- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.121
Can'ım sen memorial a gidiyordun sanki Ankara'da dimi? Ben de ordan bi dr u takip ediyorum Dilek diye. İlk onun sayfasında gördüm kombine anesteziyi. Baktım biraz. Dediğin gibi daha konforluymuş.Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Kizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Nekadar uygunmus canim ya .Anestezi druylada görüştüm kızlar ilk doğumumda spinalde sılıntı yaşamadığım için yine spinal yapalım dedi 25nisan pazartesi sabah 8de hastanede olcam 8:30gibi doğuma gircem drum haftasonu yokmuş 23nisan akşamı geliyormuş haftasonu hiçbirşey yapmıyorsun çok dolaşmıyorsun dinleniyorsun benim dönmemi bekliyorsun dedihastanenin fotografçısıylada görüştük doğumhane ve oda çekimi albüm 300 ₺ dedi onuda hallettim sllaha şükür şimdi geriye oğlumla uslu uslu beklemek kaldı
Bİz de oyleyizcok cocuk istiyoruz. Ama biz de de bakacak maddi durum yok. İnsallah duzelir de zaman icinde hayallerimizi yasariz. Ben bakacak maddi guvum ve sagligim elverirse en az 5 cocuk istiyorum. Ve hepsi arka arkaya. Hepsi olmasa bile ikiser ikiser
Valla ben bilemedim benim dr a sorsam tersler kesinyani enfeksiyon kapmayacaksa yapmak mantıklıda insan korkuyo işte
Ayy canım sen deyince farkettim bende sıkıntı bar 25 nisan çarşamba günü olacak doğumCan'ım tarihlerde bi sıkıntı var. Yazan oldu mu bilmiyorum. Ama 25 nisan Çarşamba oluyor. 23 nisan pazartesi.
Hakkında hayırlısı olsun bakalım. Gelsin oğluşun sağlıkla
Geçmiş olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallahHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Canım topuk kanını bakanlık çok sıkı takip ediyor bildiğim kadarıyla o kandan cücelik devlik ve başka hastalıklara bakılıyordu sanırım öyle biley kalmış aklımdaKizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Ben de severim isterim ama gözüm korktu. Eşime kalsa 10 tane de olur. Dedim 6 yıldır oh korunmuyoruz Doğumdan sonra napıcaz nasıl olacak dedim. İlaç alma taraftarı değilim. Tüp bebek sonrası peşi sıra hamile kalan o kadar çok kiAy ben çok seviyorum çocuk eşim istese yaparım 4 taneO gücü kendimde görüyorum da şuanda tabi bir doğuralım bakalım o zaman ne düşüneceğim
Evet benide çağırdılar 5 gün sonrası için. Ben aşıya karşı değilim yaptırırım hepsiniKizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Canım karabükteyim ben burası küçük bir yer ondandır belkiNekadar uygunmus canim ya .
Hanhi hastane orasi .
Benim hastane nie 700 den baslatiyor anlamiyorum .
Desekte doktorlarimiz yapmaz diye dusunuyorum canim cokta bilgim yokKızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedifikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım
Gozunaydin canim masallah.Kizlar, eve geldik ogullarimla.
Onlarin istekleri doğrultusunda koşturuyoruz
Doguran varsa tebrik ediyorum.
Dogurmayan çoğunluğa saglikli, az acılı dogumlar diliyorum.
Arada gelirim ins, belki
Ayy yerimin onun elini ben
CanimmKizlar hastaneye geldim suyum geldi bir bardaga yakin, pembe de sulu bisiy geldi. Nst bagladilar sancim yok. Doguruyok mu yahu?
Canim gozun aydinHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Kesin ondandir ya keske burdada oyle olsaydi .Canım karabükteyim ben burası küçük bir yer ondandır belki
Bnde hep bunu dusunuyorum .Normal dogumda hemen tooarlaniliyor da sezeryanda kimbilir nekadar surer.İspanak ve makarna yaptim, onlar piserken oturma odasi ve mutfagi süpürdüm. Bir de camasir serdim. Suan pilim bitti. Kizlar dogurunca tekrar eskisi gibi olacak miyiz hemen? Ben bu enerjisizlik hallerine dayanamiyorum beni cok mutsuz ediyor. Suna bak toplasan 1 saat surmedi yaptigim is. Hem karnim kasiklarim hem de boynum aşırı agiriyor
Ben de severim isterim ama gözüm korktu. Eşime kalsa 10 tane de olur. Dedim 6 yıldır oh korunmuyoruz Doğumdan sonra napıcaz nasıl olacak dedim. İlaç alma taraftarı değilim. Tüp bebek sonrası peşi sıra hamile kalan o kadar çok ki
Ya ne gerek var boşver. Olsun niye korunucaz diyor. Hayatımız boyunca gerek yokmuş böyle bişeye kaç tane olursa olsunmuşsanki kendi doğuracak. Ben çok çektirmedim sanırım hamilelikte bu adama
Ben topuk kanini veririmde asi yaptirmak istemiyorum.nasil ayarlarim henuz bilmiyorum.Kizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
19 muuuE bebekte hazir satiliyor sisede. Ama biraz pahali 1 ltsi 19 lira mi ne
Evet kuzum ama Dilek doktorumuz yok sanki, başka şehirdedir belki de.. valla hiç bilmediğim konular işte, deneyimlemiş birini de tanımıyorumCan'ım sen memorial a gidiyordun sanki Ankara'da dimi? Ben de ordan bi dr u takip ediyorum Dilek diye. İlk onun sayfasında gördüm kombine anesteziyi. Baktım biraz. Dediğin gibi daha konforluymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?