- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #42.821
Su da olur bana uyar vallaYarabbim ani doğuma götürecek sağlıklı sancılardan C Chivas Regal a da
Ya benim suyum gelmişti sonra başlamıştı sancılar sizin de öyle olacak bence, en temizi en güzeli. Ağrı yok sızı yok öncesinde mis
E bebekte hazir satiliyor sisede. Ama biraz pahali 1 ltsi 19 lira mi neKızlar loğusa serbeti e bebekte filan satılıyor mu hazır halde var mi bilginiz
Her türlü razıyım yeterki gelsinSu da olur bana uyar valla
Ay bebiş çıkmayacak ise sancı da çıkmasın :) demir gibi karınla geziyorum bazen gözümden yaş geliyor ama benim koca kafalim gelmiyor, al sancimi sana vereyimAynen yok iste. Utanmasa eksilere dusecekhayir sen 39 haftalik bir rahimsin. Bi kasıl bi kendine gel.
Çıksın artik da bir anda çıksin
Kızlar S sapsik-88E bebekte hazir satiliyor sisede. Ama biraz pahali 1 ltsi 19 lira mi ne
Sen nasıl rahatsan öyle yat diyor zaten hemşire sola yat istersen cnm.Ay kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Çok şükür Rabbime ama insan hami kendini ni tuhaf hissediyor ha doğdu ha doğacak hayırlısı 2 hafta daha kızım karnımda bi yandan çok güzel bi yandan zorluyor... Rabbim kolaylık versin o İyi olsunda İnş bişekilde ben dayanırım İnşallahAaaa maşallah canım ya ne güzel bence de doktorun haklı. 2300 olmuş bile baksana annesi ya kendini kurtardı çok şükür içerde daha rahatlar demekkiçıkmak isteyen çıkıyor baksana
İnşallah dayanırsın annesi. Nelere dayandın sabrettin geçti gitti.Çok şükür Rabbime ama insan hami kendini ni tuhaf hissediyor ha doğdu ha doğacak hayırlısı 2 hafta daha kızım karnımda bi yandan çok güzel bi yandan zorluyor... Rabbim kolaylık versin o İyi olsunda İnş bişekilde ben dayanırım İnşallah
Herşeye anlayış gösteririm ama yaşayn birinin ismini koymak çok kötü bence. Gerçi ölmüş olanı da koymak kötü olabilir. Sürekli aklına gelecek ne gerek var.Kızlar eşim hala isim konusunda gül diye tutturmuş napicagimi şaşırdım hiç birşey de hiç bir konuda ısrarcı olmayan beni kırmayan adam takmış annemin ismi diye şaka falan yaparak diyo hiç ciddiye almiyo oğlumda bile ben kızda olsa erkekte umut olacak demistim hiç itiraz etmemişti şimdi diyo oğlanda karışmadım kızarsa gülistan koyalım hayatta olmaz dedim bi kere nerden çıktıysa ağzımdan bari gül olsun demişim şimdi o da ortak kararımız gül olsun diyo:) ya bide söyle bi konu var ben bekarkende gül ismini severdim ailemde bilir kızım olunca koyucam derdim kibar isim ve benim ismimin anlaminida yaşıyor diye ama şimdi hem annesi hemde benimle konuşmayan gorumcenin adı gül ile başlıyo şans mi kader mi nedir yaa(
Ben her zaman yan yatıyorum canım soylemsende sırt üstü yatamıyorum diye yan yatırsınAy kızlar bu nts beni öldürüyor.sırt üstü yatmak çok büyük eziyet benim için.belimi çok agritiyor ve nefesim daralıyor.sizinde öyle oluyormu bide yan yatsak olmaz mi
Allah beterinden korusun canım sonu hayır olsun inşallahKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Bebek hareketliyse boşver derim canım. Sancılar artarsa ve Gelecekse zaten doktor bişey yapamaz. Gelmesin istiyorsun sen de benim gibi. Doktorun aslında doğru olanı yapıyor.Yok kuzum bu cumaya randevu verdi ama ben bugün nstye gitsem diyorum
Muhtemelen onları duyunca söyledi canım. Çünkü nst temiz çıktı. Birde muayene sırasındada karnim kasildi. Normalde adet sancisi oluyordu ama dün aksamdan beri siklasti. Düzensiz geliyor ama sık geliyor iste. 38de falan doğar heralde dedim o zamana kadar beklemez tarzı bir şey söyledi. Başka bir şeye dayanarak mi söyledi bilmiyorum.Canim doktorun adet sancisi gibi seylerin oldugu icin ve kasilmalarin oldugu icin mi bir hafta sonra bol bol yürüyüşe basla dedi Aynilari bende de var ama cok duzensiz gunde birkac kere olup geciyor
Maşallah yaa 35i göreyim derken şimdi 37-38 den söz ediyorsun 2000gr olsa derken 2300gr olmuş fıstık kız...demek ki rahim ağzına falan da uzak...NST ye girdin mi peki...dikislere baktı mi ultrasondan anlaşılıyor muymuş???Çok şükür Rabbime ama insan hami kendini ni tuhaf hissediyor ha doğdu ha doğacak hayırlısı 2 hafta daha kızım karnımda bi yandan çok güzel bi yandan zorluyor... Rabbim kolaylık versin o İyi olsunda İnş bişekilde ben dayanırım İnşallah
canım çok geçmiş olsun ALLAH esirgemiş..camlara gelseydi..diğerleri hallolur nasılsa siz iyi olun yeterki..karıncalardan zamanında çok çekmistim. ziraatçilerde ilaçlar oluyor ama hem hamilesin hem kızın küçük zararı olabilir..çıktığı yerleri biliyorsan limon kes koy oralara bir nebze engellerKızım düştü, cam bardak hemen kafasının yanında kırıldı bir karış öteye düşse kırılan parçaların üzerine düşecekti. Yüzüne sandalye de düştü. Yanağı kocaman mor
Buzdolabım bozuldu servis gelecek
Evimi karıncalar bastı
Ütü masam biranda kırıldı. O da 250 tl maşallah.
Bebiş kanalda. İlerleyecek mi diye korkuyorum.
Allahım herşey üst üste üst üste. Ne güzel bir haftaya girdik.
Valla çok söyledim hep gülerek falan cevap veriyo doğumdan sonra ne dersem koyar biliyorum kıyamaz ama iste hem ortak bi isim verememiş oluyoruz hemde eşim biraz rahatsız kırmak da çok istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım acikcasiHerşeye anlayış gösteririm ama yaşayn birinin ismini koymak çok kötü bence. Gerçi ölmüş olanı da koymak kötü olabilir. Sürekli aklına gelecek ne gerek var.
Hem görümcen hem kaynanan yaşıyor. Süt hakkım var istemiyorum de bastır. Başka isim seçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?