- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.141
Su 3 saattr geliomuValla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Hmm...suyun hala geliyorsa doğuruyorsun resmen...daha olur sancı açılma falan beklersiniz biraz...sen kendin hissediyor musun ağrı sancı bebek hareketleri nasil...ben 3 cm açılmada çıldırıyordum sancıdanValla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Ay kuzum şu son aylara kadar olur diyordum ama hamileliğim o kadar zor ağrılı geçti cesaret edemiyorum. Ehhh eşim de öyle çok destek olan bi tip değil. Yani niye yemek Yok diye asla hesap sormaz yada temizliği takmaz ama tüm bunlara ben takıyorum. Onun umursamaması beni delirtiyor. Kendi yapmaz kolay kolay. Kırk yılda bi temizlik yemek yapar. Eve yardımcı istemez yemeği de dışardan söyler. Aslında yaşım da 33 olacak Bir an önce düşünsem iyi olur ama dediğim gibi cesaret Yok. Bi de oğluma haksızlık olur gibi geliyor. Yine zor geçirirsem ona zaman ayıramam tadını çıkaramam gibi geliyor. Yoksa 4 olmasa da 3 var gönlümde. 2-3 senede 1 tane 40 a kadarBenim eşimin dayısının çocukları öyle canım ilki tüp bebek güvenip korunmamışlar üstüne hemen hamile kaldı kendi :) valla eğer sende istiyorsan gözünde kesiyorsa yap gitsin canım ben bayılıyorum böyle üstüste olunca tabi her açıdan düşünmekte lazım ama gönlüm çok istiyor 3 4 tane çocuk. Bakabilecek durumda olursam neden olmasın diyorum hep. Hamileliğimizde çeksekte çektirsekte hepsi unutulacak yavrularımız kalacak bize ne güzell
Ayy evet biz de hiç korunmadık, korunmak da tuhafımıza gidicek şimdiBen de severim isterim ama gözüm korktu. Eşime kalsa 10 tane de olur. Dedim 6 yıldır oh korunmuyoruz Doğumdan sonra napıcaz nasıl olacak dedim. İlaç alma taraftarı değilim. Tüp bebek sonrası peşi sıra hamile kalan o kadar çok ki
Ya ne gerek var boşver. Olsun niye korunucaz diyor. Hayatımız boyunca gerek yokmuş böyle bişeye kaç tane olursa olsunmuşsanki kendi doğuracak. Ben çok çektirmedim sanırım hamilelikte bu adama
Ankara yazıyor Can'ım bilmiyorum ki. Belki başla şubedir. Bak bu kadın. Bebiş videoları paylaşıyor bu yüzden takip ediyorum :))Evet kuzum ama Dilek doktorumuz yok sanki, başka şehirdedir belki de.. valla hiç bilmediğim konular işte, deneyimlemiş birini de tanımıyorumokusam izlesem de insanın basına gelen başka türlü oluyor, allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Bebeklerimiz ve biz nasıl sağlıklı olacaksak öyle olsun inşallah
Bizce de kardeş iyi tabi. Çok güzel bişey. Ama işte bu durumda gel sen doğur diyesi geliyor insanın. Bizde 3 kardeşiz ama gel gör ki annem 3. Çocuğunu 28 yaşında doğurmuş. Ben daha ilkini 33 te doğurucamAyy evet biz de hiç korunmadık, korunmak da tuhafımıza gidicek şimdibenimkiler altı kardeş, sürekli kardeş iyidir geyiği dönüyor ortalıkta, görümceler eltiler şimdiden üç çocuk sahibi.. ben bi tanede kalayım diyorum ama nasip kısmet
Yok canimz ben bugunlerde yine kabiz oldugum icin fazlaca ikiniyorum ama cikmiyorKızlar ya ıkınsak çıkmaz mı bu bebeler
