- Konu Sahibi kardelen384
-
- #43.201
Ben de yaptirma taraftariyim. Allah korusun yavrularimizi. Ben aşılarin koruyuculuga inaniyorum sorgusuz sualsiz.Can'ım beni de çağırdılar. Valla aşı konusu çok riskli yaaa.
Ben de çok kararsızım ama geçen bi haber çıktı. Aşı yaptıranlar çok azalmış. Ve 20 yıl şonra türlü hastalıklar peyda olacak diye. Ben de yaptırırım sanırım önemli olanları.
Ay geliyor Bebiş desene. İnş olur açılmanda doğuruverirsin Can'ım. Suni sancı verirler belki.
Normal doğumu en çok da bu yüzden istiyorum ben aslında. Beklemek istemezsem diye. Rüyamda bile gördüm sezaryen oluyorum nasıl üzülüyorum nasıl!! Ben 2. Yi hemen yapacaktım şimdi beklemek zorundayım diye ağlanıp duruyordum :))
Belki de Can'ım bilmiyorum ki. Tesadüf denk geldim. O kuzucukları izleyip duruyorum hepsi birbirinden güzel
Canım ne olur bize de dua et yaaa doguralim biz deee
Belimde bi agrı var karnıma ara ara giren bi sancı var alttanda ayni anda agrı giriyor anlamadm ya acile gdiyorum ama daha once oraya hic gtmedm acaba bakarlar mı kendi hastanem biraz uzakta strese grdm ya
Ben de ayni fikirdeyim de iste. Benim ki sisteme muhalefet olacak ya. Su huyu delirtiyor beni. Cocuk düzen icin de olan her seye karşı.Canım aşı olmadan olur mu...eskiden aşı mı varmış...evet yokmuş ve insanlar su çiçeğinden kör olup kızamıktan sakat kalabiliyormuş...önlemini almak varken niye karşı çıkıyor ki...topuktan kan da vericez aşı da yaptırıcaz Allah korusun kuzuları...Suriyeliler aşısız olduğu için su çiçeği hortlamış tekrar ama aşılı olanlar hafif atlatıyor Allah tan
Hadi canım bi anda ilerlesin insallahhhh ağrısız acısız sanki doğal epidural varmis gibi fırt diye dogur aminnnnnnToplu ayin yapiyom su an:) butun gebeler saglikla alsin kucagina bebisini:) dualarim sizlerle. Siz de bana duaya devam:) burnumun ici yaniyo. Ayaklarim usudu corap giydim. Odanin isisini arttirdilar. sogukmus ben otomatik saniyodum. Valizi getircek kardesim gelirken daha odayi susliycem. O ara acilsam super olur.
Ay çok stres yaptm ilkinde hic böyle degildm haber ederm mutlaka allahm hepimize hayirli sancısız kolay dogumlar nasip etsin inşallahBakarlar canım nstye girersin gidince. Bizi haberdar et hayırlı haberler ver insallah
Ay ne güzel yaa maşallah özendim valla keşke ben de doğurabilseydim kestirip aldırcaz mecbur 2.olduğundan...Dualarımız seninle canım böyle anlamadan acısız ağrısız doğuruverirsin inşallahSaol canim valla kedi gibi dogururum pit pit insallahhh :) darisi da basiniza derim. Su iciyom bol bol. Nst cikarinca gene dolancam hopliycam zipliycam topla takilirim. Sanci gelince de dusa girerim. Bakalim ustesinden gelecez mi:)
Anlatiyorum da iste kaz kafali anlamiyor kiCanım bulunduğumuz ortamlar eskisi kadar pis değil belki ama eskiden bağışıklık daha yüksekmiş, insan sayısı daha azmış, hastalıklar daha azmış. Ama şimdi öyle değil binbir çeşit hastalık var her ortama mecbur girmek zorundayız. Biz önlemimiz alalım içimiz rahat olsun en azından. Eşinede böyle güzel tatlı dille anlat böyle kızamasın bile sana :)
Aynen oyle hic sorma. Yaralarim asiri gec iyileşir. Hatta iyilesmezSivrisinek izimi anaaam senin durum daha vahimmis .
Aynenniste. Keske herkes farkina varsa. Ben denisterim cok saglikli bir ortamda her seyin dogalina ulasmayi. Ama malesef yok. %100 organik denilen sey bile yagmur suyu yediginde yeteri kadar zararli kimyasali aliyordur icerisine. E haliyle her sey sagliksiLasiyor. O yuzden onlem almak sart.minikoglan bende asidan yanayım.haberlerde söyledi asi karşıtları yüzünden asılı çocuklar bile risk altindaymis. Hayat malesefki eski hayat değil.
