- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.781
Yazin iyi geldi onada haxirlamaliyim kendimi.Beyaz Ekmek çok yükseltiyor tam buğday yükseltmiyor canım.
Bu arada tansiyonun inş düşer ama düşmeSe sezeryan olursan diye söyleyeyim. Sezeryanlı biri olarak eve geçtiğim gün rezenelerimi humana çaylarımı süt sağmalarımı bebeğimin bütün bakımını 4. Gün bebek yıkamasını herşeyini ben yaptım. Annem yenidoğan bebeği tutamaz kadında korku var.
Hiç unutmuyorum girdim duşakabine aldım kucağıma bebeği ters çevirdim dizime yatırdım yere de havlu koydum üstüne oturdum. Bebeği bir güzel yıkadım korka korka. Duruladım su kaşacak diye ödüm kopa kopa dualarla. Anneme verdim sen giydir ben güzelce bir sabınlanıp çıkayım sütm artsın dedim.
Anam bir çıktım annem bebeği havluya sarmış sıkı sıkı beni bekliyor. Giydirememiş bile korkusundan. Bize de 3 ay halamlar bakmış. Napsın kadın korkuyor. Yemek de yapamaz elleri sedefli. Deterjan da tutamaz yine elleri ayakları heryeri azıyor. İnan hiç zorlanmadım yemek bile yaptım. Sezeryan ağrı olarak zor ama hemen ayaklanıp paso yatmazsan hemen iyileşirsin. Bukadar korkutmayın kendinizi. İnşallah normal olur tabi ama olmazsa sezeryan da ölüm değil hastaneden eve geldiğinizde ağrı sızı azalmış oluyor zaten. Eve gelince yatsaydım belki iyleşemezdim ama gündüz hiç dikişliym diye yatakta yatmadım. Misafirleri hep salonda karşıladım. Bunlr beni daha çabuk iyileştirdi sanırım
Bende oyle biliyorum canim ama sebebini bilmiyorum.Bi de bişey daha sorcam kızlar çok kafama takılıyo.. ben 2.5 sene önce babacığımı kaybettim Allah izin verirse doğumdan sonra evime geçerken önce bebeğimle beraber babama gitmek istiyorum. Ama bi arkadaşım bebeğin 40’ı çıkmadan gitme mezarlığa dedi niye diye defalarca sordum gitme iyi değil derler falan dedi.. bu konuda bilgisi olan var mı yaa ne alaka? Ne olabilir ki?
Olur canim son ay olur ve o korktugun doguma yeter artik die kosa kosa gidersinUykusuz geceler : Burun tikanikligi, karin kasilmalari, sertlesmeler, kasik-karin agrilari, kolay hareket edememeler, donememeler... (+Horul horul uyuyan bi koca)
Son aylarda bunlarin oldugunu kimse dimemisti:))
Su yorgani niye aciyorum anlamiyorum.
Hayrli haberle gel canimHanimlar ben hastaneye gidiyorum insallah hersey yolunda gider. Ve hepinizi cok opuyorum hepinizin isi sag salim gitsin Allah kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli hepimiz alalim kucamiza insallah size yazacagim insallah kendime geldimde gorusuruz.
Bel agrisi niye oluyor canim .Günaydın kızlar sabah ezanından önce bel ağrısıyla uyandım yaklaşık 1-1,5 saat sürdü uyumuşum sonra bu ağrıların olması çol tedirgin ediyor beni 37+5 olduk bugün
Ben de anneme ağzıma sokturtcam hurmayı neden dokunamıyorum bilmiyorum çok saçma.. lokumun da tadını bilmem mesela hiç yemedim.. petibör değilde sütle cicibebe olsa hayır demezdim şu saatte
He he. Ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş bacım. Belli olmuyor. O sıfır sancıya rağmen nst deyim su an tekrar.Ya ahahsjdkd çok güldüm ya Allah seni de guldursun kızyalnız söyle bi his geldi bana "40+6da ben"
Ay ben Yok sandım ama 10 dk bi 40 a vurunca düzenli sancı var dedi dr.Sancılanmayı bekleyen bir biz varızdır geçen bende nst deyken kağıda bakıp bakıp durdum dedim azcık bari yüksel be ben hissetmesem de bir belirti olduğunu bileyimAma tık yoktu valla.
Benim dr 40 olan sancıyı baya dikkate aldı şaşırdı yaaa. Ben de şaşırdım.Ahh aahh 80i gördü bu gözler sancıda amaa benim dr relax herhalde evde doğurup ona iş çıkarmamamı istiyor
Ay çok tatlı ama bu yaaa...bu ne ponçiklik...tam fıstık...maşallah maşallah...Allah hayırlı uzun ömürler versin...seni cimcime seni...çen koşa koşa mı geldin kız dünyaya...ay ben de bir sürü saç bandı aldım hiç kıyafeti yokken 3 tane saç bandı vardı kızımın eşim de bi yerini acıtır takılır mı onlar bebeğe dedi durdu...al takılmış işte çok da güzel olmuşEki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin dünyaya birbirimize edilen dualar kabul olsun@Beyazkediiiiii ,@EvBoregi ,BerkBerrak Allah sağlıkla yavrulariniza kavuştursun inşallah çok heyecanlı geriye sayım resmen iki gün. Cuma sabahı dua edip güzel haberlerinizi bekliyor olacağım inşallah çarçabuk toparlanirsiniz
Amin canım hepimizinki hayırlı evlatlar olsun insallahOh oh geliyor bebişler cuma günü. Hem de mübarek gün :)) gözünüzaydın kuzular sağlıkla kucaklayın inşallah
@EvBoregi @BeyazkediiiiiiBerkBerrak
ay sancı yok ki sende canım.Kizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Aynen canım arkadaslarla buluştuk 1.5 yaşında kızları var nasıl minnoş nasıl tatlı geliyor karnımı öpüyor seviyor karnıma yatıyoronu gördükçe daha çok doğurasım geliyor . İnşallah bnm kızda böyle sıcak kanlı olur
Yaaaa yerimmmmm onu yaaaa. Maşallah subhanallah. Ne kadar güzelsin sen yaa
Ay bi daha mı alırlar ki. Almazlar inş. Çok sıkılıyorum burda
Bir anda bir çıkar sancı 80 lerde 100 lerde inanamazsınKizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Düzenli diyedir canımHe he. Ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş bacım. Belli olmuyor. O sıfır sancıya rağmen nst deyim su an tekrar.
