2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Olmadı ramazan şerbeti alırız 3 litre zaten benim sunumlugum:)

Valla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Hmm...suyun hala geliyorsa doğuruyorsun resmen...daha olur sancı açılma falan beklersiniz biraz...sen kendin hissediyor musun ağrı sancı bebek hareketleri nasil...ben 3 cm açılmada çıldırıyordum sancıdan

Ay kuzum şu son aylara kadar olur diyordum ama hamileliğim o kadar zor ağrılı geçti cesaret edemiyorum. Ehhh eşim de öyle çok destek olan bi tip değil. Yani niye yemek Yok diye asla hesap sormaz yada temizliği takmaz ama tüm bunlara ben takıyorum. Onun umursamaması beni delirtiyor. Kendi yapmaz kolay kolay. Kırk yılda bi temizlik yemek yapar. Eve yardımcı istemez yemeği de dışardan söyler. Aslında yaşım da 33 olacak Bir an önce düşünsem iyi olur ama dediğim gibi cesaret Yok. Bi de oğluma haksızlık olur gibi geliyor. Yine zor geçirirsem ona zaman ayıramam tadını çıkaramam gibi geliyor. Yoksa 4 olmasa da 3 var gönlümde. 2-3 senede 1 tane 40 a kadar

Ayy evet biz de hiç korunmadık, korunmak da tuhafımıza gidicek şimdi benimkiler altı kardeş, sürekli kardeş iyidir geyiği dönüyor ortalıkta, görümceler eltiler şimdiden üç çocuk sahibi.. ben bi tanede kalayım diyorum ama nasip kısmet

Ankara yazıyor Can'ım bilmiyorum ki. Belki başla şubedir. Bak bu kadın. Bebiş videoları paylaşıyor bu yüzden takip ediyorum :))

Eklentiler

• IMG_5353.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 50
Bizce de kardeş iyi tabi. Çok güzel bişey. Ama işte bu durumda gel sen doğur diyesi geliyor insanın. Bizde 3 kardeşiz ama gel gör ki annem 3. Çocuğunu 28 yaşında doğurmuş. Ben daha ilkini 33 te doğurucam

Ay canım benimde çok zor geçti hamileliğim ilk 3 ay kusma sonra çatı ağrısı sonra sırt ağrısı sonra bel kalça şu 3 4 gündür iyi hissediyorum ben kendimi. Ama yinede hep birdaha çocuk istiyorum dedim eşim sendeki cesarete hayranım dedi benimde yaş 30 şuanda 36 ya kadar bitireyim bu işi diyorum ama eşim çok istemiyor hani ya bakamazsak diye çocuk sevmediğinden değil maddi açıdan korkuyor. İnşallah o gücü buluruz kendimizde diyorum hep. Bak 9 ay öyle böyle geçti onlarda geçer diye düşünüyorum. Doğurduktan sonra vazgeçmezsem eğer

Ankara yazıyor Can'ım bilmiyorum ki. Belki başla şubedir. Bak bu kadın. Bebiş videoları paylaşıyor bu yüzden takip ediyorum :))
Belki de doğumları hastanede yaptırıyordur, ben de takip edeyim bari öyle güzel Videolar paylaşıyorsa :)) gerçi artık kendi bebişlerimizin videosu olur tatlı tatlı ohh yerim onları, mis kokulular

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Ohhhhh yaaa sonunda çok şükür Can'ım. Gözünaydın geçmiş olsun. Durumlardan haberdar et bizi.

Oh afiyet olsun ye gitsin :) dogumdan sonra veririz hepsini :)
Benide çağırdılar 5 gün sonra gel diye gidicem oğlumun bütün aşılarını yaptırdım bir sıkıntı olmadı hiç kiziminkileride yaptırıcam inşallah
Ben de yaptiracam da iste kocaya kaf anlatamiyorum ki.
Maşallah cesaretine hayran kaldım benim eşimde şimdiden 3.nun derdine düştü ama benim.gozum yemiyo
Ben de daha dogurmadan konusuyorum iste bakarsin benimki de yemez gerceklerle karsilasinca.
Yaptiracam zaten de aramizda tartisma konusu daha cocuk dogmadan. Laf anlatamiyorum adama. Kendi koyde digup buyudu masallahi var hic hastalanmaz cok şükür. Ama bu cocuk sebin givi koyde buyumeyecek ki. Anan seni dogurup koymus koyunlarin arasina. Butun bagisikligini kazanmissin. Bu cocuk nerden kazanacak? Buyuksehir havasindan mi? Anlamiyo.

