2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Senin doktorun çok alem zaten ya bir cicik bir kilo sanırsın estetik uzmanı. Benim doktorum daha bir kere bile kilo konusunu yapmadı. Sadece ilk zamanlarda 12 kiloda sınırlı kalabilirsek çok iyi olur dedi ben 14 aldım hiç konusu bile olmadı sadece her gittiğimde tartılırım yazar notlarına o kadar. Doktor çok önemli ya çünkü başka biri dediği zaman sallamayız ama doktor dediği zaman takıntı haline getiriyoruz. Seninki de öyle oldu bir nevi. Bir daha yaparsan aman gitme o doktora.

Bende son bir buçuk aydır 60 kiloyum umarım Doğuma kadar almam yada bu kiloyla bitiririm

Canım alsan bile en faz 1 2 kilo alırsın bence o kadarda kötü değil. Kilon gayet iyi. Demekki gerçekten kilo alımı son haftalar duruyor. Önceden kilo muhabbeti çok yapardık bu ara herkes aynı galiba hiç kilo konuşmadık.

Bizim ki de Selim Taha olcak allah nasip ederse

Bi daha cocuk yapmam gözüm yemez herhalde.. oğluşumu bi alayım kucağıma en az 4 çocuk dermişim bide ahahaah

İnşallah canım bir an önce zaman geçse ama sabretmekten başka çaremiz Yok. Allah beterinden saklasın yavrum iyi olsunda ben beklemeye razıyım

Kızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedi fikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım

Ben de denk geldim ona ağzına yüzüne gözüne sürün bir ped yardımıyla dedi.. nasıl olcak ki o ayrıca vajinal sıvı diye söyleyince de bi iğrenç geliyo insana yaa

Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden

Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Kız ikisi birden kafa yapmasın.. 3.5 gün uyuşuk gezmeyesin.. hiç duymamıştım kombine yaptıklarını.. ama belki de daha etkilidir bilemeyiz tabi sen yine de sor neden böyle diye

Ben de normal doğmuşum canım, bebekliğim çocukluğum hep hastalıkla geçti.. antibiyotiğe bağışıklık geliştirmiş vücut, iğnesiz gribim geçmiyordu bi ara.. yapısal biraz da sanırım, hiç kafanı öyle şeylere takma

Ayyy kuzum harika haber bunlar neden kendini uzuyorsun maşallah güzel kuzuya oy kurban olsun teyzesi ya nasıl büyümüş, ilk doğduğu ilk kuveze girdiği günü düşün Allahım çok şükür çok şükür maşallah her şey daha güzel oldu bak daha da güZel olacak Allah'ın izniyle

Kız ikisi birden kafa yapmasın.. 3.5 gün uyuşuk gezmeyesin.. hiç duymamıştım kombine yaptıklarını.. ama belki de daha etkilidir bilemeyiz tabi sen yine de sor neden böyle diye
Ben narkoz kafasını çok severim zaten keşke normalde de bunalınca gitsek yapsalar sordum da daha konforlu oluyor dedi, hem de herkes bir gümde çıktım falan diyor, bize iki gün kalacaksınız dediler.. beni çürük,güçsüz ve korkulu mu gördüler acaba

Kızlar bugün kontrolüm vardı.kendim gibi bi doktorum var.ben daha hic doğum konusunu düşünmedim doğru düzgün.bugün doktora diyorum nasıl olacak doğum diye oda 39.haftada konuşuruz daha erken dedi.sanırım doğururken konuşacağız normal yada sezeryan yapıyorsun diye neyse bizim oğlan kesin babasına çekmiş.babası gibi rahatına düşkün. kafa sol kasıkta popiş sağ kaburganın altında ayaklarda sağ böğrümde hilal şeklinde yatiyo sıpa.ben hep başı diye sevdiğim popișiymiş koca popişli olacak bizimkisi anlaşılan
Bugün aldığım bilgileride aktarayım size.bugün saglikocaginda ki ebeylede konuştuk.decaviti doğumdan sonrada kullanmaya devam ediyoruz ve saglikocagindan alabiliyoruz yine.ilk topuk kani hastanede alınıyor.doğumdan 5 gün bi hafta sonrada saglikocaginda alınacakmış topuk kanı.onlarda bakıyormuş.gelmeden önce ya eşiniz gelsin yada telefon açın evrakları hazırlayalım,siz geldiğinizde hic beklemeyin dedi

Boşver kal yaa ohh herşey ayağına gelsin mis gibi.. gittiğim hastaneyi sevsem ben de kalırdım valla şöyle 1 hafta falan :) vardır doktorun bi bildiği yarın öğrencez kombine narkozları :) bize söyle bizde varsa bi kombinenin alırız diyelim :)

Oy benim canım zor tabi canımız dan can gidiyo kan alınırken kıyamam ama mucizenin seni bırakmadı Allah'a şükür birakmicakta

Ayy belim de damar yolu gibi bişi açık kalacak ordan ağrı kesici vereceklermiş, ne kadar ayrıldıysa artık :)) Ayy sen normal dogum yapacaksın, napıcan kombineyi falan :)) özenme böyle şeylere, fırt diye doğur gitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…