2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yazin iyi geldi onada haxirlamaliyim kendimi.
Ben cocuklarima bakamamak yetememekten cok korkuyorum ama tabi dunyanin sonu degil .
Aile binasinda olusum da beni rahatsiz ediyor.
Ama Allah buyuk buda gecer .
Bende oyle biliyorum canim ama sebebini bilmiyorum.
Uykusuz geceler : Burun tikanikligi, karin kasilmalari, sertlesmeler, kasik-karin agrilari, kolay hareket edememeler, donememeler... (+Horul horul uyuyan bi koca)
Son aylarda bunlarin oldugunu kimse dimemisti:))
Su yorgani niye aciyorum anlamiyorum.
Olur canim son ay olur ve o korktugun doguma yeter artik die kosa kosa gidersin
Hayrli haberle gel canim
Günaydın kızlar sabah ezanından önce bel ağrısıyla uyandım yaklaşık 1-1,5 saat sürdü uyumuşum sonra bu ağrıların olması çol tedirgin ediyor beni 37+5 olduk bugün
Bel agrisi niye oluyor canim .
Adet agrisi gibi

Ben de anneme ağzıma sokturtcam hurmayı neden dokunamıyorum bilmiyorum çok saçma.. lokumun da tadını bilmem mesela hiç yemedim.. petibör değilde sütle cicibebe olsa hayır demezdim şu saatte

canım hurmanın yumuşak olanlarından al eşin çekirdeklerini çıkartıp bi kaba koysun.sen ordan çatal yada kaşıkla alıp alıp yersin

Ya ahahsjdkd çok güldüm ya Allah seni de guldursun kız yalnız söyle bi his geldi bana "40+6da ben"
He he. Ben de öyle sanıyordum ama öyle değilmiş bacım. Belli olmuyor. O sıfır sancıya rağmen nst deyim su an tekrar.

Sancılanmayı bekleyen bir biz varızdır geçen bende nst deyken kağıda bakıp bakıp durdum dedim azcık bari yüksel be ben hissetmesem de bir belirti olduğunu bileyim Ama tık yoktu valla.
Ay ben Yok sandım ama 10 dk bi 40 a vurunca düzenli sancı var dedi dr.
Tekrar girdim şimdi.

Ahh aahh 80i gördü bu gözler sancıda amaa benim dr relax herhalde evde doğurup ona iş çıkarmamamı istiyor
Benim dr 40 olan sancıyı baya dikkate aldı şaşırdı yaaa. Ben de şaşırdım. düzenli olduğu için sanırım. Ben 20 dakikanın 15 inde 0 görünce sancı Yok sandım oysaki.

Ay çok tatlı ama bu yaaa...bu ne ponçiklik...tam fıstık...maşallah maşallah...Allah hayırlı uzun ömürler versin...seni cimcime seni...çen koşa koşa mı geldin kız dünyaya...ay ben de bir sürü saç bandı aldım hiç kıyafeti yokken 3 tane saç bandı vardı kızımın eşim de bi yerini acıtır takılır mı onlar bebeğe dedi durdu...al takılmış işte çok da güzel olmuş

Amin canım inşallah hepimizinki sağlıkla gelsin dünyaya birbirimize edilen dualar kabul olsun

ay benim yigenimde öyle 3.5 yaşında kız.her gördüğüne benim kardeşim olacak diyor herseferinde yengemde ben değilim halası hamile diye açıklama yapmak zorunda kalıyor gelip karnımı seviyor opuyo o bebiş diyerek.gerçi erkek olmasını kabul etmiyor hala ama.4 tane çıngırak almış bebiş oynasın diye

Yaaaa yerimmmmm onu yaaaa. Maşallah subhanallah. Ne kadar güzelsin sen yaa

Ay bi daha mı alırlar ki. Almazlar inş. Çok sıkılıyorum burda

Kizlar anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz. Sanci grafigim mukemmel. 39 haftalik olarak tam doguma hazirlik sancilari
Bir anda bir çıkar sancı 80 lerde 100 lerde inanamazsın

Düzenli diyedir canım ama sancın düşük Allahtan korkma durdururlar yine çıkrsa. Muayeneye girdin mi kaç kg olmuş bebiş

Tansiyonu olanlar peki hurma ve ekmek yiyebiliyorlarmi .meyvelerin hepsi serbestmi .
Ben beyaz ekmek yememeye calisiyorum. Tahilli ekmeklerden yiyorum onu da sadece kahvaltida. Bu arada idrarinda protein cikmiyorsa tansiyonun yediklerinden yukseliyordur. Az once kontrolden geldi . 14/10 cikti tansiyonum. Doktor acile yonlendirdi serum vermeleri icin. Orda tekrar olctuler 11/7 cikti. Doktoru aradilar napalim diye. O da tamamno zaman kalsin ilac dedi. Kahvalti yapip gitmistim ilk tansiyon olculdugunde ve sigara boregi yemistim. O yukseltti heralde. Bir de ben galiba artik tansiyonum yuksek cikacak diye stres yapiyorum olculurlen. İlk olcumler hep yuksek cikiyor. Yarim saat sonra tekrar ölçüm istiyor doktor normal cikiyor o zaman.

oy oy prenses maşallah Allah korusun, kötü gözlerden sakınsın inş. sağlıklı başarılı salih bir kul olur inş.

ay sancı yok ki sende canım.
Aynen yok iste. Utanmasa eksilere dusecek hayir sen 39 haftalik bir rahimsin. Bi kasıl bi kendine gel.

Düzenli diyedir canım ama sancın düşük Allahtan korkma durdururlar yine çıkrsa. Muayeneye girdin mi kaç kg olmuş bebiş
Çıksın artik da bir anda çıksin

Yaaaaaa bendeeee

Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Ben bazen agri hissedersem hemsireye diyorum belim agridi yan donecem diye. Ve dönüyorum

Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Dizlerini kendine dogru ceksen. Ben doktorda sirt ustu yatirdiginda artik dizlerimi cekiyorum

Allah yardımcınız olsun canım...en kolay en güzel en rahat şekilde atlatırsın inşallah hayırlısıyla alırsın kuzunu kucağına...

Girdim Can'ım. 49 cm 3.018 gr olmuş. 250 gr almış.

Ben bazen agri hissedersem hemsireye diyorum belim agridi yan donecem diye. Ve dönüyorum
Kızlar ben hep yan yatıyorum. Sizi niye sırt üstü yatırıyorlar ki ay 2 dk yatınca bile belim fena oluyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…