Ay ben Yok sandım ama 10 dk bi 40 a vurunca düzenli sancı var dedi dr.
Tekrar girdim şimdi.
Benim dr 40 olan sancıyı baya dikkate aldı şaşırdı yaaa. Ben de şaşırdım.düzenli olduğu için sanırım. Ben 20 dakikanın 15 inde 0 görünce sancı Yok sandım oysaki.
Ben beyaz ekmek yememeye calisiyorum. Tahilli ekmeklerden yiyorum onu da sadece kahvaltida. Bu arada idrarinda protein cikmiyorsa tansiyonun yediklerinden yukseliyordur. Az once kontrolden geldi . 14/10 cikti tansiyonum. Doktor acile yonlendirdi serum vermeleri icin. Orda tekrar olctuler 11/7 cikti. Doktoru aradilar napalim diye. O da tamamno zaman kalsin ilac dedi. Kahvalti yapip gitmistim ilk tansiyon olculdugunde ve sigara boregi yemistim. O yukseltti heralde. Bir de ben galiba artik tansiyonum yuksek cikacak diye stres yapiyorum olculurlen. İlk olcumler hep yuksek cikiyor. Yarim saat sonra tekrar ölçüm istiyor doktor normal cikiyor o zaman.Tansiyonu olanlar peki hurma ve ekmek yiyebiliyorlarmi .meyvelerin hepsi serbestmi .
oy oy prenses maşallah Allah korusun, kötü gözlerden sakınsın inş. sağlıklı başarılı salih bir kul olur inş.Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Allahım hepimizin bebişlerine sağlıklı upuzun musmutlu bir ömür versin, bize hayırlı evlat olmalarını nasip etsinbekleyenler bir avaz da kurtulun inşallaah dualarım sizinle
Aynen yok iste. Utanmasa eksilere dusecekay sancı yok ki sende canım.
Çıksın artik da bir anda çıksinBir anda bir çıkar sancı 80 lerde 100 lerde inanamazsın
Düzenli diyedir canımama sancın düşük Allahtan korkma durdururlar yine çıkrsa. Muayeneye girdin mi kaç kg olmuş bebiş
Eki Görüntüle 2138094 Bu da ilk Bebiş fotomuz olsun kızlarmeleğimin size selamı var, biz iyiyiz çok şükür
Ben bazen agri hissedersem hemsireye diyorum belim agridi yan donecem diye. Ve dönüyorumAy kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Ahahah inşallah yarabbim minikoglana artık sancı gönder hayırlısıyla doğursunAynen yok iste. Utanmasa eksilere dusecekhayir sen 39 haftalik bir rahimsin. Bi kasıl bi kendine gel.
Çıksın artik da bir anda çıksin
Dizlerini kendine dogru ceksen. Ben doktorda sirt ustu yatirdiginda artik dizlerimi cekiyorumAy kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Allah yardımcınız olsun canım...en kolay en güzel en rahat şekilde atlatırsın inşallah hayırlısıyla alırsın kuzunu kucağına...günaydın hanimlar ..ben kayisi hoşafı yapacağım bugun insallh. bide su biriktirdiğimiz ayva cekirdeklerini kucuk kavanoza koyacagim... yarin 09.00 da dogumum inslh rabbim saglicakla yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bugu n hatmimi bitirdim 40 tane tahmidiye okumustum oda bitti.. duasini edecegim.. hastane cantam hazir.. suslemlerimi bir posete koyacagim bant igne vs. koymalıyım.. oglum ve eşim icin yedek biseyler almalıyım.... sut sagma makinesini koymaliyim.. kahve .. . burcak buskivi .. dus alacagim..
bugun son gexmemide yapacağım gunum varaslinda haftaya idi ama benim icin onceye aldilar almayin benim isim cok gexmeye zamanim yok diyemedim.. kirmak istemedim.. ama erken kalkmayi planliyorum.. bide komsular tanidiklar bugun ziyaretime gelirlerse son son.. ayy kac parcaya bolunecegimm annem yanimda annem gune gelmiyor .. dedim gelen olursa al iceri sohbet et vs.. erken gelirim.. offf.. duygularim karman corman.. 1. cocukta cok mutlu gitmistim foguma bundz tuafim oglumu disarda birakmak offf bilinmexliklere yurumek cok zor.. hastanede kac gun kalacagiz belli degil..bebek ameliyat olacskk.. off ki ne offf... yarin girenexsem hakkinizi helal edin dualarınızı esirgemeyin inslh firsat bulunca resim falanda atarim size... hoscskalinn..
.
Girdim Can'ım. 49 cm 3.018 gr olmuş. 250 gr almış.Bir anda bir çıkar sancı 80 lerde 100 lerde inanamazsın
Düzenli diyedir canımama sancın düşük Allahtan korkma durdururlar yine çıkrsa. Muayeneye girdin mi kaç kg olmuş bebiş
Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Kızlar ben hep yan yatıyorum. Sizi niye sırt üstü yatırıyorlar kiBen bazen agri hissedersem hemsireye diyorum belim agridi yan donecem diye. Ve dönüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?