Kusura bakmasın da herkes düzenin içinde yani kendisi de buna dahil...napalım mağarada falan mı yaşayalım duzenin icinde olmiycaz diye...bi kabile vardi hiç kendilerinden başka insan yok ve dünya yasadikları bölge kadar sanıyorlarmış hiç teknoloji falan yok kendi başlarına bi yerde yaşıyorlarmış hala popolarına yaprak örtüp avcılıkla falan geçiniyorlarmış onlar gibi mi yapalımBen de ayni fikirdeyim de iste. Benim ki sisteme muhalefet olacak ya. Su huyu delirtiyor beni. Cocuk düzen icin de olan her seye karşı.
canım benim de aylardır ağrıyor karnımın sağ üst tarafı, sırtıma da vuruyor aynı zamanda ama bana doktorum hiç bişey demedi bu konuda. ben de stres oldum şimdi. karaciğer enzimlerine en son ne zaman bakıldı hatırlamıyorum. doktor ne dedi sana ne yapılması gerekiyormuşİyi akşamlar . Geçmişi okuyamadım belki aynı dertten yakınan olmuştur ama ben yinede yazayım dedim . Sezaryen öncesi anestezi için yaptırdığım tahlilleri bugün anestezi doktoruna götürdüm karaciğer enzimlerimde yükselme gördü . Referans değeri 5-45 olan ast 74 alt 174 çıkınca; beni ultrasona ve tekrar kan tahlillerine yönlendirdi. Tahlillerim yarın çıkıcak , ultrasona da yarın giricem karaciğere bakıcaklar sanırım . Kendi kadın Doğum doktorum da önce tansiyon istedi preeklampsi varmıdır diye tansiyonum 11/6 çıktı. Baş ağrısı karın üstünde ağrı olursa haberim olsun dedi. Cumartesi sezaryen olacaktım normalde, şu an çok stresliyim neler oluyor acaba . Bu durumu yaşayanınız var mı? Bana dua edin inşallah bebeğim sağlıklıdır ve cumartesini bekleyebilir çünkü il dışında ameliyat olucaz, aksi durumda bulunduğum yerde aniden kime gider nasıl doğururum hiç bilmiyorum
Yok kiz o kadar da karsi değilKusura bakmasın da herkes düzenin içinde yani kendisi de buna dahil...napalım mağarada falan mı yaşayalım duzenin icinde olmiycaz diye...bi kabile vardi hiç kendilerinden başka insan yok ve dünya yasadikları bölge kadar sanıyorlarmış hiç teknoloji falan yok kendi başlarına bi yerde yaşıyorlarmış hala popolarına yaprak örtüp avcılıkla falan geçiniyorlarmış onlar gibi mi yapalım
Sizin topicte bize çekerse burada Mayıs’a kimse kalmayacak sizde de Haziran’a kalmaz :))Ayy sizin topic çok heyecanlı oldu, doğumlar başladı dizi takip eder gibi takip ediyorum valla :) Sağlıkla hepiniz kucağınıza alırsınız inşallah,sizden sonra da sıra bize geliyor
Ben çok mücadele ettim eşimle tartıştım ama kullanmadım çünkü gerçekten de çok gereksiz yere yazılıyorHic gerek kalmadi canim doktorlarimiz yillarca ogluma antibiyotik verdiler sonra birgun antibiyotige bagisiklik kazanmis deyip beni delirttiler .cok gec oldu bizim icin cocugumu mahfettiler .
Simdide naptiklari belli degil .bakalim yillar sonra neleri yasaklayacaklar
Ya çok tatlısın maşallah inşallah böyle güle oyanaya doğurursun bizi habersiz bırakmaOoo geziyom bile ben. goruntulu arama bile yaptim:) saol canim amin. Daha sanci manci yok. 5 saat oldu.
Evet canım normal dogum olsaydı da 4 cm açıklıktan sonra epidural takacaktı, doktora çok güveniyorum zaten ama hiç bir fikrim olmayınca telaş yapıyorum ister istemez, ayy kaçta bebişlerimiz kucakta olur acabasenin de İstanbul Memorial di zaten dimi?
Anladim.cnm benim sağ üst karın etim ağrıyoSağ üst kısımda özellikle ağrın olursa dedi , bebekhareketlerinden ve rahim kasılmasından farklı hissedersin demişti canım. Bende şu an öyle bi ağrı yok ama kasılmalarım oluyor tabi
Gelirsin gelirsiiiin doğum anında edilen dualar kabul olurmuş duanda ülkemiz insanlık Müslümanlık işin dua et bol bol e tabi bizede :)Saol canim valla kedi gibi dogururum pit pit insallahhh :) darisi da basiniza derim. Su iciyom bol bol. Nst cikarinca gene dolancam hopliycam zipliycam topla takilirim. Sanci gelince de dusa girerim. Bakalim ustesinden gelecez mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?