Ay canım benimde çok zor geçti hamileliğim ilk 3 ay kusma sonra çatı ağrısı sonra sırt ağrısı sonra bel kalça şu 3 4 gündür iyi hissediyorum ben kendimi. Ama yinede hep birdaha çocuk istiyorum dedim eşim sendeki cesarete hayranım dediAy kuzum şu son aylara kadar olur diyordum ama hamileliğim o kadar zor ağrılı geçti cesaret edemiyorum. Ehhh eşim de öyle çok destek olan bi tip değil. Yani niye yemek Yok diye asla hesap sormaz yada temizliği takmaz ama tüm bunlara ben takıyorum. Onun umursamaması beni delirtiyor. Kendi yapmaz kolay kolay. Kırk yılda bi temizlik yemek yapar. Eve yardımcı istemez yemeği de dışardan söyler. Aslında yaşım da 33 olacak Bir an önce düşünsem iyi olur ama dediğim gibi cesaret Yok. Bi de oğluma haksızlık olur gibi geliyor. Yine zor geçirirsem ona zaman ayıramam tadını çıkaramam gibi geliyor. Yoksa 4 olmasa da 3 var gönlümde. 2-3 senede 1 tane 40 a kadar
Belki de doğumları hastanede yaptırıyordur, ben de takip edeyim bari öyle güzel Videolar paylaşıyorsa :)) gerçi artık kendi bebişlerimizin videosu olur tatlı tatlıAnkara yazıyor Can'ım bilmiyorum ki. Belki başla şubedir. Bak bu kadın. Bebiş videoları paylaşıyor bu yüzden takip ediyorum :))
Al benden de o kadar vallaBizce de kardeş iyi tabi. Çok güzel bişey. Ama işte bu durumda gel sen doğur diyesi geliyor insanın. Bizde 3 kardeşiz ama gel gör ki annem 3. Çocuğunu 28 yaşında doğurmuş. Ben daha ilkini 33 te doğurucam
Ohhhhh yaaa sonunda çok şükür Can'ım. Gözünaydın geçmiş olsun. Durumlardan haberdar et bizi.Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Oh afiyet olsun ye gitsin :) dogumdan sonra veririz hepsini :)Bugün için artık çok geç canımyedim de yedim ben kendimi 1 bucuk ay önceden saldım zaten aman dedim alırsam alırım diye. Hatta halen aynı düşüncedeyim alırsamda nasıl olsa diyete kesin gireceğim o yüzden sallamıyorum. Benim göbüş çok çıkmadı ya 7 aylıkta kaldım ben sanki :)
Ben de yaptiracam da iste kocaya kaf anlatamiyorum ki.Benide çağırdılar 5 gün sonra gel diye gidicem oğlumun bütün aşılarını yaptırdım bir sıkıntı olmadı hiç kiziminkileride yaptırıcam inşallah
Ben de daha dogurmadan konusuyorum isteMaşallah cesaretine hayran kaldım benim eşimde şimdiden 3.nun derdine düştü ama benim.gozum yemiyo
Yaptiracam zaten de aramizda tartisma konusu daha cocuk dogmadan. Laf anlatamiyorum adama. Kendi koyde digup buyudu masallahi var hic hastalanmaz cok şükür. Ama bu cocuk sebin givi koyde buyumeyecek ki. Anan seni dogurup koymus koyunlarin arasina. Butun bagisikligini kazanmissin. Bu cocuk nerden kazanacak? Buyuksehir havasindan mi? Anlamiyo.Canım benide çağırdılar 5 gün sonra ben gideceğin aşılarınıda yaptıracağım. Aşı konusunda hep yaptırma taraftarı olmuşumdur. Eskilerle kıyaslarsak eskiden hastanede yokmuş evde doğuruyorlarmış ona kalırsa. Eski eskide kalmış günümüz şartları bunu gerektiriyor bence yaptırmalısın.
Aynen yaa. İnsallah gercekten cok istiyorum.İşte aynı benim gibi düşünen biriBiranda büyüsün gitsin ne güzel bıcır bıcır. İnşallah maddi açıdan el verirde yaparız. Üstüste paşalar gibii ay ne güzell
Ben de yaptirmayi düşünüyorum.Evet benide çağırdılar 5 gün sonrası için. Ben aşıya karşı değilim yaptırırım hepsini
Benimde yaralarim cok gec iyilesir. Ayagimda daha iki yaz oncesinden kalma sivrisinek ısırığının izi var.Bnde hep bunu dusunuyorum .Normal dogumda hemen tooarlaniliyor da sezeryanda kimbilir nekadar surer.
