2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belli değil ki nasıl doğuracağım gelişine doğurcam valla yeter ki sağlıklı olsun cocuk baska bişe düşünmüyorum şuan valla bi de dediğim gibi doğumla ilgili hiççç bişey bilmiyorum kafam pırıl pırıl :)

Antibiyotiğe bağışıklığı nasıl yok ettiniz canım bende antibiyotiksiz iyileşemiyorum korkuyorum

Antibiyotiğe bağışıklığı nasıl yok ettiniz canım bende antibiyotiksiz iyileşemiyorum korkuyorum
Antibiyotiğe bağışıklık kazandım derken, artık fayda etmiyordu. Kesin bi hastaneye yatış yapıyorduk, serumlar iğneler.. annemler nasıl büyüttüyse beni ilaçlarla ( neyse sonra tıp fakültesinde bir doktor, ağrı kesici bile içme dedi bana, öldügünü söylemiyorlarsa hiç bir ilacı kabul etme dedi.. uzun süre ilaç kullanmadım, şimdilerde daha iyiyim şükür.. ama mecbur kalmadıkça antibiyotik kullanmak istemem, önceden burnum aksa 1000lik antibiyotiğe dayanırdım hemen

Normal olmaması için bir sebebin yok bence, olsa senin manyak doktor sinirin bozulsun diye söylerdi kesin olumlama yap kız kendine, normal dogurcam de

Kız sen iyi sabrediyon ben valla göbek adı dedesinin adı olsun dediklerinde bile kıyameti kopardım. Ben taşıyorum ben çekiyorum ağrısını sancısını kimseye laf düşmez dedim, eşime de kızdım bu konuda kimseye yumuşak davranma diye. Ama eşimin fikri önemli onun da evladı nasıl seslenmek isterse olsun iki isim olsun ne olur. Sen istediğini koy yanına bulsun başka isim madem kocan :)

Ay ben çok seviyorum çocuk eşim istese yaparım 4 tane O gücü kendimde görüyorum da şuanda tabi bir doğuralım bakalım o zaman ne düşüneceğim
Benim eşim de dün, doktor sezeryan deyince ikincisi de mi öyle olur dedi dedim dur birini alalım da kucağımıza, belki de daha istemem yani doktor da yani bunu sonra konusun falan dedi

Karabükteyim canım

Ah bir içine sinse onun kimsenin dediğine bakmıyorum aslında eşim kararsız. Sürekli değiştirdik artık millete daha karar veremedik demeye utanıyorum :) İki isime bile razı geldim normalde tek istiyordum ondanda vazgeçti adam ya. Bugün akşama kadar buldun buldun dedim mesajla. Akşama bir isimle gelsin hemen siparişlerimi vereceğim netten dönemesin

Normal olmaması için bir sebebin yok bence, olsa senin manyak doktor sinirin bozulsun diye söylerdi kesin olumlama yap kız kendine, normal dogurcam de
Bence benim hertürlü doğum için tek sebebim “kendim!” Yani ben hertürlüden ölesiye korktuğum için artık benim için bu durum şemsiyeyle maabad ilişkisi.. :) yapcak bişey yok o yüzden akışına bıraktım :)

doğru olabilir canım.ben ikiz eşiyim ve sonradan doğan benim.bağışıklığın bi çok çeşidi varmış ve bende ikiz eşi olmam sebebiyle doğum sırasında anneden bebeğe geçen bağışıklık sistemi yok.

Benim eşim de dün, doktor sezeryan deyince ikincisi de mi öyle olur dedi dedim dur birini alalım da kucağımıza, belki de daha istemem yani doktor da yani bunu sonra konusun falan dedi

Benim çocukluğumdan beri hep hayalimdi çok çocuk olan bir evliliğim olsun falan, hayale bak Ama eşim senin gibi bana diyor dur bu bir olsun da diye bak diyorum yaş geçiyor hemen yapalım bir tane daha

Oy oy melek bebis Allah'ım korusun sizi, maşallah tutundu hayata güçlü yavrun. Çok şükür bugünlerinize.

Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Canım ben epiduralmi spinalmi seçeyim dedim ilki spinaldi dedim nasıl geçti ağrın falan oldumu dedi hayır deyince spinalle yapabilirsin eğer onda sorun yaşamış olsaydın epidurale yönlendirirdim dedi kombine olunca nasıl oluyorki ikisi birden inan bilmiyorum

Banu çiftçi çok guzel anlatıyor cnm video ile epidural ve spinal arasındaki farkı, nasil olduğunu izle bir.

Benim çocukluğumdan beri hep hayalimdi çok çocuk olan bir evliliğim olsun falan, hayale bak Ama eşim senin gibi bana diyor dur bu bir olsun da diye bak diyorum yaş geçiyor hemen yapalım bir tane daha
Hamilelikten önce biri memeyi bırakınca digerine calışmaya başlarız diyordum, aman bu agrılar sancılar unutulmaz öyle kısa sürede yaşım 34, fazla zamanım da yok, şimdilik zirvede bırakmayı düşünüyorum

Aslında kombine olmaz çok zor çünkü ikisi ayrı bölgelere yapılıyor onu bende anlamadim. Spinal olduktan sonra ekstra epidurale gerek olmaz ama spinali az yapıp etkise geçmeden epidural mı verecek tek mantıklı bu geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…