2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hele olmuş birinin adını koymak dahada tuhaf geliyor bana.küçücük bebekte Faik mi olur ayrıca.isim kıtlığı var sanki.Sen eşine kararlılığını göster canım bence.göze alamasin seninle papaz olmayı.ikiniz birer isim bulun.gönlünüzce koyun.

Ay canım benim koca bulsa ben rahatlayacağım zaten. Eşim benim sonradan neler yapabileceğimi tahmin ettiği için yapamaz benden habersiz birşey hayatı zindan ederim gerçekten de yaparım keşke seni dinleseydim diye dizlerini döver valla mahkemeyle değiştirir Bir kararlaştıralım cidden halay çekcem evimde uzun bir baştan bir başa zılgıt çeke çeke halay çekcem

Ben inanılmaz istedim Ediz biliyosun.. amaa ah şu fösüklük! Benim eşim hiç karışmadı isme ben bildiğim gibi at koşturdum gerçi benimki de bi amerikalı bi ingiliz oldu ama napayım çocukken ki hayali oyun arkadaşımın ismini koymasamıydım?? :))

Faik mi Safiye ile Faik le bu kadar özdeşleşmiş bir ismi koymanı beklemesin mümkünse gerçekten de o adam geliyor hemen aklıma
Bence sonunda ediz de karar kılarsınız. Sen bastır biraz.

Oyun arkadaşının ismi ne ola ki

Ohhh iyi yapmışsın canım koy tabiki niye koymayacaksın. O kadar taşıyoruz karnımızda onlar için herşeye katlanıyoruz istediğimiz ismi koymalıyız bence. Olsun ister Amerikalı ister İngiliz olsun sende bir anısı varsa bitmiştir olay

Faik mi Safiye ile Faik le bu kadar özdeşleşmiş bir ismi koymanı beklemesin mümkünse gerçekten de o adam geliyor hemen aklıma
Bence sonunda ediz de karar kılarsınız. Sen bastır biraz.

Aynennn Faik bana da direk Safiyeyi hatırlatıyor Akşama bastıracağım bakalım diyeceğim şimdi doğururum burda görürsün

Ben benden 9 yaş büyük bi abiyle büyüdüm o batman olurdu ben de robin :)) benim hayali arkadaşım robin di :)) bende hem babamın adını hem robini koydum :)
Vaaaayyyy çok iddialı bir isim. Değişik ve güzel Aslında Kürtçe ama sanki batı dillerinden bir isimmiş gibi.
Tesadüf görmüştüm çok şaşırmıştım.

Ben benden 9 yaş büyük bi abiyle büyüdüm o batman olurdu ben de robin :)) benim hayali arkadaşım robin di :)) bende hem babamın adını hem robini koydum :)

Bence gayette güzel öyle söylenmeyecek öyle alay edilecek bir isim değil. Çok değişik bir anlamı olmuş senin için oğluşunada hatıra kalır ne güzel. Soranlara gururla anlatır. Çok güzel canım bence

Ya zaten eşim ve annem rahat söylüyo diye de koydum biraz onlarda s ve z lerde problem var ben de takıntılı bi insanım onlar cocuğun ismini her söylemeye çalıştığında boğasım gelir ondan riske atmak istemedim.. bir de evrensel isim oluşuda hoşuma gitti açıkcası ben yurtdışında yaşarken ismimden cok cektim oğlum giderse o bari rahat etsin..

Kızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle

Kızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle
Boşver sağlıklı ol da yavasla bişeycik olmaz. Her hamilelik birbirinden farklı olurmuş sizleri okudukca daha iyi öğrendim.. hele bi de ilk cocuk ev işi koca derdi falan ondan mecaliniz kalmıyodur yüklenme sakın kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…