Bende balikta yemiyorum.yaralarim gec iyilesiyor birde
Allah korusun yaa. Esim duymasin hele boyle şeyleri. Ben yaptirmak istiyorum cunku aşlarını.Ben topuk kanini veririmde asi yaptirmak istemiyorum.nasil ayarlarim henuz bilmiyorum.
Ama cevremde asidan sonra hastalanan alerji geciren okadar cocuk gordumki artik guvenim kalmadi
Aynen canim ikinci donem vizelerim icin istanbula geldim eve donene kadar dogurmasam iyi olur. Dogumdan sonra finallerim var benim daha. Nasil gidip gelicem bilmiyorum. Evden olsa keske bi sekilde yaparsin sende inşallahNe sınavın var canım sen ikinci üniv mi okuyordun , benimde tez yazmam lazım ama bebişimle nasıl olcak bilmiyorum
Ya işte millet doğum sancısıyla aklına gelmez ee gelsede yapamıcak zaten. Ondan sebep güzel bir pazar arayışı sonucu olmuş19 muuuyuh artık meyve suyu vereyim bari :)
Insallh balim hepimiz insallah guzel gunler yakin :)Allah'a çok şükür canım maşallah her şey daha güzel olacak :)
Can'ım beni de çağırdılar. Valla aşı konusu çok riskli yaaa.Kizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
Ay geliyor Bebiş desene. İnş olur açılmanda doğuruverirsin Can'ım. Suni sancı verirler belki.Valla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Normal doğumu en çok da bu yüzden istiyorum ben aslında. Beklemek istemezsem diye. Rüyamda bile gördüm sezaryen oluyorum nasıl üzülüyorum nasıl!! Ben 2. Yi hemen yapacaktım şimdi beklemek zorundayım diye ağlanıp duruyordum :))Ay canım benimde çok zor geçti hamileliğim ilk 3 ay kusma sonra çatı ağrısı sonra sırt ağrısı sonra bel kalça şu 3 4 gündür iyi hissediyorum ben kendimi. Ama yinede hep birdaha çocuk istiyorum dedim eşim sendeki cesarete hayranım dedibenimde yaş 30 şuanda 36 ya kadar bitireyim bu işi diyorum ama eşim çok istemiyor hani ya bakamazsak diye çocuk sevmediğinden değil maddi açıdan korkuyor. İnşallah o gücü buluruz kendimizde diyorum hep. Bak 9 ay öyle böyle geçti onlarda geçer diye düşünüyorum. Doğurduktan sonra vazgeçmezsem eğer
Belki de Can'ım bilmiyorum ki. Tesadüf denk geldim. O kuzucukları izleyip duruyorum hepsi birbirinden güzelBelki de doğumları hastanede yaptırıyordur, ben de takip edeyim bari öyle güzel Videolar paylaşıyorsa :)) gerçi artık kendi bebişlerimizin videosu olur tatlı tatlıohh yerim onları, mis kokulular
Ayh evet tamda istdgm bu yani keske nerde.. bide ole skisik bi zamana denk geldiler ki valla bitik durumdayiz ama gotrmeye calisiyoruz bakalim rabbim buyukKızımın okulda da üçüz var maşallah kocaman olmuşlar darısı sana onları görünce de diyorum devlet üçüz ailelerine bakıcı yardımına kadar yapmalı cidden tek yapılacak birşey değil maddi manevi zor Allah yardımcınız olsun sağ Salim eve gelsinler inşallah bir düzen oturtursunuz
Hayirli olsun bir an once evinize gidin insallah. Gule gule buyut yavrunuHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Canim banada epidural arti spinal denildi. Spinali sezeryanda bel alti uyussun diye yapiyolar. Epidural igneside tam omirilik sivisinin icine degil daha dista oluyo ya onuda oraya yapiyolarnagri hissettigin anda eline bisey veriyolar direk ordan rahatlaman icin. Bana oyle anlatti dr. Bence hasta konforunu artirmak icin yapilan seyler bunlar. Iyi bi hastaneye gidiyosun rahat ol. Ben normal dogurursam fln dedim yine epidural veririz hangi devirde yasiyosun yok artik dedi.Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?