2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kontrolum vardi. Resmen en sevmedigim doktora düştüm. Bu doktor hamileligimin ilk haftalarında gobegin cok buyuk o yuzden bebegi goremiyorum deyip vajinal ultrasona yonlendirmisti uyuz sensin gobegi büyük neyse bu sefer de ayrintili ultrasona yonlendirdi. Gicik micik ama sayesinde ayrintiliya tekrar girdim ölçümleri 39-40 haftalik cikti. Kilosu 3500 üstüydü. Yaziyor ama suan bakamam yatiyorum boyu 50 cm den uzundu. Ayrintili ultrason daha dogru sonuc veriyordur heralde normal poliklinikle bakilan ultrasonlardan. İlk tansiyon ölçümüm yuksek çıktı acilden ilac verdirtecekti. Acilde tekrar dusunce tansiyonum tahlil sonuclarimda temiz cikinca almadim tansiyon ilaci. Nst de her zaman ki gibi sifir sanciyla eve geldim. Cok sukur her sey yolunda.

Aynen yok iste. Utanmasa eksilere dusecek hayir sen 39 haftalik bir rahimsin. Bi kasıl bi kendine gel.

Çıksın artik da bir anda çıksin
Ay bebiş çıkmayacak ise sancı da çıkmasın :) demir gibi karınla geziyorum bazen gözümden yaş geliyor ama benim koca kafalim gelmiyor, al sancimi sana vereyim

E bebekte hazir satiliyor sisede. Ama biraz pahali 1 ltsi 19 lira mi ne
Kızlar S sapsik-88
Hazırları var tadları da çok güzel karanfillisi özellikle. Ben hiç sevmem oyüzden almadım ama dağıtacak olsam bunlardan hazır alır orda sürahiye boşaltır içirirdim.
Benim arkadaşlar hep böyle yaptı. Yengem evde kaynattı tadı güzel olmadı maalesef ona da dikkat etmek gerekiyor

Eklentiler

• CF777746-9ED7-4DD5-B463-173A55F0DA7C.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
  • E41334EF-8339-4BAD-8B64-CFF831AB4B09.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar eşim hala isim konusunda gül diye tutturmuş napicagimi şaşırdım hiç birşey de hiç bir konuda ısrarcı olmayan beni kırmayan adam takmış annemin ismi diye şaka falan yaparak diyo hiç ciddiye almiyo oğlumda bile ben kızda olsa erkekte umut olacak demistim hiç itiraz etmemişti şimdi diyo oğlanda karışmadım kızarsa gülistan koyalım hayatta olmaz dedim bi kere nerden çıktıysa ağzımdan bari gül olsun demişim şimdi o da ortak kararımız gül olsun diyo:) ya bide söyle bi konu var ben bekarkende gül ismini severdim ailemde bilir kızım olunca koyucam derdim kibar isim ve benim ismimin anlaminida yaşıyor diye ama şimdi hem annesi hemde benimle konuşmayan gorumcenin adı gül ile başlıyo şans mi kader mi nedir yaa(

Aaaa maşallah canım ya ne güzel bence de doktorun haklı. 2300 olmuş bile baksana annesi ya kendini kurtardı çok şükür içerde daha rahatlar demekki çıkmak isteyen çıkıyor baksana
Çok şükür Rabbime ama insan hami kendini ni tuhaf hissediyor ha doğdu ha doğacak hayırlısı 2 hafta daha kızım karnımda bi yandan çok güzel bi yandan zorluyor... Rabbim kolaylık versin o İyi olsunda İnş bişekilde ben dayanırım İnşallah

İnşallah dayanırsın annesi. Nelere dayandın sabrettin geçti gitti.
Dikişlerine baktı mı peki doktor ?

Kızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.

Herşeye anlayış gösteririm ama yaşayn birinin ismini koymak çok kötü bence. Gerçi ölmüş olanı da koymak kötü olabilir. Sürekli aklına gelecek ne gerek var.
Hem görümcen hem kaynanan yaşıyor. Süt hakkım var istemiyorum de bastır. Başka isim seçsin

Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Ben her zaman yan yatıyorum canım soylemsende sırt üstü yatamıyorum diye yan yatırsın

Allah beterinden korusun canım sonu hayır olsun inşallah

Canim doktorun adet sancisi gibi seylerin oldugu icin ve kasilmalarin oldugu icin mi bir hafta sonra bol bol yürüyüşe basla dedi Aynilari bende de var ama cok duzensiz gunde birkac kere olup geciyor
Muhtemelen onları duyunca söyledi canım. Çünkü nst temiz çıktı. Birde muayene sırasındada karnim kasildi. Normalde adet sancisi oluyordu ama dün aksamdan beri siklasti. Düzensiz geliyor ama sık geliyor iste. 38de falan doğar heralde dedim o zamana kadar beklemez tarzı bir şey söyledi. Başka bir şeye dayanarak mi söyledi bilmiyorum.

Maşallah yaa 35i göreyim derken şimdi 37-38 den söz ediyorsun 2000gr olsa derken 2300gr olmuş fıstık kız...demek ki rahim ağzına falan da uzak...NST ye girdin mi peki...dikislere baktı mi ultrasondan anlaşılıyor muymuş???

canım çok geçmiş olsun ALLAH esirgemiş..camlara gelseydi..diğerleri hallolur nasılsa siz iyi olun yeterki..karıncalardan zamanında çok çekmistim. ziraatçilerde ilaçlar oluyor ama hem hamilesin hem kızın küçük zararı olabilir..çıktığı yerleri biliyorsan limon kes koy oralara bir nebze engeller

Kizlar dunden beri karnimda ara ara sertlesme oluyo. Ama bebegin hareketi mi yoksa baska bisey mi ayirt edemiyorum. Rahatsiz bi his yaratiyo bende. Kasilma olabilir mi bu. En son cuma gunu nstye girdim hic bisey yoktu.

Valla çok söyledim hep gülerek falan cevap veriyo doğumdan sonra ne dersem koyar biliyorum kıyamaz ama iste hem ortak bi isim verememiş oluyoruz hemde eşim biraz rahatsız kırmak da çok istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…