2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağ üst kısımda özellikle ağrın olursa dedi , bebekhareketlerinden ve rahim kasılmasından farklı hissedersin demişti canım. Bende şu an öyle bi ağrı yok ama kasılmalarım oluyor tabi

Evet canım normal dogum olsaydı da 4 cm açıklıktan sonra epidural takacaktı, doktora çok güveniyorum zaten ama hiç bir fikrim olmayınca telaş yapıyorum ister istemez, ayy kaçta bebişlerimiz kucakta olur acaba senin de İstanbul Memorial di zaten dimi?

Nst takiliyken yatiyodum simdi dolaniyorum. Agrim sizim yok. Su akiyo ise alttan hala. Acilmayi hissetmiyom. Orasi sicak ve sulu su an. Azcik oynuyom yuruyom odada. Yemek yicem simdi.
Saglicakla gelir insalalh bebeginiz. Pilates topu var mi hastanede? Topla yapacaginiz hareketler ve baska cesitli hareketler hizlandirabilir belki sureci. Ebeler gelip size yardimci oluyorlar mi? Bir jel suruluyormus sanciyi baslatmasi icin sanci kendiliginden gelmediginde. Oyle birsey yapacaklar miymis?

Nst takiliyken yatiyodum simdi dolaniyorum. Agrim sizim yok. Su akiyo ise alttan hala. Acilmayi hissetmiyom. Orasi sicak ve sulu su an. Azcik oynuyom yuruyom odada. Yemek yicem simdi.
Ayy cok heycanli Allah hayırla kurtarsın inşallah canım. Kolay bi doğum diliyorum önce sana sonra bekleyen herkese

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Gozun aydin cok sevindim

Hic gerek kalmadi canim doktorlarimiz yillarca ogluma antibiyotik verdiler sonra birgun antibiyotige bagisiklik kazanmis deyip beni delirttiler .cok gec oldu bizim icin cocugumu mahfettiler .
Simdide naptiklari belli degil .bakalim yillar sonra neleri yasaklayacaklar

Top getircekler simdi. Bi saate de bi yoklayacaklar asagiyi:) nst bagladilar gene.

Ağrın yok inşallah doğumunda aynı böyle agrisiz olsun bir avazda kurtul inşallah

Saol canim valla kedi gibi dogururum pit pit insallahhh :) darisi da basiniza derim. Su iciyom bol bol. Nst cikarinca gene dolancam hopliycam zipliycam topla takilirim. Sanci gelince de dusa girerim. Bakalim ustesinden gelecez mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…