- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.101
Evet maşallah, bereketli bizim topik:) Nisan annelerinden bile daha doğmayalar var yahuAnayymmmEvBoregi herkes bizden önce doğuruyo yafuuuu
Çok güzel Can'ım ikisi de. Siz Taha diye sesleninBizim ki de Selim Taha olcak allah nasip ederse
Hayırlı haberler inşallah canım, stres yapma hayırlısı olsun inşallahKizlar ben de 34. Haftadayim bugun kontrol vardi nst de tasikardi çıktı 200leri gösteriyodu. 2. Nst de normale döndü ama doktor herseye hazirlikli ol her şey olabilir dediakşam tekrar nst ye giriyorum dua edin bana her şey yolunda gitsin
Ayyy canım benim gözün aydın, ömrü uzun bahtı açık olsun kuzunun inşallahHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Can'ım bence omunla ilgisi Yok. Ben de çoğu zaman nerdeyse tüm gün yatıyorum ama ağrı aynı ağrı. Yatsam da iş yapsam da hiçbi değişiklik Yok. Sadece derecesi artıyor azalıyor biraz.Valla ben bütün gün yattığımdan sadece akşamları yürüyüş için hareket ettiğimden herhalde henüz ağrımıyo bi yerim.. yemek falanda canım isterse yapıyorum istemezse valla elimi sürmem.. cocuktan sonra bu rahatlığım beni bitirmezse iyidir..
Kuzum pazartesi günü benimde aynı oldu serum.yedim.bir şişe normale.donunce yolladı eve haftaya tekrar gel nstye gir dedi sadeceKizlar ben de 34. Haftadayim bugun kontrol vardi nst de tasikardi çıktı 200leri gösteriyodu. 2. Nst de normale döndü ama doktor herseye hazirlikli ol her şey olabilir dediakşam tekrar nst ye giriyorum dua edin bana her şey yolunda gitsin
Çok şükür canım geçmiş olsunHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Bence bu fikri guvenip fazla abanmaNetten de okudum canım bir kaç yerde yazıyor kilo verilir yada kilo alımı durur diye. Bazı yerlerde şey yazıyor 8. ayın sonu zaten zirve olurmuş karnımızın büyüklüğü kendi kilomuz ondan sonra dururmuş hep. Düşündüğüm zaman benim öyle oldu 8. aydan sonra karnım kaldı aynı şekilde kilomda durdu. O yüzden ne bulursam yiyorum. Hatta doğurunca yiyemiyeceğim diye hayvan gibi yiyorum
Canım ben geçen kontrolde sordum topuk kanını sağlık ocağına. Biz almıyoruz doğumdan 1 hafta sonra duyma testi için hastaneye cagiracaklar o zaman orada alacaklar biz almayacağız dedi burada öyleymiş yaniKizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Can'ım tarihlerde bi sıkıntı var. Yazan oldu mu bilmiyorum. Ama 25 nisan Çarşamba oluyor. 23 nisan pazartesi.Anestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedihastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı
Bence bu fikri guvenip fazla abanmaben 3 kilo aldim saniyorum 9. Ayin basindan beri. Yani haftalik bir kilo almis olabilirim gobegim de bu son haftalar buyudu. Hatta gecen hafta disarda giydigim tisortu bu hafta giyeneyecegimi farkettim. Gobegimi kapatmiyor cunku
Benide çağırdılar 5 gün sonra gel diye gidicem oğlumun bütün aşılarını yaptırdım bir sıkıntı olmadı hiç kiziminkileride yaptırıcam inşallahKizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Bİz de oyleyizBenim çocukluğumdan beri hep hayalimdi çok çocuk olan bir evliliğim olsun falan, hayale bakAma eşim senin gibi bana diyor dur bu bir olsun da diye bak diyorum yaş geçiyor hemen yapalım bir tane daha
Oyle gercekten ya Allah korusunperi masali Bilmiyorum ki canım genetik oluyormu ama bizim aile hep gününü doldurdu geçirdi hatta öyle doğurdular. Erken doğan hiç yok hep 42 leri gördüler maşallah kızda erkekte farketmedi. İnşallah genetik değildir 42 leri düşünemiyorum kabus gibi
Canim isimsiz yaptir istersenKızlar iki isim arasında kalmıştık bizde ikisini de koyalım dedi Ediz Barlas olacaktı veeee eşim vazgeçti ikisinden de valla isimsiz diye yazdıracağım oğlumu artık cidden sinirlerim tavan süs müs yaptıramadım bu yüzden şekerlerim çikolatalarım kapı süsüm kaldı hep.
Sorma .Kendin söyleseydin keşke ne münasebet beklesinler diye, eşler nedense hemşirelerle konuşurken pek kibar oluyorlarbozma moralini canım, stres yapma bebiş de etkilenmesin
Aman canim dikkat etKizlar hastalanacam galiba ya( bogazim yaniyor alev alev
Bnde oyleyim ya utaniyorum artik yururken yuvarlanicam diyeKızlar ya ben feci halde yavaşladığı.butun hareketlerim ağır çekim gibi oldu yolda yürürken adeta bir kaplumbağa gibiyim kendime çok şaşırıyorum ilk çocuğumda hiç olmamıştı böyle
Maşallah cesaretine hayran kaldım benim eşimde şimdiden 3.nun derdine düştü ama benim.gozum yemiyoBİz de oyleyizcok cocuk istiyoruz. Ama biz de de bakacak maddi durum yok. İnsallah duzelir de zaman icinde hayallerimizi yasariz. Ben bakacak maddi guvum ve sagligim elverirse en az 5 cocuk istiyorum. Ve hepsi arka arkaya. Hepsi olmasa bile ikiser ikiser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?