2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ahahah inşallah yarabbim minikoglana artık sancı gönder hayırlısıyla doğursun
Aminn aminn agzindan bal damliyor
Girdim Can'ım. 49 cm 3.018 gr olmuş. 250 gr almış.

Kızlar ben hep yan yatıyorum. Sizi niye sırt üstü yatırıyorlar ki ay 2 dk yatınca bile belim fena oluyor benim.
Bebim haftami kucuk saniyorlar heralde gobegimden. Sirt ustu yatinca hic gobegim yok cunku. Karni buyuk olanlari direk yan yatirim bagliyorlar. Ben de rahatsiz oldum mu yan donecem diyorum . Rahatsiz olmadiysam oyle kaliyorum.

Hahahhaha sen =ben . Ben de az once yukledim. Hic 39 haftalik gibi davranmiyor rahmim
Bence hiçbir şey olmayıp bir anda sancıyla doğuma gitmek daha iyiydi sanki...benim bikaç gündür sancı gibi şeylerim var ve hiç hoşlanmadım bundan hele de böyle vakitsiz vakitsiz boş boş sancılar ne gıcıkmış...oğlumda canavar gibiydim bir kere ağrı sancı oldu hoppaaaa doğuma...inşallah senin de öyle olur canım...

Maşallah. Allah sağlıklı hayırlı ömurler versin. Darısı bizim başımıza inşallah

Yanımda bi kadın var üçüz gibi. O da sırt üstü yatmış nasıl rahat ediyorsa o şekilde.

Günaydın kizlar nasılsıniz ? Yeni kontrolden çıktım. Maşallah kuzum 2700 gram olmuş. Boyu da 49 cm. İri yarı bi kız olacak sanırım. Babasına çekmiş 2 3 gündür çok kasilmam oluyordu. Bide dunden beri adet sancisi gibi sancim vardı. Doktor 1 hafta progestan kullan,mümkün olduğunca dinlen dedi. Belliki gününü beklemeyecek,1 hafta daha tutalım içerde sonra bol bol yürüyüs yap doğsun dedi. Zaten böyle giderse istesende doguramazsin iri bi bebek dedi. 37. haftada çatı muayenesi yapacakmis. Çok gerginim kızlar. Doğum nasıl olacak,catı muayenesi nasıl olacak ? Erken doğacagini tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Napicam

Girdim Can'ım. 49 cm 3.018 gr olmuş. 250 gr almış.

Kızlar ben hep yan yatıyorum. Sizi niye sırt üstü yatırıyorlar ki ay 2 dk yatınca bile belim fena oluyor benim.
İyi canım maşallah herşeyi iyi doğsalarda kurtardılar kendilerini

Yanımda bi kadın var üçüz gibi. O da sırt üstü yatmış nasıl rahat ediyorsa o şekilde.
O ben olabilirim. Hem karnım üçüz gibi hem de sırt üstü daha rahat ediyorum

Bence de gitme. Batil inanclardan dolayi degilde saglik icin. Evine git dinlen. Bebegin dinlensin seen dinlen. Bebek arabayla daha ilk gunden yorulmasin. Mezarliga gidip uzulup aglayacagina eve git, esinle bebeginle mutlu zaman gecirki sutun gelsin

Canım sancı düzenli olunca yüksek çıkıp çıkmadığı önemli olmuyor . Yüksek çıksa ama düzensz olsa dikkate almazlardı .

Canim doktorun adet sancisi gibi seylerin oldugu icin ve kasilmalarin oldugu icin mi bir hafta sonra bol bol yürüyüşe basla dedi Aynilari bende de var ama cok duzensiz gunde birkac kere olup geciyor

Canım o besleniyordur sen korkma kilosu haftasiyla uyumlu olsun yeter

Ha doğurdum ha doğurcam diyenlere selam mm.... Bende delircem şimdi herhafta gün vercem diyip çağırıyor bu adam sonra haftaya ya dursun diyo anlamadım gitti ya insan ona göre plan proje yapıyor neden böyle yapıyon ve adam... Haftaya cuma gel dedi tekrar coraspin 4 gün daha iç bırak dedi iğne doğuma 2 gün kalaya kadar devamm.... Kızım maşallah 2300 olmuş vay cimcime bu kız şimdiden beni kudurttu ... Doktor kilo aldığı yere kadar devam dedi 38 görelim dedi.. Ben şokkkk

Canım ya bende dikkatsiz bir Dr sebebiyle şeker yok diye haftaları geçirmedim mı şimdi acaba bebeğim sağlıklı mı diye kendimi yiyorum ama olan oldu artık doğum yaklaştı Allah korusun .. inşallah sende sağlıklı kucaklarsin bu Dr larda iş yok

@weryew de girmis mi ameliyata? Haber var mi
Ertelemisler galiba yine :/
İnsallah ya. Ben zaten artik dogurmak istiyorum. Agrim sancim yok ama bunaldim iyice. Geceleri cok zorlaniyorum.
Ne biliyim valla.
Resmen kendimi gördüm sende bi kaç saat sonra aynı nst kağıdı elimde olur kesin

Oh maşallah ne güzel bi haber

Aaaa maşallah canım ya ne güzel bence de doktorun haklı. 2300 olmuş bile baksana annesi ya kendini kurtardı çok şükür içerde daha rahatlar demekki çıkmak isteyen çıkıyor baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…