- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.761
Ya ahahsjdkd çok güldüm ya Allah seni de guldursun kızyalnız söyle bi his geldi bana "40+6da ben"
Ya kuzum o kadar duygulandim ki şimdi benim karnimdaki de mi öyle bisey ayyyy ben hala inanamıyorummaşallah maşallahhhhh ne kadar güzel bi melek Allah'ım ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu hayirli bi evlat olmasini nasip etsin kurban olurummm
Ya bunlar ne yapmaya çalışıyor canım, ağrım oluyor kanamam oluyor desen olmaz mı acaba ya insanı delirtir bunlar
Maşallah. Allah'a emanet. Ne güzel kavuştun meleğine. Allah bizleri de kavuştursun yavrularımızaEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Akşamları da mı öylesin ya maşallah. Ben 4 5 e kadar iyiym de sonra yerimden kalkamıyorum bildiğin. :)) bu enerjik hissetme doğum belirtisi olabilir mi acaba ayrıca
Kızımın okulda da üçüz var maşallah kocaman olmuşlar darısı sana onları görünce de diyorum devlet üçüz ailelerine bakıcı yardımına kadar yapmalı cidden tek yapılacak birşey değil maddi manevi zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim eve gelsinler inşallah bir düzen oturtursunuzCok zor valla tekrar ayni acilar iyi cesaret sizinkiler.benim ilk diyemi bilmiyorum ama hayatimin en zor 1 ayini gecirdim.rabbim yardimciniz olsun cok zor.evet benim.icin hayat bebekler eve gelince baslicak bakalim nasil olcak.annem ler falan var tabi kalabaligiz ama bi yere kadar yardimci oluyo herkes ondan sonra kendi basinn caresine bakiyosun mecbur
Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Allah yar ve yardımcınız olsun herşey su gibi yolunda akıp gitsin sende bize güzel haberler ver inşallahgünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Ay maşallah ilk bebek resmimiz oldu sanırım anneli babalı ablalı tüm sevdikleriyle güzel günlerde büyüsün :)Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Yahu hiçbir problemi olmayan öncesinde sezaryen Doğum yapanları bile 38+ alıyorlar 39 hafta neymiş Allah sabır versin size ya benim bile sinirlerim bozulduKizlar ben hastane geldim ve soktayim doktor bilgisayarda 2gun sonra yatis yazmis ama diyoki neden boyle yaptim 5 gun sonra olmalisin 39 bitmeli felan simdi az sanci cikti serum taktilar eger sancilar iyiyse eve yolicakmis ben sok daha niye 2 gun sonra dediki
Ayyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım
Oy cnm benim Allah yardımcıniz olsun inş minik kızın sağ salim kucağına gelsin bir an önce dualarımız sizinle.günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
canım hayırlısıyla sağ sağlim al kucağına inşallahKızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.
Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun
❣
Canım inşallah iyi olacak herşeyHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Amin canımAmin Canım inş hamilelerin duaları kabul olurmuş inş dediğin gibi olur sağolasın Allah bebeğine sağ Salim kavuştursun seni de
Demek erkene aldılar..senin bu pozitifliğin sayesinde ben inanıyorum ki canım en kısa zamanda bebişin degünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
inşallah emerler canım..bugünlere kadar gelmeniz bile büyük mucize..oh yerim ben onları dahada iyi olacaklar gün gün toparlayacak lar inşallah Allah in izni ileSanirim benim omrumde emzirmekle gecicek.ki keske emseler gelince memeyi istemezlerse diye cok korkuyorum sahsen nasil yaparim bilmiyorum.iyiler suan icin teyzesi mideden beslenmeyi kesip agiza gecmeyi bekliyoruz bakalim suan icin.oyle guzellerki rabbimin yarattigi nasil bole ozenilmis hic kusur yok masallah subhanallah insan hayret ediyo valla
oy oyyy oyyy maşallahEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Yavrum senin kocan nerede benim kocam o hastaneyi yıkmıştı başlarına çocuk oyuncağı mı bu, evladın için çabalıyorsun. Vallahi kalkıp gelesim var oraya hepsini fırçalamak istiyorum. Yahu neden adam akıllı açıklama yapan yok sana, bimere yazsaydın keşke kaç aydır heder oldun.Kizlar ben hastane geldim ve soktayim doktor bilgisayarda 2gun sonra yatis yazmis ama diyoki neden boyle yaptim 5 gun sonra olmalisin 39 bitmeli felan simdi az sanci cikti serum taktilar eger sancilar iyiyse eve yolicakmis ben sok daha niye 2 gun sonra dediki
Hadi gözün aydın, Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın yavrunu, nerelerden geçtik hep beraber gerçekten bebişlerin duacısı çok şükür.Kızlar ben de sizinleyim....
Doktorum perşembe günü sabah 7.30da yatış yaparsın dedi.Benim doktorum 2saat uzaklıkta.O yüzden yarın akşam gidip otelde kalacağız.
Perşembe suit oda boş olursa spinal yapacak.Boş değilse yine otele döneceğim boşalınca yapacak.Pazara kadar alırım dedi.
Bir iki gün geç alsın sorun değil ama kızım evde kalacak bensiz hiç kalmadı şuana kadar onu düşünüyorum.Bakalım nasıl davranacak diye endişeliyim
Kızlar hepimiz için dua ediyorum
Bebekler de biz de o buz gibi yerden sağlıklı bir şekilde çıkarız inş.
Hepiniz hakkınızı helal edin.Dertleştik
Zaman ayırıp birbirimize nacizane cevaplar verdik v.s
Benden yana hakkım helal olsun
❣
Yok kuzum bu cumaya randevu verdi ama ben bugün nstye gitsem diyorumCanım 5 gün daha dayanır yavrun merak etme çok az kaldı zaten ameliyat günü gideceksin direk dimi
Ahh aahh 80i gördü bu gözler sancıda amaa benim dr relax herhalde evde doğurup ona iş çıkarmamamı istiyorAyyy vallahi gece de sesi çıkmadı hiç. Hemşire çok hareketsiz şuan dedi. Kahvaltı yapıp gelin dedi. Az atıştırmıştım ama.
Kız öyle diyince arttı sancım
Allahım inşallah bütün kolaylıkları sana versin bugün.herşey rast gitsin.inşallah çok güzel olacak herşey.hepimizin dualarindasin.Hanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Tamam tek korktuğum ignedeki hormonun etkisiyle yanlış çıkmasıydı ama ignede yok ve hal çizgi var.ayrıca tedavileri bırakıp kendiliğinden hamile kalan sayısız kadın var.biri de senindir nsallah.Evet Canım çok haklısın aslında bir nevi inanamamak bir nevi de öyle tedavisiz hamile kalabileceğime inananamak fakat dün başka bir test ile yaptım onda daha da silik çıktı umudum da kayboldu o yüzden bu Arada çatlatma iğnesi felan da kullanmadım Canım teşekkürler yorumun için
Ah kuzum herşey güzel olsun.valla herkese yürekten dua ediyorum.hiç darda kalmayalım hepimiz evldimizdan guldursun Allah.bizi haberdar et.şimdiden gözün aydingünaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?