- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.021
Kilo vermekten hiç korkmuyorum valla daha önce de söyledim daha yeni 50 kiloya yakın verdim nasıl beslenirsem vereceğimi biliyorum ve o beslenme tarzını da seviyorum aslında.. beni bu şeker bitirdi bi de sevgili doktorumun kilo takıntısı..
Ben kendi açımdan uyuma dikkat etmem ama senin için önemliyse tabiki uyum açısından da gayet güzel oldu.reytanda çok güzel bu arada.adıyla yasasinlarAblasının adıda Reyyan hem uyumlu olur değil mi
Bende son bir buçuk aydır 60 kiloyum umarım Doğuma kadar almam yada bu kiloyla bitiririm
Bizim ki de Selim Taha olcak allah nasip ederseYa bizimki iyi niyetli biri. Bişey diyemiyorum o yüzden :)) gülüp geçiyorum. Eşim de gülüyor ablama söyledim ismini koyduk ama her gün bi isim yolluyor diye.
Allahtan kayınvalide vs karışmadı. Bizimki bilmem kaçıncı torun belki de o yüzden tınlamadılariyi de oldu.
Ediz yoktur kaynananın çevresindeçok konulan bi isim değildi. Ama ilk çocuğumuz bi müsade edin de gitsin. Önemli olan sizin içinize sinmesi.
Tavsiye vereyim ben de bikaç tane
Nesim, Talha, Taha, Deniz isimlerini seviyorum ben de.
Aarohi sen bir efsanesin oglunda çok şanslı.birlikte cok egleneceksinizAslında tek değilim bi süre anaokullarında çalışmıştım benim gibi hayali arkadaşı olan çook cocuk vardı.. hepsini bağrıma basasım şahanesiniz diyesim geldi ama yapmadım tabi :)
Bi daha cocuk yapmam gözüm yemez herhalde.. oğluşumu bi alayım kucağıma en az 4 çocuk dermişim bide ahahaahSenin doktorun çok alem zaten ya bir cicik bir kilo sanırsın estetik uzmanı. Benim doktorum daha bir kere bile kilo konusunu yapmadı. Sadece ilk zamanlarda 12 kiloda sınırlı kalabilirsek çok iyi olur dedi ben 14 aldım hiç konusu bile olmadı sadece her gittiğimde tartılırım yazar notlarına o kadar. Doktor çok önemli ya çünkü başka biri dediği zaman sallamayız ama doktor dediği zaman takıntı haline getiriyoruz. Seninki de öyle oldu bir nevi. Bir daha yaparsan aman gitme o doktora.
İnşallahh :) eğlenerek büyüsün cocuğum bu hayat fazla ciddiye almaya gelmiyo valla yok yere dert sahibi oluyoruz..Aarohi sen bir efsanesin oglunda çok şanslı.birlikte cok egleneceksiniz
Az kaldı annesi sen az daha dayan evin neşelenecek şenlenecek bir sus artık be çocuk diye bağıracağın günler bile gelecek. Bazen günler geçmiyor gibi geliyor ama çok çabuk geçiyor günler. İlk hamileliğimde hormonlardan dolayı hergün ağlıyordum zaman geçmiyor diye saate bakıp bakıp ağlıyordum 3 4 gün ağladım öyle. Sonra bir baktım 9 ay bitmiş. Sende bu günleri ah ne çabuk geçti diye anlatacaksın.
Ben de denk geldim ona ağzına yüzüne gözüne sürün bir ped yardımıyla dedi.. nasıl olcak ki o ayrıca vajinal sıvı diye söyleyince de bi iğrenç geliyo insana yaaKızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedifikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım
Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birdenAnestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedihastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı
Kız ikisi birden kafa yapmasın.. 3.5 gün uyuşuk gezmeyesin.. hiç duymamıştım kombine yaptıklarını.. ama belki de daha etkilidir bilemeyiz tabi sen yine de sor neden böyle diyeCanım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Ben de normal doğmuşum canım, bebekliğim çocukluğum hep hastalıkla geçti.. antibiyotiğe bağışıklık geliştirmiş vücut, iğnesiz gribim geçmiyordu bi ara.. yapısal biraz da sanırım, hiç kafanı öyle şeylere takmaKızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedifikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım
Ayyy kuzum harika haber bunlar neden kendini uzuyorsun maşallah güzel kuzuya oy kurban olsun teyzesi ya nasıl büyümüş, ilk doğduğu ilk kuveze girdiği günü düşün Allahım çok şükür çok şükür maşallah her şey daha güzel oldu bak daha da güZel olacak Allah'ın izniyleCanım anne uyum odasındayız Cuma’dan beri 1695 bana verdiler şuan 1900 bugün taburcu olacaktık kan değerleri düşük çıktı kan nakli yapılacak 1 günlüğüne kuvöze alınacak yarın taburcu olacakmış biraz üzgünüm ama napalım canı sağolsun küvöz bekliyoruz şu an o küveze girince ben çıkacağım yarın almaya geleceğim kısmetse. Birbirimize alışınca bu ayrılık zor olucak :/
Ben narkoz kafasını çok severim zatenKız ikisi birden kafa yapmasın.. 3.5 gün uyuşuk gezmeyesin.. hiç duymamıştım kombine yaptıklarını.. ama belki de daha etkilidir bilemeyiz tabi sen yine de sor neden böyle diye
Boşver kal yaa ohh herşey ayağına gelsin mis gibi.. gittiğim hastaneyi sevsem ben de kalırdım valla şöyle 1 hafta falan :) vardır doktorun bi bildiği yarın öğrencez kombine narkozları :) bize söyle bizde varsa bi kombinenin alırız diyelim :)Ben narkoz kafasını çok severim zatenkeşke normalde de bunalınca gitsek yapsalar sordum da daha konforlu oluyor dedi, hem de herkes bir gümde çıktım falan diyor, bize iki gün kalacaksınız dediler.. beni çürük,güçsüz ve korkulu mu gördüler acaba
Oy benim canım zor tabi canımız dan can gidiyo kan alınırken kıyamam ama mucizenin seni bırakmadı Allah'a şükür birakmicaktaGidip gelip kan alıyorlar çok ağlıyor küvözde görmüyordum dayanamıyorum yanımda olunca.
Valla haklısın riskli gebelikte yatarken buralara geleceğimiZi tahmin etmiyordum Çünkü her gelen asistan doktor her an ölebilir veya sakat kalabilir demesi beynime yerleşmişti. Çok şükür mucize gibi
Ayy belim de damar yolu gibi bişi açık kalacak ordan ağrı kesici vereceklermiş, ne kadar ayrıldıysa artık :)) Ayy sen normal dogum yapacaksın, napıcan kombineyi falan :)) özenme böyle şeylere, fırt diye doğur gitsin inşallahBoşver kal yaa ohh herşey ayağına gelsin mis gibi.. gittiğim hastaneyi sevsem ben de kalırdım valla şöyle 1 hafta falan :) vardır doktorun bi bildiği yarın öğrencez kombine narkozları :) bize söyle bizde varsa bi kombinenin alırız diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?