- 24 Ağustos 2017
- 657
- 666
- 103
- 42
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.161
Su 3 saattr geliomu
Nasil duruyosun yatirdilarmi
ay resmen doğuruyorsun canım ya. hadi inşallah çok ağrı sancı çekmeden bir avazda doğuruverirsinNst takiliyken yatiyodum simdi dolaniyorum. Agrim sizim yok. Su akiyo ise alttan hala. Acilmayi hissetmiyom. Orasi sicak ve sulu su an. Azcik oynuyom yuruyom odada. Yemek yicem simdi.
Canım aşı olmadan olur mu...eskiden aşı mı varmış...evet yokmuş ve insanlar su çiçeğinden kör olup kızamıktan sakat kalabiliyormuş...önlemini almak varken niye karşı çıkıyor ki...topuktan kan da vericez aşı da yaptırıcaz Allah korusun kuzuları...Suriyeliler aşısız olduğu için su çiçeği hortlamış tekrar ama aşılı olanlar hafif atlatıyor Allah tanOh afiyet olsun ye gitsin :) dogumdan sonra veririz hepsini :)
Ben de yaptiracam da iste kocaya kaf anlatamiyorum ki.
Ben de daha dogurmadan konusuyorum istebakarsin benimki de yemez gerceklerle karsilasinca.
Yaptiracam zaten de aramizda tartisma konusu daha cocuk dogmadan. Laf anlatamiyorum adama. Kendi koyde digup buyudu masallahi var hic hastalanmaz cok şükür. Ama bu cocuk sebin givi koyde buyumeyecek ki. Anan seni dogurup koymus koyunlarin arasina. Butun bagisikligini kazanmissin. Bu cocuk nerden kazanacak? Buyuksehir havasindan mi? Anlamiyo.
Aynen yaa. İnsallah gercekten cok istiyorum.
Ben de yaptirmayi düşünüyorum.
Benimde yaralarim cok gec iyilesir. Ayagimda daha iki yaz oncesinden kalma sivrisinek ısırığının izi var.
Allah korusun yaa. Esim duymasin hele boyle şeyleri. Ben yaptirmak istiyorum cunku aşlarını.
Yaptiracam zaten de aramizda tartisma konusu daha cocuk dogmadan. Laf anlatamiyorum adama. Kendi koyde digup buyudu masallahi var hic hastalanmaz cok şükür. Ama bu cocuk sebin givi koyde buyumeyecek ki. Anan seni dogurup koymus koyunlarin arasina. Butun bagisikligini kazanmissin. Bu cocuk nerden kazanacak? Buyuksehir havasindan mi? Anlamiyo.
Hadi hayırlı habeler ver canım bize. Ne hissediyosun hiç ağrın var mıNst takiliyken yatiyodum simdi dolaniyorum. Agrim sizim yok. Su akiyo ise alttan hala. Acilmayi hissetmiyom. Orasi sicak ve sulu su an. Azcik oynuyom yuruyom odada. Yemek yicem simdi.
Geçende ben rüyamda öyle doğuruyordum ama normal doğuruyor muşum doktor oğlumu kucağıma veriyor nasıl ağlıyorum ben acısız ağrısız doğurdum siz kesin beni sezeryan yaptınız diye doktor hayır diyor bak dikişin yok gösteriyor inanmıyorum hayır çok kolay oldu böyle normal doğum olmaz diye ağla ağla içim çıktıNormal doğumu en çok da bu yüzden istiyorum ben aslında. Beklemek istemezsem diye. Rüyamda bile gördüm sezaryen oluyorum nasıl üzülüyorum nasıl!! Ben 2. Yi hemen yapacaktım şimdi beklemek zorundayım diye ağlanıp duruyordum :))
Ay inanmıyorum doğuran doğurana maşallah kız telefona izin veriyorlar mı. Ay Allah kurtarsın inş bebişi de seni de cnm. Ay dua et bende geleyim arkandan hayırla.Valla ebe elini soktu komple ama daha 1-2 cm anca. 3 saat oldu su geleli. Sancim yok daha. Nst ye devam. Su gelmeye devam ediyo.
Canım ben onu sordum bebekler dogunca üstünde verniks diye bi tabak oluyo o sürülen bişey değil dedi dr bebeğin kendi vücudu yapıyomus zaten vaktinden önce doğanlarda daha cok olurmus ama vakitli doğanlarda vücut o tabakayı emmiş olur zaten demişti
Ay ne oldu doğum mu var.weryew gözün aydın çok sevindim yavrunun ve senin iyi olmana allah hiçbirimixi darda koymasın
Allah'ım çok şükür dualarım sizinle cnm.Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Geçmiş olsun cnm Allah korusun sizi, yarın güzel haberler alırsın inşallah. Karın üstü ağrı nasıl. Ör ağrı benim agriyo ama bebeğin ayakları orada hep vuruyor diye düşündüm ben böyle nasıl bir ağrı dedi doktor.İyi akşamlar . Geçmişi okuyamadım belki aynı dertten yakınan olmuştur ama ben yinede yazayım dedim . Sezaryen öncesi anestezi için yaptırdığım tahlilleri bugün anestezi doktoruna götürdüm karaciğer enzimlerimde yükselme gördü . Referans değeri 5-45 olan ast 74 alt 174 çıkınca; beni ultrasona ve tekrar kan tahlillerine yönlendirdi. Tahlillerim yarın çıkıcak , ultrasona da yarın giricem karaciğere bakıcaklar sanırım . Kendi kadın Doğum doktorum da önce tansiyon istedi preeklampsi varmıdır diye tansiyonum 11/6 çıktı. Baş ağrısı karın üstünde ağrı olursa haberim olsun dedi. Cumartesi sezaryen olacaktım normalde, şu an çok stresliyim neler oluyor acaba . Bu durumu yaşayanınız var mı? Bana dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cumartesini bekleyebilir çünkü il dışında ameliyat olucaz, aksi durumda bulunduğum yerde aniden kime gider nasıl doğururum hiç bilmiyorum
Sivrisinek izimi anaaam senin durum daha vahimmis .Oh afiyet olsun ye gitsin :) dogumdan sonra veririz hepsini :)
Ben de yaptiracam da iste kocaya kaf anlatamiyorum ki.
