2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Can'ım sen memorial a gidiyordun sanki Ankara'da dimi? Ben de ordan bi dr u takip ediyorum Dilek diye. İlk onun sayfasında gördüm kombine anesteziyi. Baktım biraz. Dediğin gibi daha konforluymuş.

Canım benide çağırdılar 5 gün sonra ben gideceğin aşılarınıda yaptıracağım. Aşı konusunda hep yaptırma taraftarı olmuşumdur. Eskilerle kıyaslarsak eskiden hastanede yokmuş evde doğuruyorlarmış ona kalırsa. Eski eskide kalmış günümüz şartları bunu gerektiriyor bence yaptırmalısın.

Nekadar uygunmus canim ya .
Hanhi hastane orasi .
Benim hastane nie 700 den baslatiyor anlamiyorum .

İşte aynı benim gibi düşünen biri Biranda büyüsün gitsin ne güzel bıcır bıcır. İnşallah maddi açıdan el verirde yaparız. Üstüste paşalar gibii ay ne güzell

Valla ben bilemedim benim dr a sorsam tersler kesin yani enfeksiyon kapmayacaksa yapmak mantıklıda insan korkuyo işte

Canım ben onu sordum bebekler dogunca üstünde verniks diye bi tabak oluyo o sürülen bişey değil dedi dr bebeğin kendi vücudu yapıyomus zaten vaktinden önce doğanlarda daha cok olurmus ama vakitli doğanlarda vücut o tabakayı emmiş olur zaten demişti

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Canım topuk kanını bakanlık çok sıkı takip ediyor bildiğim kadarıyla o kandan cücelik devlik ve başka hastalıklara bakılıyordu sanırım öyle biley kalmış aklımda

Ay ben çok seviyorum çocuk eşim istese yaparım 4 tane O gücü kendimde görüyorum da şuanda tabi bir doğuralım bakalım o zaman ne düşüneceğim
Ben de severim isterim ama gözüm korktu. Eşime kalsa 10 tane de olur. Dedim 6 yıldır oh korunmuyoruz Doğumdan sonra napıcaz nasıl olacak dedim. İlaç alma taraftarı değilim. Tüp bebek sonrası peşi sıra hamile kalan o kadar çok ki
Ya ne gerek var boşver. Olsun niye korunucaz diyor. Hayatımız boyunca gerek yokmuş böyle bişeye kaç tane olursa olsunmuş sanki kendi doğuracak. Ben çok çektirmedim sanırım hamilelikte bu adama

Evet benide çağırdılar 5 gün sonrası için. Ben aşıya karşı değilim yaptırırım hepsini

Desekte doktorlarimiz yapmaz diye dusunuyorum canim cokta bilgim yok
Kizlar, eve geldik ogullarimla.

Onlarin istekleri doğrultusunda koşturuyoruz
Doguran varsa tebrik ediyorum.

Dogurmayan çoğunluğa saglikli, az acılı dogumlar diliyorum.

Arada gelirim ins, belki
Gozunaydin canim masallah.
Saglikla buyusun kuzular
Ayy yerimin onun elini ben
Kizlar hastaneye geldim suyum geldi bir bardaga yakin, pembe de sulu bisiy geldi. Nst bagladilar sancim yok. Doguruyok mu yahu?
Canimm doguruyosun galiba hadi hayirli haberle gel acilman var mimis
Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Canim gozun aydin masallah
Saglikla buyut cabuk iyiles ins

Bnde hep bunu dusunuyorum .Normal dogumda hemen tooarlaniliyor da sezeryanda kimbilir nekadar surer.
Bende balikta yemiyorum.yaralarim gec iyilesiyor birde

Benim eşimin dayısının çocukları öyle canım ilki tüp bebek güvenip korunmamışlar üstüne hemen hamile kaldı kendi :) valla eğer sende istiyorsan gözünde kesiyorsa yap gitsin canım ben bayılıyorum böyle üstüste olunca tabi her açıdan düşünmekte lazım ama gönlüm çok istiyor 3 4 tane çocuk. Bakabilecek durumda olursam neden olmasın diyorum hep. Hamileliğimizde çeksekte çektirsekte hepsi unutulacak yavrularımız kalacak bize ne güzell

Ben topuk kanini veririmde asi yaptirmak istemiyorum.nasil ayarlarim henuz bilmiyorum.
Ama cevremde asidan sonra hastalanan alerji geciren okadar cocuk gordumki artik guvenim kalmadi

Can'ım sen memorial a gidiyordun sanki Ankara'da dimi? Ben de ordan bi dr u takip ediyorum Dilek diye. İlk onun sayfasında gördüm kombine anesteziyi. Baktım biraz. Dediğin gibi daha konforluymuş.
Evet kuzum ama Dilek doktorumuz yok sanki, başka şehirdedir belki de.. valla hiç bilmediğim konular işte, deneyimlemiş birini de tanımıyorum okusam izlesem de insanın basına gelen başka türlü oluyor, allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Bebeklerimiz ve biz nasıl sağlıklı olacaksak öyle olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…