2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hayırlı haberler inşallah canım, stres yapma hayırlısı olsun inşallah

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Ayyy canım benim gözün aydın, ömrü uzun bahtı açık olsun kuzunun inşallah

Can'ım bence omunla ilgisi Yok. Ben de çoğu zaman nerdeyse tüm gün yatıyorum ama ağrı aynı ağrı. Yatsam da iş yapsam da hiçbi değişiklik Yok. Sadece derecesi artıyor azalıyor biraz.

İspanak ve makarna yaptim, onlar piserken oturma odasi ve mutfagi süpürdüm. Bir de camasir serdim. Suan pilim bitti. Kizlar dogurunca tekrar eskisi gibi olacak miyiz hemen? Ben bu enerjisizlik hallerine dayanamiyorum beni cok mutsuz ediyor. Suna bak toplasan 1 saat surmedi yaptigim is. Hem karnim kasiklarim hem de boynum aşırı agiriyor

weryew cok şükür canım. Resmen günün en güzel haberi olabilir. Bebeginde bir problem çıkmadı insallah degil mi? Korktugunuz seyler olmadi.

Kuzum pazartesi günü benimde aynı oldu serum.yedim.bir şişe normale.donunce yolladı eve haftaya tekrar gel nstye gir dedi sadece

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Çok şükür canım geçmiş olsun

Bence bu fikri guvenip fazla abanma ben 3 kilo aldim saniyorum 9. Ayin basindan beri. Yani haftalik bir kilo almis olabilirim gobegim de bu son haftalar buyudu. Hatta gecen hafta disarda giydigim tisortu bu hafta giyeneyecegimi farkettim. Gobegimi kapatmiyor cunku

Kizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.

Canım ben geçen kontrolde sordum topuk kanını sağlık ocağına. Biz almıyoruz doğumdan 1 hafta sonra duyma testi için hastaneye cagiracaklar o zaman orada alacaklar biz almayacağız dedi burada öyleymiş yani

Can'ım tarihlerde bi sıkıntı var. Yazan oldu mu bilmiyorum. Ama 25 nisan Çarşamba oluyor. 23 nisan pazartesi.
Hakkında hayırlısı olsun bakalım. Gelsin oğluşun sağlıkla

Bugün için artık çok geç canım yedim de yedim ben kendimi 1 bucuk ay önceden saldım zaten aman dedim alırsam alırım diye. Hatta halen aynı düşüncedeyim alırsamda nasıl olsa diyete kesin gireceğim o yüzden sallamıyorum. Benim göbüş çok çıkmadı ya 7 aylıkta kaldım ben sanki :)

Benide çağırdılar 5 gün sonra gel diye gidicem oğlumun bütün aşılarını yaptırdım bir sıkıntı olmadı hiç kiziminkileride yaptırıcam inşallah

Benim çocukluğumdan beri hep hayalimdi çok çocuk olan bir evliliğim olsun falan, hayale bak Ama eşim senin gibi bana diyor dur bu bir olsun da diye bak diyorum yaş geçiyor hemen yapalım bir tane daha
Bİz de oyleyiz cok cocuk istiyoruz. Ama biz de de bakacak maddi durum yok. İnsallah duzelir de zaman icinde hayallerimizi yasariz. Ben bakacak maddi guvum ve sagligim elverirse en az 5 cocuk istiyorum. Ve hepsi arka arkaya. Hepsi olmasa bile ikiser ikiser

Oyle gercekten ya Allah korusun
Canim isimsiz yaptir istersen
Kendin söyleseydin keşke ne münasebet beklesinler diye, eşler nedense hemşirelerle konuşurken pek kibar oluyorlar bozma moralini canım, stres yapma bebiş de etkilenmesin
Sorma .
Gelsin sorcam hesabini
Dun uzgundum soramadim
Kizlar hastalanacam galiba ya ( bogazim yaniyor alev alev
Aman canim dikkat et
Kızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle
Bnde oyleyim ya utaniyorum artik yururken yuvarlanicam diye

Maşallah cesaretine hayran kaldım benim eşimde şimdiden 3.nun derdine düştü ama benim.gozum yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…