2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bel ağrısı falan yaşamıyorsun dimi canım?

Bence zirve bir değil ya her zaman bir de kardeş olmalı ilerisi açısından da düşünüyorum ben hep bize birşey olsa tek kalmasın birbirlerine destek çıksınlar bakalım inşallah şunları bir doğuralımda :)

İzleyeyim canım, sen naptın doktora gidecektin?
Yarın sabah gitcez cnm gece hiç yatamadım belimdeki sancılandim, eşim kaldiramadi beni çok uykusuzdum zaten gelmiyor uyuyayım beri dedim. Rüyamda yine nisan gördüm şimdi oturuyorum ama alttan sinek ısırıyor ya bu enfeksiyon mu. Olsa hep neden olmuyor tuvalette falan gidince yok. Bebiş hareket ederken ve yürürken oluyor.

Kizlar, eve geldik ogullarimla.

Onlarin istekleri doğrultusunda koşturuyoruz
Doguran varsa tebrik ediyorum.

Dogurmayan çoğunluğa saglikli, az acılı dogumlar diliyorum.

Arada gelirim ins, belki

Canım hadi gözün aydın, sağlıklı sihhatli büyütmen dileğiyle senin koşuşturman çok olur şimdi. Ara sıra uğra haberdar et bizleri. Belki bir foto atarsın minnak minnak :)

Şimdilik fikrim böyle ama bakarsın bebek kokusunu özlerim falan öyle de diyorlar ya o zaman düşünelim en iyisi

Canım oğlum sezaryenle doğdu çok sağliklıdır maşallah...2 yıl anne sütü aldı sağlıklı besleniriz onlardan mı bilmem 6 yaşına kadar 10 kere antibiyotik kullanmamıştır çok şükür

Yok hamilelikten oluyor iğne batması gibi, doktor normal dedi güvenmedim idrar tahlili yaptırdım, bi şey çıkmadı iki hafta önce, yürürken sanki bebekle kukum arasında bir tel var, çekiştiriyor gibi oluyor

Bel ağrısı falan yaşamıyorsun dimi canım?
Yok canım hiç bel ağrım falan olmadı allaha şükür 5 yıl geçti sorun yaşamadım sanırım o biraz anestezi deundanmı kaynaklanıyor nedir arkadaşım uzun süre eşinin yardımı olmadan yataktan kalkamıyordu falan ben bebeğimi kanguruda falan epey gezdirdim yani sorun yaşamadım

Ne sınavın var canım sen ikinci üniv mi okuyordun , benimde tez yazmam lazım ama bebişimle nasıl olcak bilmiyorum
Ay tez derdi bende de var canım hep dedim bebiş gelmeden bitireyim ama hamilelik,iş güç,ev taşıma derken hiç bir şey yapamadım.inşallah bebişlerimiz uslu olur da izin verirler yapmamıza

İnşallah benim de öyle olur, maşallah sana da nazarım değmesin :)

Banu çiftçinin videosunu bende izlemiştim. Orada anlatırken bundan da bahsediyor. Epidural ve spinal ayrı bölgelere veriliyor normalde ancak doktor tercihine bağlı olarak aynı anda iki bölgeye de uygulanabiliyor diye belirtmişti.

Ben cuma gününden sonra bu soruya cevap verebilir halde olacağım sanırım internetten okudum, izledim, yine de mantığı oturmadı kafama, malum hamilelikten dolayı kafam çalışmıyor ama yaşayarak öğrenip, deneyimlerimi paylaşacağım

Ben şuan o durumdayım 1000 likler yoldaşım olmuş durumda

Canım kan degerlerim cok iyi yakin zamanda baktirmistim sadece çatı kemigimde kaynaklanıyor bu yurumede yavaşlık oturuyorum diyelim 10 dk sonra kalkıyorum yere basmamla acımasız bir oluyo topal.topal yürüyorum ilkmiki dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…