Ben de daha dogurmadan konusuyorum istebakarsin benimki de yemez gerceklerle karsilasinca.
Aynen yaa. İnsallah gercekten cok istiyorum.
Ben de yaptirmayi düşünüyorum.
Benimde yaralarim cok gec iyilesir. Ayagimda daha iki yaz oncesinden kalma sivrisinek ısırığının izi var.
Allah korusun yaa. Esim duymasin hele boyle şeyleri. Ben yaptirmak istiyorum cunku aşlarını.
Aaa bunuda ilk defa duyuyorum yani sen ikinci doğansın öylemi, peki bağışıklığın zayıfmı
Ayy canim benim bi ikinmada al kucagina insNst takiliyken yatiyodum simdi dolaniyorum. Agrim sizim yok. Su akiyo ise alttan hala. Acilmayi hissetmiyom. Orasi sicak ve sulu su an. Azcik oynuyom yuruyom odada. Yemek yicem simdi.
Canim hicbi bilgim yik ama stres yapma vardir bi cozumu ins.İyi akşamlar . Geçmişi okuyamadım belki aynı dertten yakınan olmuştur ama ben yinede yazayım dedim . Sezaryen öncesi anestezi için yaptırdığım tahlilleri bugün anestezi doktoruna götürdüm karaciğer enzimlerimde yükselme gördü . Referans değeri 5-45 olan ast 74 alt 174 çıkınca; beni ultrasona ve tekrar kan tahlillerine yönlendirdi. Tahlillerim yarın çıkıcak , ultrasona da yarın giricem karaciğere bakıcaklar sanırım . Kendi kadın Doğum doktorum da önce tansiyon istedi preeklampsi varmıdır diye tansiyonum 11/6 çıktı. Baş ağrısı karın üstünde ağrı olursa haberim olsun dedi. Cumartesi sezaryen olacaktım normalde, şu an çok stresliyim neler oluyor acaba . Bu durumu yaşayanınız var mı? Bana dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cumartesini bekleyebilir çünkü il dışında ameliyat olucaz, aksi durumda bulunduğum yerde aniden kime gider nasıl doğururum hiç bilmiyorum
Bende çok takmam ama söyleyince de uyumlu oldu gibi geldiBen kendi açımdan uyuma dikkat etmem ama senin için önemliyse tabiki uyum açısından da gayet güzel oldu.reytanda çok güzel bu arada.adıyla yasasinlar
O nasıl birşeymiş ya ilk defa duydumKızlar sabah zahide yetişin programında bi dr sezeryan doğum yapanlarda annenin vajinal sıvısı bebeğin ağzına sürülmeliki bağışıklığı normal doğuma yakın olsun dedifikriniz nedir
Birde kendime diyorum annem beni normal doğurduda noldu çocukluktan beri hastalıklıyım
Canım bana spinal epidural kombine olacaksın dediler tamam dedim, ne farkları var hiç anlamıyorum.. fazla mı gelir acaba bana ikisi birden
Vuuuu çok havalısınız maşallah amin canım sende sağlıcakla büyüt inşallahKizlar, eve geldik ogullarimla.
Onlarin istekleri doğrultusunda koşturuyoruz
Doguran varsa tebrik ediyorum.
Dogurmayan çoğunluğa saglikli, az acılı dogumlar diliyorum.
Arada gelirim ins, belki
Kizlar hastaneye geldim suyum geldi bir bardaga yakin, pembe de sulu bisiy geldi. Nst bagladilar sancim yok. Doguruyok mu yahu?
Çok şükür canım bebek nasıl kendine gelince bize yine yazHanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Bence topuk kanı lazım aşıları yaptırdım sadece rotayı yaptırmadım o özeldi şimdi onu da yaptırmayı düşünüyorumKizlar saglik ocagi beni dogurduktan 4-5 gun sonra topuk kani almak icin çağırdı. Esim de dellendi. O kadar kucuk cocugun canini niye yakacaklarmis. Asla gitmeyecek misim. Eskiden topuk kani mi varmis bilmem ne. Hele bir de aşı muhabbetimiz var ki evlerden ırak. Adam butun aşılara karşı. Ben de yapilmasi gerektigini dusunuyorum. Hayir yarin bir gun asıdan sonra ateslense yavrum burnumdan getirir simdiden Delirtti beni. Sizi de cagirdilar mi topuk kani icin? Ne dusunuyorsunuz bu konuda. Ne testleri yapiliyor bu kanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?