2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle
Ben de öyleyim iki haftadır resmen ağır vasıta oldum. Afedersin utanmasam ağrısından şeyimi tuta tuta yürücem

Kizlar alakasiz olacak ama pirincli ispanak yemeginin yanina ne gider? Corba yapmayi dusunmuyorum. Var mi fikriniz?

Beni yürütmeyen şey yorgunluk değil inanki çatim izin vermiyor resmen yürümeye gerçekten her hamilelik çok farkliymis şimdi bide yemek yapmak.lazim nasıl zor geliyor anlatamam :)

Canım gitmese bile çok güzel bir isim sendeki anlamıda güzel bence ismiyle yaşasın inşallah.

Kızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle
Sanırım ikinci hamilelikler hep böyle oluyor yaş ilerliyor ondan mı vücut daha dirençsiz ondan mı Bilemiyorum çabuk ağırlaştık

Beni yürütmeyen şey yorgunluk değil inanki çatim izin vermiyor resmen yürümeye gerçekten her hamilelik çok farkliymis şimdi bide yemek yapmak.lazim nasıl zor geliyor anlatamam :)
Valla ben bütün gün yattığımdan sadece akşamları yürüyüş için hareket ettiğimden herhalde henüz ağrımıyo bi yerim.. yemek falanda canım isterse yapıyorum istemezse valla elimi sürmem.. cocuktan sonra bu rahatlığım beni bitirmezse iyidir..

Bişey dicem ben bu hafta durup dururken hemde yediğim halde 2 kilo verdim.. Allah’ım alsam bi dert versem bi dert bi problem yoktur dimi yaa?

Canım benim doktorum son haftalar kilo alımı durur hatta kilo bile verilir dedi aynı yesende dedi bende 1 buçuk aydır 70 çıkıyorum kendimi 74 75 lerde bulurum diyordum doktora bir gittim halen 70 inanamadım durmuş kilo almam diye. Normalmiş yani

Canım gitmese bile çok güzel bir isim sendeki anlamıda güzel bence ismiyle yaşasın inşallah.
Kız masaya linda ve robin için tabak koydurur kimseleri oraya oturtmazdım ahahah o annem ne çekti benden :)) hayali arkadaşlarıma kek börek yaptığını bilirim çay partisi yapardık :)))) kızım da olsa linda koycaktım zaten..

Aman iyi yaa bari son haftalar gülsün şu güzel yüzüm :)

Ay senin çok fenaymış ya o zamanlar ne kadar ciddi birşeydir ama şimdi bak gülüp geçiyoruz bebeğinede bunları böyle gülerek anlatacaksın baksana hep güzel anılar olarak kalmış. Annen deli diye düşünürken şimdi gülüyorsunuz valla iyikide varmış Robin :)

Haydarinna durumlar nasıl canım yazmadin bayadır
Canım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/

Anestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedi hastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…