- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.041
Ben de denk geldim ona ağzına yüzüne gözüne sürün bir ped yardımıyla dedi.. nasıl olcak ki o ayrıca vajinal sıvı diye söyleyince de bi iğrenç geliyo insana yaa
Belli değil ki nasıl doğuracağım gelişine doğurcam valla yeter ki sağlıklı olsun cocuk baska bişe düşünmüyorum şuan valla bi de dediğim gibi doğumla ilgili hiççç bişey bilmiyorum kafam pırıl pırıl :)Ayy belim de damar yolu gibi bişi açık kalacak ordan ağrı kesici vereceklermiş, ne kadar ayrıldıysa artık :)) Ayy sen normal dogum yapacaksın, napıcan kombineyi falan :)) özenme böyle şeylere, fırt diye doğur gitsin inşallah
Valla benim ki tersler üstüne bi de dalga geçer soramam da..Valla ben bilemedim benim dr a sorsam tersler kesinyani enfeksiyon kapmayacaksa yapmak mantıklıda insan korkuyo işte
Ben de normal doğmuşum canım, bebekliğim çocukluğum hep hastalıkla geçti.. antibiyotiğe bağışıklık geliştirmiş vücut, iğnesiz gribim geçmiyordu bi ara.. yapısal biraz da sanırım, hiç kafanı öyle şeylere takma
Bi daha cocuk yapmam gözüm yemez herhalde.. oğluşumu bi alayım kucağıma en az 4 çocuk dermişim bide ahahaah
Antibiyotiğe bağışıklık kazandım derken, artık fayda etmiyordu. Kesin bi hastaneye yatış yapıyorduk, serumlar iğneler.. annemler nasıl büyüttüyse beni ilaçlarlaAntibiyotiğe bağışıklığı nasıl yok ettiniz canım bende antibiyotiksiz iyileşemiyorumkorkuyorum
Normal olmaması için bir sebebin yok bence, olsa senin manyak doktor sinirin bozulsun diye söylerdi kesinBelli değil ki nasıl doğuracağım gelişine doğurcam valla yeter ki sağlıklı olsun cocuk baska bişe düşünmüyorum şuan valla bi de dediğim gibi doğumla ilgili hiççç bişey bilmiyorum kafam pırıl pırıl :)
Kız sen iyi sabrediyon ben valla göbek adı dedesinin adı olsun dediklerinde bile kıyameti kopardım. Ben taşıyorum ben çekiyorum ağrısını sancısını kimseye laf düşmez dedim, eşime de kızdım bu konuda kimseye yumuşak davranma diye. Ama eşimin fikri önemli onun da evladı nasıl seslenmek isterse olsun iki isim olsun ne olur. Sen istediğini koy yanına bulsun başka isim madem kocan :)Talhayı dün söyledim bak kulağa hoş geliyor diye yok dedi.Benim ki valla iyi niyetli gibi gözüküp kendi istediğini koymuş gibi yapacak ondan çok kızıyorum. Hani ben seçenek sundum koydular demez ben seçtim der bende o zaman daha çok sinir olurum. Valla ağrılarıma acılarıma bu kadar stres yapmamıştım ya. Belirsizlik çok kötü.
Benim eşim de dün, doktor sezeryan deyince ikincisi de mi öyle olur dediAy ben çok seviyorum çocuk eşim istese yaparım 4 taneO gücü kendimde görüyorum da şuanda tabi bir doğuralım bakalım o zaman ne düşüneceğim
Karabükteyim canımAllah kalıcı ayrılık vermesin kuyruğuna gelmişsin artık inşallah en kısa zamanda kucağına alır evinize gidersin canım
Fiyat çok iyiymiş ya hangi şehirdesin
Bende son bir buçuk aydır 60 kiloyum umarım Doğuma kadar almam yada bu kiloyla bitiririm
@ANNONA hep böyle değilsen bir kan değerlerine baktır istersen belki düşmüştür yeteri kadar dinlenemiyoruz tabi oda var
Kız sen iyi sabrediyon ben valla göbek adı dedesinin adı olsun dediklerinde bile kıyameti kopardım. Ben taşıyorum ben çekiyorum ağrısını sancısını kimseye laf düşmez dedim, eşime de kızdım bu konuda kimseye yumuşak davranma diye. Ama eşimin fikri önemli onun da evladı nasıl seslenmek isterse olsun iki isim olsun ne olur. Sen istediğini koy yanına bulsun başka isim madem kocan :)
Bence benim hertürlü doğum için tek sebebim “kendim!” Yani ben hertürlüden ölesiye korktuğum için artık benim için bu durum şemsiyeyle maabad ilişkisi.. :) yapcak bişey yok o yüzden akışına bıraktım :)Normal olmaması için bir sebebin yok bence, olsa senin manyak doktor sinirin bozulsun diye söylerdi kesinolumlama yap kız kendine, normal dogurcam de
Kızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedifikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım
Benim eşim de dün, doktor sezeryan deyince ikincisi de mi öyle olur dedidedim dur birini alalım da kucağımıza, belki de daha istemem yani doktor da yani bunu sonra konusun falan dedi
Oy oy melek bebis Allah'ım korusun sizi, maşallah tutundu hayata güçlü yavrun. Çok şükür bugünlerinize.Canım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/
Canım ben epiduralmi spinalmi seçeyim dedim ilki spinaldi dedim nasıl geçti ağrın falan oldumu dedi hayır deyince spinalle yapabilirsin eğer onda sorun yaşamış olsaydın epidurale yönlendirirdim dedi kombine olunca nasıl oluyorki ikisi birden inan bilmiyorumCanım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Banu çiftçi çok guzel anlatıyor cnm video ile epidural ve spinal arasındaki farkı, nasil olduğunu izle bir.Ayy belim de damar yolu gibi bişi açık kalacak ordan ağrı kesici vereceklermiş, ne kadar ayrıldıysa artık :)) Ayy sen normal dogum yapacaksın, napıcan kombineyi falan :)) özenme böyle şeylere, fırt diye doğur gitsin inşallah
Hamilelikten önce biri memeyi bırakınca digerine calışmaya başlarız diyordum, aman bu agrılar sancılar unutulmaz öyle kısa süredeBenim çocukluğumdan beri hep hayalimdi çok çocuk olan bir evliliğim olsun falan, hayale bakAma eşim senin gibi bana diyor dur bu bir olsun da diye bak diyorum yaş geçiyor hemen yapalım bir tane daha
İzleyeyim canım, sen naptın doktora gidecektin?Banu çiftçi çok guzel anlatıyor cnm video ile epidural ve spinal arasındaki farkı, nasil olduğunu izle bir.
Aslında kombine olmaz çok zor çünkü ikisi ayrı bölgelere yapılıyor onu bende anlamadim. Spinal olduktan sonra ekstra epidurale gerek olmaz ama spinali az yapıp etkise geçmeden epidural mı verecek tek mantıklı bu geldi aklıma.Canım ben epiduralmi spinalmi seçeyim dedim ilki spinaldi dedim nasıl geçti ağrın falan oldumu dedi hayır deyince spinalle yapabilirsin eğer onda sorun yaşamış olsaydın epidurale yönlendirirdim dedi kombine olunca nasıl oluyorki ikisi birden inan bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?