2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belimde bi agrı var karnıma ara ara giren bi sancı var alttanda ayni anda agrı giriyor anlamadm ya acile gdiyorum ama daha once oraya hic gtmedm acaba bakarlar mı kendi hastanem biraz uzakta strese grdm ya

Ben de yaptirma taraftariyim. Allah korusun yavrularimizi. Ben aşılarin koruyuculuga inaniyorum sorgusuz sualsiz.

Canım ne olur bize de dua et yaaa doguralim biz deee

Toplu ayin yapiyom su an:) butun gebeler saglikla alsin kucagina bebisini:) dualarim sizlerle. Siz de bana duaya devam:) burnumun ici yaniyo. Ayaklarim usudu corap giydim. Odanin isisini arttirdilar. sogukmus ben otomatik saniyodum. Valizi getircek kardesim gelirken daha odayi susliycem. O ara acilsam super olur.

Ben de ayni fikirdeyim de iste. Benim ki sisteme muhalefet olacak ya. Su huyu delirtiyor beni. Cocuk düzen icin de olan her seye karşı.

Hadi canım bi anda ilerlesin insallahhhh ağrısız acısız sanki doğal epidural varmis gibi fırt diye dogur aminnnnnn

Saol canim valla kedi gibi dogururum pit pit insallahhh :) darisi da basiniza derim. Su iciyom bol bol. Nst cikarinca gene dolancam hopliycam zipliycam topla takilirim. Sanci gelince de dusa girerim. Bakalim ustesinden gelecez mi:)
Ay ne güzel yaa maşallah özendim valla keşke ben de doğurabilseydim kestirip aldırcaz mecbur 2.olduğundan...Dualarımız seninle canım böyle anlamadan acısız ağrısız doğuruverirsin inşallah

Anlatiyorum da iste kaz kafali anlamiyor ki diyorum sen koyde dogar dogmaz tanistin her şeyle vucudun aliskin. Her seyin dogalini yedin. Belki liseye gidene kadar hazir gida ile tanismadin. Sebzen meyven sutun peynirin hep kendi yetistirdiginiz. Ama bu cocuk oyle olmayacak diyorum. Bakalim bu savasi hangimiz kazanacaz.

minikoglan bende asidan yanayım.haberlerde söyledi asi karşıtları yüzünden asılı çocuklar bile risk altindaymis. Hayat malesefki eski hayat değil.
Aynenniste. Keske herkes farkina varsa. Ben denisterim cok saglikli bir ortamda her seyin dogalina ulasmayi. Ama malesef yok. %100 organik denilen sey bile yagmur suyu yediginde yeteri kadar zararli kimyasali aliyordur icerisine. E haliyle her sey sagliksiLasiyor. O yuzden onlem almak sart.

Ben de ayni fikirdeyim de iste. Benim ki sisteme muhalefet olacak ya. Su huyu delirtiyor beni. Cocuk düzen icin de olan her seye karşı.
Kusura bakmasın da herkes düzenin içinde yani kendisi de buna dahil...napalım mağarada falan mı yaşayalım duzenin icinde olmiycaz diye...bi kabile vardi hiç kendilerinden başka insan yok ve dünya yasadikları bölge kadar sanıyorlarmış hiç teknoloji falan yok kendi başlarına bi yerde yaşıyorlarmış hala popolarına yaprak örtüp avcılıkla falan geçiniyorlarmış onlar gibi mi yapalım

canım benim de aylardır ağrıyor karnımın sağ üst tarafı, sırtıma da vuruyor aynı zamanda ama bana doktorum hiç bişey demedi bu konuda. ben de stres oldum şimdi. karaciğer enzimlerine en son ne zaman bakıldı hatırlamıyorum. doktor ne dedi sana ne yapılması gerekiyormuş

Yok kiz o kadar da karsi değil sadece zorunlu görülmesine kızıyor bu tarz seylerin.

Ayy sizin topic çok heyecanlı oldu, doğumlar başladı dizi takip eder gibi takip ediyorum valla :) Sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah,sizden sonra da sıra bize geliyor
Sizin topicte bize çekerse burada Mayıs’a kimse kalmayacak sizde de Haziran’a kalmaz :))

Ben çok mücadele ettim eşimle tartıştım ama kullanmadım çünkü gerçekten de çok gereksiz yere yazılıyor

Ooo geziyom bile ben. goruntulu arama bile yaptim:) saol canim amin. Daha sanci manci yok. 5 saat oldu.
Ya çok tatlısın maşallah inşallah böyle güle oyanaya doğurursun bizi habersiz bırakma

Evet canm istanbul benimde. Sen gonlunu ferah tut. Hersey guzel olucak. Ay sana yazarken benim kalp atisim hizlaniyo cok heycanli.

Telasli_Anne canim Allah yardimcin olsun bekle bakalim. Hakkınızda da hayirlisi neyse o olsun. Canim ya bi anda mi geldi sancilar. Ben sanki hic dogurmicakmisim gibi rahatim ne agri ne sizi. 3. Ayda daha cok bel agrim karin sertlesmem vardi valla. Bi anda olabiliyomu biyle seyler ya.

Saol canim valla kedi gibi dogururum pit pit insallahhh :) darisi da basiniza derim. Su iciyom bol bol. Nst cikarinca gene dolancam hopliycam zipliycam topla takilirim. Sanci gelince de dusa girerim. Bakalim ustesinden gelecez mi:)
Gelirsin gelirsiiiin doğum anında edilen dualar kabul olurmuş duanda ülkemiz insanlık Müslümanlık işin dua et bol bol e tabi bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…