği. Kalbim pıt pıt attı görünce Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göstersin. Darısı bizlere inşallah

Kızlar bugün öğleden sonra bnm de kontrolüm var . Artık dün yatarken nasıl dua ettiysem sancım olsun nst de diye gece hem kasık hem bel ağrım vardı ama tabi uyku sersemi uyudum yani dedim zaten doğum sancısıysa uyutmaz . Ee şimdi de kuş gibiyim resmen ağrım falan yokgece rüyamda da nst ye bağlıydım sancı çıkıyordu çok mutluydum

Allah yar ve yardımcınız olsun herşey su gibi yolunda akıp gitsin sende bize güzel haberler ver inşallah

Ay maşallah ilk bebek resmimiz oldu sanırım anneli babalı ablalı tüm sevdikleriyle güzel günlerde büyüsün :)

Yahu hiçbir problemi olmayan öncesinde sezaryen Doğum yapanları bile 38+ alıyorlar 39 hafta neymiş Allah sabır versin size ya benim bile sinirlerim bozuldu

Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım

Sancılanmayı bekleyen bir biz varızdır geçen bende nst deyken kağıda bakıp bakıp durdum dedim azcık bari yüksel be ben hissetmesem de bir belirti olduğunu bileyim Ama tık yoktu valla.

Oy cnm benim Allah yardımcıniz olsun inş minik kızın sağ salim kucağına gelsin bir an önce dualarımız sizinle.

canım hayırlısıyla sağ sağlim al kucağına inşallah

Canım inşallah iyi olacak herşey
Amin Canım inş hamilelerin duaları kabul olurmuş inş dediğin gibi olur sağolasın Allah bebeğine sağ Salim kavuştursun seni de
Amin canım

Demek erkene aldılar..senin bu pozitifliğin sayesinde ben inanıyorum ki canım en kısa zamanda bebişin de
Sende toparlanıp çıkacaksınız hastaneden..Rabbim yardımcınız olsun şimdiden
inşallah emerler canım..bugünlere kadar gelmeniz bile büyük mucize..oh yerim ben onları dahada iyi olacaklar gün gün toparlayacak lar inşallah Allah in izni ile

oy oyyy oyyy maşallah sana merhaba tatlı kız

Yavrum senin kocan nerede benim kocam o hastaneyi yıkmıştı başlarına çocuk oyuncağı mı bu, evladın için çabalıyorsun. Vallahi kalkıp gelesim var oraya hepsini fırçalamak istiyorum. Yahu neden adam akıllı açıklama yapan yok sana, bimere yazsaydın keşke kaç aydır heder oldun.

Hadi gözün aydın, Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın yavrunu, nerelerden geçtik hep beraber gerçekten bebişlerin duacısı çok şükür.

Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım
Ahh aahh 80i gördü bu gözler sancıda amaa benim dr relax herhalde evde doğurup ona iş çıkarmamamı istiyor

Allahım inşallah bütün kolaylıkları sana versin bugün.herşey rast gitsin.inşallah çok güzel olacak herşey.hepimizin dualarindasin.

Tamam tek korktuğum ignedeki hormonun etkisiyle yanlış çıkmasıydı ama ignede yok ve hal çizgi var.ayrıca tedavileri bırakıp kendiliğinden hamile kalan sayısız kadın var.biri de senindir nsallah.

Ah kuzum herşey güzel olsun.valla herkese yürekten dua ediyorum.hiç darda kalmayalım hepimiz evldimizdan guldursun Allah.bizi haberdar et.şimdiden gözün aydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…