İşte aynı benim gibi düşünen biri Biranda büyüsün gitsin ne güzel bıcır bıcır. İnşallah maddi açıdan el verirde yaparız. Üstüste paşalar gibii ay ne güzell
Aynen yaa. İnsallah gercekten cok istiyorum.
Evet benide çağırdılar 5 gün sonrası için. Ben aşıya karşı değilim yaptırırım hepsini
Ben de yaptirmayi düşünüyorum.

Bnde hep bunu dusunuyorum .Normal dogumda hemen tooarlaniliyor da sezeryanda kimbilir nekadar surer.
Bende balikta yemiyorum.yaralarim gec iyilesiyor birde
Benimde yaralarim cok gec iyilesir. Ayagimda daha iki yaz oncesinden kalma sivrisinek ısırığının izi var.
Ben topuk kanini veririmde asi yaptirmak istemiyorum.nasil ayarlarim henuz bilmiyorum.
Ama cevremde asidan sonra hastalanan alerji geciren okadar cocuk gordumki artik guvenim kalmadi
Allah korusun yaa. Esim duymasin hele boyle şeyleri. Ben yaptirmak istiyorum cunku aşlarını.

Ne sınavın var canım sen ikinci üniv mi okuyordun , benimde tez yazmam lazım ama bebişimle nasıl olcak bilmiyorum
Aynen canim ikinci donem vizelerim icin istanbula geldim eve donene kadar dogurmasam iyi olur. Dogumdan sonra finallerim var benim daha. Nasil gidip gelicem bilmiyorum. Evden olsa keske bi sekilde yaparsin sende inşallah

Can'ım beni de çağırdılar. Valla aşı konusu çok riskli yaaa.
Ben de çok kararsızım ama geçen bi haber çıktı. Aşı yaptıranlar çok azalmış. Ve 20 yıl şonra türlü hastalıklar peyda olacak diye. Ben de yaptırırım sanırım önemli olanları.

Valla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Ay geliyor Bebiş desene. İnş olur açılmanda doğuruverirsin Can'ım. Suni sancı verirler belki.
Normal doğumu en çok da bu yüzden istiyorum ben aslında. Beklemek istemezsem diye. Rüyamda bile gördüm sezaryen oluyorum nasıl üzülüyorum nasıl!! Ben 2. Yi hemen yapacaktım şimdi beklemek zorundayım diye ağlanıp duruyordum :))
Belki de doğumları hastanede yaptırıyordur, ben de takip edeyim bari öyle güzel Videolar paylaşıyorsa :)) gerçi artık kendi bebişlerimizin videosu olur tatlı tatlı ohh yerim onları, mis kokulular
Belki de Can'ım bilmiyorum ki. Tesadüf denk geldim. O kuzucukları izleyip duruyorum hepsi birbirinden güzel

Ayh evet tamda istdgm bu yani keske nerde.. bide ole skisik bi zamana denk geldiler ki valla bitik durumdayiz ama gotrmeye calisiyoruz bakalim rabbim buyuk

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Hayirli olsun bir an once evinize gidin insallah. Gule gule buyut yavrunu

Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Canim banada epidural arti spinal denildi. Spinali sezeryanda bel alti uyussun diye yapiyolar. Epidural igneside tam omirilik sivisinin icine degil daha dista oluyo ya onuda oraya yapiyolarnagri hissettigin anda eline bisey veriyolar direk ordan rahatlaman icin. Bana oyle anlatti dr. Bence hasta konforunu artirmak icin yapilan seyler bunlar. Iyi bi hastaneye gidiyosun rahat ol. Ben normal dogurursam fln dedim yine epidural veririz hangi devirde yasiyosun yok artik dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…