- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.001
Aman iyi yaa bari son haftalar gülsün şu güzel yüzüm :)
Tabi canım önce cok korkmuşlar buna noluyo böyle töbe bismillah diye.. hatta o zamanlar psikologa falan deliler gider malum klasik türk algısı! Beni götürmüşler uğraşmışlardı epey. Ama sonra kendiliğinden geçti.. aslında asosyal cocukta değildim ama ne bileyim evde belki tek kızdım ondan galiba..Ay senin çok fenaymış ya o zamanlar ne kadar ciddi birşeydir ama şimdi bak gülüp geçiyoruz bebeğinede bunları böyle gülerek anlatacaksın baksana hep güzel anılar olarak kalmış. Annen deli diye düşünürken şimdi gülüyorsunuz valla iyikide varmış Robin :)
Oyy olsun kuzum nerelerden geldiniz buralara çok şükür büyüdü bir gün daha sabır annesiCanım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/
Ben yinede yiyemiyorum malum şeker! Az önce tam buğdaylı yapsız tuzsuz penirli tost kemirdim! Valla acz içindeyim yaaNetten de okudum canım bir kaç yerde yazıyor kilo verilir yada kilo alımı durur diye. Bazı yerlerde şey yazıyor 8. ayın sonu zaten zirve olurmuş karnımızın büyüklüğü kendi kilomuz ondan sonra dururmuş hep. Düşündüğüm zaman benim öyle oldu 8. aydan sonra karnım kaldı aynı şekilde kilomda durdu. O yüzden ne bulursam yiyorum. Hatta doğurunca yiyemiyeceğim diye hayvan gibi yiyorum
Canım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/
Fırın maharnaKizlar alakasiz olacak ama pirincli ispanak yemeginin yanina ne gider? Corba yapmayi dusunmuyorum. Var mi fikriniz?
Tabi canım önce cok korkmuşlar buna noluyo böyle töbe bismillah diye.. hatta o zamanlar psikologa falan deliler gider malum klasik türk algısı! Beni götürmüşler uğraşmışlardı epey. Ama sonra kendiliğinden geçti.. aslında asosyal cocukta değildim ama ne bileyim evde belki tek kızdım ondan galiba..
Ben yinede yiyemiyorum malum şeker! Az önce tam buğdaylı yapsız tuzsuz penirli tost kemirdim! Valla acz içindeyim yaa
Aslında tek değilim bi süre anaokullarında çalışmıştım benim gibi hayali arkadaşı olan çook cocuk vardı.. hepsini bağrıma basasım şahanesiniz diyesim geldi ama yapmadım tabi :)Olabilir canım gerçek hayatta hayali arkadaş bir sende duydum hep filmlerde olur ya :) Ama bence çok güzel bir anı olarak kalmış. Atlatmışsın gitmiş o süreci. Kim bilir çocuk kafası olarak ne kurdun aklında o zamanlar.
Anestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedihastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı
Oyy olsun kuzum nerelerden geldiniz buralara çok şükür büyüdü bir gün daha sabır annesi
Öyle yapcam zaten kendimi toplayana kadar yicem canımın istediğini sonra ölüm diyeti! Mesela dün akşam yürüyorum o çimenler bana hem karpuz gibi kokuyo hemde gözüme karpuz gibi geliyo yere çöküp çimleri dişleyesim geldi.. karpuzda sırf şeker malum cızz yani öyle salyalarımı akıta akıta yürüdüm eve çıktımBurda okuduğum kadarıyla çok çektiniz ya şu şekerden gerçekten iyi sabırlı davrandınız. Zor bir durum helede hamilelikte Az kaldı dayanın sonra anasını ağlatırsınız. Bıkana kadar bir yeme sürecine girin bence 1 2 hafta sonrada başlarız hep birlikte burda diyete
Sağol canım darısı senin başına inşallah herkes sağsalim kavuşsun yavrusunaAy canım hadi hayırlı uğurlu olsun seninde günün bebeğine kavuşmana az kaldı :) Ben sizleri okudukça heyecanlanıyorum çarpıntı oluyor. İnşallah kazasız belasız kolayca atlatırsın bu süreci.
Aslında tek değilim bi süre anaokullarında çalışmıştım benim gibi hayali arkadaşı olan çook cocuk vardı.. hepsini bağrıma basasım şahanesiniz diyesim geldi ama yapmadım tabi :)
Canım üzülme sıkma canını annelik çok başka ama sonucu güzel olacak öyle düşün. Bu süreçte dikkat edilmesi gerekiyor. Sen hep güçlü ol baksana 1900 olmuş bile o daha da iyi olacak annesi.
Kesin bana da demişlerdi ki :) insanların ağzı torba değil maaalesef büzemiyoruz :)Ahahaha ay kahkaha attım vallaDemekki var ya artık nasıl bir düşünceyle oluyorsa çok değişik. Bende öyle birşey olsa cinli bu derlerdi kesin
Öyle yapcam zaten kendimi toplayana kadar yicem canımın istediğini sonra ölüm diyeti! Mesela dün akşam yürüyorum o çimenler bana hem karpuz gibi kokuyo hemde gözüme karpuz gibi geliyo yere çöküp çimleri dişleyesim geldi.. karpuzda sırf şeker malum cızz yani öyle salyalarımı akıta akıta yürüdüm eve çıktım
Kilo vermekten hiç korkmuyorum valla daha önce de söyledim daha yeni 50 kiloya yakın verdim nasıl beslenirsem vereceğimi biliyorum ve o beslenme tarzını da seviyorum aslında.. beni bu şeker bitirdi bi de sevgili doktorumun kilo takıntısı..Kıyamam yaa normalde istemediği şeyleri bile ister insan gerçekten psikoloji ters teper ya hep. Ay canım bir doğuralım da hunharca yersin herşeyden az kaldı dayan. Sonra ben burda grup açacağım zaten o zaman veririz bütün kiloları. Ama önce bıkana kadar bir yemek faslı olsun.
Allah kalıcı ayrılık vermesin kuyruğuna gelmişsin artık inşallah en kısa zamanda kucağına alır evinize gidersin canımCanım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/
Fiyat çok iyiymiş ya hangi şehirdesinAnestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedihastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı
Bende son bir buçuk aydır 60 kiloyum umarım Doğuma kadar almam yada bu kiloyla bitiririmNetten de okudum canım bir kaç yerde yazıyor kilo verilir yada kilo alımı durur diye. Bazı yerlerde şey yazıyor 8. ayın sonu zaten zirve olurmuş karnımızın büyüklüğü kendi kilomuz ondan sonra dururmuş hep. Düşündüğüm zaman benim öyle oldu 8. aydan sonra karnım kaldı aynı şekilde kilomda durdu. O yüzden ne bulursam yiyorum. Hatta doğurunca yiyemiyeceğim diye hayvan gibi yiyorum
Amin inşallah canım sağolasın bi evimize geçsek başka ne isterim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?