2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Belimde bi agrı var karnıma ara ara giren bi sancı var alttanda ayni anda agrı giriyor anlamadm ya acile gdiyorum ama daha once oraya hic gtmedm acaba bakarlar mı kendi hastanem biraz uzakta strese grdm ya
Bakarlar illaki neden bakmasınlar inşallah bir durum.yoktur zamanını bekler bebegin

Canım korkma. Geçen hafta bana da öyle oldu. İlk nst de taşikardi çıktı, ikinci de normaldi. Dr ilkinde yorgun yada stresli olabilir dedi. Sen içini ferah tut

Belimde bi agrı var karnıma ara ara giren bi sancı var alttanda ayni anda agrı giriyor anlamadm ya acile gdiyorum ama daha once oraya hic gtmedm acaba bakarlar mı kendi hastanem biraz uzakta strese grdm ya
İnşallah bişey yoktur canim...pzt ben de bi tuhaf oldum böyle sancılar ağrılar sürekli bi idrara sıkışma hissi bunlar olduğunda dogumum baslamıştı oglumda...yattım falan geçti ama hala ara ara geliyor randevum yarın diye bekledim bakalim ne diycek yarın...bence de 2.daha tuhaf oldu ağrı sızı hiç bilmediğimden bana şu anki durumum garip geliyor ama gruba baksana kac aydır çatı ağrıları sancılar çekenler var...bisey çikmaz inşallah...daha vaktimiz var

Hanimlar mesajlaarinizi okuyamiyorum. kusura bakmayin genel aneztezi ile dogum yaptim. Allah hepinizden razi olsun. benegim cok sukur iyi cok darlanmistim. ALLAH Hepinize kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli imsallah
Ay gözün aydın canım bak şükür Rabbime yavrunun hiç bişey yokmuş çok şükür Allahımmmm

Beni de çağırdı benimle ilgilenen hemşire ve kesinlikle gidicem. Topuk kanı da aldırıcam, aşılarını da tamamen yaptırıcam. Hatta ekstra da rota virüsü gibi aşıları da yaptıracam. Benim tüm aşılarım yapılmış bebekken ve hamileliğin başında dr um kontrol ettiğinde tüm antikorların mevcut, ne güzel, bebeğine de verirsin ve birkaç bulaşıcı hastalığa bağışıklı olarak doğar aşı yaptırınca da pekişir dedi. Aşı sadece beni değil bebeğimi bile koruyor yani şimdiden. Bence önemli ve hurafelere kulak tıkamak lazım

Evet canm istanbul benimde. Sen gonlunu ferah tut. Hersey guzel olucak. Ay sana yazarken benim kalp atisim hizlaniyo cok heycanli.
Ayy şu an eve ufak tefek süsler takıyoruz, yarın heyecandan yapamayız dedik sözde, heyecandan ölmek üzereyim, durup durup gözlerim doluyor allahım iki gün sonra yavruma kavuşacağım, onca ağrı onca üzüntü hepsi geride kalacak inşallah

Beni çağırdı 5. Günü sen gelmesen de bebeği yolla dedi ayriyeten kulak testi ve nufus başvurusunda verilen geçici nüfus örneğini istedi

Sezeryana yonlendirmeye cok merakli doktorlar yalniz tongaya gelmedim desim bi sancim gelsin bakariz yoksa bugun alacakti. Yarin ola hayrola dedik.
Haklisin canim bizde esimle bunu konusuyoruz .

6 aylikti basladilar vermeye anlamadilar alerji oldugunu .
En guzelini yapmissin .

Yok kiz o kadar da karsi değil sadece zorunlu görülmesine kızıyor bu tarz seylerin.
Valla çocuga yazık...gerekirse eşlerle mücadele edicez çocuk uğruna...ben de işte böyle kavga dövüş sünnet ettirdim oğlumu şimdi kendi de memnun niye karşı cıkmışım diyor...sen Kayseri de miydin...Musa Özdemir sunnet merkezi açmış hemen kestirin gitsin...bak konudan konuya geçiyom

Kasilmam vardı canım birde adet sancisina benzer sancılarım oluyor. O an sormadım ama muhtemelen bunlardan dolayi gününü beklemeyecegini düşündü.
canım benim de 35.hafta sancın çıkmıştı nst de. 1 haftadır aralıksız yatıyorum.. ctesi doktora gideceğim tekrar, artık ayaklanabilirsin der iye umuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…