2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Aaa bunuda ilk defa duyuyorum yani sen ikinci doğansın öylemi, peki bağışıklığın zayıfmı

Aynen bende , hele bide 5 yıl aradan sonra bile dikişlerde problem yaşayanları duyunca tam tırstım

Makarna gider canım ben hep ıspanağın yanına makarna yaparım.
Ben de makarna yaptim
Valla bilmiyorum iki doğuma gitti doktor üç saattir bekliyorum ayaklarım fil ayağı gbi oldu çok yoruldum yaa banada suyun azalmış doğuma alalım falan dese keşke iki hfta daha taşıyacak güç yok
Oyle deme kiz. Kendi istedigi zaman gelsin.
Fırın maharna ben hep öyle yaparım
Makarna yaptim ama domatesli firin makarna bana gore basli basina yemek gibi geliyor. Onu yaptim mi yanina sadece salata yaparim.

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah

Aaaaa çok sevindim canım ya çok şükür bebişininde sağlıklı olmasınada sevindim zaten seni umutlandırmamak için söylemedim ama inan içimde hep ferahlık vardı senin bebeğin hakkında , maşallah ne çabuk oldu bitti yahu dnson göndermemişlermiydi seni hastaneden

Canım Allah korktuğuna uğratmasın inşallah ama stres yapma ANNONA 'nin da bebisinde olmuştu çok şükür bi sorun olmadı. Seninkinde de bi sorun çıkmaz inşallah

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah

Oy kuzum ben söyledim bak hiç birşey yok bebeğinde diye, Allah'a çok şükür. Maşallahhhhh sağlıkla buyut yavrunu. Toparlaninca anlat bize detaylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…